Cum să scapi de aftere

Amicul este o formă de infecție cu drojdie produsă de ciuperca Candida. Acesta afectează adesea gura și cauzează pete albe în gură, pe gingii și pe limbă. Leziunile dureroase și leziunile roșii deschise se pot dezvolta sub aceste plasturi albe ca niște cheaguri. Afumele poate apărea și pe alte zone ale corpului, provocând infecții de drojdie vaginală la femei și erupții cutanate la sugari. Afine poate afecta pe oricine, dar este mai răspândit la sugari, adulți mai în vârstă și cei cu sisteme imunitare delicate sau slabe.

Cap 1
Încercați remedii home pentru mâncarea orală

 1. Încercați "trageți ulei.
  1
  Încercați "trageți ulei. "
 2. Încercați să luați cimbru.
  2
  Încercați să luați cimbru. Cimbrul de plante medicinale trebuie, de asemenea, să fie un ajutor eficace pentru a scăpa de aftoasele orale, deși știința nu trebuie încă să o susțină [2]. În Europa, cimbru este utilizat pentru tratarea afecțiunilor respiratorii superioare și a aftoaselor. Încercați să stropiți o cantitate moderată de cimbru pe orice fel de mâncare care o va lua! Chiar ai putea face din tine o tinctură.
 3. Scufundați cu oțet de cidru de mere.
  3
  Scufundați cu oțet de cidru de mere. Luați puțin oțet de cidru de mere, diluează-l cu aproximativ o jumătate de apă distilată și lăsați-l în gură timp de câteva minute. [3] O altă opțiune este să amestecați o lingură de oțet de cidru de mere într-o cantitate de 8 uncii de apă și băuturi înainte de fiecare masă. Oțetul trebuie să lupte împotriva creșterii drojdiei intestinale, care uneori contribuie la afterea orală. Unii oameni consideră această metodă imposibilă datorită gustului puternic asociat cu oțetul. De asemenea, s-ar putea să vă simțiți la stomac când începeți tratamentul, așa că nu începeți acest tratament chiar înainte de o întâlnire sau o altă situație în care vă puteți simți jenată.
 4. Încercați să mâncați mai mult usturoi.
  4
  Încercați să mâncați mai mult usturoi. Usturoiul, plin cu mai mulți compuși diferiți care conțin sulf, cum ar fi allicin, alliin, alliinază și S-alilcisteină, este recunoscut pentru a ajuta la lupta împotriva unei game largi de ciuperci, inclusiv aftele. Usturoiul proaspăt funcționează mai bine decât pilulele de usturoi, așa că încercați să găsiți o modalitate de a obține mai mult din acesta în dieta dumneavoastră. Pentru cele mai bune rezultate, încercați să luați 4 până la 5 cuișoare zdrobite de usturoi pe zi. Dacă sunteți îngrijorat de respirația umedă a usturoiului haotic, încercați să beți zilnic între 3 și 4 cești de ceai de usturoi.
 5. Utilizați puțin ulei de arbore de ceai.
  5
  Utilizați puțin ulei de arbore de ceai. Uleiul din arbore de tei este renumit pentru proprietățile sale anti-fungice (și anti-bacteriene) [4]. Este un remediu comun pentru orice, de la acnee la piciorul atletului. Dar este, de asemenea, folosit pentru african. Se diluează una sau două picături într-o lingură de apă distilată, se introduce vârful Q și se cade pe rani în interiorul gurii. [5] Clătiți gura după aceea cu apă sărată.

Cap 2
Împiedicarea miresei

 1. Luați măsuri preventive pentru a împiedica întorserea stomacului oral.
  1
  Luați măsuri preventive pentru a împiedica întorserea stomacului oral. După ce scapi de aftere, este important să faci ceea ce poți pentru a preveni revenirea. Acestea includ: Periajul dinților dvs. de 2 până la 3 ori pe zi. Înlocuirea frecventă a periuței dvs. de dinți, în special în timpul unui focar de aftoasă. Asigurați-vă că vă atașați dinții o dată pe zi.
 2. Nu utilizați apă de gură, spray-uri de respirație sau monetări de respirație.
  2
  Nu utilizați apă de gură, spray-uri de respirație sau monetări de respirație. Aceste produse au tendința de a deranja echilibrul normal al microorganismelor din gură. Amintiți-vă că corpul dumneavoastră conține o mulțime de microorganisme bune care servesc în mod eficient pentru a lupta împotriva celor "răi". Încurajarea acestor lucruri poate deschide calea pentru cei răi să preia controlul. În schimb, puteți utiliza o soluție salină pentru a vă clăti gura. Puteți crea o soluție salină amestecând o jumătate de lingură de sare într-un pahar de apă caldă.
 3. Vizitați medicul dentist cel puțin de două ori pe an.
  3
  Vizitați medicul dentist cel puțin de două ori pe an. Este important să vă vedeți medicul dentist cel puțin de două ori pe an și, mai des, dacă purtați proteze sau aveți diabet sau un sistem imunitar slab. Un medic dentist ar putea să observe un focar de aftoasă sau un posibil focar mai devreme decât vă va duce la un tratament mai rapid.
 4. Reduceți consumul de zahăr și amidon.
  4
  Reduceți consumul de zahăr și amidon. Candida ciuperca prosperă pe zahăr. Pentru al împiedica să înflorească, ar trebui să reduceți cantitatea de amidon pe care îl consumați. Aceasta include bere, pâine, sifon, alcool, majoritatea cerealelor și vinului. Aceste alimente hrănesc ciuperca și pot prelungi infecția cu Candida.
 5. Renunță la fumat.
  5
  Renunță la fumat. Fumatorii au mai multe sanse de a dezvolta afectiuni pe cale orala decat nefumatorii. Dacă fumați, faceți tot ce puteți pentru a renunța. Discutați cu medicul dumneavoastră pentru informații despre medicamente și alte opțiuni pentru a vă ajuta să renunțați la fumat.

