Cum să mănânci

Simți-te ca să fii ciudat pe ringul de dans? Doriți să trimiteți un mesaj sexy sau să aveți doar o distracție sugestivă? Șlefuirea este o formă de dans care vă cere să vă mișcați șoldurile într-o mișcare circulară care se potrivește cu partenerul dvs. și să vă lăsați liberi și să vă distrați. Odată ce știi cum să mănânci, poți arăta mișcările sexy de la orice petrecere sau club. Citiți mai departe pentru a afla cum să faceți acest lucru.

Cap 1
Abordarea partenerului dvs.

 1. Ascultați muzica potrivită.
  1
  Ascultați muzica potrivită. În timp ce așteptați o hip-hop sau o casă muzicală să vină, să cercetați podeaua de dans pentru unii parteneri pe care ați putea dori să le distrugeți. Nu vrei să ajungi la ringul de dans în mijlocul unui cântec lent și să pierzi șansa ta de a măcinat. Puteți să mergeți la cineva sau să mergeți la dans cu prietenii și să vă pregătiți să vă amestecați.
 2. Găsiți-vă partenerul.
  2
  Găsiți-vă partenerul. Dacă sunteți curajoși, puteți merge la un partener potențial și puteți întreba: "Vrei să dansezi?" Dar dacă vrei să fii mai plin de el, roci pe ringul de dans până când cineva îți captează ochiul. Apoi, poți să dai din cap și să zâmbești persoanei când vii să te îmbraci și să te apropii unul de celălalt, până când te speli unul împotriva celuilalt. Doar nu veni până la un străin complet fără a avea contact cu ochii sau vei fi curățat.
 3. Intrați în poziție.
  3
  Intrați în poziție. De obicei, tipul se lasă în spatele fatălui pentru a începe să mănânce. Cu toate acestea, puteți oricând să mănânci față în față. Apoi, fata ar trebui să se întoarcă încet de la tip până nu dansează cu spatele la el. Tipul ar trebui să fie în spatele fatălui, la o distanță relativă, dar suficient de aproape pentru a pune mâinile pe șolduri sau laturi atunci când timpul este corect. Stati la aproximativ un picior de la tip la inceput este la distanta potrivita. Puteți să vă apropiați mai mult când vă veți simți mai confortabil.

Cap 2
Măcinare

 1. Mutați soldurile în aceeași mișcare circulară.
  1
  Mutați soldurile în aceeași mișcare circulară. În timp ce în mod normal tipul este în spatele fată, nu ezitați să schimbați lucrurile. Șoldurile fetei ar trebui să se miște într-o mișcare circulară, iar șoldurile tipului ar trebui să se potrivească cu această mișcare. Înainte ca tipul să-și pună mâna peste fetiță, perechea de dans sau trio ar trebui să găsească un ritm confortabil. Dacă sunteți în față, mișcați pradă în jurul unui model, în jurul valorii de la nivelul coatei partenerului. Sunteți în control. Dacă sunteți în spatele altcuiva, urmați mișcările ei. Bazinele dvs. pot fi aliniate direct sau ușor, astfel încât picioarele să se afle între picioarele partenerului.
 2. Tipul ar trebui să-și pună mâinile pe șolduri.
  2
  Tipul ar trebui să-și pună mâinile pe șolduri. Odată ce ați găsit un flux confortabil, tipul ar trebui să-și pună mâinile pe șolduri ale fetei. Nu trebuie să-i prindă prea ferm - suficient pentru a-și câștiga poziția și pentru a se stabili mai adânc în grindă. Fata îi poate îndoi genunchii, astfel încât cuplul se poate mișca mai jos la pământ. Pe măsură ce fetița devine scăzută, mâinile ei se pot deplasa pe coapse și chiar pe genunchi. Fata poate să-și țină brațele liber. Ea le poate mișca în sus și în jos până la bătaia muzicii în timp ce își pășea propriile coapse sau genunchi.
 3. Ridică-te.
  3
  Ridică-te. Băieții ar trebui să se aștepte la o agitare a pradă și fetele ar trebui să se aștepte să-și scuture boabele. Treptat, o fată va ajunge mai jos la pământ, își pune mâinile pe genunchi sau îi va ține mâinile de lângă talie. În timp ce se apleacă în față, partea din spate se va ridica în aer, perindându-se sau plutind lângă partenerul său de dans. Mâinile tipului pot călători de la șolduri ale fetei până sub talie, în partea de sus a spatelui ei. Acest lucru va funcționa atâta timp cât tipul este respectuos și fata este confortabilă cu această mișcare. Dacă sunteți în favoarea ei, fata poate ajunge chiar mai jos la pământ până când mâinile ei aproape ating sau atinge podeaua și pradă ei este ridicat.
 4. Grind într-un grup.
  4
  Grind într-un grup. Uneori un grup de oameni încep să se mănânce împreună într-un lanț. De obicei, veți vedea fie un amestec de bărbați și femei alternativ sau doar femei. Uneori, două femei vor "sandwich" un bărbat, iar altele se vor închide. Nu ezitați să mergeți cu ceea ce vă face să vă simțiți bine. Șlefuirea într-un grup poate fi chiar mai distractivă decât măcinarea cu un singur partener, dar va necesita o mai bună coordonare. Dacă o persoană din grup se înclină, toți ceilalți vor trebui să se adapteze în consecință.

Cap 3
Îmbunătățirea tehnicii

 1. Faceți grindă lateral-lateral.
  1
  Faceți grindă lateral-lateral. Dansând aceeași cale exactă poate deveni bătrân după un timp, așa că odată ce tu și partenerul tău ați șters metoda de tradiție pentru o vreme, du-te pentru o mișcare laterală-laterală. În acest fel, fata se mișcă spre stânga, în timp ce tipul se mișcă spre dreapta, așa că sunt întotdeauna pe părțile opuse. Deși veți fi totuși înlăturate de partenerul dvs., puteți să-l căutați în sus sau în jos în timpul acestei mișcări.
 2. Grind în timp ce se confruntă partenerul tău.
  2
  Grind în timp ce se confruntă partenerul tău. Nu vă fie frică să vă întoarceți spre partenerul dvs. și să vă înghesuți în timp ce vă confruntați cu el sau cu ea. Fata poate să-și pună brațele în jurul gâtului bărbatului în timp ce își ține mâinile pe șolduri și ambii oameni continuă să-și miște șoldurile într-un ritm circular. Nu trebuie să stați cu partenerul. Puteți să-l amestecați rotind și apoi întorcându-vă spre partenerul dvs. ori de câte ori doriți o schimbare.
 3. Stăpânește-te încet.
  3
  Stăpânește-te încet. Nu trebuie să vă grăbiți de pe ringul de dans dacă se aprinde un cântec lent. Dacă sunteți confortabil cu partenerul dvs. și aveți un timp bun, nu este nevoie să opriți distracția. Continuă să faci ceea ce faci - doar mai lent și mai sexy. Nu sari peste bataie. Doar tranziția chiar în mișcarea dansului mai lent. Dacă ezitați, partenerul dvs. poate crede că nu știți ce să faceți.