Cum să atragi un bărbat din zodia taur

O femeie, la un moment dat, se găsește atrasă de un bărbat Taur - acei bărbați încăpățânați, capabili, nascuți între 20 aprilie și 20 mai. Acești oameni sunt creaturi irezistibile, iar atragerea lor poate fi dificilă. Dacă ești practic, răbdător și feminin, Taurul poate fi o potrivire perfectă pentru tine.

Cap 1
Îndreptându-și atenția

 1. Arătați-vă feminitatea.
  1
  Arătați-vă feminitatea. În timp ce trebuie să fii tare și încrezător să-ți câștigi respectul, are nevoie și de o femeie cu o anumită parte feminină. Un bărbat Taur iubește să fie înconjurat de feminitatea ta. El apreciază frumusețea și se așteaptă ca femeia să fie frumoasă. Dacă doriți să-l atrageți, luați-vă timp să arătați bine! Și în timp ce suntem la el, fii elegant. Omul Taurean vrea o femeie cu gust rafinat - cineva care apreciază muzica bună, vinul bun și arta bună, pentru a numi câteva. Asigurați-vă că vă imbracați și pe această cale; nu vrei să-i dai totul prea repede!
 2. Ia-ți viața în ordine.
  2
  Ia-ți viața în ordine. Un Taur urăște dezordinea și nu se va lăsa într-un stil de viață murdar. Arătați-i că acest lucru vi se va întâmpla în mod natural și că el va fi lovit în mod automat. Taurul este îngrijit, organizat și împământat, se vor bucura dacă sunteți la fel. Dacă îl inviți pe Taur în casa ta, organizați-l! El vă va aprecia atenția cu privire la detalii în totul - până la rafturile dvs. de condimente. El va observa la ce lungimi te duci pentru a-ți păstra viața organizată și te va considera un suflet înrudit.
 3. Gândește-te practic când vine vorba de bani.
  3
  Gândește-te practic când vine vorba de bani. Acești oameni au un ochi pentru bani și nu vor accepta folosirea inutilă și nepractică a acestora. Dacă ești solid financiar, îi poți atrage atenția. El este foarte practic și știe când îl merită dolarul. Și cu siguranță nu fi neglijent cu al lui! Acestea fiind spuse, știu când merită ceva de calitate. Nu este nevoie să tăiați colțurile, dar să știți când anumite lucruri sunt frivoloase și inutile.
 4. Rămâi sincer cu tine.
  4
  Rămâi sincer cu tine. Fii sincer cu el. El va aprecia onestitatea ta, care este o trasatura pe care o doreste intr-o doamna. Nu are încredere rapidă, astfel încât minciuna nu va fi tolerată în niciun caz. Fii cinstit și în privința imaginii pe care o prezinți. Dacă nu ești curat, va trebui să vii curat. Dacă nu sunteți super-doamnă, nu puneți un front. Fii tu. Dacă nu-i place, nu-i place. Nu poți să ții o fatadă pentru totdeauna; în cele din urmă, el va afla. Când o va face, nu va fi fericit. Deci nu actioneaza cum nu esti in primul rand!
 5. Preferă activitățile descendente.
  5
  Preferă activitățile descendente. Barbatii Taur sunt oameni de familie; ei preferă să fie în confortul și căldura propriei lor case, cu mâncare bună și o companie bună. Îți vei lovi inima dacă ești un bucătar bun. Ele sunt de-a-pământ și calm, astfel încât să evite schimbări drastice sau planuri spontane. Păstrează-l practic. Nu-ți face griji că nu te-ai lăsa ca un șchiop! Lasă-l să se ducă la o cină pe care ai făcut-o. Va fi impresionat de inventivitatea, talentul și feminitatea voastră. O femeie care îl întreabă la cină, care este atractivă și competentă în bucătărie? Aceasta este o victorie pentru orice om!

