Cum să Cum să-ți faci prietenul pe termen lung să te propună

A trecut mult timp. Îl iubești. El te iubeste. Cu toate acestea, acel moment magic nu sa întâmplat încă. Cum îl puteți face să-i propună? Urmați acești pași pentru a afla.

Cap 1
Asigurați-vă că este pregătit

 1. Asigurați-vă că va fi pregătit pentru angajament.
  1
  Asigurați-vă că va fi pregătit pentru angajament. Deși ați fi fost împreună timp de peste un an sau chiar cinci, asta nu înseamnă că este gata să se căsătorească cu tine. Unii bărbați vor să se căsătorească în cele din urmă, dar numai când vor fi pregătiți. Conceptul de "gata" este complicat și adesea presupune un sentiment că el "a jucat pe teren", a avut aventură, a avut o distracție independentă, este stabil din punct de vedere financiar, este matur și acum este pregătit să se stabilească. Toate acestea sunt motive valide și nu trebuie să-l ignorați și să-l forțați să facă ceva pe care nu este gata să-l facă. Vezi dacă s-a angajat în tine în alt fel decât să-ți spui prietena lui. Acest lucru ar putea însemna să vă deplasați cu dvs., să vă împărtășiți un animal de companie cu dvs., să vă mutați într-o locație nouă cu dvs. sau chiar să vă aflați în același cerc social exact ca și dvs. Vezi dacă are alte relații. Dacă a avut o experiență de dating înainte, atunci nu ar trebui să fii gelos, ci norocos că are o experiență cu femeile și este mai probabil să se simtă mai puțin interesat de "a juca pe teren" și de a vedea ce altceva este acolo.
 2. Asigurați-vă că este momentul potrivit în viața sa.
  2
  Asigurați-vă că este momentul potrivit în viața sa. Fiecare relație este diferită și multe cupluri care s-au angajat după ce au fost împreună timp de un an sau doi pot avea căsătorii care sunt la fel de reușite ca și cele ale cuplurilor care au așteptat cinci sau zece ani să se căsătorească. Dacă nu este momentul potrivit în viața omului tău, atunci nu contează cât timp ai fost împreună. Dacă încă încearcă să-și dea seama cariera, dacă toți prietenii lui sunt încă singuri și nici măcar nu se întâlnesc cu adevărat, sau dacă încă mai are multe probleme personale, atunci poate că nu ar fi cel mai bine pentru el să se căsătorească cu tine . Dacă nu se simte stabilă personal, financiar sau chiar fizic, atunci mintea lui poate fi pe alte lucruri. Totuși, rețineți că nu este momentul potrivit să vă căsătoriți. Dacă nu se simte "timpul potrivit" de ani de zile, atunci ar putea exista probleme mai mari.
 3. Asigurați-vă că nu poate vedea un viitor fără dvs. în el.
  3
  Asigurați-vă că nu poate vedea un viitor fără dvs. în el. Dacă vrei să-ți propui prietenul pe termen lung, atunci ar trebui să te asiguri că nu-și poate imagina viața fără tine. Sigur, ai fost împreună de trei ani, dar asta înseamnă că vrea să fie cu tine de treizeci de ani? Dacă de fiecare dată când vorbește despre viitor, el începe cu "Noi ..." și dacă a spus să se mute într-un loc nou cu tine, să cumpere o casă cu tine sau chiar să începi o familie cu tine, atunci sigur, de a fi cu voi pentru totdeauna. Dacă nu vorbește niciodată despre ce se va întâmpla chiar și după șase luni, chiar dacă intenționați să participați la o nuntă împreună sau dacă petreceți o vară care studiază în străinătate, atunci poate încerca să evite această problemă.
 4. Obțineți un sentiment pentru opiniile sale despre căsătorie.
  4
  Obțineți un sentiment pentru opiniile sale despre căsătorie. Unii bărbați sunt foarte lipsiți de căsnicie - sunt bine să se căsătorească, dar și ei ar fi bine să nu se căsătorească. În acest caz, nu vă așteptați ca acesta să fie la fel de entuziasmat de căsătorie ca și dvs. și să acceptați că este ceva ce ar face mai ales pentru că doriți. Va trebui să faceți o mulțime de nudging pentru a obține nunta visurilor tale. Este de asemenea posibil ca el să nu se căsătorească deloc cu nimeni. Obținerea unui tip care, cu siguranță, nu crede în căsnicie să vă propună este aproape imposibil.

