Cum să crești unghii lungi și puternice

Cultivarea unghiilor lungi și puternice este un proces în mai multe etape. Atâta timp cât vă îngrijiți cu grijă de unghiile, le puteți crește până la lungimea dorită. Trebuie să începeți prin a vă asigura că vă opriți obiceiurile unghiilor proaste. După aceea, luând în mod adecvat vitamine și manicurarea în mod corespunzător vă va ajuta să crească unghii lungi, puternice.

Cap 1
Oprirea obiceiurilor proaste

 1. Nu mai muște unghiile.
  1
  Nu mai muște unghiile. Mișcarea unghiilor este în detrimentul sănătății. Deși un obicei neobișnuit de nervos pentru mulți, poate provoca infecții ale pielii bacteriene pe mâini și în gură. Dacă aveți piele uscată sau în vrac în jurul paturilor unghiilor, asigurați-vă că le tăiați mai degrabă decât să le mușcați. [1] Încercați să vă păstrați unghiile frumos lustruite sau să adăugați unghii, astfel încât veți fi mai puțin apt să mușcați. Guma mestecati cand te plictisesti. Nu mușcați pielea în jurul unghiilor. S-ar putea să vă convingeți că doar mușcând pielea din jurul unghiilor, nu vă răniți de fapt unghiile. Acest lucru este fals și va face ca unghiile să slăbească prin umezeală adăugată din saliva și să vă facă unghiile predispuse la rupere. Alege un cui pe săptămână pe care nu-l vei muști. Adăugați treptat mai multe "cuie" pentru a vă înlătura de obicei. Luați în considerare discuția cu un terapeut despre problemele legate de anxietate și plictiseală dacă mușchiul unghiilor este grav.
 2. Nu mai purtați acrilice și geluri.
  2
  Nu mai purtați acrilice și geluri. Îndepărtarea îndepărtată a unghiilor acrilice sau a gelului vă lasă unghiile uscate, fragile și este puțin probabil să crească. Chiar și îndepărtarea adecvată vă poate afecta unghiile, deoarece apare cu unghii înmuiate. În cazul în care paturile unghiilor sunt ude, ele sunt cele mai sensibile. [2] Dacă doriți să obțineți gel sau manichiură acrilică, încercați alternanța. Obțineți o manichiură tradițională între gelul sau manichiura acrilică.
 3. Nu mai luați la polishul tău cioplit.
  3
  Nu mai luați la polishul tău cioplit. Alegerea la poloneză îndepărtează adesea stratul superior al patului tău. Aceasta constituie o bază slabă pentru unghiile dvs. [3]
 4. Opriți sămiteți straturile de bază și straturile superioare.
  4
  Opriți sămiteți straturile de bază și straturile superioare. Este ușor să săriți straturile de bază sau straturile superioare atunci când vă grăbiți și doriți ca polishul să se usuce rapid. Cu toate acestea, atunci când o săriți peste acestea, vă veți deteriora unghiile. Îți protejează unghiile de pete; plus, ei ajută polonez să adere la unghiile tale, astfel încât să jetoane mai puțin. În cazul în care chips-uri mai puțin, aveți mai puține șanse să alegeți la ea și să vă deteriorați în continuare unghiile. [4] Împachetați pachetele de lustruire pre-umezite pentru unghii pentru a fi îndepărtate rapid atunci când unghiile încep să curețe. În acest fel, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la alegerea unghiilor.
 5. Nu mai folosi unghiile ca unelte.
  5
  Nu mai folosi unghiile ca unelte. Înlăturarea etichetelor, lipirea sau lipirea unui inel de chei sunt toate lucruri care vă pot deteriora sau rupe cu ușurință unghiile. S-ar putea să nu vă dați seama că o faceți, dar dacă doriți să vă dezvoltați unghiile puternice, trebuie să începeți să observați. Cea mai bună modalitate de a opri acest lucru este încetinirea. Aveți la dispoziție foarfece sau alt instrument, pentru a vă ajuta să deschideți, să vă răsturnați sau să colați tot ce aveți nevoie în timpul zilei. Evitați să faceți activități care vă vor îndoi unghiile. Mențineți unghii clare la unghii pentru a evita mușcarea unghiilor.

