Cum să scapi de purici

Uneori, animalele de companie dau accidental câțiva prieteni acasă pentru a se juca, iar acei prieteni se întâmplă să fie niște dăunători persistenți mici, supuși sângelui. Cum scapi de ei? Urmați-vă de-a lungul saltului pentru a afla cum să scăpați de invitații invitați, altfel cunoscuți sub numele de purici.

Cap 1
Îndepărtarea blefele din casa dvs.

 1. Spălați zonele și obiectele care au trăit.
  1
  Spălați zonele și obiectele care au trăit. Aruncați toate așternuturile pentru animale de companie în mașina de spălat și lăsați-o să se rotească adânc. Aceasta include tot ceea ce animalele de companie preferă să se culce sau să doarmă în mod regulat, ceea ce nu este întotdeauna menit să servească ca așternut pentru animale de companie. Spălați-le pe toate - foile de pat, aruncarea pe canapea și covorul de baie. În cazul în care elementul nu poate fi salvat sau în interiorul așternutului pentru animale de companie este plin de murdărie (păianjen, ouă de purici, larve de purici și excremente de purici), cel mai bine este să-l aruncați și să cumpărați un pat nou. Chiar dacă spălați capacul și puneți interiorul așternutului înapoi în capac, ouăle vor fi încă acoperite. Blefurile atacă și oamenii. Dacă bănuiți că s-ar putea să fiți o victimă a acestor viermi care sugerează sânge - chiar dacă nu - veți avea nevoie să vă spălați și foile și tapițeria. Orice lucru pe care îl atingeți în mod regulat este un vector pentru purici. Spălați-l bine.
 2. Sprayați un regulator de creștere a insectelor (IGR), cum ar fi metopren sau piriproxifen.
  2
  Sprayați un regulator de creștere a insectelor (IGR), cum ar fi metopren sau piriproxifen. Aparatele de curățare a aerului (aerosolii de eliberare totală) nu sunt la fel de eficiente ca sprayurile, cu excepția cazului în care conțin un IGR pentru a împiedica larvele să se transforme în purici adulți. Fără IGR, larvele nu vor fi controlate deoarece nu vor fi atinse la baza fibrelor de covoare unde se dezvoltă. [1]
 3. Deveniți prieteni cu aspiratorul dvs.
  3
  Deveniți prieteni cu aspiratorul dvs. În timp ce obiectele pierdute, potențial infestate de purici se spală, armați-vă cu un vid și sugeți viața puricilor din fiecare suprafață, colț și crenelă pe care le găsiți. În timp ce faceți acest lucru, trimiteți animalul (animalele) în afară sau închideți-le în baie, astfel încât puricii pe care îi transportă să nu sară pe suprafața pe care tocmai ați aspirat-o. Lipirea unui guler de purici sau a unor spargatoare de moli în aspirator vă ajută să omorâți bomboanele pe care le-ați sufocat, astfel încât să nu se poată întoarce să te bântuie. În general, fulgiile nu vor supraviețui vidului, dar doriți să îl jucați în siguranță. Concentrați-vă pe zone care nu se expun prea mult la lumina soarelui (purici precum pete umede și reci), oriunde găsiți sânge uscat și fecale (resturi de purici), mobilier tapițat și crăpături în jurul panourilor și dulapurilor (aici sunt ouăle și larvele se ascund). Când sacul de vid este plin, sigilați-l într-o pungă de plastic și introduceți-l într-un recipient de gunoi acoperit, de preferință în exterior. În caz contrar, băieții mici se pot târî și se pot face din nou confortabil.
 4. Folosiți praf botanic amestecat cu acid borat.
  4
