Cum să scapi de un virus al stomacului

Un virus de stomac este rareori ceva grav, dar vă poate bate din picioare pentru câteva zile. Corpul tău va scăpa singur de virus, dar există câteva lucruri pe care le poți face pentru a-ți da corpului ceea ce are nevoie pentru a lupta împotriva bug-ului și pentru a te face să te simți mai bine între timp. Continuați să citiți pentru a afla mai multe.

Cap 1
Îngrijire esențială

 1. Hidrați-vă cu așchii de gheață și fluide clare.
  1
  Hidrați-vă cu așchii de gheață și fluide clare. Cel mai mare risc asociat cu orice virus stomacal este deshidratarea. Ca rezultat, cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a vă ajuta corpul să scape de virus este să vă păstrați hidratat cât mai mult posibil. Ar trebui să încercați să obțineți câte 8 oz (250 ml) de lichid la fiecare oră ca adult. Copiii au nevoie de 30 ml de lichid la fiecare 30-60 de minute. Beți încet, luând înghițituri mici în loc de bucăți mari. Fluidele vor sta mai eficient în stomac, dacă le introduceți în sistem treptat în loc de toate odată. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_ee0700b82a')
 2. Ușurați-vă într-o dietă delicată.
  2
  Ușurați-vă într-o dietă delicată. De îndată ce stomacul se simte gata să ia din nou alimente solide, ar trebui să începeți să mâncați pentru a restaura orice nutrienți pierduți. În timp ce există puține dovezi științifice care să arate că alimentele slabe sunt în mod inerent mai ușor de digerat decât alimentele mai slabe, majoritatea oamenilor par să le ia mai bine atunci când greața este încă moderată puternică. O dietă tradițională slabă ar fi dieta BRAT, care include banane, orez, mere și pâine prăjită. Alte opțiuni decente includ cartofii coapte fără unt, covrigi, covrigi și biscuiți. Ar trebui să faci asta doar pentru o zi sau cam asa ceva. Mâncărurile blandești sunt cu siguranță mai bune decât nimic, însă bazându-te pe ele pe deplin în timpul recuperării, vă va lipsi corpul de nutrienții de care are nevoie pentru a lupta împotriva bug-ului.
 3. Reveniți la dieta normală cât mai curând posibil.
  3
  Reveniți la dieta normală cât mai curând posibil. După ce ați supraviețuit unei diete delicioase timp de o zi, ar trebui să începeți să vă întoarceți înapoi în alimentația obișnuită. Mâncărurile blande pot sta bine în stomac, dar atunci când sunt consumate singure, ele nu furnizează toate substanțele nutritive de care aveți nevoie pentru a scăpa de acest bug. Introduceți alimentele normale înapoi în dieta dvs. treptat, pentru a evita tulburări suplimentare de stomac. Carbohidrații cu conținut scăzut de zahăr sunt o alegere excelentă în acest moment, inclusiv cerealele simple și boabele. Alte opțiuni bune includ fructele decojite, proteinele slabe cum ar fi ouăle, puiul și peștele, precum și legumele simple, cum ar fi fasole verde și morcovi. [2] Încearcă să mănânci puțină iaurt cu zahăr scăzut. Produsele lactate fermentate se crede că reduc timpul în care suferiți de tulburări intestinale. În plus, bacteriile din iaurt sunt considerate bacterii "bune" care pot ajuta la reglarea mediului în interiorul stomacului, ajutându-vă astfel corpul în timp ce luptă împotriva virusului. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_1738552168')
 4. Păstra curat.
  4
  Păstra curat. Virușii de stomac sunt puternici și pot supraviețui în afara corpului uman de ceva timp. Chiar mai rău, puteți să prindeți același virus de la altcineva după ce v-ați recuperat deja o dată. Pentru a evita, fără îndoială, prinderea aceleiași probleme de stomac, asigurați-vă că dvs. și spațiile în care trăiți sunt cât mai curate posibil. Chiar dacă un virus al stomacului diferă de intoxicațiile alimentare, îl puteți răspândi în continuare prin alimente. Încercați să nu mâncați alimentele altcuiva atunci când sunteți bolnav și spălați-vă întotdeauna bine mâinile cu săpun și apă înainte de a mânca. [3] WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_9f1ec1d94d')
 5. Stai odihnit.
  5
  Stai odihnit. Ca și în cazul oricărei boli, odihna este un remediu valoros. Odihna permite corpului tau sa dedice mai multe resurse pentru a scapa de virusul stomacului. În esență, ar trebui să vă eliminați complet din rutina zilnică complet în timp ce luptați împotriva unui virus stomacal. Corpul are nevoie de 6 până la 8 ore de somn pentru a funcționa bine în circumstanțe normale, iar atunci când te îmbolnăvesti, ar trebui să încerci cel puțin să dublezi cantitatea de odihnă pe care o primești. Atât de greu ar părea, ar trebui să evitați și să vă faceți griji cu privire la lucrurile pe care nu le faceți. Îngrijorarea determină corpul dumneavoastră să experimenteze stresul, ceea ce face mai dificil pentru organismul dumneavoastră să cheltuiască resursele care luptă împotriva bug-ului. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_b449e88039')
 6. Permiteți virusului să-și urmeze cursul.
  6
  Permiteți virusului să-și urmeze cursul. În cele din urmă, singurul lucru pe care îl puteți face cu adevărat pentru a scăpa de o eroare de stomac este să-i lăsați să-și urmeze cursul. Atâta timp cât nu aveți o condiție care compromite sistemul imunitar, corpul dumneavoastră ar trebui să poată lupta natural cu virusul. Acestea fiind spuse, îngrijirea esențială este încă un element vital pentru a scăpa de un virus al stomacului. Sfaturile prezentate aici sunt menite să ofere corpului dvs. ceea ce are nevoie pentru a lupta împotriva virusului pe cont propriu. Dacă nu ai grijă de corpul tău, corpul tău se va strădui să se recupereze. Dacă sistemul imunitar are o formă de deficiență, trebuie să-l contactați pe medicul dumneavoastră la primul semn al simptomelor.

