Cum să aplicați balsam pe păr

Expert revizuit

Cap 1
Utilizarea balsamului regulat

 1. Alegeți balsamul potrivit pentru tipul de păr.
  1
  Alegeți balsamul potrivit pentru tipul de păr. Un balsam tradițional se aplică de fiecare dată când faceți duș, imediat după ce clătiți șamponul. Acest tip de balsam funcționează pentru a repara daunele cauzate de sculele fierbinți, substanțele chimice și uzura generală pe care părul o experimentează zilnic. Alegeți un tip de balsam care este anunțat pentru nevoile dvs. specifice de păr; indiferent daca aveti parul cret si frizzy, parul uscat si deteriorat, parul colorat, parul fin, parul relaxat sau parul limpede si stins, exista un balsam specific care poate ajuta cu fiecare.
 2. Spala-ti parul.
  2
  Spala-ti parul. Hop în duș și mergeți împreună cu rutina dvs. obișnuită de spălare. Îți vei condiționa părul după ce îl vei spăla, așa că dă-ți scalpului și firului o curățare bună cu șamponul tău preferat. Concentrați majoritatea puterii de spălare asupra scalpului, având grijă să nu remorcați părul umed pe măsură ce vă spălați, deoarece acest lucru poate deteriora capetele și poate provoca spargerea.
 3. Clătiți-vă șamponul.
  3
  Clătiți-vă șamponul. Utilizați apă caldă pentru a spăla șamponul. Apa caldă este mai sigură pe păr decât apa caldă. Aveți grijă să nu remorcați pe fire dacă vă rulați degetele prin ea. Atunci când părul se simte "scânteie", ați spălat tot șamponul.
 4. Scoate-ți părul.
  4
  Scoate-ți părul. În cazul în care părul tău se udează umed, orice balsam pe care încerci să-l aplici va rula imediat și nu va rămâne prea lung pentru a-ți afecta părul. Dacă parul dvs. este foarte scurt, probabil că nu va trebui să faceți prea mult. Dacă, totuși, aveți părul lung, petreceți un pic de timp obținându-vă cât mai multă apă din ea.
 5. Aplicați balsamul.
  5
  Aplicați balsamul. Se toarnă un pic de balsam în palma mâinii tale; cantitatea de care aveți nevoie variază în funcție de lungimea părului. O cantitate de dimensiune dime este de obicei recomandată pentru balsamurile profesionale, în timp ce brandurile de magazine de droguri pot necesita mai mult, deoarece pot fi diluate. [1] Dacă părul este foarte lung, este posibil să aveți nevoie de o palmă întreagă - plină cu balsam. Rulați acest lucru prin capetele părului, încercând să-l aplicați pe fiecare fir pe care îl puteți relua. Balsamul dvs. trebuie aplicat numai la capetele părului, deoarece aceasta este partea deteriorată (este cea mai veche). Punerea balsamului în apropierea scalpului și a rădăcinilor vă poate bloca efectiv foliculii și încetinește creșterea părului / crește producția de ulei.
 6. Lăsați balsamul să se fixeze.
  6
  Lăsați balsamul să se fixeze. Acest pas este ușor opțional; cu cât aștepți mai mult și permiteți balsamului să se stabilească, cu atât mai mult va fi capabil să facă pentru a îmbunătăți starea de sănătate a părului. Dacă vă grăbiți, puteți să o spălați aproape imediat după aceea, dar nu vă va face părul atât de moale și strălucitor ca în mod normal. Încercați să aplicați balsamul dvs. și apoi spălați restul corpului / feței în timp ce se fixează. Atunci când ați terminat (în mod normal, un minut sau două mai târziu), puteți clăti balsamul pentru efect maxim.
 7. Clătiți balsamul.
  7
  Clătiți balsamul. Presupunând că ai transformat temperatura apei înapoi pentru confort, întoarce-o înapoi la fel de rece ca tu poți să o faci. Așa cum am menționat mai sus, apa rece este mai sănătoasă pentru părul tău. Petreceți câteva minute clătirea balsamului; daca parul tau mai simte "slab", atunci nu ai gasit totul. Atunci când părul este neted și nu se mai simte super alunecos, atunci tu ești setat! Scoate-ți părul și faci condiționat.

