Cum să faci pe cineva să nu te mai ignore

A fi ignorat nu este niciodată distractiv, indiferent dacă sunteți ignorat de cel mai bun prieten, de fratele tău sau de partenerul tău romantic. Pentru a face pe cineva să vă oprească să vă ignoră, să vă dați seama de ce vă ignoră această persoană, apoi să vă apropiați calm de individ, să vă scuziți după cum este necesar și să lucrați împreună pentru a găsi o soluție. Dacă nu funcționează, înțelegeți că poate fi în interesul dumneavoastră să renunțați complet la relație.

Cap 1
Imaginează-l afară

 1. Dați persoanei spațiu.
  1
  Dați persoanei spațiu. Dacă persoana vă ignoră, atunci cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să sunați, să scrieți text și Facebook să transmiteți mesajul persoanei la fiecare cinci secunde sau chiar să îl urmați pe cel care întreba: "Ce sa întâmplat? Deși poate doriți să fiți cât mai proactivi atunci când descoperiți că cineva vă ignoră într-adevăr, este cel mai rău lucru pe care îl puteți face dacă doriți să remediați relația. În schimb, faceți un pas înapoi pentru a permite persoanei să se răcească sau doar să se apropie de dvs. și să vă gândiți la situație înainte de a continua. Este firesc să dorești rezultate instantanee și să dorești să rezolvi o problemă pe a doua pe care o vezi că apare. Dar viața nu este așa. Trebuie să dați persoanei o cameră de respirație, astfel încât să puteți gândi la ce sa întâmplat în loc să faceți o conversație pe care nu sunteți pregătită.
 2. Asigurați-vă că persoana vă ignoră cu adevărat.
  2
  Asigurați-vă că persoana vă ignoră cu adevărat. Paranoic? Sunteți sigur că persoana vă ignoră cu adevărat, în loc de a fi prea ocupată pentru a vă răspunde la apelurile pe care le-a auzit a doua oară? Poate că persoana se află într-o stare teribilă sau într-o situație proastă și se gândește să ignore pe oricine este cel mai bun mod de a face față. Poate că persoana tocmai se comporta ciudat față de toată lumea. Înainte de a continua, este important să vă asigurați că acest comportament este îndreptat spre dvs. Urmăriți persoana cu alte persoane. Este el sau ea vorbind, prietenos, și de sinele lui obișnuit în jurul altora? Dacă da, atunci da, poate că ești tu. Dar dacă persoana ar părea puțină și a fost retrasă în general, atunci ați presupus prea mult.
 3. Gândește-te de ce persoana ar putea fi supărată pe tine.
  3
  Gândește-te de ce persoana ar putea fi supărată pe tine. Bine, dacă decizi că persoana te ignoră, atunci e timpul să sapi adânc și să dai seama ce ai fi putut face pentru a face asta. În unele cazuri, va fi ușor - poate ați rănit persoana, dacă nu l-ați invitat la o petrecere, poate că persoana pe care ați auzit-o bârfe despre el sau ea sau poate ați spus ceva rău fără semnificație și persoana este supărată. Odată ce ați identificat motivul, vă puteți da seama cum să vorbiți despre el. Descoperirea motivului vă oferă mai multă muniție atunci când intrați în conversație decât să întrebați persoana de ce el sau ea vă ignoră fără să știe de ce. Veți fi mai pregătiți despre ce să spuneți - și mai pregătiți să vă apărați acțiunile. Acest lucru nu înseamnă că toate motivele pentru care persoana ar putea fi supărată pe voi sunt minunate. Poate persoana crede că ceva pe care l-ai făcut a fost inofensiv a fost într-adevăr menit să fie rău. Chiar dacă nu credeți că ați greșit, este util să știți ce gândește persoana.
 4. Dacă sunteți blocat, adresați-vă prietenilor pentru ajutor.
  4
  Dacă sunteți blocat, adresați-vă prietenilor pentru ajutor. Dacă sunteți cu adevărat sigur că persoana vă ignoră și că nu vă puteți da seama pentru viața dvs. de ce ar trebui să vă adresați unor prieteni comuni pentru ajutor. Poate că vor ști exact ce ai făcut pentru că au vorbit cu prietenul despre asta. Ar putea fi ceva atât de inofensiv, sau ceva despre care nu credeți că persoana știe, că nu ați fi dat seama niciodată singur. Alegeți un prieten care are grijă de voi și doriți să remediați situația și să vedeți dacă el sau ea poate să vadă o anumită perspectivă și să vă ajute. Evident, nu te apropia de fiecare persoană pe care amândoi o știi de ce persoana asta ar putea fi supărată pe tine. Acest lucru se poate întoarce la persoană și îl poate face chiar mai supărată.
 5. Nu-i lăsa să te mistuie.
  5
  Nu-i lăsa să te mistuie. Da, nimănui nu-i place să fie ignorat. Poate fi mai rău dacă persoana respectivă este cel mai bun prieten al tău sau altul tău semnificativ. Dacă sunteți obișnuiți să petreceți mult timp cu acea persoană sau pur și simplu să vă petreceți în aceleași cercuri sociale ca și acea persoană, atunci da, nu este deloc distractiv să primiți brusc umărul rece. Acest lucru te poate face nebun, te face să te simți rău despre tine sau chiar te simți jenat dacă persoana o face în mod deliberat în fața altora. Cu toate acestea, indiferent cât de neplăcut este situația, trebuie să vă concentrați asupra vieții și asupra scopurilor și a lucrurilor care te fac fericite - nu lăsați persoana să vadă că fericirea ta se bazează în întregime pe relația ta. Bineînțeles, veți fi frustrați, dar viața trebuie să continue. Spune-te: "Mă voi înnebuni de modul în care prietenul meu nu-mi vorbește de la 17 la 17:15 și apoi mă voi întoarce în viața mea". Dacă te gândești mereu la asta, nu te va face să te simți mai bine.