  Folosiți praf botanic amestecat cu acid borat. Un purice adult va trăi doar o săptămână fără sânge de la gazda sa, în timp ce o larvă de purici poate trăi câteva luni. Tratarea casei dvs. cu un insecticid natural, cum ar fi praful botanic și boratul, ajută la atacarea larvelor. Pulberile botanice sunt probabil cele mai vechi insecticide naturale. Borații sunt minerale care sunt utilizate pe scară largă ca conservanți de lemn, detergenți și insecticide, care acționează ca otrăviri de stomac pentru purici. Acestea au o toxicitate redusă și pot fi folosite în siguranță în jurul oamenilor. În timp ce amestecul de praf și borat de plante botanice este foarte sigur, trebuie să aveți grijă să nu respirați-l. Utilizați o mască când aplicați amestecul de praf în casă. Ar trebui să praf covorul, mobilierul, patul, câinele sau patul pisicii. Este bine să faceți acest lucru atunci când vă părăsiți casa pentru o perioadă bună, să zicem 24 de ore. Când vă întoarceți, fie spălați-le și spălați foile de pe ambele paturi, fie pur și simplu spălați foile și lăsați o mare parte din amestecul de borat în covor ca un factor descurajator pentru reproducerea viitoare a puricii. (Este sigur.)
 5. Reclamați curtea din spate.
  5
  Reclamați curtea din spate. Înainte de a lăsa animalul (animalele) în afara, frunzați frunzele și tăiați iarba pentru a expune larvele puricelui la lumina soarelui. [2] Uită-te in jur. Vedeți pete întunecate și umede? Găsiți o modalitate de a le expune la lumina soarelui dacă puteți. Chiar și după ce ați expus aceste locuri la lumina soarelui, veți găsi că animalele dvs. de companie încă mai aduc purici din afară. Cea mai bună modalitate prin care puteți rezolva această dilemă este să folosiți așchii de lemn de cedru sau frunze de eucalipt. Fleasurile le urăsc și sunt naturale, astfel încât să nu contaminați plantele din apropiere (și alte insecte utile) sau chiar să riscați să vă răniți animalul. Achiziționați așchii de lemn de cedru de la magazinul dvs. de proximitate și le extindeți asupra zonelor afectate. Dacă câinele tău poate rezista, pune așchii de lemn de cedru în canisa. Plasați uleiul de eucalipt în zonele afectate. Puteți chiar să plantați tufișuri de eucalipt, deși acestea cresc destul de robuste și pot afecta negativ capacitatea altor plante de a crește în jurul lor.
 6. Umpleți bolurile puțin adânci de apă cu detergent.
  6
  Umpleți bolurile puțin adânci de apă cu detergent. Aceasta este destul de mult o capcană de purici de casă. Amestecul de detergent și de apă este ca o piscină toxică pentru purice. Blefele, ademenite de o sursă de lumină, sară în apă și nu pot scăpa. Așezați amestecul de apă și de detergent într-un castron foarte puțin adânc, suficient de scăzut la sol, astfel încât puricii să ajungă accidental în el. Un disc vechi care zboară sau un vas cu pereți mici face treaba destul de bine. Așezați amestecul lângă o sursă de lumină scăzută, de preferință ceva mai puternic decât o lumină de noapte. Puricii sunt atrasi de lumină. După câteva zile, ar trebui să începeți să observați că vasul dvs. sa transformat într-un cimitir de purici.
 7. Primiți unul sau doi dezumidificatori în funcție de dimensiunea camerei dvs.
  7
  Primiți unul sau doi dezumidificatori în funcție de dimensiunea camerei dvs. O cameră 4x4m are nevoie de un dezumidificator de 10 L / zi (elimină 10 L de apă în aer pe zi). Aparent, puricii necesită 50% sau mai multă umiditate relativă pentru a trăi. Păstrați umiditatea în camera dvs. sub 50% timp de 2 zile va ucide puricii și larvele adulte și va opri ouăle de purici de la incubație. Pur și simplu trebuie să aspirați ticălosul și veșmintele de ouă.

