Cum să îl faci pe băiatul pe care îl placi să te placă și el

Îți place un băiat care nu pare să observe? Ei bine, acești pași vă vor ajuta să-l faceți să vă placă mai mult decât un prieten!

Paşi

 1. Îl cunoașteți.
  1
  Îl cunoașteți. Dacă băiatul care vă place este doar cineva din clasa ta și nu știi nimic despre el, cel mai bun lucru de făcut este să-l cunoști. Încearcă să afli cât de mult poți! Dacă băiatul care vă place este un prieten, atunci minunat! dar totuși, ați putea încerca să aflați mai multe despre familia și interesele sale.
 2. Împreună cu el.
  2
  Împreună cu el. Vorbind cu el nu este unul dintre cele mai ușoare lucruri de făcut, chiar dacă ești prietenul lui, dar este o necesitate! Dacă sunteți în forma sa / homeroom și stați lângă el sau la aceeași masă, atunci doar începeți prin a spune "Hi". Vorbește despre lucruri la fel de simple ca ceva care sa întâmplat mai devreme în clasă, sau a provocat ultima școală de drame.
 3. Când știți că puteți vorbi cu el, încercați să deveniți prietenul lui și să îi spuneți despre ziua dvs. până acum.
  3
  Când știți că puteți vorbi cu el, încercați să deveniți prietenul lui și să îi spuneți despre ziua dvs. până acum.
 4. Ferește-te de zona prietenului.
  4
  Ferește-te de zona prietenului. Zona prietenilor nu este un loc bun pentru a fi prea mult, pentru că dacă sunteți acolo pentru o vreme, ați putea fi blocați acolo.
 5. Lasă-l puțin.
  5
  Lasă-l puțin. Accentuați-vă puțin. Nici un tip nu îi place o fată prea frumoasă, sau cine e prea rău pentru asta. Să se joace jucăuș de el odată la data / ieșire. Pretindeți-vă că sunteți supărat cu el pentru un minut dacă vă cere scuze pentru ceva stupid, apoi râdeți la el și spuneți că glumești.
 6. Fii flirty.
  6
  Fii flirty. Asigurați-vă că îl atingeți în moduri drăguțe, cum ar fi fixarea părului sau simțirea materialului pe haine. Dacă se sprijină înapoi sau se îndepărtează, opriți-vă. Asigurați-vă că nu-l atingeți în moduri neadecvate, acest lucru ar putea trimite cu siguranță mesajul greșit și, eventual, vă va face probleme profunde. Odată ce vă apropiați și începeți să vă țineți mâinile, asigurați-vă că folosiți o prindere fermă. Accidentați-vă de mână cu degetul mare.
 7. Încercați MSN.
  7
  Încercați MSN. Dacă nu aveți deja MSN-ul său, atunci obțineți-l! O modalitate foarte bună de a flirta pe MSN este prin a juca 20 de întrebări! Întreabă-l despre lucruri precum ceea ce crede că-ți place sau despre cine crede că e drăguț. Doar nu treci peste bord! Ar trebui să folosești doar întrebări de genul asta ocazional sau poate simți că a fost pus pe loc.
 8. Râziți și zâmbiți foarte mult.
  8
  Râziți și zâmbiți foarte mult. Băieți ca fetele care sunt fericite.
 9. Utilizați opțiunile Snapchat, Facebook, Instagram sau alte opțiuni media sociale ca o altă sursă de comunicare.
  9
  Utilizați opțiunile Snapchat, Facebook, Instagram sau alte opțiuni media sociale ca o altă sursă de comunicare. Afișați interesul prin "plăcere" sau comentând imaginea lui din când în când. Dacă vă simțiți deosebit de strategic, postați o imagine cu dvs. și cu el și faceți câteva comentarii de la prietenii dvs. spunând că voi doi arătați bine împreună.
 10. Flirt.
  10
  Flirt. Cel mai important lucru despre flirt este să nu exagerați, sau puteți întâlni prea mult disperat. Gândiți-i sau loviți-l și faceți contact fizic subtil. Printre sugestii se numără și pasi pe picioare (frumos, cei mai mulți sunt mai mari decât fetele, oricum), ducându-l și strângându-i brațul. 75% din timp, băieții sunt prea timizi pentru a flirta din punct de vedere fizic, deoarece nu știu cum vă simțiți despre asta, deci faceți prima mișcare.
 11. Faceți machiajul și părul.
  11
  Faceți machiajul și părul. Dacă nu purtați machiaj în școală (sau chiar deloc) nu veniți într-o zi cu fața plină de machiaj. Va face să pară că încercați prea mult. Dacă doriți să purtați machiaj, faceți-o treptat și nu o faceți doar pentru el. Există o mulțime de tipi care preferă aspectul natural, oricum. Parul este foarte important, de asemenea. Poți să-l poarte curat, îndreptat, etc., dar e mai important să-l păstrezi curat și fără incurcare!
 12. Liniștește-l.
  12
  Liniștește-l. Dar numai rareori. Îl va păstra pe degetele picioarelor și îl va face mai special. Doar îl complimentezi dacă te gândești la ceva specific. Spuneți-i că este foarte bun să vă citească emoțiile sau că vă place cum se potrivește puloverul său cu ochii și că nu vă puteți opri.
 13. Fii un ascultător de clasă mondială.
  13
