Cum să vă faceți un makeover

Aveți o întâlnire mare, sau doriți doar să vă uitați și să vă simțiți frumos? Prelucrările sunt o modalitate excelentă de a mări, de a îndepărta plictiseala și de a te simți mai bine despre tine. Efectuarea de mici schimbări vă poate ajuta cu o transformare rapidă, în timp ce schimbarea unor obiceiuri, cum ar fi exercitarea regulată și mâncarea bună, poate ajuta la realizarea unei transformări mai dramatice.

Cap 1
Găsirea noului dvs. aspect

 1. Evaluați ce credeți că trebuie să vă schimbați.
  1
  Evaluați ce credeți că trebuie să vă schimbați. Uitați-vă la voi și decideți ce doriți să vă schimbați. Ce îți place despre aspectul tău? Ce vrei sa schimbi?
 2. Căutați imagini cu aspectul care vă place.
  2
  Căutați imagini cu aspectul care vă place. Uită-te online (Pinterest este un site bun) sau în reviste pentru a găsi poze ale oamenilor care vă plac. Compilați un dosar cu imagini. Căutați anumite elemente care vă plac. Poate îți plac pantofii într-o singură fotografie și o fustă într-o altă imagine. Tăiați-le afară sau salvați-le pe computer. Organizați-vă fotografiile în diferite loturi. Aveți un "turnător", un lot de șaibă, un lot de îmbrăcăminte și un "lot de accesorii". Căutați teme recurente în fotografiile pe care le adunați. Pe măsură ce asamblați imagini, veți găsi că păstrați centrul atenției în jurul anumitor aspecte sau aspect.
 3. Întrebați-i unui prieten de încredere ce crede ea.
  3
  Întrebați-i unui prieten de încredere ce crede ea. Aveți o inimă la inimă cu cel mai bun prieten și cereți un feedback sincer despre aspectul dvs. Nu faceți să pară că vă plimbați pentru complimente, dar că sincer doriți să vă îmbrați mai inteligent sau să purtați părul mai elegant. Dacă cereți feedback sincer, așteptați apoi feedback sincer. Nu o luați personal sau vă ofensează dacă prietenul dvs. vă spune ceva ce nu vă place să auziți.
 4. Fii curajos.
  4
  Fii curajos. Un aspect nou ar putea fi destul de diferit de ceea ce se asteapta ca voi sa arati. Fii curajos să încerci o privire nouă. S-ar putea să vă placă foarte bine și s-ar putea să vă simțiți mai bine în noul dvs. aspect. Dacă sunteți preocupat de încercarea unui aspect sălbatic, încercați să vă îmbracați în acest stil pentru Halloween. Apoi, după sărbătoare, păstrați-vă așa, spunând că ați iubit-o atât de mult încât ați vrut să purtați acel stil.
 5. Faceți o fotografie înainte.
  5
  Faceți o fotografie înainte. Obțineți o fotografie a dvs. în starea "înainte", astfel încât să vă puteți compara cu modul în care vă îngrijiți de makeover.

Cap 2
Schimbarea machiajului

 1. Încearcă un machiaj nou.
  1
  Încearcă un machiaj nou. Obțineți o nouă umbră a ochilor, un ruj nou sau o nouă rimel. Încercați o combinație de culori diferită, dar asigurați-vă că alegeți culori care încă completează tonurile pielii. Du-te pentru un aspect complet nou, cum ar fi punk, pin-up sau plin de farmec, sau naturale. Fii aventuros! [1] Chiar și optarea pentru o nouă culoare a buzelor poate face o diferență enormă, amping până aspectul tau. [2] Căutați online tutoriale de machiaj dacă nu sunteți siguri cum să obțineți un aspect anume.
 2. Găzduiți o petrecere a feței și machiaj.
  2
  Găzduiți o petrecere a feței și machiaj. Invită-i pe niște prieteni și cere-i pe toată lumea să-și aducă machiajul. Dați reciproc facials sau măști de noroi și faceți apoi machiajul celuilalt. Experimentați cu aspect diferit, cu ajutorul fardelor și a rujurilor pe care prietenii dvs. i-au adus. Încercați stiluri și perspective sălbatice, cum ar fi stiluri de la "Jocurile de foame" sau alte filme. Asigurați-vă că aveți perii de machiaj curată, neutilizate, bile de bumbac și tampoane de bumbac, astfel încât să nu înlocuiți bacteriile printre machiaj.
 3. Mergeți la un magazin de machiaj magazin.
  3
  Mergeți la un magazin de machiaj magazin. Profesioniștii de machiaj profesioniști din magazine precum Macy vor face machiajul pentru tine la contorul de machiaj. Aceasta este o modalitate foarte bună de a testa un aspect nou fără a cumpăra o grămadă de machiaj nou. Este tehnic liber pentru a obține un machiaj aici, deși ar trebui să vă gândiți să cumpărați ceva. De obicei, culoarea buzelor este un produs bun de cumpărat, deoarece probabil că veți dori să o aplicați din nou pe tot parcursul zilei. [3]
 4. Tăiați și lustruiți-vă unghiile.
  4
  Tăiați și lustruiți-vă unghiile. Îndepărtați orice vechi lac de unghii. Îndrăzniți cu grijă, lăcuiește-te și depuneți unghiile. Împingeți cu atenție înapoi cuticula pe unghii cu o unealtă de împingere a cuticulei. Umidificați-vă mâinile și pictați unghiile. [4] Alegeți o culoare care completează tinuta dvs. sau alegeți ceva cu adevărat sălbatic.
 5. Formeaza-ti sprancenele.
  5
  Formeaza-ti sprancenele. Găsiți cea mai bună formă de sprâncene pentru fața dvs. și formați sprâncenele pentru a se potrivi. De exemplu, fețele pătrate arată bine cu sprâncenele moi, rotunjite, în timp ce fețele rotunjite arată bine cu sprancenele înalte. [5] Purtați fire de păr de la nivelul sprâncenelor și nu aruncați prea mult. Completați sprancenele cu un creion de sprâncene [6].
 6. Nu te duci peste bord cu machiajul tău zilnic.
  6
  Nu te duci peste bord cu machiajul tău zilnic. Dacă sunteți în căutarea de a vă oferi un makeover pe care îl puteți utiliza zilnic, mergeți pentru un aspect mai natural. Limitați cantitatea de fundație pe care o utilizați. Optați, în schimb, pentru o pulbere ușoară pentru a înmuia pielea grasă. Încercați mai multe nuanțe subtile de umbre ale ochilor care sunt potrivite pentru viața de zi cu zi. O noapte în oraș ar putea cere un machiaj mai dramatic, mai ales dacă tinuta ta este dramatică.