Cap 2
Drop sugestii

 1. Casual aduceți căsătoria.
  1
  Casual aduceți căsătoria. Pentru a evita copleșirea iubitului tău, ar trebui să începi să fii subtil și să te construiești până când vorbești despre căsnicia ta. Ar trebui să începeți prin a iniția o discuție despre căsătorie care nu implică direct căsnicia voastră. Poți să menționezi altcineva care sa căsătorit sau angajat recent sau de a comenta, de exemplu, o reclama de angajament. O modalitate bună de a începe lucrurile este de a exprima confuzii sau chiar critici ușoare. Iată cum se poate face: Ai putea să spui: "Un coleg de muncă tocmai sa întors de la luna de miere, știi unde au mers, pe plajă ... E atât de ciudat pentru mine, pentru că mergem pe plajă cam o dată pe lună și este așa Dacă aș merge într-o lună de miere, aș vrea să merg undeva nou și exotic, nu-i așa? Ați putea spune și: "Puteți să credeți că Ioan la propus lui Marla pe o roată de ferris? Cred că este perfect pentru ei, dar cred că aș vrea ceva diferit".
 2. Menționați-vă viitorul împreună.
  2
  Menționați-vă viitorul împreună. Nu spuneți: "Nu pot să aștept să am zece copii cu tine!" Doar începeți cu ușurință să faceți comentarii care vă fac aluzie la faptul că sunteți împreună în viitor, indiferent dacă sunteți căsătoriți sau nu. Dacă nu este receptiv la abordarea indirectă, începeți încet să o faceți mai direct cu expresii precum "dacă rămânem împreună", "dacă trăim împreună" și mai târziu "dacă ne căsătorim". Urmăriți reacția sa când discutați despre viitor. A se vedea dacă el poartă acea conversație sau evită subiectul. Amintiți-vă că, deși acest lucru a fost în minte pentru o lungă perioadă de timp, aceasta este o conversație nouă pentru el și are nevoie de timp pentru a-și rezolva gândurile. Nu vă așteptați ca răspunsul său să fie pregătit.
 3. Planificați o călătorie romantică.
  3
  Planificați o călătorie romantică. Dacă credeți că omul dvs. a așteptat timpul perfect pentru a face mișcarea corectă, atunci sugerați-vă că este timpul să vă duceți în vacanță. Asigurați-vă că vă planificați suficient de departe - cel puțin două sau trei luni - astfel încât omul dvs. are timp să se gândească la acesta ca pe un potențial loc de a propune. Nu menționați nimic despre modul în care ar fi destinația perfectă a propunerii și așteptați ca el să-și dea seama. Dacă nu menționați că ar fi un loc minunat de a se angaja, atunci nu va simți asta cauti presiunea. Și chiar dacă el nu vă propune, văzându-vă într-un cadru romantic unde mulți oameni nu vă propun, va pune mintea la propunere.
 4. Dacă nu vreți un inel scump - sau un inel - spuneți-l.
  4
  Dacă nu vreți un inel scump - sau un inel - spuneți-l. Acesta este un punct important. Mulți bărbați nu-și propun, deoarece își dau seama de ce fel de inel își dorește femeia și de dimensiunea inelului ei. Mulți bărbați nu propun, deoarece nu sunt pregătiți să acopere mii de dolari pentru un inel de diamant și cred că le va lua pentru totdeauna pentru a economisi bani. Ei bine, dacă nu vreți un inel fantezist sau chiar un inel, atunci puteți să-l menționați, oricât de subtil, astfel încât să știe că acest lucru nu ar trebui să fie un factor în planurile sale de propunere. Puteți chiar să menționați gândurile dvs. pe inel, menționând inelul altcuiva. Puteai spune: "Ai văzut acea stâncă pe care Rick a dat-o Sheilai? Nu-mi vine să cred că nu se cădea cu chestia aia pe mâna ei, nu aș vrea niciodată un inel ca ăsta - aș vrea să fie mic și simplu. "
 5. Dacă nu doriți o nuntă scumpă, menționați-o.
  5
  Dacă nu doriți o nuntă scumpă, menționați-o. Deși o propunere nu înseamnă o nuntă imediată, mulți bărbați sunt, de asemenea, împiedicați să propună pentru că sunt îngrijorați că nu vor putea niciodată să-și permită o nuntă scumpă de 400 de persoane sau pentru că nu vor să fie însoțiți de nunta de planificare hoopla. Ei bine, dacă ai plănuit să ai o mică nuntă în parc cu cei mai apropiați prieteni și familii, și ai un cod de îmbrăcăminte obișnuit, ar trebui să găsești o modalitate de a menționa și asta. Deși acest lucru nu ar trebui să fie un factor în decizia unui bărbat de a te căsători pe viață, ea îi descurajează pe bărbați să nu ducă mingea să se rostogolească pe întreaga căsătorie. Îi poți învinui?
 6. Lasă-l să te vadă ca "material de soție.
  6
  Lasă-l să te vadă ca "material de soție. "

