Cum să scapi de purici în mod natural

Dacă ați observat că veți primi tot mai mulți purici în jurul casei, dar nu doriți produse chimice pe animalul dvs. de companie sau în locuința dvs., iată câteva modalități mai puțin dure pentru combaterea puricilor.

Cap 1
Curățarea casei tale

 1. Aruncați toate așternuturile pentru animale de companie în mașina de spălat.
  1
  Aruncați toate așternuturile pentru animale de companie în mașina de spălat. Acest lucru include tot ce animalele de companie doresc să meargă în mod regulat sau să doarmă pe care nu este întotdeauna destinat să servească ca așternut pentru animale de companie. Dacă lenjeria de pat poate merge în uscător, 15 sau 20 de minute într-un uscător fierbinte va ucide adulții, larvele și ouăle.
 2. Vacuum peste tot.
  2
  Vacuum peste tot. Ar trebui să faceți acest lucru mai ales în zonele care nu se expun prea mult la lumina soarelui (purici ca pete umede și reci), oriunde găsiți sânge și fecale uscate (resturi de purici) și mobilier tapițat. Înainte de a aspira covoarele, presărați sare, Borax sau bicarbonat de sodiu. Lucrați-l în baza covorului cu o mătură. Lăsați-o să stea câteva ore; toate aceste pulberi vor face să se usuce ouăle de purici care sunt ascunse adânc în covor. Nu lăsați animalele dvs. să meargă pe covor în acest timp, deoarece ar putea să-și ia niște lucruri pe labe și să-l lingă, făcându-i să se îmbolnăvească. Dacă există o șansă ca animalul să meargă pe covor, să utilizeze bicarbonat de sodiu și să fie profund atunci când lucrează în fundul covorului, astfel încât să nu stea pe suprafață și să se aplece pe labele câinelui. Când sacul de vid este plin, sigilați-l într-o pungă de plastic și introduceți-l într-un recipient de gunoi acoperit, de preferință în exterior. În caz contrar, băieții mici se pot târî și se pot face din nou confortabil.
 3. Primiți unul sau doi dezumidificatori în funcție de dimensiunea camerei dvs.
  3
  Primiți unul sau doi dezumidificatori în funcție de dimensiunea camerei dvs. O cameră de 4x4m are nevoie de un dezumidificator de 10L / zi (elimină 10L de apă în aer pe zi). Aparent, puricii necesită 50% sau mai multă umiditate relativă pentru a trăi. Păstrați umiditatea în camera dvs. sub 50% timp de 2 zile va ucide puricii și larvele adulte și va opri ouăle de purici de la incubație. Pur și simplu trebuie să aspirați ticălosul și veșmintele de ouă.
 4. Curățați toate zonele exterioare în care animalul dvs. de companie ar putea ieși.
  4
  Curățați toate zonele exterioare în care animalul dvs. de companie ar putea ieși. Îndepărtați peluzele și buruienile și expuneți orice pete reci, umede umede (pe care puricele le place) la lumina soarelui, sau păstrați-vă animalul în afara acestor locuri.

Cap 2
Curățarea animalului

 1. Dă-ți băiatul de companie.
  1
  Dă-ți băiatul de companie. Folosiți orice șampon delicat. Spălați mai întâi gâtul astfel încât puricii să nu sară până la cap în timpul băii. Fiți atenți pentru că probabil veți vedea că mai mulți purici se desprind și plutesc în apă. Alternativ, spălați pisicile în șamponul anti-mătreață de la cap și umăr. Acidul din sampon ucide puricii - puteți să îndepărtați orice purici rămași încă agățați pe măsură ce par a fi uimiți.
 2. Faceți-vă propria baie de pește cu plante.
  2
  Faceți-vă propria baie de pește cu plante. Luați două cești de frunze proaspete de rozmarin și adăugați-le la două picături de apă. Se fierbe treizeci de minute. Îndepărtați lichidul, aruncați frunzele și amestecați-l cu până la un galon de apă caldă. Se toarnă acest lucru peste animalul tău până saturat. Nu clătiți, dar permiteți animalului să se usuce la aer. Este ceva de făcut doar într-o zi fierbinte. De asemenea, adăugați 2 până la 3 picături din amestecul de lamaie (vezi pasul 2 din secțiunea următoare), sub gulerul animalului de companie, pentru a ajuta la menținerea puricii.
 3. Utilizați un pieptene de purici.
  3
  Utilizați un pieptene de purici. După ce animalul dvs. de companie este uscat, utilizați un pieptene de purici care este special conceput pentru a elimina puricii, pentru a scăpa de cei încăpățânați care rămân. Utilizați pensula peste pielea lor.
 4. Faceți un guler de purici.
  4
  Faceți un guler de purici. Luați gulerul animalului sau șnurul și puneți picături de ulei de eucalipt, ulei de arbore de ceai, citronelă, lavandă sau geranium. Acest lucru va trebui să se facă săptămânal. Notă

Cap 3
Utilizarea produselor naturale pentru a scăpa de fleasuri

 1. Utilizați Pennyroyal.
  1
  Utilizați Pennyroyal. [1] Acest ulei descurajează puricii. Plantați-o în jurul casei dvs. Nu faceți acest lucru dacă animalele de companie sunt predispuse să mănânce plante sau dacă aveți copii în jur.
 2. Faceți un spray cu citrice.
  2
  Faceți un spray cu citrice. Se taie o lămâie subțire, se adaugă la o halbă de apă și se încălzește până la punctul de fierbere. Lasati-o sa stea peste noapte si dimineata, imprastiati-o pe zone in care suspectati ca purici sa stea (feriti-va de pete) si freca-l peste blana animalului. Nu înmuiați, ci mai curățiți blănurile. Faceți acest lucru o dată pe lună pentru a combate puricii. Nu utilizați prea mult la început și păstrați atenția asupra semnelor de disconfort digestiv la animalul dvs. de companie.

Cap 4
Urmare

 1. Stabiliți apă cu săpun.
  1
  Stabiliți apă cu săpun. Dacă puricii sunt o problemă într-o anumită zonă a curții sau casei dvs., umpleți o tigaie din aluminiu cu apă cu săpun și puneți-o în zonă (sub pat). Puricii sunt prinși în cap de apă datorită tensiunii suprafeței apei. Schimbați apa zilnic până când nu mai există purici. Dacă introduceți tigaia în afara, gol zilnic pentru a împiedica țânțarii.
 2. Repetați regimul de curățare cât mai des posibil.
  2
  Repetați regimul de curățare cât mai des posibil. Dacă vă lipsesc zonele în care puricele sunt infestate, nu doriți să le dați șansa de a se înmulți. Se aspiră bine în fiecare zi. Deoarece puricii pot dezvolta rezistență la insecticide, aspirarea regulată este esențială pentru a le aduce sub control. Tăiați în mod regulat gazonul. Spălați lenjeria de companie cu apă caldă și săpun, cel puțin o dată pe săptămână.
 3. Faceți capcane de purici.
  3
  Faceți capcane de purici. Acest lucru vă ajută să vă monitorizați progresul. Cu cât mai purici vedeți, cu atât mai mult trebuie să curățați.