Cap 2
Construirea unei relații

 1. Fa o miscare.
  1
  Fa o miscare. Mulți greșesc taurul pentru că sunt puțin aloofi și frig. Nu este faptul că este nemulțumit de împrejurimile sale, ci doar că își păstrează emoțiile în interior și încearcă să fie practic în orice moment. Deci el poate fi interesat de tine, dar poate că nu știi asta! S-ar putea să trebuiască să vă mișcați - sau puteți aștepta o perioadă de timp! Nu trebuie să faci ceva extravagant - din nou, invitându-l la cină ar fi foarte impresionant pentru el. Și nici nu trebuie să-l rotești cu intensitatea voastră; o ceașcă de cafea simplă îi va arăta că îl descoperiți interesant.
 2. Fii senzual.
  2
  Fii senzual. Un bărbat Taur iubește o atmosferă plăcută, plăcută și plăcută. Adoră să rămână acasă ca să fii cu o femeie - tu. Rochie subtil atragerea în public și mai atrăgătoare în privat. Taurul tău îl va aprecia, știind că e doar pentru el. Arătați-i că sunteți interesat fizic, fără a face prea multe spectacol. Să-i pui umerii în timp ce treci, să-ți maszi ușor brațul, să-l ții conștient de atingerea ta până când nu are de ales decât să iasă din cușcă.
 3. Arătați un respect reciproc.
  3
  Arătați un respect reciproc. În cele din urmă, Taurul dorește o relație în care există respect reciproc. Ideea este să-l respectați ca un constructor - el, la rândul său, vă va respecta pe cont propriu. Gestionați conflictul cu o mână delicată și el va răspunde. Taurii sunt lideri naturali și le place să-și asume responsabilitatea. Orientarea și sprijinul vor funcționa mai bine decât confruntarea. Omul Taur are suficiente probleme cu propriul său temperament, cu atât mai puțin cu ceilalți.
 4. Nu vă grăbiţi.
  4
  Nu vă grăbiţi. Un Taur se schimba lent. Îi place rutina și nu-i place schimbarea. Dacă încercați să-l schimbați, amintiți-vă că furiți un BULL! Încercați să vă rotiți cu fluxul său. Dacă nu înțelegeți ceva, întrebați-vă! El vă va include cu plăcere în rutina sa, dacă arătați că încercați să înțelegeți și să împărtășiți ceva care are importanță pentru el. Îi place și planificarea. Dacă sunteți depășite cu idei strălucitoare, conduceți-le înainte să începeți să le implementați. Probabil va fi capabil să vă aducă înapoi pe Pământ și de fapt să faceți lucrurile!
 5. Fii răbdător.
  5
  Fii răbdător. Omul Taurean îi place să-și simtă aventurile. El trebuie să-și înfășoare mintea în jurul factorilor de joc - și asta include și relațiile. Deci, cu aceasta, va trebui să vă puneți pălăria pacienților și să vă relaxați puțin. Lăsați relația să crească fără să o presați. Dacă el nu te-a plăcut, nu ar fi rămas pe loc! Și asta este pentru timpul lui. Taurul își face rutina și se lipeste de el. Dacă întrerupeți asta, el nu va fi încântat. Dacă e ceva ce trebuie să facă, lasă-l să o facă. Atunci el va fi al tău când termină.

