Cum să te răzbuni pe oricine

Răzbunarea nu este niciodată frumoasă, dar din nou, nu ar trebui să fie. Poți să te răzbuni pe cineva pasiv ignorându-i și pretinzând că nu ești deranjat, și de obicei aceasta este cea mai bună opțiune, deoarece este și cea mai probabilă să te ajuți să treci de la experiență. Pe de altă parte, puteți să vă răzbunăți mai direct prin luarea de măsuri legale (dacă este justificată), subminând eforturile lor de a vă face să vă faceți de rușine sau să vă trageți o glumă jenantă, dar altfel inofensivă. Revedeți cu atenție dacă răzbunarea este cel mai bun mod de acțiune înainte de a continua; dacă este, atunci folosiți prudență și păstrați-vă inteligența în legătură cu dvs.

Cap 1
Revenirea pasivă

 1. Ignorați persoana.
  1
  Ignorați persoana. Uneori, șezând în spate și fără a face nimic este cel mai bun mod de a te întoarce la un bătăuș sau alt chinuitor care vrea să se ridice din tine. Continuând după ei, aruncându-ți insultele și spramandu-ți mânia înapoi, ei continuă să țină mâna peste tine și să dovedească că ai primit ceea ce meritai. Ignorându-i și tăind acea persoană din viața ta, ei sunt morți pentru tine. Sa terminat și le puteți uita. A fi ignorat poate fi la fel de frustrant, dacă nu mai mult, decât de a fi profitat. Această tehnică funcționează îndeosebi bine pentru persoanele care încearcă să te jeneze în fața altora, cum ar fi frații, bătăușii la școală sau colegii care fac glume pe cheltuiala ta. Nu-i lăsa să te înșele.
 2. Continuați cu viața voastră.
  2
  Continuați cu viața voastră. "Cel mai bun răzbunare este să trăiești bine". Acționați ca și cum orice ar fi întâmplat ceea ce v-a provocat răzbunarea nu v-a afectat în nici un fel. Puneți bariere și continuați cu lucrurile așa cum faceți mereu. Chiar dacă sunteți blocați într-un gem din cauza a ceea ce v-a făcut cineva, țineți-vă capul în sus și nu lăsați-i să vadă cum te-a rănit. Cea mai dulce răzbunare se poate întâmpla cu viața ta și a trăi mai bine decât cea care ți-a provocat durerea. Dacă trebuie să îl vezi în mod regulat, planificați povestiri minunate pentru a vă spune despre voi înșivă pentru a ilustra cât de bine faceți, cât de mare este viața ta. Dacă cineva te-a stânjenit la serviciu sau la școală, vorbește despre week-end-ul tău în oraș cu echipajul tău uriaș de prieteni interesanți sau de excursia cu bicicleta rece pe care ai luat-o.
 3. Blocați persoana în legătură cu rețelele sociale.
  3
  Blocați persoana în legătură cu rețelele sociale. Dacă cineva te bată pe Facebook sau te bombardă în mod constant cu imagini Tweets sau Instagram iritante, nu lăsa să rămână o parte din viața ta. Nepotriviti-i, imprumutati-i si blocati-i. Nu lăsați iritările minore prostești să devină mari surse de conflict. Înainte de mult, amintirea poverilor lor umilitoare iritante și a fotografiilor vizibile ale acestora cu fosta voastră vor dispărea într-o memorie îndepărtată. Poate fi tentant să intri într-un concurs online de nălucire, să tranzacționezi posturi de zid și să ai argumente în stil de chat în public. Încercați să evitați acest lucru cât mai mult posibil. Chestia aia nu se îndepărtează și nu are rost să intrăm într-un argument public potențial jenant cu cineva care nu merită timpul tău.
 4. Nu ajuta persoana atunci când au nevoie de ea.
  4
  Nu ajuta persoana atunci când au nevoie de ea. Acest lucru funcționează foarte bine în medii de lucru sau în orice situație în care sunteți constant criticat pentru încercările dvs. sincere de a vă ajuta sau pentru a-ți face treaba. Lăsați-i să-și dea seama ce este să reparați lucrurile fără tine. Vor primi mesajul. Dacă lucrați la un proiect de grup în școală și toată lumea se distrează de eforturile dvs., trageți înapoi și lucrați singuri. Când vine timpul să se răstoarne, spuneți profesorului că grupul dvs. a decis să nu vă susțină. Dacă unul dintre frații, colegii de cameră sau partenerul tău ți-a criticat unele eforturi în jurul casei, oprește să faci cu totul rufele sau vasele și să le spui că sunt mai mult decât binevenite să-și ia locul de muncă.