Cap 2
Folosind un balsam de intrare

 1. Alegeți un balsam pentru tipul de păr.
  1
  Alegeți un balsam pentru tipul de păr. Ca și în cazul balsamului regulat, există multe varietăți de balsam în funcție de nevoile dvs. Există două stiluri generale de răcoritoare: cremă și pulverizare. Fostul soi este cel mai bun pentru părul gros, lung sau curat, deoarece cântărește câteva fire. Ultimul soi este cel mai bun pentru părul subțire sau drept, deoarece este puțin mai ușor.
 2. Șampon și condiționează părul.
  2
  Șampon și condiționează părul. Du-te despre regimul tău regulat de tratare a părului. Lipsa de balsam nu trebuie clătită (după cum sugerează și numele), dar nu trebuie aplicată pe părul umed. Utilizați instrucțiunile menționate mai sus pentru spălarea și condiționarea părului și apoi uscați-l pentru a fi umezite.
 3. Plasați o cantitate mică de ser pe palma mâinii.
  3
  Plasați o cantitate mică de ser pe palma mâinii. Majoritatea produselor vor recomanda o cantitate de mărimea de mazăre pentru părul de lungime medie cu o grosime medie, dar cantitatea va varia de la o persoană la alta. Puteți adăuga întotdeauna mai multe produse în părul dvs., deci începeți cu mai puțin decât credeți că veți avea nevoie.
 4. Îndepărtați produsul în păr.
  4
  Îndepărtați produsul în păr. Rotiți-vă mâinile împreună pentru a dilua puțin balsamul și apoi începeți să-l rulați prin capetele încuietorilor. Ca și în cazul balsamului regulat, evitați să-l apropiați de pielea capului sau de rădăcinile părului; păstrați-o pe cele mai afectate (cele mai vechi) părți ale părului, de obicei de la jumătate din lungimea în jos.
 5. Pieptene prin păr.
  5
  Pieptene prin păr. Utilizați un pieptene cu lățimea mare pentru a vă spăla părul după aplicarea balsamului. Acest lucru va împrăștia produsul și mai departe și vă va ajuta să evitați aglomerația balsamului de a face anumite secțiuni ale părului dvs. gras, în timp ce altele rămân uscate. [2]

Cap 3
Folosind un balsam adânc

 1. Alegeți un balsam adânc.
  1
  Alegeți un balsam adânc. Adezivii adulți au același scop: pentru a repara părul uscat / deteriorat cronic. Prin urmare, nu există prea multe "tipuri" de balsam adânc pentru a alege, doar mărci diferite. Găsiți un balsam adânc care vă satisface nevoile de păr și buget.
 2. Umezi-ți părul.
  2
  Umezi-ți părul. Clătiți părul cu apă caldă sau rece (cu atât mai rece cu atât mai bine). Puteți alege să șamponați părul mai întâi dacă doriți, dar tot ce trebuie să faceți este să vă umeziți tot părul. Când ați terminat să-l răsturnați, îndepărtați cât mai multă apă posibilă.
 3. Aplicați balsamul adânc.
  3
  Aplicați balsamul adânc. Scoateți o parte din balsam din recipient cu mâinile și aplicați o acoperire groasă întregului dvs. cap. Concentrați-vă pe cea mai mare parte a balsamului de la marginile părului, dar simțiți-vă liber să-l răspândiți până la rădăcini. Asigurați-vă că separați orice bucăți mari de păr, astfel încât fiecare curea să aibă o acoperire completă.
 4. Așteptați să se stabilească.
  4
  Așteptați să se stabilească. Aplicați un cap de duș la cap pentru a vă păstra părul de pe haine / departe de fața dumneavoastră. Urmați instrucțiunile pentru balsamul dvs. specific și lăsați-l să se vindece. În mod normal, ar trebui să dureze între 20-30 de minute pentru ca balsamul să-și lucreze magia. Dacă doriți un impuls suplimentar, puteți să vă poziționați uscătorul de păr pe "încălzire" și să încălziți balsamul în timp ce se fixează.
 5. Spălați balsamul adânc.
  5
  Spălați balsamul adânc. Scoateți capacul de duș și întoarceți-vă apa la fel de reci ca și cum o puteți face. Petreceți 3-5 minute de clătire a tuturor balsamului adânc, având grijă să nu lăsați niciun extra pentru a vă fixa în păr. Atunci când părul nu mai simte "slimy", probabil că ați eliminat toate balsamurile. În acest moment, puteți să vă uscați și să vă stylizați părul așa cum doriți. [3]