Cap 3
Ultima dată

 1. Luați în considerare natura Taurului.
  1
  Luați în considerare natura Taurului. Este important să stați jos și să fiți un pic cam realist. Un Taur este foarte protector și este de multe ori gelos, ca și opusul său, Scorpionul. Dacă semnul dvs. se întâmplă să fie Berbec, Leu, Sagetator, Vărsător, Balanță sau Gemeni, va trebui să uitați să vă apropiați de un Taur, mult mai puțin atrăgându-l. Natura lui arogantă va fi prea supărătoare pentru tine. Asigurați-vă că semnul dvs. se potrivește bine cu al lui! Dacă se poate descurca cu capul lui de taur, cu nevoia de rutină și cu nevoia de a conduce, prin toate mijloacele! Aceasta ar putea fi o relație care durează foarte, foarte mult timp. Dar dacă aceștia sunt factori pe care nu vă puteți vedea tolerați pe termen lung, încercați să nu vă răsuciți inima într-o grămadă. El poate face o fugă bună, dar puțin mai mult.
 2. Dezvoltați o rutină împreună.
  2
  Dezvoltați o rutină împreună. Taurul îi place rutina și femeia lui va trebui să facă parte din ea. Asa ca scapa un spatiu pentru tine! Faceți-i parte din rutina dvs. și invers. Cu cât îngroziți mai adânc voi doi deveniți unul în celălalt, cu atât va fi mai greu să se rupă. Acest lucru nu înseamnă, prin nici o întindere a imaginației, că voi doi trebuie să fiți implicați în fiecare aspect al vieții celorlalți. Nu Nu NU. Pur și simplu înseamnă să ai hobby-uri de rutină și activități pe care le faceți împreună pe care le puteți baza. Se amestecă vineri. Liga de bowling. Sâmbătă dimineața mimosas. Fiecare dintre voi are nevoie de viata ta! Dar fiecare dintre ele are partea lor definită și solidă.
 3. Practicați comunicarea non-violentă și lucrați cu ego-ul său.
  3
  Practicați comunicarea non-violentă și lucrați cu ego-ul său. Uneori, bărbații pot deveni destul de defensivi în ceea ce privește bărbația lor, iar Taurul nu este diferit - de fapt, el poate fi cauza acestui stereotip de gen. Mândria și ego-ul său domină o mare fațetă a naturii sale - dacă atacați acest lucru, el nu va fi fericit. Asigurați-vă că îi permiteți să vă conducă ocazional - îl va iubi și vă va iubi pentru asta. Există modalități delicate de a face totul. Dacă voi doi luptați, aceasta nu înseamnă să vă împotriviți și să spuneți: "Ai dreptate, dragă, îmi pare rău". (Cu excepția cazului în care are dreptate, desigur). Înseamnă să spui: "Nu înțeleg ce are de-a face cu asta. Îmi poți explica asta?" Cu Taurul, o anumită cantitate de tact vă va face un drum lung și lung.
 4. Știți că ar trebui să-l trageți.
  4
  Știți că ar trebui să-l trageți. Dacă căutați un bărbat care vă va adora cu adorație, Taurul nu este așa. Sigur, e foarte capabil să fie afectuos, dar poate să-și ia timpul prețios. Dacă o puteți aduna, aveți răbdare. Arătați-i că vă simțiți bine că sunteți grijuliu și demonstrativ și că vă va repeta. Nu vă descurajați dacă nu este la fel de grijuliu cum v-ar plăcea el să fie. Dacă este o problemă, adresați-o! Îți va prețui onestitatea și simplitatea. Dă-i o vreme să vină la idee. Merită să aștepte, știi?
 5. Lucrați pe încrederea reciproc.
  5
  Lucrați pe încrederea reciproc. Împreună cu înlăturarea și încetinirea mișcării sale, Taurul poate fi un pic neîncrezător. Este foarte mult despre mantra "Dacă vrei să faci ceva bine, o faci singur." Acest lucru scapă și în relațiile sale romantice, unde obișnuia să-și facă propriul lucru. Cu toate acestea, în timp, dacă îi arătați că sunteți de încredere și responsabil, el va vedea că are sens să-i lase garda jos. Atunci știi că ai câștigat inima Taurului. Dacă sunteți toate aceste lucruri: cinstit, practic, diplomatic și pacient - nu va exista nici o problemă. Încrederea va cădea în loc! Evidențiați-vă că loialitatea dvs. este cu el și numai cu el; dacă are încredere în tine, o va arăta înapoi. Asta înseamnă că el este în ea să-l câștige!