  Fii un ascultător de clasă mondială. Dacă nu dorește să vorbească despre ceva, nu loviți prea mult, dar spuneți-i că sunteți acolo pentru el. Când vorbește cu tine, nu întrerupe și nu înțelege. Este destul de dificil pentru baieti sa se deschida, trebuie sa le faceti mai usor.
 14. Ia-i numărul!
  14
  Ia-i numărul! Există numeroase modalități de a-i obține numărul - dacă știți că nu este așa de bun într-o lecție, dați-i numărul și spune-i să scrie sau să vă sune dacă are nevoie de ajutor. Dacă știți că dorește să se alăture unui club, întrebați-l și spuneți că veți scrie textul cu detaliile. Puteți chiar să-l întrebați la o dată de film și apoi să-i cereți numărul!
 15. Text pe el.
  15
  Text pe el. Nu-l mai spuneți mai întâi de câteva ori pe săptămână sau riscați să arătați disperați. De asemenea, o dată pe lună albastră, atunci când l-ați textat și el texte înapoi, nu text înapoi pentru câteva ore până la o zi apoi text-l înapoi spunând rău și să dea un motiv flirty sau vag.
 16. Păstrați-vă igiena.
  16
  Păstrați-vă igiena. Acesta este unul mare! Nu vrei să mergi la școală în fiecare zi miroși ca BO Este simplu: du-te doar o dată pe zi, asigură-te că te vei săpun foarte bine, vei pune pe deodorant, poți purta puțin parfum, ține-ți dinții curățiți etc.
 17. Nu te face să te consideri prea activ din punct de vedere social, pentru că ar putea începe să simtă că nu poate ține pasul cu tine.
  17
  Nu te face să te consideri prea activ din punct de vedere social, pentru că ar putea începe să simtă că nu poate ține pasul cu tine. Dacă simte că nu poate ține pasul cu tine, ar putea să devină prea nervos și să creadă că nu mai ai liga. Dacă sunteți foarte activ din punct de vedere social, invitați-l să vină într-o zi împreună cu dvs. și cu unii dintre prietenii voștri. Acest lucru îi va oferi șansa de a fi în jurul tău în afara școlii și în starea ta naturală.
 18. Băieții sunt ușor influențați de prietenii lor, deci dacă sunteți prieteni cu prietenii săi, puteți începe să vă petreceți cu ei.
  18
  Băieții sunt ușor influențați de prietenii lor, deci dacă sunteți prieteni cu prietenii săi, puteți începe să vă petreceți cu ei. Asigurați-vă că vă petreceți cu prietenii atunci când este cu ei. Dar dacă nu-i plac prietenii sau nu-i cunoașteți bine, cel puțin încercați să faceți efortul de a vă împrieteni cu ei.
 19. Faceți o conversație cu unul dintre prietenii lui.
  19
  Faceți o conversație cu unul dintre prietenii lui. Când prietenul vorbește mult, contactați-vă cu ochii tăi. Acest lucru vă va face să păreați interesat, dar greu de obținut.
 20. Gândiți-vă la o modalitate de abordare a lui.
  20
  Gândiți-vă la o modalitate de abordare a lui. Timpul este totul. Menționați cum sunt dezlegate șireturile de pantofi, întrebați ce trupa se joacă, sau chiar comentați vremea (care poate părea plictisitoare, dar este un început bun de conversație care este folosit în mod obișnuit și majoritatea oamenilor nu au de gând să vorbească despre vreme). Fiți încrezători și evitați stuttering și scuipând cuvintele aleatoare. Vorbește cu el ca unul dintre prietenii tăi.
 21. Feriți-vă de alte fete care se deplasează asupra băiatului tău.
  21
  Feriți-vă de alte fete care se deplasează asupra băiatului tău. Dacă o cunoașteți pe fata, discutați-o frumos și obțineți interesele ei. Aflați mai multe despre ea vă poate ajuta să găsiți dacă îi place.
 22. Fii plin de bucurie și fericit atunci când vorbești, nu gemând și gemând mereu despre lucruri.
  22
  Fii plin de bucurie și fericit atunci când vorbești, nu gemând și gemând mereu despre lucruri. Nimeni nu vrea să fie în jurul valorii de un downer, sau cineva care este constant grouchy. Chiar dacă nu sunteți prea bucuroși de o stare de spirit, încercați să nu sunați trist sau deranjați.
 23. Evitați să vorbiți despre felul în care sunt "băieți" alți tipi.
  23
  Evitați să vorbiți despre felul în care sunt "băieți" alți tipi. S-ar putea să creadă că îi placi și nu pe el însuși.
 24. Nu fi prea timid în jurul lui.
  24
  Nu fi prea timid în jurul lui. Dacă ești în public sau altceva, ca un dans, și pare prea timid să-i ceară pe oricine, du-te la el și cere-i un dans! Nu vă fie frică să întrebați. Ar vrea să danseze și să nu aibă grijă de oameni.
 25. Dacă o să-l întrebați, nu-l mai face pe altcineva pentru tine.
  25
  Dacă o să-l întrebați, nu-l mai face pe altcineva pentru tine. Asta îl face să simtă că nu vrei să fi în jurul lui. Dacă are un telefon, cere-i numărul. Solicitarea unui tip la telefon este mai ușoară decât în ​​persoană și nu la fel de jenantă dacă spune că nu.
 26. Dacă altceva nu funcționează.
  26
  Dacă altceva nu funcționează. .. faceți curbura și trageți! A lucrat în totalitate pentru Elle Woods în Blondă legală.