Cap 3
Utilizarea tratamentelor medicale verificate pentru aftoase orale

 1. Adresați-vă medicului dentist sau medicului de familie.
  1
  Adresați-vă medicului dentist sau medicului de familie. Dacă credeți că aveți afecțiune, atunci este important să vă consultați medicul dentist sau medicul de familie pentru o evaluare și diagnosticare. Dacă medicul specialist determină că aveți o afecțiune orală, acesta va începe imediat tratamentul. Adulții sănătoși și copiii pot scăpa mai ușor decât africanul.
 2. Începeți tratamentul cât mai curând posibil.
  2
  Începeți tratamentul cât mai curând posibil. Tratamentul pentru aftoasă la pacienții sănătoși începe în general cu comprimate de acidofil. [6] Un profesionist medical poate sugera, de asemenea, consumul de iaurt simplu neîndulcit. Acidofilus și iaurtul simplu nu vor distruge ciupercile, dar vor reduce infecția și vor ajuta la restabilirea unui echilibru normal de floră bacteriană în corpul dumneavoastră. Acidofilusul și iaurturile sunt probiotice.
 3. Clătiți gura cu o soluție caldă de apă sărată.
  3
  Clătiți gura cu o soluție caldă de apă sărată. Câmpul de salubritate temporar creează un mediu inospitalier pentru ca ciuperca aftoasă să trăiască. Adăugați 1/2 linguriță (2,5 ml) de sare de masă în 1 cană (237 ml) apă caldă. Se amestecă bine înainte de clătire.
 4. Luați medicamente anti-fungice.
  4
  Luați medicamente anti-fungice. Medicul dumneavoastră poate prescrie un medicament împotriva fungilor dacă simptomele persistă sau dacă aveți un sistem imunitar slab. În general, veți lua un medicament anti-fungic pentru o perioadă de 10 până la 14 zile. Acest medicament este disponibil în tablete, pastile și forme lichide. Asigurați-vă că luați acest medicament ca fiind îndrumat și în întregime. Antibioticele pot produce, de asemenea, aftoasă mai ales la femei sau la pacienții care au suferit o aftoasă în trecut. În acest caz, medicul dumneavoastră vă poate cere să luați un medicament împotriva fungilor împreună cu antibioticele
 5. Utilizați amfotericină B atunci când alte medicamente nu funcționează sau nu mai sunt eficiente.
  5
  Utilizați amfotericină B atunci când alte medicamente nu funcționează sau nu mai sunt eficiente. Boala Candida devine adesea rezistentă la medicamente anti-fungice, în special la persoanele cu HIV și alte boli care cauzează sisteme imunitare slabe. Discutați cu medicul dumneavoastră despre amfotericina B dacă nu pare să funcționeze nimic.

Cap 4
A scăpa de afine vaginale

 1. Așteptați perioada.
  1
  Așteptați perioada. Afulatia vaginala este de fapt doar o infectie cu drojdie. În timp ce nu puteți dicta când vă duceți în perioada dvs., menstruația va schimba pH-ul vaginului, făcându-l mai puțin ospitalier pentru ciuperca Candida.
 2. Utilizați strategia de tampon dantelat.
  2
  Utilizați strategia de tampon dantelat. Împachetați tamponul cu ceva, deși probabil nu în timpul perioadei. Iată câteva sugestii pentru ce să vă împachetați cu tamponul pentru a combate boala vaginală: Îl dați în iaurt neîndulcit. Aplicați imediat tamponul, înainte de a se extinde. Gatați mai ales împotriva scurgerilor. Îndepărtați-l în ulei de arbore de ceai diluat. Aplicați imediat tamponul, înainte de a se extinde. Gatați mai ales împotriva scurgerilor.
 3. Încercați să evitați utilizarea prezervativelor latex, a cremelor spermicide și a lubrifianților.
  3
  Încercați să evitați utilizarea prezervativelor latex, a cremelor spermicide și a lubrifianților. De fapt, pe lângă evitarea acestora, încercați să evitați sexul în timpul unei infecții cu drojdie. Drojdie infecții pot fi transmise înainte și înapoi în timpul sexului, crearea unui ciclu vicios și prelungirea infecției.