Cum să scapi de silverfish

Silverfish sunt destul de inofensive, dar aceste creaturi gri-albastre, serpentine nu sunt plăcute în jurul casei. Ei se hrănesc cu cărți, celule de piele moarte și alte materiale amidonice și se dezvoltă în spații umede și întunecate. Odată ce ați determinat că aveți o infestare, puteți să scăpați de arbuști, prinsându-i, respingându-i, ucigându-i cu insecticide și făcând casa mai puțin ospitalieră. Există o mulțime de opțiuni pentru a încerca, astfel încât să fie conștienți de faptul că va trebui să experimentați și să implementați mai multe tehnici pentru a rezolva complet problema silverfish.

Cap 1
Tragând silverfish

 1. Aflați unde se ascund.
  1
  Aflați unde se ascund. Din moment ce argintii sunt nopti, este posibil sa nu le vedeti in timpul zilei. Mai degrabă veți deveni probabil conștienți de prezența lor din cauza a ceea ce părăsesc. Căutați zone umede și întunecate, cu pete mici de excremente care arată ca ardeiul negru. Găuri mici și pete gălbui pe haine, tapet, cutii de cereale și alte materiale din carton sau țesături indică, de asemenea, că se află în apropiere. În cele din urmă, argintii își vărsau pielea, astfel încât să vă puteți uita în jurul valorii de mici piese de piele în baie, subsol și în alte zone unde suspectați că trăiesc.
 2. Stabiliți capcane de sticlă de casă din sticlă de casă.
  2
  Stabiliți capcane de sticlă de casă din sticlă de casă. Luați un borcan de mărime de un litru sau un alt recipient din sticlă. Înfășurați exteriorul recipientului cu o bucată de bandă de mascare. Așezați o bucată de pâine la baza paharului. Setați geamul într-o zonă în care suspectați că se află peștele de argint. Asigurați-vă că ați înfășurat banda până la capăt. Silverfish se va urca în pahar pentru a mânca pâinea, dar ei nu vor putea să iasă din nou, deoarece paharul este prea alunecos. Utilizați capcanele pe timp de noapte, când argintul se dă să se hrănească.
 3. Încercați capcane de ziare.
  3
  Încercați capcane de ziare. Rolă un ziar, banda de capete cu elastic, și umeziți-l. Puneți-o acolo unde vedeți adesea lemnele de argint înainte de a vă culca. Dimineața, ardei se vor mânca în ziar, deoarece le-ați oferit atât mâncare, cât și un mediu confortabil. Aruncați ziarele departe (fără a le derula) sau ardeți-le. Repetați în fiecare noapte până când nu mai vedeți semne de arici. [1] Aduceți cât mai multe capcane necesare pentru a prinde arborii din casa ta. În funcție de severitatea infestării, este posibil să fie necesar să le setați mai multe nopți la rând.
 4. Utilizați capcane cumpărate de magazin.
  4
  Utilizați capcane cumpărate de magazin. Dacă nu doriți ca argintii să atingă obiectele din sticlă, puteți cumpăra capcane concepute pentru a le prinde de la un magazin de articole de fierărie. Orice tip de capcană lipicioasă va funcționa. Cumpărați câteva "moteluri de tip roach" sau capcane mai mici pe care le puteți seta în jurul valorii de a prinde silverfish. Le puteți momeala cu bucăți mici de pâine sau cu alt amidon.

