Cum să flirtezi cu o fată în clasă

Ai vrut vreodată să flirtezi cu o fată în clasă, dar nu ai avut niciodată curajul? Iată elementele de bază ale flirtului cu fetele.

Paşi

 1. Asigurați-vă că vă ocupați mai întâi de toate problemele de igienă personale.
  1
  Asigurați-vă că vă ocupați mai întâi de toate problemele de igienă personale. Faceți un duș în fiecare zi purtați deodorant și periați dinții. (Dar nu prea mult! Unele fete o iubesc când umblați și vă pot mirosi un indiciu asupra ei, dar dacă folosiți la fel de mult ca și reclamele de pe Axe, ea va crede că vă stingeți.)
 2. Găsește fata cu care vrei să flirtezi.
  2
  Găsește fata cu care vrei să flirtezi. Dacă stați alături de ea, puteți pur și simplu să începeți să discutați cu ea. Complimentați-i, spuneți-i cât de bine arată, etc. Nu uitați să nu spuneți nimic care ar putea să o scape, mai ales dacă nu ați vorbit niciodată cu ea. Doar pretinde că este ca unul dintre prietenii tăi "tip". Nu o tratați exact așa, sau va simți ca și cum nu-ți pasă că este o fată și sunt disperată pentru un prieten nou tip.
 3. Dacă nu se află în apropiere, încercați să îi atrageți atenția și când o faceți, priviți-o pentru câteva secunde.
  3
  Dacă nu se află în apropiere, încercați să îi atrageți atenția și când o faceți, priviți-o pentru câteva secunde. Nu te uita tare, sau va fi puțin târâtă. Apoi, puteți începe să discutați cu ea. Nu te uita la nimic sub chipul ei. Ochii și buzele au cel mai bun efect.
 4. Acționați ca și când ați făcut acest lucru înainte.
  4
  Acționați ca și când ați făcut acest lucru înainte. Asigurați-vă că pentru a arăta că sunteți încrezători, pur și simplu nu acționa stupid sau nesigur
 5. Fiti cool, nu stresati.
  5
  Fiti cool, nu stresati. există întotdeauna altcineva!
 6. Nu acționezi ca și cum ai fi minunat, acest lucru va împiedica fetele și le va dezactiva.
  6
  Nu acționezi ca și cum ai fi minunat, acest lucru va împiedica fetele și le va dezactiva.
 7. Asigurați-vă că nu intrăți în dificultate în clasă, fiind strigată de un profesor, vă ușurează șicana.
  7
  Asigurați-vă că nu intrăți în dificultate în clasă, fiind strigată de un profesor, vă ușurează șicana.
 8. Nu incercati in mod constant sa fiti amuzant, fetele vor crede ca incercati sa atrageti atentia.
  8
  Nu incercati in mod constant sa fiti amuzant, fetele vor crede ca incercati sa atrageti atentia.
 9. Încercați să observați grupul de prieteni al fetei, deoarece fetele sunt convingătoare de prietenii lor.
  9
  Încercați să observați grupul de prieteni al fetei, deoarece fetele sunt convingătoare de prietenii lor. Dacă cel mai bun prieten al ei crede că ești ciudat, ea va fi mai puțin interesată de tine.
 10. Zâmbiți și spuneți-i bine în coridor dacă sunteți prieteni cu ea, dacă faceți acest lucru și nu sunteți prieteni, ea va fi surprinsă și acest lucru vă poate face să păreați ciudat.
  10
  Zâmbiți și spuneți-i bine în coridor dacă sunteți prieteni cu ea, dacă faceți acest lucru și nu sunteți prieteni, ea va fi surprinsă și acest lucru vă poate face să păreați ciudat.
 11. Dacă nu sunteți deja prieteni cu ea, atunci doar zâmbiți și faceți un contact de 3 secunde cu ochii când merge, fetele îi plac când știu că sunt observate.
  11
  Dacă nu sunteți deja prieteni cu ea, atunci doar zâmbiți și faceți un contact de 3 secunde cu ochii când merge, fetele îi plac când știu că sunt observate.
 12. Dacă stați alături de ea în clasă, fiți amabili și nu creați o tăcere ciudată, dar, de asemenea, nu păreați că sunteți îndrăgostiți de ea, aceasta o va spulbera.
  12
  Dacă stați alături de ea în clasă, fiți amabili și nu creați o tăcere ciudată, dar, de asemenea, nu păreați că sunteți îndrăgostiți de ea, aceasta o va spulbera.