Cap 2
Să-ți dai băiatul o baie

 1. Alegeți cu atenție un șampon de purici.
  1
  Alegeți cu atenție un șampon de purici. Orice cu insecticide convenționale (piretrine, permetrin, d-limonen, clorpirifos sau carbaril) ar putea irita sau vă poate afecta animalul și oamenii din jurul acestuia. În schimb, încercați insecticide naturale sau iritante pentru purici. Nu ar trebui să-ți facă rău animalul, dar va fi puternic urât pentru purici. Asigurați-vă că ați verificat mai întâi medicul veterinar. Iată o listă de insecticide sau iritante pe care le-ați putea lua în considerare: Unt de rozmarin Uleiul de eucalipt Uleiul de citrice Uleiul de cedru (toxic pentru pisici [3]) Ulei de arbore de ceai (toxic pentru pisici [4]) Poate fi toxic pentru câini dacă este ingerat, !!
 2. Spălați mai întâi gâtul.
  2
  Spălați mai întâi gâtul. În acest fel, puricii nu sară până la cap în timpul băii. Atunci când puricii simt apa, ei caută imediat acoperirea în locuri uscate, greu accesibile pe animalul tău de companie. Deci este o idee bună ca cel puțin să udați, dacă nu este curată, rectul, urechile, cavitatea ochiului și gâtul înainte de a uda întregul corp umed. Pentru mai multă siguranță, păstrați-vă adăpostul până la 15 minute. 5 minute este timpul minim necesar pentru a începe uciderea puricilor, dar 15 minute este pariul sigur. Clătiți animalul dvs. de companie sub apă caldă / călduță timp de câteva minute, asigurându-vă că ați curățat săpunul de pe piele și lăsati locurile posibile de ascuns pentru purici.
 3. Aplică un produs de ucidere de purici.
  3
  Aplică un produs de ucidere de purici. Acest lucru ar putea fi un guler de purici, un spot-on, sau medicamente pe cale orală. (1) Dacă gulerul conține doar un regulator de creștere a insectelor (care împiedică larvele să se transforme în adulți, dar nu afectează adulții existenți), utilizați un alt tratament, cum ar fi spot-on, pentru a controla puricii adulti. Coliere pot irita pielea animalului și uneori sunt ineficiente. Următoarele produse nu sunt considerate eficiente [1]: suplimente de vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), gulere din plante și dispozitive cu ultrasunete.
 4. Utilizați un pieptene special amenajat pentru a îndepărta puricii.
  4
  Utilizați un pieptene special amenajat pentru a îndepărta puricii. Un purice este acoperit cu fire de păr mici care le permit să se "prindă" pe blana gazdei. Folosind un pieptene cu dinți care sunt destul de apropiați încât puricii nu pot aluneca este cel mai eficient mod de a le elimina. Un pieptene proiectat pentru un alt scop sau o perie nu va îndepărta toți puricii. [5]

