Cum să scapi de greieri

Cricket-urile inelară în timpul verii cu cântecul lor caracteristic, iar în număr mic sunt destul de inofensive. Când încep să se reproducă în interiorul casei, acestea pot deteriora produsele din hârtie, hainele, mobilierul și chiar pereții. Aflați cum să luați câteva măsuri simple pentru a controla populația de cricket a proprietății dvs. și a le împiedica să vă depășească subsolul.

Cap 1
Eliminarea cricheturilor din casa ta

 1. Prinde-le cu momeala de cricket.
  1
  Prinde-le cu momeala de cricket. Această metodă ușoară pentru atragerea greierilor din colțuri și crevuri este cea mai eficientă soluție imediată. Puneți câteva linguri de melasă într-un castron puțin adânc și umpleți-le la jumătate cu apă. Setați castronul în cameră unde aveți o problemă de cricket. Crichetele iubesc melasa și vor sări în castron când o vor mirosi. Goliți castronul frecvent. Momeala chimică de crichet este vândută în magazinele de hardware și utilizează aceeași metodă de bază pentru a prinde greierii. Dacă utilizați acest tip de momeală, asigurați-vă că familia și animalele de companie nu se apropie de el, deoarece sunt toxice.
 2. Stabiliți capcanele.
  2
  Stabiliți capcanele. Capcanele adezive lipite sunt o modalitate foarte netoxică de a prinde greierii. Acest lucru este deosebit de înțelept dacă aveți copii mici sau animale de companie care vor fi sensibile la spray-ul de viermi adesea otrăvitor. Așezați capcanele de cricket de-a lungul unor zone cu probleme, cum ar fi pereții, ferestrele sau ușile. Cu cât sunt mai aproape de căldura și umezeala aceste pasaje de insecte, cu atât sunt mult mai probabil să atragă greierii care intră.
 3. Utilizați spray-ul de eroare.
  3
  Utilizați spray-ul de eroare. Cele mai multe spray-uri de bug-uri în mod eficient scapa de greierii. Alegeți un spray universal sau unul special pentru greieri și spray-ul în colțuri, de-a lungul ferestrelor și în alte locuri unde ați observat o infestare. Aveți grijă când utilizați aceste spray-uri, deoarece conțin substanțe chimice toxice.
 4. Scoateți ouăle.
  4
  Scoateți ouăle. Cricketurile pot pune ouă în interiorul casei, ceea ce ar putea provoca infestația să scape rapid de sub control. Încercați să aspirați zona cu un aspirator care are un filtru HEPA (High-Efficiency Particulate Air). Acestea sunt mașini de mare putere care vor trage ouăle de pe covor sau oriunde ar fi fost așezate. Aruncați conținutul aspirat într-o pungă de plastic sigilată. Cele mai multe spray-uri folosite pe greierii vii vor ucide de asemenea ouăle. Pulverizați de-a lungul ornamentelor și tablelor, unde greierii depun ouă.

Cap 2
Eliminarea zonelor de cuibărit de crichet

 1. Sigiliți-vă casa.
  1
  Sigiliți-vă casa. Cea mai ușoară metodă de a evita infestările cu crichet în interiorul casei dvs. este să vă împiedicați să intrăți vreodată acasă prin închiderea ferestrelor și ușilor. Sunt capabili să treacă prin cele mai mici fisuri, așa că asigurați-vă că verificați cu atenție zonele în care ar putea să vină sau să construiască un cuib. Eliminați crăpăturile mici prin prinderea ferestrelor și a fisurilor în pereți. Puteți cumpăra un atașament care să se aplice în partea de jos a ușilor, pentru a crea un sigiliu care împiedică strângerea de greabăn sub ele. Asigurați-vă că orificiile dvs. au ecrane.
 2. Sigilați gunoiul.
  2
  Sigilați gunoiul. Mirosurile de gunoi atrage greierii. Acoperirea gunoiului exterior într-un container închis va împiedica greierii să se reproducă pe proprietatea dumneavoastră și să intre în casa ta.
 3. Tăiați vegetația.
  3
  Tăiați vegetația. Cricketurile își construiesc cuiburile în ierburi înalte și alte vegetații. Păstrați plantele tăiate înapoi și gazonul tău cosit astfel încât să nu aibă un loc de cuibărit. Asigurați-vă că plantele asemănătoare cu iarba sunt la câțiva metri de casa dvs., deci greierii care ar putea cuibui acolo nu au acces ușor la casa ta. Îndepărtați ierba ierba i alte acoperiri ale solului. Piloții din lemn, grămezi de mulci și grămezi de compost ar trebui să fie situați la distanță de casă. Verificați scurgerile și jgheaburile de acoperiș pentru frunze și alte resturi de plante care s-ar putea să fi adunat. Cricketurile adesea cuibăresc în aceste zone.

Cap 3
Efectuarea proprietății dvs. inepuficiente pentru cricket

 1. Înlăturați luminile puternice.
  1
  Înlăturați luminile puternice. Cricketurile sunt atrase de lumini, iar dacă luminați casa ta noaptea cu lămpi puternice, este posibil să le atragi spre casa ta. Luminile de lumină cu lumină slabă sau luminile de culoare galbenă pot fi achiziționate la magazinele de hardware. Acestea sunt concepute pentru a nu atrage greierii și alte bug-uri. Dacă luminați curtea pe timp de noapte, puneți luminile departe de casa dvs., astfel încât să nu tragă greii înăuntru. Desenează-ți blind-urile și umbrele noaptea, astfel încât strălucirea strălucitoare din casa ta nu va atrage greierii.
 2. Permiteți prădătorilor naturali să prospere.
  2
  Permiteți prădătorilor naturali să prospere. Șarpele și păianjenii sunt prădători de cricket, deci dacă le permiteți să trăiască pe proprietatea dvs., ei vor controla în mod natural populația dvs. de cricket. Evitați pulverizarea proprietății cu insecticid, care este toxic pentru prădătorii de cricket. Pisicile și păsările sunt, de asemenea, pradă naturală de cricket. Lasa-ti pisica in aer liber si ia in considerare instalarea unui alimentator de pasari.