Cum să a-ți face prietenul să nu te mai ignore

Nu vă urăști când prietenul tău te ignoră sau nu răspunde la apelurile sau textele tale? Dacă da, citiți acest eduCum pentru câteva sugestii utile.

Cap 1
Evaluarea propriului dvs. comportament

 1. Luați în considerare dacă ați fi dat cauzei prietenului dvs. să se simtă copleșit.
  1
  Luați în considerare dacă ați fi dat cauzei prietenului dvs. să se simtă copleșit. Poate că el sa retras doar pentru a câștiga spațiu dacă ați fost prea intruziv sau intens de târziu. Poate îl trimiteți de multe ori prin SMS sau ați sunat de trei ori pe oră în ultimele trei ore. Înțelegeți că tipii în general apreciază spațiul lor și nu trebuie să fie cu dvs. 24 de ore din 24 /
 2. Vedeți lucrurile din perspectiva lui.
  2
  Vedeți lucrurile din perspectiva lui. Există o mulțime de motive foarte autentice, care ar părea că te "ignoră", dar de fapt nu au nimic de a face cu tine. Poate că e ocupat. Este posibil să aveți obiceiul de a vorbi zilnic, apoi brusc se oprește și doriți să discutați urgent. A fost o zi, dar ești frenetic. Și el, bine, e foarte ocupat! Când este ocupat, îl puteți aștepta să întrerupă comunicațiile până când se va termina sarcina. Nu se simte bine. El a încercat să se confrunte cu o răceală a capului, o durere la umăr sau o durere de stomac. Fiind stoic că este el, el a încetat doar să răspundă pentru că nu vrea să vă împovăreze cu durerea lui sau să lăsați că nici măcar nu se simte așa de mare. El este obosit. Cu adevărat, urât. Vrea doar un pic de spațiu pentru a-și recupera energia pierdută, așa că se retrage pentru o săptămână de alunecare. El a experimentat o problemă de familie. Este inconfortabil să vă vorbească despre asta pentru că are probleme cu nebunul său / posesiv / nebun / furios / moralizator / orice familie și este tocmai prea greu să intre în detaliile aspre. El ar fi preferat să nu te implici, pentru că odată ce vei fi, vor apărea îngâmfări. Aceasta poate fi o poziție foarte protectoare, în ambele sensuri. El a lovit o lovitură la locul de muncă. Termenul se apropie, șeful își respira gâtul, viitorul locului de muncă este precar. El salvează ceea ce a mai rămas din oportunitatea sa de lucru, iar tu ești brusc o distragere a atenției.

Cap 2
Întârzierea lucrurilor în jos

 1. Dați lucrurile un pic de pauză.
  1
  Dați lucrurile un pic de pauză. Dacă credeți că ați fi fost prea "plin", încercați să vă retrageți pentru o vreme și să-i dați înapoi spațiul pe care ați încercat să-l ocupați. Acest lucru nu înseamnă eliminarea afecțiunii sau lipsa de a fi văzut deloc; înseamnă doar să învățați să vă îndreptați și să vă ușurați. Nu trimiteți text și nu îi sunați pentru o zi întreagă. Încearcă să rămâi cu el. Dacă nu v-a atins deloc în acea zi, discutați cu el despre ceea ce se așteaptă dintr-o relație. Dacă vă așteptați la ceva ce nu vă va da, ați putea dori să căutați în altă parte un prieten. Nu scrieți-l și nu-l spuneți despre lucruri inutile. Nu-l sunați doar pentru că Mindy sa despărțit de Seth când prietenul tău nu știe nici unul dintre acești oameni. S-ar putea să crezi că e important, dar probabil că nu.
 2. Nu lăsa să ajungă în capul tău.
  2
  Nu lăsa să ajungă în capul tău. A deveni tristă și emoțională în legătură cu aceasta scade doar apelul dvs. și poate fi scopul unor bărbați șovinici. Fiți fericiți și zâmbiți mai mult. Zilele voastre nu vor fi împiedicate de faptul că vă ignoră. Cu cât ești mai fericit, cu atât mai mult va dori să-i hrănească fericirea.

Cap 3
Află ce-i bagajează

 1. Fii în față.
  1
  Fii în față. Întreabă-l dacă te ignoră pentru vreun motiv anume. L-ai deranjat? Ai spus accidental ceva? Dacă el acționează ciudat dintr-un anumit motiv, veți dori să știți de ce, astfel încât să nu riscați să o faceți din nou. Dacă îți spune că are nevoie de mai mult spațiu, dă-ți seama dacă poți trăi cu asta. Dacă sunteți tipul de persoană care dorește un parteneriat complet cu prietenul tău, și acel spațiu va fi greu pentru tine, lucrurile s-ar putea să nu funcționeze.

