Cum să lași o femeie însărcinată

Planificarea unei sarcini poate fi mai ușoară pentru femeia într-o relație; cu toate acestea, un bărbat poate îmbunătăți starea de sănătate a spermatozoizilor, poate calcula ovulația și poate promova creșterea relației sexuale cu partenerul său. Încercați aceste metode pentru a obține o femeie însărcinată.

Cap 1
Creșterea numărului de spermă

 1. Începeți să încercați să aveți un copil în timp ce sunteți tânăr.
  1
  Începeți să încercați să aveți un copil în timp ce sunteți tânăr. Deși unii oameni cred că un "ceas biologic" explică fereastra femeii pentru a rămâne însărcinată, bărbații au un timp mai dificil de a obține femeile însărcinate după 40 de ani. După 50 de ani, numărul bărbaților unui spermatozoid poate fi extrem de redus, în funcție de genetică și alți factori.
 2. Nu consumați mai mult de 1 - 2 băuturi pe zi.
  2
  Nu consumați mai mult de 1 - 2 băuturi pe zi. Medicii sugerează că între 5 și 7 băuturi pe săptămână sunt cele mai multe pe care le puteți consuma fără a afecta numărul de spermatozoizi.
 3. Renunțe la fumat.
  3
  Renunțe la fumat. Nicotina reduce numărul de spermatozoizi și scade calitatea spermei, la fel ca alcoolul. [1]
 4. Păstrați-vă îngroșarea.
  4
  Păstrați-vă îngroșarea. Temperaturile crescute peste căldura corporală reduc numărul de spermatozoizi. Testiculele sunt concepute să stea în picioare și să se răcească. Nu petreceți mult timp cu tuburi fierbinți. De asemenea, evitați saună și cameră de aburi. Nu stați cu laptopul sau cu alte electronice pe vintre. Hard disk-ul se va încălzi, investiți astfel într-un birou de laptop care ține aerul între picioare și computer.
 5. Alegeți modul în care lucrați cu atenție.
  5
  Alegeți modul în care lucrați cu atenție. Evitați sesiunile lungi de ciclism. Șorturile și presiunea din scaunul bicicletelor vă pot supraîncălzi sperma și vă pot rupe vene. [2] Alegeți un tip de exercițiu care nu pune prea multă presiune asupra testiculelor. Purtați o ceașcă dacă vă temeți de contactul cu bustul. Alegeți îmbrăcăminte de exercițiu care permite organelor sexuale să stea în picioare și să rămână răcoroase Exercitarea are de obicei un efect pozitiv asupra numărului de spermatozoizi. Bărbații supraponderali sunt mai puțin probabil să conceapă.
 6. Evitați medicamentele prescrise.
  6
  Evitați medicamentele prescrise. Antidepresivele și medicamentele pentru căderea părului s-au dovedit a afecta în mod negativ numărul de spermatozoizi. Cu toate acestea, alte medicamente pot avea, de asemenea, acest efect secundar. Citiți literatura de specialitate care descrie medicamentul și întrebați-l pe medicul dumneavoastră, dacă încercați să obțineți o femeie însărcinată.

Cap 2
Planificarea relațiilor sexuale

 1. Cereți femeii să renunțe la administrarea contraceptivelor sau să utilizeze alte dispozitive pentru controlul nașterii.
  1
  Cereți femeii să renunțe la administrarea contraceptivelor sau să utilizeze alte dispozitive pentru controlul nașterii. În mod ideal, ea ar trebui să înceteze să ia pilulele cu 1-2 luni înainte de a vrea să conceapă. Diferitele femei vor procesa diferit hormonii. Dacă o femeie utilizează un dispozitiv intrauterin (DIU), va trebui să o îndepărteze chirurgical cu câteva luni înainte de a încerca să conceapă un copil. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_c59ba2a949')
 2. Se abține de la folosirea prezervativelor și a spermicidului în timpul actului sexual.
  2
  Se abține de la folosirea prezervativelor și a spermicidului în timpul actului sexual. Evitați utilizarea peste lubrifianți, deoarece acestea pot reduce șansele de concepție. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_240d01768e')
 3. Aflați ciclul menstrual al femeii.
  3
  Aflați ciclul menstrual al femeii. Ar trebui să înveți atât datele de începere, cât și sfârșitul perioadei. Lungimea perioadei variază foarte mult. Unele femei sunt neregulate, având o perioadă diferită în fiecare lună.
 4. Calculați ovulația.
  4
  Calculați ovulația. Ovulația apare de obicei la aproximativ 14 zile după prima zi întreagă de sângerare a ultimei perioade a femeii. Dacă o femeie are un ciclu mai lung, atunci poate fi 20 de zile după prima zi a ultimei perioade. [3]
 5. Creșteți raportul sexual în săptămâna anterioară ovulației.
  5
  Creșteți raportul sexual în săptămâna anterioară ovulației. Aproximativ o săptămână după ciclul menstrual, ar trebui să crească activitatea sexuală neprotejată. [4] Sperma poate rămâne în viață în corpul femeii timp de până la 6 zile. Cu cât aveți mai multe relații sexuale în această perioadă, cu atât mai mult va exista sperma viabilă în timpul ferestrei de concepție. Oul este viabil pentru concepție în perioada dintre eliberarea și călătoria din tuburile uterine în uter. Începând să faceți sex după eliberarea oului, vă va reduce șansele de concepție. Oul va muri aproximativ o zi după ovulație.

Cap 3
Sfaturi pentru concepere

 1. Consultați-vă medicul dacă sunteți îngrijorat de infertilitate, după un an de sex bine atent, neprotejat.
  1
  Consultați-vă medicul dacă sunteți îngrijorat de infertilitate, după un an de sex bine atent, neprotejat.
 2. Încercați tratamentele de fertilitate, dacă le recomandă medicul dumneavoastră.
  2
  Încercați tratamentele de fertilitate, dacă le recomandă medicul dumneavoastră. Dumneavoastră și partenerul dvs. ați dori să vă încercați.
 3. Faceți sex cel puțin de 3 ori pe săptămână.
  3
  Faceți sex cel puțin de 3 ori pe săptămână. Căutați ajutorul unui consilier de relații, dacă dvs. sau partenerul dvs. aveți o unitate sexuală prea mică pentru a concepe un copil.
 4. Cumpărați un kit de predicție pentru ovulație.
  4
  Cumpărați un kit de predicție pentru ovulație. Obțineți-vă partenerul să se testeze pentru a afla când ovulația durează câteva luni. Cu cât știți mai mult despre corpul lor, cu atât mai mult vă puteți planifica actul sexual în timpul celor 6 zile înainte de căderea ouălor.
 5. Reduceți stresul în viața voastră.
  5
  Reduceți stresul în viața voastră. Atât bărbații, cât și femeile consideră că este mai greu să conceapă în situații de stres ridicat. Dacă ați pus multă stres pe tine însuți să ai un copil, poate că ar fi împotriva ta. Căutați un consilier, încercați meditația sau vă implicați într-o altă activitate preferată.