Cap 2
Acționând

 1. Dacă situația o justifică, luați în considerare luarea de măsuri legale.
  1
  Dacă situația o justifică, luați în considerare luarea de măsuri legale. Lăsați autoritățile să se ocupe de cazuri în care ați fost chinuit emoțional sau fizic. Păstrați înregistrări și o listă cronologică a tuturor lucrurilor care s-au întâmplat și discutați despre acuzațiile de plată. Dacă cineva ți-a împrumutat mașina și ți-a denaturat sau a împrumutat bani și nu ți-a plătit niciodată înapoi, detaliază totul. Păstrați chitanțe, promisiuni scrise, e-mailuri etc. și scrieți-vă memoria autentică a conversațiilor și a schimburilor dintre dvs. Apoi mergeți la un avocat sau la poliție și întrebați care sunt șansele dumneavoastră de a obține arestarea sau luarea unei acțiuni de furt, delapidare, vandalizare, urmărire, transformare sau defăimare. Întotdeauna păstrați-vă răzbunarea legală. Dacă doriți să vă răzbuneți pe cineva, nu treceți niciodată linia. Vigilanții se termină cu dreptate în închisoare și rănesc altul nu va rezolva nimic. Rămâneți în limitele legii și în conștiința voastră. Furtul de corespondență al cuiva poate fi palpitant în acest moment, dar este și o crimă federală. Merită asta? Nu.
 2. Arătați o altă persoană în sus.
  2
  Arătați o altă persoană în sus. Dacă te-au deschis pentru a face rău, nu te opri să-ți spui mintea în jurul lor. Utilizați-vă inteligența pentru a face comentarii despre atitudinea celeilalte persoane sau despre lipsa acesteia. Insultai-i pe fata lor. Ai grija. Fiind pretențioși sau urâți, înseamnă că te apleci la nivelul lor. De asemenea, poate fi obositor în permanență să le respecte și să găsească modalități de a le separa. Probabil că vor recurge la același lucru, astfel încât să se poată întoarce și să rezulte într-un cerc al răzbunării în stilul Hatfield-și-McCoy.
 3. Bate-i.
  3
  Bate-i. Dacă cineva a încercat să vă submineze prin difuzarea de bârfe despre dvs., care a încetat promovarea dvs., lucrați mai greu ca oricând pentru a obține această promovare în următorul trimestru. Muncește din greu și ține-ți distanța de la acea persoană până când conducerea înțelege că era doar bârfă și că tu ești adevărata afacere. Fii adevărata afacere în toate situațiile.
 4. Să-și submineze eforturile.
  4
  Să-și submineze eforturile. Creați o situație în care persoana care vă doare arată sau apare neclară, dezorganizată sau necoordonată. Fără a lăsa țintă să știe că dorești să dai daune, rămânând cât mai liniștită și mai subtilă, observă-ți pradă până când poți viza o slăbiciune sau un model distinct. Utilizați-l în avantajul dvs., ar putea fi orice: un loc de muncă, o glumă, un loc, o mașină, un notebook, o cameră, o ușă și chiar și oamenii din jurul lor. Când timpul este corect, izvorâ în acțiune. Dacă dușmanul tău se laudă constant despre realizările lor în timpul prânzului de grup sau în timpul unei anumite clase, îi bătea la pumn prin preluarea controlului conversației. Nu-i lăsați să vorbească. Dacă dușmanul tău îi place întotdeauna să tragă o Gwyneth Paltrow și să joace cartea mai sfântă decât tine, monitorizează fiecare alunecare și eșec și o aduce în prim-plan. Atunci când agentul de protecție împotriva glutenului de pe cartierul dormitorului vreodată folosește o ceașcă de plastic, izvorăște în acțiune: "Cred că este prea greu să îngrijești mereu de Pământ".
 5. Omoară-i cu bunătate.
  5
  Omoară-i cu bunătate. Alternativa de a submina eforturile cuiva este să fii prea mult de ajutor, prea gata să renunți la trecut și să te amesteci și să împingi drumul în viața lor pentru a oferi sfaturi, ajutor și soluții, din nou și din nou. Fii enervant. De fiecare dată când vor să rămână singuri, să fie în calea lor. De fiecare dată când încearcă să ia o decizie, fă-o pentru ei. De fiecare dată când fac o decizie, ghiciți-o și ceară negativ despre cât de rău se va termina alegerea lor. Această tortură psihologică poate crea confuzie și un sentiment de auto-defeatism.