Cap 3
Fii direct

 1. Adresați-vă temerilor.
  1
  Adresați-vă temerilor. Dacă ați discutat în mod deschis despre căsătorie, atunci puteți să-i ușurați puțin temerile, pentru a vedea că nu are de ce să se teamă. Poate că este îngrijorat că odată ce te vei căsători, te vei schimba într-un fel și vei ajunge într-o zonă de confort. Sau este îngrijorat că, după ce va lega nodul, va fi presat să înceapă o familie imediat? Ar putea fi, de asemenea, că el se simte nesigur într-un fel, iar imaginea sa actuală de sine nu se potrivește cu rolul pe care el la imaginat ca soț. Dacă el este doar îngrijorat de inel sau de nunta în sine, atunci vă puteți gândi la niște compromisuri creative. Dacă nu își poate permite un inel, puteți trăi fără unul? Dacă nu dorește o nuntă mare, ce zici de eloping sau de o ceremonie privată mică? Dacă se tem că căsătoria va scoate strălucirea din relația voastră, aveți niște cupluri fericite căsătorite pe care le admirați atât încât puteți să le îndreptați.
 2. Faceți un argument logic pentru a vă căsători.
  2
  Faceți un argument logic pentru a vă căsători. Dacă este un gânditor logic, face apel la acea parte a creierului său. Deși nu poate fi cea mai romantică abordare de făcut, există câteva beneficii practice de a se căsători. Beneficiile practice și legale ale căsătoriei includ includerea altor persoane semnificative pe planul de asigurare, fiind eligibile pentru mai multe beneficii guvernamentale și depunerea declarațiilor de impozit comun. [2] Căsătoria este, de asemenea, o modalitate eficientă de a vă asigura că partenerul dvs. este îngrijit dacă muriți brusc. Dacă nu sunteți căsătoriți și unul dintre voi moare, celălalt nu va moșteni nimic decât dacă este scris în voință. Și chiar dacă este vorba, vor exista impozite imobiliare și cadouri. De asemenea, dacă sunteți căsătoriți, puteți primi salarii, compensații pentru lucrători și beneficii pentru planurile de pensie pentru un soț decedat. Deși poate că nu doriți să coborâți această linie morbidă de gândire, este foarte logic și trebuie să vă gândiți - mai ales dacă ați fost împreună timp de cincisprezece ani și nu sunteți căsătoriți.
 3. Fă-l să vadă ce va pierde dacă nu se va căsători cu tine.
  3
  Fă-l să vadă ce va pierde dacă nu se va căsători cu tine. Dacă sune într-adevăr că nu știe dacă vrea să se căsătorească cu tine sau nu, sau chiar spune că are nevoie de ceva timp pentru a-și da seama de anumite lucruri, atunci să-l poarte. Dar clarificați-vă că nu așteptați în permanență pentru el să facă mișcarea și că sunteți o mare capcană pe care orice om ar fi norocos să se căsătorească. În timp ce nu ar trebui să-l faceți să se simtă rău pentru a fi incert sau să-l propună pentru că se simte gelos sau vinovat, ar trebui să-l informați că dacă ați investit o mulțime de timp și dragoste în relație și tot nu știe ce dorește, că aveți limitele și dvs. .
 4. Propune-te.
  4
  Propune-te. Dacă credeți că timpul este corect și că sunteți gata să vă căsătoriți, atunci, hei, este secolul 21 și puteți lua problema în mâinile voastre. Dacă ați așteptat destul de mult timp și sunteți sigur că singurul lucru pe care-l țineți cu adevărat pe omul vostru este propunerea în sine în loc de perspectiva căsătoriei, apoi accelerați lucrurile cerându-i să se căsătorească cu tine.