Cap 3
Încercarea de moduri naturale de a elimina blefele

 1. Soda de copt funcționează foarte repede și ieftin, după ce a făcut totul pe această pagină și apoi a bombardat de 2 ori, sucul de copt a fost un economizor de viață.
  1
  Soda de copt funcționează foarte repede și ieftin, după ce a făcut totul pe această pagină și apoi a bombardat de 2 ori, sucul de copt a fost un economizor de viață.
 2. Încearcă săpun.
  2
  Încearcă săpun. Îmbrăcați bine câinele cu o soluție puternică de apă cu săpun. Lăsați-o să se înmoaie timp de cinci până la zece minute (sau mai mult), apoi pieptește puricii morți departe. Clătiți câinele și lăsați-l să se usuce. Săpunul de mâncare lasă câinele să fie moale, strălucitor și mirositor. Asigurați-vă că vă clătiți bine câinele pentru a preveni pielea uscată. Fiți conștienți de faptul că unii câini pot fi sensibili la detergenți puternici, așa că dacă vedeți o reacție, clătiți bine cu apă rece și încercați șamponul pentru copii după ce pielea a revenit la normal.
 3. Utilizați drojdia ca o armă.
  3
  Utilizați drojdia ca o armă. Furajele nu-i plac gustul de drojdie. Deși acest lucru nu a fost dovedit, mulți oameni jură pe el. Cumpărați niște drojdie de bere sau nutriție și frecați-o pe pielea animalului. Puteți, de asemenea, să stropiți o cantitate mică pe alimentele umede și să le amestecați.
 4. Faceți-vă propria baie de pește pentru plante pentru animale de companie.
  4
  Faceți-vă propria baie de pește pentru plante pentru animale de companie. Luați două cești de frunze proaspete de rozmarin și adăugați-le la două picături de apă. Se fierbe treizeci de minute. Îndepărtați lichidul, aruncați frunzele și amestecați-l cu până la un galon de apă caldă. Turnați-le peste animalul de companie până când sunt saturate. Nu clătiți, dar permiteți animalului să se usuce la aer.
 5. Răspândiți sarea peste suprafața covorului.
  5
  Răspândiți sarea peste suprafața covorului. Sarea este un desicant, inseamna ca sapa umezeala din lucruri si le usuca. Când un cristal de sare se atașează de o purice, se va atașa puricii. Acest lucru provoacă căderea și răzuirea pe purici, în special sângerând puricii până la moarte în timp ce merge. Utilizați sare foarte fin pentru acest lucru. Cu cât mai bine, cu atât mai bine; vrei să fie suficient de mic ca să se atașeze de purici. După 7-10 zile, aspirați zona de sărare foarte bine, asigurându-vă că ați luat toate carcasele de sare și de purici din zona covoarelor. Repetați procesul de una sau două ori. După ce ați terminat de aspirat, aruncați vechiul sac din vid și înlocuiți-l cu unul nou. Sigilați sacul de vid aruncat într-o pungă de plastic și aruncați-l în afara casei.
 6. Faceți un spray cu citrice.
  6
  Faceți un spray cu citrice. Se taie o lămâie subțire, se adaugă o halbă de apă și se încălzește până la punctul de fierbere. Lăsați-o să stea peste noapte și dimineața, puneți amestecul într-o sticlă de pulverizare. Spray-o pe zone în care bănuiți că puricii se umplu (feriți-vă de pete). Asigurați-vă că o frecați, de asemenea, peste blana pisicii. Nu înmuiați, ci blocați blănurile. Faceți acest lucru o dată pe lună pentru a combate puricii. O altă modalitate de a face un spray de citrice este de a cumpăra uleiuri esențiale (disponibile la magazinele alimentare naturale); puteți cumpăra o sticlă de ulei de lamaie și adăugați 10-20 picături pe uncie de apă. Acest lucru este de făcut doar într-o zi fierbinte: adăugați 2 până la 3 picături din amestecul de lamaie sub gulerul animalului dvs. pentru a ajuta la menținerea puricii.
 7. Luați în considerare utilizarea pământului de diatomee.
  7
  Luați în considerare utilizarea pământului de diatomee. Pământul cu diatomee este o pudră organică disponibilă, ieftină și ieftină, care ucide puricele și cele mai multe insecte atunci când este aplicată pe curte sau pe covoare. Este un produs alimentar, adică este sigur pentru oameni și animale să inghită. Lucrările de pământ diatomee pun în mișcare exoscheletul insectelor, determinându-le să se usuce.
 8. Urmare.
  8
  Urmare. Acesta este pasul cel mai critic, pentru că, dacă îl veți schimba, toate eforturile depuse de pașii dvs. anteriori vor fi anulați. Ouăle care au supraviețuit vor ieși și întregul ciclu va începe din nou. Procedați după cum urmează, până când nu găsiți urme de purici pe animalele de casă sau în casa dvs.: Aspirați cu atenție în fiecare zi. Deoarece puricii pot dezvolta rezistență la insecticide, aspirarea regulată este esențială pentru a le aduce sub control. [1] Tăiați în mod regulat gazonul. Spălați lenjeria de companie cu apă caldă și săpun, cel puțin o dată pe săptămână.

Cap 4
Îndepărtarea fleelor ​​din mașina dvs.

 1. Curățați-vă mașina.
  1
  Curățați-vă mașina. În timp ce lucrați la curățarea casei, nu uitați mașina. Chiar dacă animalul tău nu a fost în mașină, puricii s-ar fi întâlnit cu o călătorie cu pantofii sau pantalonii. Puneți orice coș de gunoi într-o pungă de plastic, apoi sigilați-l și aruncați-l.
 2. Spălați păturile și aruncați capacele.
  2
  Spălați păturile și aruncați capacele. Asigurați-vă că le spălați în apă caldă și le uscați folosind căldură mare.
 3. Spray interiorul mașinii cu spray de purici.
  3
  Spray interiorul mașinii cu spray de purici. Acordați o atenție deosebită colțurilor, marginilor, fisurilor între scaune și sub scaun și covorașelor. Așteptați o jumătate de oră înainte de a șterge pulverizatorul.
 4. Vacuum bine.
  4
  Vacuum bine. Din nou, acordați o atenție deosebită colțurilor, marginilor, fisurilor între scaune și zonei de sub scaune și covorașe. Asigurați-vă că goliți-vă vacuumul după aceea, deoarece ouăle pe care le-ați aspirat pot fi expuse mai târziu.
 5. Spray sau praf cu un produs de tip "leave-in".
  5
  Spray sau praf cu un produs de tip "leave-in". Alegeți un produs care poate fi lăsat pe covor. Spray de lămâie, spray de eucalipt și ulei de cedru funcționează bine ca și purtătorii de rău și vă va lăsa mașina mirositoare proaspătă.