Cap 3
Noțiuni de bază dirty

 1. Faceți decizia de a vă scufunda la nivelul lor.
  1
  Faceți decizia de a vă scufunda la nivelul lor. Nu este întotdeauna cea mai inteligentă decizie de a se ridica la nivelul lor și de a juca murdar, dar uneori ocazia este prea dulce pentru a fi ignorată. Asigurați-vă că orice glumă sau complot pe care îl planificați este doar iritant în cel mai rău caz, și niciodată nu se apleacă la tactici ilegale sau potențial fizic dăunătoare. Fiți maturi, chiar dacă sunteți imaturi. Amintiți-vă că a fi aspirat într-un tit-for-tat cu cineva va fi în cele din urmă mai consumatoare decât să se deplaseze și să uite problema. Se joacă THEIR pentru a se murdări și riscați eventualele tactici de răzbunare în schimbul lor. Ai fost avertizat.
 2. Trimiteți scrisori anonime, apeluri telefonice sau texte.
  2
  Trimiteți scrisori anonime, apeluri telefonice sau texte. Dacă persoana trebuie să suporte un potop de apeluri telefonice iritante care solicită linia telefonică gramatică (sau ceva mai brutal), ei vor fi iritați până când vor trebui să își schimbe numărul de telefon sau e-mailul. Publicați-le informațiile de contact în locurile publice, poate chiar ridicând postere ridicole pentru a vă așeza în camioanele de oprire a camioanelor, baruri și alte locații nereușite. Vor avea timp să facă apeluri de la ciudați.
 3. Lasă-i un cadou dezgustător.
  3
  Lasă-i un cadou dezgustător. Creveții și alte creaturi marine fac ceea ce ar putea fi descris numai ca mirosul unui flatulență satanică atunci când acestea încep să rătăcească. Ascunderea unor creveți congelați în birou, în dulap sau sub punte va fi o bombă de pușcă în câteva zile. Vor fi confuzi și greați și poate chiar să atragă o echipă de creaturi de pădure și câini care caută o gustare.
 4. Rușinați-i în mod public.
  4
  Rușinați-i în mod public. Ordonați materiale ofensive și trimiteți-le persoanei la un moment de compromis. Comandați cele mai recente video murdare sau seturi VHS de DVD Creation Science și trimiteți-le la biroul lor, asigurându-vă că acestea sunt livrate persoanei care lucrează în timpul unei întâlniri sau în alt moment important. Lăsați suita de birou pentru a vă asigura că furnizorul trebuie să întrebe în jurul parcului de birouri înainte de a găsi persoana.
 5. Ieșiți-i.
  5
  Ieșiți-i. Trimiteți-le ceva frumos, ca și florile, dar de la cineva înfiorător sau disperat. Asigurați-vă că plasați comanda în mod anonim și plătiți în numerar, deci dacă primesc flori care spun: "Spitalul tău de la Smith Smith este cu adevărat confortabil să doarmă" sau altceva înfiorător, vor fi îngroziți. Fiind amenințător este bine, nu duceți-l la următorul nivel de creep. Nu dormiți de fapt în curtea lor sau faceți ceva ilegal. Poate scrie "Lucifer se ridică" pe parbrizul lor în ruj, sau pietre de piatră în modele gotice în partea din față. Faceți o păpușă de voodoo super-înfiorător, cu o imagine a feței pe partea de sus și lăsați-o în cutia poștală. Urmăriți-le să arate somnoros la lucru a doua zi de la coșmarurile pe care le dezintegrați.
 6. Aflați linia dintre hărțuire și farsă.
  6
  Aflați linia dintre hărțuire și farsă. Redați-vă bine dacă intenționați să vă luați pe cineva ca răzbunare. Hărțuirea implică epitete nedorite, insulte și alte metode de intimidare și este ilegală. Nu o lua prea departe. "O persoană este vinovată de hărțuire în gradul întâi atunci când el sau ea hrănește în mod intenționat și în mod repetat o altă persoană urmărind o astfel de persoană în sau în jurul unui loc sau locuri publice sau prin angajarea într-un comportament sau prin săvârșirea în mod repetat a unor acte care îi plasează în frica rezonabilă de rănire fizică. "[2]