Cap 4
Reconectați-l cu el

 1. Ajungeți la el la nivelul său.
  1
  Ajungeți la el la nivelul său. După cum am menționat mai devreme, pot exista numeroase motive pentru care prietenul tău ar putea să te ignore. Totuși, este posibil ca el să nu răspundă pentru că nu crede că lucrurile pe care le spui sunt importante; el vă vedeți cum vă faceți griji ca niște bâlbâiuri, lucruri care nu câștigă un răspuns sau duc la o discuție. Învață să vorbești cu el la nivelul său și el nu va mai fi interesat de timp; sau, lăsați bârfa de celebritate și părul și unghiile pentru fete. Vorbește cu el despre pasiunile lui. Poate că e sport; poate că e curse, poate că e chimie. Ar putea fi orice. Vorbește despre ceea ce îi place și de a fi încântat de pasiunile lui. Fiecare băiat are o pasiune; trebuie doar să o găsiți. Întreabă-i întrebări despre lucrurile pe care le place. Întreabă-l de ce îi place ce-i place. Cere-i să-și explice hobby-ul preferat și cum sa interesat pentru prima oară. Dacă sunteți entuziasmat de ceva despre care este încântat, el nu vă va putea ignora. Nu-l întrerupeți când se află pe o rolă. Când el este încântat de ceva, să continue să vorbească. Nu întrerupe când are impuls.
 2. Faceți un efort să ieșiți la o întâlnire.
  2
  Faceți un efort să ieșiți la o întâlnire. Spune-i că vrei să mergi la o întâlnire și, sperăm, el va primi indiciul că vrei să-l pregătească. Dacă nu primește sugestia, atunci ar trebui să-ți dai seama. Va fi un preț mic de plătit dacă data merge bine. Amintiți-vă să faceți ceva de care se bucură. Cumpărăturile ar putea fi ceva pe care l-ați face toată ziua dacă ați avea șansa, dar probabil că nu este ideea lui de a avea o întâlnire extraordinară. Vedeți dacă puteți merge la un parc de distracții, la filme, la o performanță a unei trupe care îi place, etc. Îmbrăcați-vă cele mai bune, puneți un zâmbet pe față și purtați părul așa cum îi place. Uneori, un tip care are nevoie de un tip este un mic apel de trezire că fata lui este cea mai frumoasă fată din bloc. Asta ar trebui să-l scuture. Încearcă să te concentrezi pe lucruri bune în timpul întâlnirii. Tine-l logodit. Întreabă-i întrebări. Fii jucăuș, încântat și optimist. Dă-i o șansă să facă totul mai bine și să-i amintești de ce e prietenul tău în primul rând. Dacă data nu merge bine, spuneți-i că ați sperat că data ar fi o oportunitate de conectare și că vă faceți griji că nu vă conectați așa cum ați obișnuit. Dacă încă nu pare să-i pese, nu merită o altă lovitură.

Cap 5
Întorcându-i o notă

 1. Cererea de respect.
  1
  Cererea de respect. Dacă el crede că poate să scape ignorându-vă după încercările dvs. de a transforma lucrurile în jur și l-ați lăsat, atunci el va scăpa ignorându-vă. Dacă cereți respect față de el, spunându-i despre ce vreți și nu veți avea, nu va avea altă opțiune. Spune-i cum te simți. Spuneți-i că aveți nevoie de o comunicare mai bună și că veți încerca să comunicați mai bine. Spune-i dacă comunicarea nu se îmbunătățește, poate că ar trebui să te gândești să-i spui că se oprește. Dacă te iubește și te respectă, se va schimba într-o clipă. Dacă nu te iubește și nu te respectă, de ce ai vrea să fii cu el?
 2. Dă-i un pic de umăr rece.
  2
  Dă-i un pic de umăr rece. Mergeți împreună cu prietenii și prietenii de tip. Asigurați-vă că înțelege că aveți și tu o viață și că e norocos că îl includeți în el. Cei mai mulți băieți vor veni imediat și se vor opri să vă ignore, mai ales dacă vă petreceți cu alți tipi. Vor ajunge teritoriale. Doar cum muncesc băieții. Dacă nu se întoarce la tine și te ignoră, întreabă-te dacă vrei relația pe care o primești. O sută de procente de efort din partea altcuiva este, probabil, mai mare decât efortul de 50% de la el.
 3. Dacă simți că te înșeală, termină-o.
  3
  Dacă simți că te înșeală, termină-o. Desigur, vă ajută să aveți dovezi: Nu doriți să vă despărțiți de el doar pentru că aveți un "sentiment". Dar dacă lucrurile nu se simt bine, discutați și aflați ce este greșit. Dacă nu este nimic rău, și așa sunt lucrurile, atunci probabil că doriți să începeți căutarea unui nou prieten, deoarece lucrurile nu lucrează pentru voi doi.