Cum să obțineți pistrui

Frecvențele sunt pete pe piele care au un pic mai mult pigment. Unii oameni au o stropire de pistrui pe nas și obraji, în timp ce alții sunt acoperite de la cap până în picioare. Frecvențele sunt ereditare, deci fie că le aveți sau nu. Dacă pielea dvs. este deja predispusă la fremă, obținerea unor soare va atrage din piele mai multe pistrui naturali. Dacă nu aveți pistrui natural, puteți obține pistrui false folosind un machiaj standard sau un tatuaj permanent cosmetic.

Cap 1
Noțiuni de bază freckles natural

 1. Înțelegeți cauza.
  1
  Înțelegeți cauza. Frecvențele sunt o trăsătură ereditară cauzată de o distribuție inegală a pigmentării pielii. O pistrui are loc atunci când există o concentrație mare de pigment de melanină sub un singur spot pe piele. [1] Cele mai naturale pistrui sunt mici și în esență inofensive. Ele tind să apară pe zone expuse la lumina soarelui, ca și față, și acestea sunt probabil tipul pe care-l doriti. De asemenea, acestea sunt colorate și pot fi de culoare brună, maro, negru, galben sau roșu. Uneori se formează pistrui ca urmare a arsurilor solare. Acestea sunt mai mari și au adesea granițe neregulate. În timp ce pistrui obișnuiți se estompează, după ce expunerea la lumina soarelui scade, pistruiele de arsură se mențin.
 2. Determinați dacă ați putea avea genele potrivite.
  2
  Determinați dacă ați putea avea genele potrivite. Dacă nu există pistrui în linia genetică, nu veți putea dezvolta pistrui naturali. Oamenii care au cea mai mare probabilitate de a dezvolta pistrui sunt cei cu păr roșu și piele palidă, dar pistruiile nu sunt exclusive acestui set de caracteristici. Persoanele cu păr întunecat sunt mai puțin susceptibile de a avea pistrui, deși este posibil ca acestea să le aibă. Persoanele cu păr deschis și ochi de culoare deschisă sunt, de asemenea, mult mai susceptibile de a avea pistrui. Pentru a determina dacă pistruiile se află în linia familiei, consultați-vă familia. Părinții, părinții, bunicii și alții de care sunteți direct descendenți sunt sursele cele mai bune de luat în considerare, însă o familie extinsă, de care nu sunteți direct descendenți, vă împărtășesc încă câteva trăsături genetice.
 3. Petreceți puțin timp la soare.
  3
  Petreceți puțin timp la soare. Frecvențele sunt trase cu expunerea la lumina UV. Dacă aveți pistrui naturali, petrecerea puțină vreme în lumina puternică a soarelui le-ar putea scoate din ascundere. Fiți atenți, totuși - nu trebuie să rămâneți suficient de lungi pentru a vă arde. Purtarea de protecție solară de la 20 până la 30 de SPF va permite în continuare pielii dvs. să se bronzeze în timp ce vă protejează de a fi ars. Atunci când razele UV se lovesc de epidermă (stratul exterior al pielii), acesta se îngroațează ușor, determinând celulele din corpul dvs. să producă mai mult pigment. Ca urmare, pigmentarea pistruilor se întunecă, făcându-le vizibile. Dacă doriți mai degrabă să săriți de plajă, luați în considerare expunerea la razele UV la un salon de bronzare. Urmați recomandările salonului cu privire la durata de bronzare, deoarece bronzarea prea mult în salon poate duce la cancer.
 4. Setați o limită pentru bronzarea dvs.
  4
  Setați o limită pentru bronzarea dvs. Prea multă expunere la radiațiile UV poate fi un factor major de risc pentru cancerul de piele. Chiar dacă razele UV pot părea ca cel mai bun prieten al tău, dacă vrei să se formeze pistrui, pot avea unele efecte secundare foarte urâte. Ca atare, se recomandă cu insistență limitarea timpului pe care îl petreceți la soare fără blândă sau îmbrăcăminte de protecție.