Cap 4
Știți ce să nu faceți

 1. Evitați în mod repetat discuțiile de căsătorie.
  1
  Evitați în mod repetat discuțiile de căsătorie. Este o garanție că, dacă ai spus că vrei să te căsătorești o dată, e ars în creier. Cu cât vorbiți mai mult despre el, cu atât mai puțin el aude. Dacă tu ești cel care o ridică întotdeauna și cuvântul "căsătorie" nu iese niciodată din gură, atunci ar trebui să o ușurezi pentru o vreme.
 2. Spune-i prietenilor și familiei să-l zip.
  2
  Spune-i prietenilor și familiei să-l zip. S-ar putea să credeți că prietenii dvs. sunt de ajutor prin faptul că alunecă în mod accidental în comentariile căsătoriei, dar probabil că îl va face să se simtă agitat. Lăsați-l să vină la decizie singură, fără sfatul sau îndemnul celor din viața voastră.
 3. Nu-i dai un ultimatum.
  3
  Nu-i dai un ultimatum. Deși s-ar putea să te gândești că dându-ți un ultimatum bărbatului tău este cel mai rapid mod de a-l face să iasă de primăvară la acțiune, dând un ultimatum - "Căsătoriți-mă sau sa terminat" - îl va face să se simtă prea multă presiune și nu-l va face propune orice mai repede. Spunând că "propuneți în următoarele două luni sau se termină", ​​îl va sperie și îl va descuraja să propună. Cu toate acestea, dacă într-adevăr simți că ați așteptat pentru totdeauna și sunteți pe deplin pregătiți și credeți că este, atunci lăsați-l să știe fără să facă o afirmație dură.
 4. Nu începeți să presați înainte de a fi gata - sau aproape de el.
  4
  Nu începeți să presați înainte de a fi gata - sau aproape de el. Dacă ați fost doar cu prietenul dvs. pentru câteva luni sau au fost împreună mai mult decât atât, dar lucrurile nu sunt serioase între voi, dacă trebuie să fiți cinstiți, atunci nu ar trebui să începeți să-l presați să vă căsătorească dacă este dincolo de gata. Făcând asta prea devreme în relație, mai ales prea devreme, poate pune capăt relației mai repede decât poți spune: "Da." Doar pentru că toți prietenii tăi se pregătesc sau nu poți să aștepți să încerci o rochie de mireasă nu înseamnă că ar trebui să vorbești despre nunta ta de la cea de-a doua dată - sau nu va mai exista oa treia.
 5. Nu fi disperată.
  5
  Nu fi disperată. Multe reviste îți pot da un mesaj greșit, făcându-ți să crezi că dacă vrei ca bărbatul tău să se îndrăgostească de tine, tot ce trebuie să faci este să gătești o masă cu cinci feluri într-o pereche de tocuri înalte, atunci când el se află într-o bender cu prietenii lui sau, în general, să fie la biciul său și să sune astfel încât el să poată vedea ce o "prietena" uimitoare sunteți. [4] Acest lucru nu-l va face să vă îmbunătățiți statutul de soție. Barbatii sunt mult mai interesati de femeile care sunt increzatoare si independente decat femeile care isi servesc toate nevoile si vor renunta la totul doar pentru a le rasfata si a le hrani - mai ales daca o fac doar pentru ca ei cred ca il va face mai probabil sa propune. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_c3f11a603d')