Cap 3
Schimbarea coafurii

 1. Găsiți o coafură care vă place.
  1
  Găsiți o coafură care vă place. Căutați online sau în reviste pentru fotografii de coafuri care vă plac. Nu vă faceți griji dacă puteți scoate coafura sau nu. Doar salvați fotografia. Când aveți o colecție de imagini, uitați-vă pe toți pentru a vedea ce au în comun. La ce stiluri veti reveni?
 2. Adresați-vă coafurii pentru sugestii.
  2
  Adresați-vă coafurii pentru sugestii. Adu-ți ideile la coafura ta și întreabă-o ce crede ea. Are o idee bună despre modul în care părul tău va răspunde la diferite tăieturi. Ar putea dura ceva timp pentru a obține aspectul dorit, mai ales dacă părul este scurt și doriți să-l dezvoltați. Coaforul tău îți poate da o bucată care arată bine în timp ce îți crește părul.
 3. Ia părul tău colorat.
  3
  Ia părul tău colorat. Încearcă o nouă culoare a părului. Dacă aveți păr întunecat, încercați să mergeți mai ușor. Dacă aveți părul ușor, încercați să mergeți mai întunecat. Dacă vă simțiți cu adevărat aventuros, puteți obține o culoare sălbatică cum ar fi violet sau albastru. Chiar și aspectele importante vă pot schimba aspectul. Schimbările subtile pot fi cu adevărat înălțătoare, mai ales dacă vă simțiți mai puțin decât impresionați de aspectul actual. Puteți obține fie părul dvs. colorat profesional, fie puteți face acasă. Cereți unui prieten să vă ajute.
 4. Obțineți extensii pentru păr.
  4
  Obțineți extensii pentru păr. Adăugați o lățime instant la păr prin adăugarea de extensii pentru păr. Extensiile temporare sunt disponibile online, iar aceste clipuri se pun ușor în păr. Încearcă cum îți place aspectul părului mai lung înainte de a pleca pentru extensii profesionale de păr. [7]
 5. Curl sau îndreptați-vă părul.
  5
  Curl sau îndreptați-vă părul. Schimbarea aspectului dvs. nu înseamnă că trebuie să obțineți o tăietură sau o culoare. Puteți schimba aspectul prin simpla schimbare a coafurii la domiciliu. Utilizați un fier de curling pentru a adăuga bucle sau utilizați un fier plat pentru a îndrepta părul. Cu toate acestea, aceste tehnici necesită timp, astfel încât, dacă intenționați să le integrați în rutina dvs. de dimineață, asigurați-vă că vă lăsați timp pentru ele.