Cap 2
Desenarea freckles cu eyeliner

 1. Alegeți tonuri de maro pentru ochi.
  1
  Alegeți tonuri de maro pentru ochi. Începeți cu o nuanță brună cu aceeași nuanță de bază a pielii. De exemplu, dacă aveți aspect jupuit și aveți tonuri de galben, un bronz ar funcționa mai bine. Dacă sunteți cald cald și au subtoni de roșu, o nuanță mai bogată de maro cu subtoni de burgundă ar putea fi o alegere mai bună. Veți avea nevoie de un ton ușor de cenușă și un alt ton care este o nuanță sau mai întunecată. Un brun de cenușă este un pariu sigur pentru majoritatea tonurilor de piele. Dacă nu sunteți sigur de ceea ce pare natural, comparați nuanțele cu culoarea sprâncenelor. Umbra de lumină ar trebui să aibă două nuanțe mai întunecate, iar umbra mai întunecată ar trebui să fie o altă nuanță mai întunecată decât asta.
 2. Trageți pistrui mici pe piele cu o culoare mai deschisă.
  2
  Trageți pistrui mici pe piele cu o culoare mai deschisă. Utilizați creionul pentru a presăra puncte mici, neuniforme de-a lungul podului nasului și vârfurile obrajilor. Opriți-vă înainte de a trece peste bord, deoarece pistruiul nu va părea la fel de natural dacă aveți prea multe. Asigurați-vă punctele neregulate ca destinație de plasare. Acestea ar trebui să fie în jurul dimensiunii capului unui bolț, dar unele ar trebui să fie puțin mai mici decât altele și ar trebui să fie uniform împrăștiate prin asimetrie. Nu încercați să creați o imagine oglindă dintr-o parte în alta.
 3. Completați câteva lacune cu tonul mai întunecat.
  3
  Completați câteva lacune cu tonul mai întunecat. [2] Utilizați umbra mai întunecată pentru a desena mai multe pistrui aici și acolo. Oamenii cu pistrui naturali le au, de obicei, în mai mult de un ton, din moment ce pistruiul se întunecă cu vârsta. Uită-te în oglindă pentru a te asigura că niciuna dintre puncte nu se suprapune. Acest al doilea strat de pistrui ar trebui să fie mai mic decât primul.
 4. Îndepărtați pistruiul cu bumbac.
  4
  Îndepărtați pistruiul cu bumbac. Dacă aveți nevoie să înmuiați pistruiul puțin pentru a menține un aspect natural, patulați cu atenție și ușor zona cu vârfurile degetelor sau cu o bucată mică de bumbac. De asemenea, puteți utiliza o perie de curățare a pensulelor pentru curățarea ușoară a pielii.
 5. Aplicați un spray de pulverizare sau pulbere.
  5
  Aplicați un spray de pulverizare sau pulbere. Acest lucru este complet opțional, dar o mișcare rapidă a fiecărei opțiuni vă va ajuta să țineți machiajul în loc pentru mai mult timp. Un spray de pulverizare sau pulbere va face pielea să apară mai lucioasă și mai sănătoasă.

Cap 3
Crearea unui aspect sărutat de soare

 1. Aplicați ușor bronzer la nas și obraji.
  1
  Aplicați ușor bronzer la nas și obraji. Utilizați o perie mare de machiaj pentru a mătui un bronzer puțin de-a lungul podului nasului și deasupra vârfului obrajilor, de-a lungul pomeții. [3] Bronzerul vă oferă pielea cu o bază ușor mai închisă pentru aplicarea pistruielor false. Deoarece pistruiile reale sunt cauzate de expunerea la soare, este logic sa aveti pielea uscata sub acele pistrui. Nu este nevoie să mătuiți bronzul pe toată fața. Acest lucru poate face ca tonul general al pielii sa arate neobisnuit de intunecat. Utilizați un bronz mat în loc de o sclipitoare pentru un aspect mai natural.
 2. Alegeți un creion pentru sprancene.
  2
  Alegeți un creion pentru sprancene. Ca regulă generală, du-te pentru un creion de sprâncene, care este de două nuante mai ușoare decât una pe care le-ar putea folosi pentru sprâncene dvs. reale. Un creion de sprâncene este mai uscat decât cele mai multe garnituri și nu se întunecă ca întuneric, ceea ce vrei de fapt pentru acest aspect.
 3. Desenați câteva puncte mici, împrăștiate.
  3
  Desenați câteva puncte mici, împrăștiate. Asigurați-vă că punctul creionului este ascuțit înainte de a începe. Utilizați creionul pentru a crea puncte mici și ușoare de-a lungul podului nasului dvs. și de vârfurile obrajilor, unde ați aplicat bronzul. Păstrați pistrui strâns în jurul vârfurilor nasului și direct sub ochi. Împrăștiați-i puțin mai mult pe măsură ce merg mai departe. Faceți pistrui mici, dar nu complet egale în mărime. Ele ar trebui să varieze ușor, unele fiind puțin mai mari decât altele, și nu ar trebui să fie evident modelate sau simetrice.
 4. Completați spațiile goale.
  4
  Completați spațiile goale. Stați în spate și verificați felul în care pistrule se uită în oglindă. Utilizați ocazia de a adăuga mai multe puncte, dacă este necesar, pentru a completa eventualele neregularități. Dacă este necesar, puneți pistruiul cu vârfurile degetelor sau o bucată mică de bumbac pentru a le înmuia ușor.
 5. Aplicați o maturare ușoară a fundației, dacă doriți.
  5
  Aplicați o maturare ușoară a fundației, dacă doriți. Pentru pistrui dramatic, nu folosiți fundație. Dacă creionul pe care l-ați folosit a fost prea întunecat, totuși, sau doriți să vă faceți pistruiul să arate mai subtil, curățați ușor o fundație de pulbere deasupra. Nu utilizați o fundație lichidă, deoarece vă va lovi pielea și veți freca pielea.

