Cum să ghiciți o parolă

Deși nu există nicio modalitate garantată de a ghici o parolă, există mai multe metode care vă pot duce în direcția corectă. Dacă doriți să știți cum să ghiciți o parolă, urmați acești pași și veți fi pe drum.

Cap 1
Trucuri comune

 1. Ghiciți cele mai comune parole.
  1
  Ghiciți cele mai comune parole. La sfârșitul fiecărui an, este lansată o listă cu cele mai frecvente 25 de parole. Aceste parole sunt cele mai ușor de ghicit și, prin urmare, cel mai frecvent hacked. Deși ar trebui să evitați să alegeți oricare dintre aceste parole pentru dvs., încercați să ghiciți din această listă de parole: [1] Parola 123456 @ 12345678 abc123 qwerty maimuță letmein dragon 111111 baseball iloveyou trustno1 1234567 soarele master 123123 umbra de bun venit Ashley fotbal Jesus Michael ninja mustang password1
 2. Utilizați câteva trucuri comune de parolă.
  2
  Utilizați câteva trucuri comune de parolă. În afară de a ghici cele mai evidente parole, există câteva trucuri care sunt folosite de ghizii profesioniști de parole. Ei știu, de exemplu, că există cel puțin o șansă de 50% ca parola unui utilizator să aibă una sau mai multe vocale. Iată câteva alte trucuri pe care ar trebui să le cunoașteți: [2] Dacă parola are un număr în ea, va fi de obicei 1 sau 2 și va fi la sfârșitul parolei. Dacă există o majusculă în parolă, va fi de obicei la început - adesea urmată de o vocală.
 3. Vedeți dacă parola trebuie să îndeplinească toate cerințele.
  3
  Vedeți dacă parola trebuie să îndeplinească toate cerințele. A se vedea dacă parola trebuie să aibă o anumită lungime (de obicei parolele trebuie să aibă cel puțin 6 caractere) și dacă trebuie să aibă cel puțin un număr sau un simbol sau un caracter special. Dacă nu sunteți sigur, puteți încerca să vă configurați propriul cont la site-ul în care încercați să ghiciți parola și vi se vor cere cerințele parolei.
 4. Cereți un indiciu.
  4
  Cereți un indiciu. Dacă parola are o opțiune de "sugestie", atunci cereți un indiciu care să vă ghideze în ghicirea parolei. Întrebarea de aluzie poate fi ceva de genul: "Care este numele fetei mamei tale?" sau "Care este numele primului dvs. animal de companie?" Aceste întrebări vă pot ajuta să vă restrângeți ghicitul; deși este posibil să nu știți numele primului animal de companie, puteți ghici din mai multe nume de animale de companie. Sau, dacă vrei să fii mai strălucitor, poți încerca să aduci primele animale de companie într-o conversație cu acea persoană. Sugestia îți poate restrânge căutarea destul de puțin dacă știi niște informații personale despre acea persoană. De exemplu, dacă întrebarea este "Unde v-ați născut?" este posibil să știți deja starea de naștere a persoanei - sau chiar orașul său de naștere.

Cap 2
Citirea indiciilor

 1. Ghiciți nume personale.
  1
  Ghiciți nume personale. Mulți oameni, și mai ales femeile, au nume personale în parolele lor. Majoritatea oamenilor nu și-ar pune propriile nume într-o parolă, dar le-ați putea încerca oricum. Iată câteva alte nume pe care să le încercați atunci când ghiciți o parolă: numele persoanei sau al altui partener semnificativ al persoanei. Numele fratelui persoanei personale Numele animalului curent sau favorit al animalului Numele persoanei preferate (în special a bărbatului) atlet Pseudonimul de paternitate al persoanei sau pseudonimul curent
 2. Ghiciți hobby-urile și interesele persoanei.
  2
  Ghiciți hobby-urile și interesele persoanei. De asemenea, puteți ghici o parolă gândindu-vă la hobby-urile sau interesele persoanei. Iată câteva trucuri pe care să le încercați: Încercați să combinați atletul preferat al unui bărbat cu sportul preferat. De exemplu: "Tigergolf" sau "Kobebball". Ghici numele unei emisiuni preferate de televiziune a unei femei sau numele unui personaj favorit pe acel spectacol. Ghici numele hobby-ului atletic preferat al unei persoane. Dacă persoana iubește să înoate, încercați "Înotător" cu unele numere după el.
 3. Ghiciți numere importante.
  3
  Ghiciți numere importante. Mulți oameni folosesc numere în parola lor, indicând o dată sau un număr norocos. Unii oameni fac chiar parola lor complet constând din numere. Puteți încerca aceste numere pe cont propriu sau le puteți adăuga la sfârșitul unuia dintre cuvintele pe care le-ați ghicit. Iată câteva modalități de a ghici parola unei persoane pe baza numerelor: Ghici ziua de naștere a persoanei. De exemplu, dacă ziua de naștere a persoanei este 12/18/75, introduceți "121875" sau "12181975." Încercați adresa străzii persoanei. Adresa străzii persoanei, cum ar fi 955, ar putea face parte din parolă. Încercați numărul norocos al persoanei. Dacă persoana a vorbit despre numărul său norocos, încercați. Dacă persoana a jucat un sport, încercați numărul tricoului ca parte a parolei. Încercați o parte din numărul de telefon al persoanei. Încercați clasa de absolvire a persoanei de la colegiu sau liceu.
 4. Ghiciți lucrurile preferate ale persoanei.
  4
  Ghiciți lucrurile preferate ale persoanei. De asemenea, puteți ghici parola persoanei, ghicind din mai multe lucruri preferate ale persoanei. Iată câteva lucruri preferate de încercat: emisiunea favorită a persoanei. Filmul favorit al persoanei. Alimentele preferate ale persoanei. Cartea preferată a persoanei.