Cap 2
Obținerea de vitamine adecvate

 1. Obțineți o mulțime de vitamina H (biotină).
  1
  Obțineți o mulțime de vitamina H (biotină). Biotina promovează creșterea și rezistența unghiilor, a părului și a pielii. Scopul este de a consuma între 30 și 40 micrograme pe zi, fie prin alimente sau suplimente. Cerealele integrale, ciupercile, bananele, somonul și avocado sunt toate surse importante de biotină. [5]
 2. Mancati alimente cu acid folic.
  2
  Mancati alimente cu acid folic. Acidul folic, sau vitamina B9, ajută la prevenirea deteriorării celulelor nervoase și menține celulele roșii sanguine sănătoase. Este cea mai buna vitamina pentru cresterea unghiilor si este imposibil sa se adauge mult, deoarece organismul dumneavoastra excreta in mod natural excesul. Peștele, carnea roșie, brânza și produsele din soia fortificate sunt bogate în acid folic.
 3. Vitamina A de admisie.
  3
  Vitamina A de admisie. Vitamina A va ajuta la întărirea unghiilor. Doza zilnică recomandată este cuprinsă între 700 și 900 micrograme pe zi. Cartofii dulci, morcovii, squashul și verdele cu frunze sunt bogate în vitamina A. [6]
 4. Ia o multime de vitamina C.
  4
  Ia o multime de vitamina C. Vitamina C este cunoscută cel mai frecvent pentru a ajuta la sănătatea imună. Aceasta înseamnă că ajută la recuperarea în interiorul corpului. Această recuperare ajută la promovarea creșterii unghiilor și le dă putere. Portocalele, șobolanul, căpșunile și ardeii sunt bogate în vitamina C.

Cap 3
Manicurarea corectă

 1. Formați-vă și îngrijiți baza.
  1
  Formați-vă și îngrijiți baza. Pentru a vă dezvolta unghiile lungi și puternice, trebuie să începeți cu o bază adecvată. Acest lucru înseamnă că aveți nevoie de unghii curate și sănătoase pentru a începe cu. Introduceți-le în formă și mențineți cuticulele tăiate. Fișierul este corect. Porniți de la marginea exterioară și fișierul către centru. Mergând înainte și înapoi într-o mișcare repetitivă, veți slăbi unghiile. [7] Alegeți forma dreaptă a unghiilor pentru a promova creșterea. O formă rotundă de bază este mai ușor de dezvoltat. Dacă formați un cui pătrate, este mai probabil să o utilizați ca un instrument.
 2. Păstrează-te bine pentru cuticulele tale.
  2
  Păstrează-te bine pentru cuticulele tale. Înmuiați-vă unghiile în apă caldă timp de 5 minute pentru a slăbi cuticulele. Puneți o cuticule de îndepărtare pe unghiile dvs. și utilizați un stick de cuticulă pentru a împinge pielea moartă înapoi. Clătiți îndepărtarea și resturile. Faceți acest lucru de 4 ori pe săptămână. Pentru sănătatea cuticulei adăugați acidul hialuronic pe și în jurul cuticulelor, după ce le împingeți înapoi. Păstrați-le hidratate. Aplicarea unui hidratant în jurul cuticulelor vă va împiedica spânzurarea și unghiile sparte.
 3. Aplicați tratamente de întărire.
  3
  Aplicați tratamente de întărire. Există mai multe tratamente de întărire. Odată ce ați format o bază adecvată și ați îngrijit corect pentru cuticulele dvs., aplicați-o pe cea care se potrivește cu bugetul și programul dvs. [8] Serurile sunt costisitoare, dar produc adesea cele mai bune și cele mai bune rezultate în întărirea unghiilor. Cremele sunt perfecte pentru utilizarea de zi cu zi. Puteți cumpăra tratamente intensive pe bază de proteine ​​sub formă de cremă pe care o puneți pe unghii dimineața și înainte de a adormi noaptea. Întărirea lustruitului vă va ajuta să vă păstrați unghiile. Este foarte accesibil și ușor de utilizat.