Cap 2
Căi de atac alternative

 1. Luați ghimbir.
  1
  Luați ghimbir. [4] Ghimbirul este folosit în mod tradițional ca tratament împotriva greței și a crampe stomacale. Gingerul și ceaiul de ghimbir sunt cele mai des folosite tratamente atunci când se luptă cu un virus stomacal. Poți să faci ceai de ghimbir proaspăt prin fierberea a două până la patru felii de ghimbir proaspăt în 8 oz (250 ml) apă timp de cinci până la șapte minute. Lăsați-l să se răcească la o temperatură de băut și beți. Ginger și pungi de ceai de ghimbir de plante pot fi găsiți ușor în magazin, de asemenea. În plus față de băuturile ghimbir, puteți utiliza, de asemenea, capsule de ghimbir și uleiuri, de obicei disponibile în magazinele de produse alimentare de sănătate sau în secțiunea suplimentară a unei farmacii.
 2. Îndepărtați simptomele cu menta.
  2
  Îndepărtați simptomele cu menta. Menta are proprietăți numbing care sunt frecvent gândite pentru calmarea grețurilor și a spasmelor la nivelul stomacului. Puteți utiliza mentă atât intern cât și extern. Puteți lua menta pe plan intern, savurând ceai de mentă, mestecând pe o frunză de mentă curată sau luând o suplimente de capsulă de piper. Ceaiurile din menta de mentă pot fi găsite în magazin sau puteți să vă faceți propriul ceai proaspăt prin fierberea a câteva frunze în 8 oz (250 ml) de apă timp de cinci până la șapte minute. Pentru a beneficia din exterior de mentă, înmuiați o cârpă în ceai rece de mentă sau puneți două până la trei picături de ulei de mentă pe un prosop înmuiat în apă rece.
 3. Încercați capsulele cu cărbune activ.
  3
  Încercați capsulele cu cărbune activ. [5] Unele magazine de produse de sănătate vor vinde tablete din cărbune activ în secțiunea supliment. Cărbunele activat se crede că elimină toxinele și poate ajuta la stingerea toxinelor în stomac. Urmați instrucțiunile de pe eticheta cărbunelui activ pentru a evita supradozele accidentale. De obicei, totuși, puteți lua mai multe capsule simultan și mai multe doze într-o singură zi.
 4. Desenează-ți o baie de muștar.
  4
  Desenează-ți o baie de muștar. [6] Odată ciudat, o baie călduță cu puțină praf de muștar amestecată ar putea să vă aducă puțină ușurare. Conform medicinei populare, muștarul are capacitatea de a atrage impurități din corpul dumneavoastră în timp ce îmbunătățește circulația sângelui. Puteți utiliza apă caldă dacă nu aveți febră, dar dacă aveți febră, mențineți apa călduță pentru a împiedica creșterea acesteia. Adăugați 2 lingurițe (30 ml) de pudră de muștar și 1/4 cană (60 ml) de bicarbonat de sodiu într-o cada completă de apă. Se amestecă ușor cu mâinile până când muștarul și soda de copt se dizolvă complet înainte de a se înmuia în apa de baie timp de 10 până la 20 de minute.
 5. Puneți un prosop cald pe stomac.
  5