Cap 4
Noțiuni de bază tattooing cosmetice freckle

 1. Înțelegeți cum funcționează tatuajul cosmetic.
  1
  Înțelegeți cum funcționează tatuajul cosmetic. Tatuajul cosmetic se face cu un ac electric care depozitează rapid pigmenți de cerneală în stratul dermic al pielii. [4] Tatuajul cosmetic este, de asemenea, cunoscut sub numele de machiaj permanent. Aceste proceduri sunt adesea folosite pentru a crea aspectul sprâncenelor mai pline, a dermului permanent sau a rujului permanent, dar utilizarea acestuia pentru a crea pistrui a devenit mai populară în ultimii ani. Un ac cu vibrații goale va străpunge stratul superior al pielii și va elibera o picătură de pigment. În timp ce tatuarea cosmetică este posibilă pentru a fi îndepărtată, este foarte dificil să faceți acest lucru și pielea dvs. nu poate arăta niciodată la fel.
 2. Consultați câțiva profesioniști care sunt echipați pentru tatuarea cosmetică.
  2
  Consultați câțiva profesioniști care sunt echipați pentru tatuarea cosmetică. Pentru a reduce riscul de efecte secundare negative, cum ar fi infecția, asigurați-vă că profesionistul pe care îl angajați știe ce face cu adevărat. Verificați datele de identificare ale fiecărui artist de tatuaj. Asigurați-vă că acesta este un estetician instruit și licențiat corespunzător. Obțineți o recomandare din partea unui chirurg plastic sau a unui fost client. Vorbiți cu foștii clienți și cereți-i să vedeți înainte și după fotografii tatuajele pistrui.
 3. Discutați aspectul dorit.
  3
  Discutați aspectul dorit. Profesioniștii pot avea sugestii, dar pentru a obține aspectul pe care chiar îl doriți, trebuie să aveți o voce activă în această chestiune. Dacă este posibil, treceți câteva fotografii pentru a afla care este aspectul pistrui potrivit pentru dvs. Artistul tatuat vă va ajuta să determinați cea mai bună nuanță și nuanță de culoare pentru pistrui. De asemenea, trebuie să discutați despre plasarea pistruilor.
 4. Obțineți tatuajul.
  4
  Obțineți tatuajul. Când vine timpul, programați o programare și obțineți pistrui tatuat pe. Înainte de procedură, tehnicianul va schița zona care va fi tatuată folosind un stilou chirurgical steril. Gelul anestezic va fi apoi plasat pe zona pentru al amortiza. În timpul procedurii, vă puteți aștepta să simțiți o senzație mică de agitație. Asigurați-vă că esteticianul folosește mănuși sterile și echipament sterilizat în timpul procedurii.
 5. Aveți grijă de tatuajul dvs. după aceea.
  5
  Aveți grijă de tatuajul dvs. după aceea. Va trebui să reduceți umflarea cu o compresă rece și să aplicați un unguent antibiotic pentru a minimiza riscul de infecție. [5] Urmați instrucțiunile artistului tatuaj cu privire la modul de îngrijire a zonei în timp ce se vindecă. Rețineți că imediat după aplicarea tatuajului cu pistrui, culoarea va părea întunecată. Acest lucru nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare, totuși. Culoarea va disparea până la umbra finală după aproximativ trei săptămâni. Dacă zona pare neobișnuit de umflată, dureroasă sau roșie după primele câteva zile, există totuși posibilitatea ca o infecție sau o reacție alergică să fi fost declanșată.