Cap 2
Efectuarea unei mișcări

 1. Vorbește cu persoana.
  1
  Vorbește cu persoana. Odată ce ai dat o persoană un pic de spațiu și au o idee de ce persoana ar putea fi supărată pe tine, atunci ar trebui să încerci să inițiezi o conversație. Nu confruntați persoana în public sau în mijlocul zilei când persoana este probabil să fie ocupată sau ușor de fals; în schimb, întrebați persoana respectivă dacă vă puteți întâlni mai târziu și puteți alege un loc și un timp potrivit pentru a purta o conversație. Dacă persoana într-adevăr nu vrea să se angajeze cu tine, atunci poți alege un moment în care persoana va fi singură și atunci când poți vorbi fără să-ți faci prea multe lucruri neplăcute. Spune-i persoanei că ai fost rănit că ai fost ignorat și că vrei să vorbești despre asta. Lăsați-l, sau ea să știe cât de mult înseamnă relația cu tine și cât de mult vrei să poți vorbi din nou cu persoana. Dacă sunteți într-adevăr confuz de ce se întâmplă, atunci puteți să întrebați persoana respectivă. Spuneți că amândoi vă veți simți mai bine dacă motivele pe care persoana dvs. le ignoră sunteți în aer liber. Dacă este cineva care vă place romantic, fiți pregătiți pentru faptul că persoana ar putea să nu mai vă placă sau nu vă poate întoarce sentimentele. Sigur, asta va face rău, dar e mai bine să știi decât să întrebi ce gândește persoana.
 2. Ne cerem scuze dacă este necesar.
  2
  Ne cerem scuze dacă este necesar. Dacă știți sau ați fost informat de ce persoana dvs. vă ignoră, faceți apoi un contact vizual, arătați grav și spuneți persoanei că vă pare rău pentru ceea ce ați făcut. Spune-i persoanei că regreți ce ai făcut și că nu o vei mai face niciodată. Arata ca relatia inseamna mult pentru tine si ca ai facut multe gandiri si doresti ca nu ai facut-o. Nu vă distrați, lăsați persoana să vadă durerea pe față și să arătați cât de rău sunteți. Dacă persoana este supărată de ceva ce ați făcut, dar nu credeți că este o afacere mare sau că vă justifică o scuză, atunci trebuie să decideți. Vrei să rămâi cu armele și să nu-ți ceri scuze pentru că nu crezi că ai făcut ceva greșit, sau ai vrea să-ți ceri scuze pentru a te putea întoarce la relația ta, în loc să fii ignorat?
 3. Dacă scuzele nu funcționează, atunci întoarceți-vă.
  3
  Dacă scuzele nu funcționează, atunci întoarceți-vă. Bine, așa că ți-ai cerut scuze, iar persoana nu se bate, sau el sau ea este încă rănit. Dacă ați făcut ceva destul de rău, cum ar fi înșelăciunea asupra persoanei, bârfa, sau doar făcând persoana să se simtă rău, atunci o scuză nu vă va restaura în mod magic prietenia. Poate persoana vă spune că ceea ce ați făcut a fost atât de de neiertat că nu vă puteți întoarce niciodată la relația voastră; poate că persoana spune că el sau ea încă mai vrea să fie prieteni, dar că el sau ea are nevoie de ceva timp pentru a se vindeca. Indiferent ce auziți, trebuie să respectați nevoile persoanei și să vă retrageți. Desigur, ați putea dori doar să sară înapoi în prietenie, chiar dacă persoana spune că el sau ea are nevoie de spațiu. Dar asta nu va face ca persoana să se vindece mai repede. De fapt, va prelungi procesul. Nici un munte din "Îmi pare rău" poate anula ceea ce ai făcut pentru a face persoana supărată pe tine. Acum este momentul să dați persoanei timp și spațiu pentru a da seama. Acest lucru nu va fi distractiv, dar este cel mai bun mod.
 4. Vedeți dacă merită chiar să încercați.
  4
  Vedeți dacă merită chiar să încercați. Poate persoana este incapatanata. Poate că el sau ea e supărat pe tine de un motiv ridicol. Poate că persoana nu simte că este prietenul tău sau altul semnificativ. Dacă simțiți că persoana este cea cu problema și că ați făcut tot ce ați putut pentru a încerca să-l câștigați sau nu și nimic nu a funcționat, atunci poate că este timpul să mergeți mai departe fără a mai îngriji de persoana respectivă. Acest lucru poate suna aspru, dar dacă aveți sentimentul că persoana încearcă doar să vă provoace rău, atunci de ce vă deranjează să încercați să remediați lucrurile? Trebuie să faceți o gândire atentă aici. Dacă persoana nu merită eforturile tale, atunci o vei cunoaște în inima ta.