  Puneți un prosop cald pe stomac. Dacă muschii dvs. de stomac au muncit atât de mult încât au început să se crape, un prosop cald sau un călduț cald pe stomac ar putea să atenueze durerea. Dacă aveți febră mare, cu toate acestea, acest tratament poate determina creșterea temperaturii și ar trebui evitată. Relaxarea muschilor stomac crampe poate ușura simptomele de stomac virus, dar prin punerea în tine mai puțin durere, corpul se poate relaxa mai mult în ansamblu. Acest lucru vă permite sistemului imunitar să vă cheltuiască mai multe resurse pentru combaterea virusului și vă poate ajuta să vă îmbunătățiți mai repede.
 6. Utilizați presopunctura pentru a vă ușura greața.
  6
  Utilizați presopunctura pentru a vă ușura greața. Pe baza teoriilor privind acupressura și acupunctura, anumite puncte de presiune în mâini și picioare pot fi manipulate pentru a ușura durerea și disconfortul în stomac și intestine. O tehnică pe care o puteți încerca este un masaj pentru picioare. O frecare delicată a picioarelor vă poate ajuta să vă ușurați greața și să vă limitați excursiile disperate la baie. În cazul în care virusul stomacului a adus o durere de cap împreună cu ea, utilizați acupressure pe mâna ta. Luați degetul arătător și degetul mare al unei mâini și prindeți chinga între degetul arătător și degetul mare pe cealaltă mână. Această tehnică poate minimiza durerea de cap extraordinar.

Cap 3
Tratamentul medical medical

 1. Nu vă deranjează să cereți un antibiotic.
  1
  Nu vă deranjează să cereți un antibiotic. Antibioticele sunt eficiente împotriva tulpinilor de bacterii, dar, din păcate, nu sunt eficiente împotriva virușilor. O erupție de stomac cauzată de o infecție virală nu poate fi tratată eficient cu un antibiotic. Același principiu se aplică și medicamentelor anti-fungice.
 2. Luați în considerare solicitarea unei medicamente anti-grețuri.
  2
  Luați în considerare solicitarea unei medicamente anti-grețuri. Dacă greața severă durează după 12 până la 24 de ore, medicul dumneavoastră vă poate recomanda folosirea unui medicament anti-greață pentru a vă ajusta stomacul suficient pentru a vă menține lichide și o cantitate mică de alimente. Rețineți totuși că medicamentele anti-grețură ușurează simptomele. Ei nu scapă de virus. Din moment ce un medicament anti-greață vă va ajuta să vă mențineți mai multe lichide și alimente, totuși, puteți oferi cel puțin organismului dumneavoastră substanțele nutritive necesare pentru a face lupta în sine.
 3. Evitați administrarea medicamentelor antidiareice de tip over-the-counter.
  3
  Evitați administrarea medicamentelor antidiareice de tip over-the-counter. Dacă, desigur, nu ai aprobarea medicului tău. Aceste medicamente anti-diareice de tip over-the-counter pot fi foarte eficiente, dar acest lucru face parte din această problemă. În primele 24 de ore, trebuie să lăsați corpul să facă ceea ce poate pentru a expulza virusul din sistem. Din păcate, diareea și vărsăturile sunt părți naturale ale procesului. După ce virusul a fost eliminat din sistemul dvs., medicul vă poate permite să luați un medicament anti-diaree pentru a trata simptomele reziduale.