Cap 2
Utilizarea repellenților și a insecticidelor

 1. Presați pământul de diatomee în dulapuri și alte zone întunecate.
  1
  Presați pământul de diatomee în dulapuri și alte zone întunecate. Această substanță pulverulentă este, de fapt, de calitate alimentară și se obișnuiește să omoare tot ce se târăște. Ea este realizată din material fosilizat, iar marginile ascuțite ale fiecărui grăunte individual de praf scapă exoscultele insectelor și le provoacă să moară fără a provoca daune oamenilor sau animalelor de companie. Presăriți substanța în dulapurile dvs., de-a lungul panourilor de bord și de oriunde ați dori înainte de a vă culca. Dimineața, aspirați praful (și, împreună cu el, argintii). Purtați o mască când stropiți praful, deoarece vă poate irita plămânii.
 2. Încearcă acidul boric.
  2
  Încearcă acidul boric. Aceasta este o altă substanță naturală care ucide ambele arbuști și ouăle lor. Presărați-o de-a lungul panourilor, sub cada de baie și în alte zone unde vedeți semnele de argint. Aveți grijă să nu inhalați acidul boric când îl aplicați, deoarece este toxic pentru plămâni. Evitați să-l utilizați în cazul în care animalele de companie pot intra în ea, de asemenea.
 3. Cumpărați un spray chimic care conține piretrin lichid.
  3
  Cumpărați un spray chimic care conține piretrin lichid. Acest produs chimic ucide aruncarea de argint atunci când îl pulverizați de-a lungul panourilor și în crăpături, precum și în alte locuri unde se ascund argintiu. Nu aplicați acest lucru în dulapurile de bucătărie sau în apropierea surselor de hrană și nu-l aplicați în cazul în care copiii și animalele de companie se află în picioare, deoarece sunt toxice.
 4. Sprângeți cojile de cedru unde locuiesc.
  4
  Sprângeți cojile de cedru unde locuiesc. Silverfish sunt respinse de mirosul de cedru, astfel încât să le puteți ține departe, prin stropirea lor în jurul valorii de zone în care trăiesc. Din moment ce trestia de cedru poate face un pic de mizerie, folositi-le in zonele exterioare, subsoluri si alte locuri unde nu va deranjeaza sa aveti cherestea de lemn in jur. Aspirați-le și înlocuiți-le în fiecare săptămână sau cam așa.
 5. Utilizați pliculețe de condimente în dulapurile de bucătărie.
  5
  Utilizați pliculețe de condimente în dulapurile de bucătărie. Silverfish nu-i place mirosul de mirodenii, așa că făcând pliculețe mici de cuișoare, scorțișoară și alte mirodenii puternic mirositoare și așezându-le în dulapurile de bucătărie este o modalitate excelentă și sigură de a le ține departe de alimentele tale.
 6. Utilizați spray de citrice sau lavandă.
  6
  Utilizați spray de citrice sau lavandă. Ambele mirosuri sunt, de asemenea, eficiente în respingerea ardei iute, și sunt complet netoxice pentru oameni, desigur. Obțineți ulei esențial de lamaie sau lavandă dintr-un magazin de produse alimentare de sănătate. Se diluează cu apă și se agită soluția într-o sticlă de pulverizare și se pulverizează în mod liber în toate zonele în care nu doriți argintiu. Aceste spray-uri sunt excelente pentru dulapuri, sertare și alte zone de dormit.

Cap 3
Împiedicați silverfish să se întoarcă

 1. Deumidificați-vă casa.
  1
  Deumidificați-vă casa. Din moment ce argintii iubesc locurile umede, reducerea umiditatii in casa ta este o modalitate sigura de a le iesi afara. Cumpărați un dezumidificator și încercați să reduceți umiditatea în casa dvs. Dacă nu doriți să folosiți un dezumidificator, rulați aparatul de aer condiționat sau cel puțin păstrați-vă ventilatoarele.
 2. Strângeți toate crăpăturile și crăpăturile unde puteau să depună ouă.
  2
  Strângeți toate crăpăturile și crăpăturile unde puteau să depună ouă. În cazul în care casa dvs. este plină de crăpături și crăpături întunecate, umede, umplerea acestora este o modalitate bună de a ține argintiu. Cumpărați niște călăreți și aplicați-o de-a lungul panourilor, în interiorul fisurilor și în găurile din perete sau de pe podea. Acest lucru este deosebit de important pentru a face în bucătărie, baie și subsol.
 3. Îndepărtați sursele de hrană din casă.
  3
  Îndepărtați sursele de hrană din casă. Păstrarea pardoselii tale de mâncare de argint poate fi menținută. Nu lăsați o grămadă de cărți pe podea și curățați-vă rufele murdare înainte să stea prea mult timp acolo. Pe lângă aceste surse principale de hrană, luați în considerare următoarele surse care pot fi un factor: Cutii din carton. Păstrați cutiile pe rafturi în loc de podea, unde sunt mult mai probabil să se umezească. Containere alimentare. Păstrați alimentele în recipiente sigilate din plastic în loc de cutii. Tapet. Dacă aveți vechi tapet, luați în considerare înlocuirea cu vopsea sau tapet nou. Haine vechi. Dacă păstrați îmbrăcămintea dvs. în afara sezonului în subsolul dvs. sau într-o dulap închis, luați-o în plasarea sa în saci de plastic pentru a păstra argintiu.
 4. Vacuați-vă adesea casa.
  4
  Vacuați-vă adesea casa. Aspirarea ajută la menținerea surselor de hrană în jos și scoate ouăle din covor și panouri. Vacuum cel puțin o dată pe săptămână. Când este necesar, puteți să vă uscați covoarele prin stropirea lor cu bicarbonat de sodiu, lăsându-l timp de câteva ore, apoi aspirându-l. Acest lucru usuca ouale pentru a le suge.