Cap 4
Schimbarea îmbrăcăminții

 1. Trageți hainele din dulap.
  1
  Trageți hainele din dulap. Adu-ți hainele în aer liber, ca să poți face inventarul a ceea ce ai. Mixați și combinați piesele împreună în combinații pe care nu le faceți în mod normal. Faceți fotografii ale combinațiilor care vă plac, astfel încât să le puteți recrea mai târziu. Scoateți hainele care nu se potrivesc sau că nu vă purtați niciodată.
 2. Faceți o schimbare de îmbrăcăminte cu prietenii.
  2
  Faceți o schimbare de îmbrăcăminte cu prietenii. Un swap de îmbrăcăminte este o petrecere în care toată lumea aduce câteva articole de îmbrăcăminte și accesorii pentru a le da departe. Invită mai mulți prieteni să aducă hainele pe care le-ar plăcea să le scape. Aceasta este o modalitate bună de a vă împrospăta garderoba și de a amesteca și potrivi cu prietenii tău stiluri diferite.
 3. Magazin în locuri noi.
  3
  Magazin în locuri noi. Dacă vă aflați cumpărați aceleași tipuri de haine tot timpul, gândiți-vă unde vă îmbrăcați hainele. Dacă întotdeauna frecventezi același magazin, atunci stilul tău nu se va schimba neapărat. Vizitați câteva magazine noi pentru a verifica alte stiluri.
 4. Mergeți o săptămână fără a purta blugi.
  4
  Mergeți o săptămână fără a purta blugi. Majoritatea oamenilor poartă cel puțin blugi. Ele sunt confortabile și ușor și se potrivesc aproape totul. Dar ele pot, de asemenea, să vă aducă într-o scădere cu aspectul dvs. de ansamblu. Încercați să mergeți o săptămână fără a purta blugi. Încercați fuste, sundări sau pantaloni în loc să vă îmbracați aspectul. [9]
 5. Montați corect pentru un sutien.
  5
  Montați corect pentru un sutien. Multe femei poartă dimensiunea greșită a sutienului și, prin urmare, hainele nu se potrivesc întotdeauna sau arată așa cum ar trebui. Mergeți la un magazin sau magazin de lenjerie și întrebați funcționarul de vânzări să vă măsoare pentru un sutien. S-ar putea să constatați că sunteți mai confortabil și încrezător atunci când purtați dimensiunea corectă. [10]

Cap 5
Schimbarea accesoriilor

 1. Purtați ochelari noi sau diferiți.
  1
  Purtați ochelari noi sau diferiți. Dacă purtați ochelari, încercați un stil diferit de cadru. Dacă nu purtați ochelari, puteți cumpăra ochelari de lectură ieftine la farmacii cu cel mai scăzut nivel de prescripție medicală. Apoi puteți obține aspectul, dar fără ca ochelarii să vă afecteze mult viziunea. Alternativ, puteți trece la lentile de contact dacă de obicei purtați ochelari. Oamenii ar putea să nu te recunoască nici măcar pe tine.
 2. Încercați diferite eșarfe.
  2
  Încercați diferite eșarfe. Du-te la un magazin de îmbrăcăminte și selectați mai multe eșarfe de diferite culori, texturi și lungimi. Încercați-le să vadă care vă plac. Încercați diferite moduri de a purta o eșarfă, cum ar fi făcând-o mai relaxată sau mai strânsă în jurul gâtului.
 3. Purtați bijuterii.
  3
  Purtați bijuterii. Încercați cercei noi sau o brățară pentru a se potrivi cu tinuta. Dacă vă simțiți îndrăzneț, încercați unele bijuterii mari, ciudate ca o piesă de declarație. Vă ajută să știți ce bijuterii aveți. Organizează-o într-un mod care îl face ușor de găsit. Utilizați o cutie de bijuterii sau un suport pentru a stoca bijuteriile. Apoi, va fi gata să poarte o notă de moment. [11]
 4. Încercați o pălărie.
  4
  Încercați o pălărie. Pălării vă pot modifica instantaneu aspectul și puteți adăuga un element de clasă. Dacă este iarnă, optează pentru o beret drăguț sau o căciula. În timpul verii, încercați o beret albastru sau o greutate redusă. Puteți încerca, de asemenea, o pălărie de epocă sau retro, pentru a se potrivi aspectului dvs.

Cap 6
Schimbarea obiceiurilor tale

 1. Fă sport regulat.
  1
  Fă sport regulat. Dacă vă place să vă transformați corpul, începeți cu tratarea bine a corpului. Începeți un program de exerciții și intenționați să lucrați de 4 ori pe săptămână. Luați o clasă Pilates sau obțineți un antrenor personal care să vă ajute. [12] Du-te la jogging sau la sală de sport cu un prieten. Vă puteți încuraja să continuați să lucrați și să vă îmbunătățiți sănătatea.
 2. Consumați alimente bogate în nutrienți.
  2
  Consumați alimente bogate în nutrienți. Dându-ți corpul hrana pe care o merită, va merge mult pentru a te face să te simți mai bine, ceea ce, la rândul tău, te va face să arăți mai bine. [13] Mâncați o mulțime de alimente bogate în nutrienți, cum ar fi legumele și fructele. Reduceți carbohidrații rafinați și zaharurile rafinate.
 3. Ia multă somn.
  3
  Ia multă somn. Obținerea multă somn vă va reduce nivelul de stres, ceea ce vă poate face să vă arătați și să vă simțiți mai bine. Încercați să obțineți în jur de 7-8 ore de somn în fiecare noapte. [14]
 4. Bea multa apa.
  4
  Bea multa apa. Păstrați-vă pielea căutați în stare proaspătă și corpul dumneavoastră hidratat consumând multă apă pe parcursul zilei. Veți obține avantajul suplimentar de a avea mai multă energie. Obțineți aproximativ 6-8 pahare de apă de 8 oz. În fiecare zi. [15]