Cum să treci peste dupa ce l-ai pierdut pe cel mai bun prieten

Prietenul tău sa mutat într-un oraș diferit? Sau poate că ai avut un argument și nu mai vorbești prea mult. Prietenii vin și pleacă, fie din cauza luptelor, din ce în ce mai des, și din alte motive, și nu este ușor să meargă mai departe. Trecerea peste un prieten necesită răbdare, acceptare și dorința de a te pune acolo și întâlni oameni noi.

Cap 1
Respectarea deciziei

 1. Dacă acest prieten nu vrea să aibă de-a face cu tine, din orice motiv, trebuie să accepți doar un singur lucru.
  1
  Dacă acest prieten nu vrea să aibă de-a face cu tine, din orice motiv, trebuie să accepți doar un singur lucru. Motivul încetării prieteniei poate fi la fel de fals, stupid și ridicol ca și comportamentul acestei persoane, dar trebuie să respecte decizia sa de a nu mai face parte din viața ta. Nu poți forța o persoană să rămână prieteni cu tine. Odată ce o parte își retrage prietenia, nu mai rămâne nimic de conservat. Asta nu înseamnă că lupta pentru prietenia ta este inutilă. Uneori e posibil să merite să faci asta. Cu toate acestea, trebuie să luați decizia de a lupta pentru prietenie bazată pe respect. Aceasta înseamnă că trebuie să acceptați că, chiar și după lupta pentru salvarea prieteniei, este posibil să nu reușiți. Întrebați-vă dacă această bătălie este într-adevăr merită sau dacă ceea ce a provocat ruptura dintre voi este atât de complet și de completat încât este mai presus de salvare.
 2. Acceptați că oamenii se schimbă.
  2
  Acceptați că oamenii se schimbă. Este un fapt de viață și nu există nici o încurcătură în jurul valorii de ea. Un an, s-ar putea să fiți cei mai buni prieteni cu această persoană, iar în următorii, s-ar fi putut schimba complet. Doar știu că au pierdut ceva grozav, și asta ești tu. Trebuie să fii încrezător și să știi că ești o persoană minunată. Încercați să vedeți pierderea prieteniei cu o doză de realism. Dacă prietenul într-adevăr sa schimbat atât de mult încât să nu mai fie de o singură minte cu tine și îi lipsește lucrurile care ți-au adus amândouă împreună, e mai bine să știi decât că amândoi falsi o prietenie. Dacă prietenul tău nu dorește să facă efortul de a fi prietenul tău, nu ar trebui să-ți pese mai mult decât ei.
 3. Dacă ți-ai pierdut un prieten într-o luptă, cum ar fi de la a le spune cum te simți și nu te vor ierta, este pierderea lor.
  3
  Dacă ți-ai pierdut un prieten într-o luptă, cum ar fi de la a le spune cum te simți și nu te vor ierta, este pierderea lor. Și dacă nu te pot înțelege, atunci nu sunt un adevărat prieten care merită să aibă.
 4. Fa-ti timp sa plangeti de pierderea voastra.
  4
  Fa-ti timp sa plangeti de pierderea voastra. Această mare schimbare în viața ta de zi cu zi nu trebuie să-l ai pe prieten ca parte a ei. Plângeți, țipați într-o pernă, strigați, loviți perna, jucați muzica la cel mai tare posibil. Faceți tot ce este nevoie pentru a obține tristețea, furia, furia, dezamăgirea etc. din sistemul dvs. Dați-i drumul astfel încât să puteți trece de la aceste sentimente distrugătoare și astfel încât să puteți înceteze să aveți negativitatea pe care o veți continua să o purtați dacă nu o eliberați. Chiar dacă nu mai sunteți prieteni cu această persoană, nu uitați niciodată amintirile minunate pe care le-ați avut. Totul se întâmplă pentru un motiv, dar știți că această schimbare este spre bine, chiar dacă nu pare a fi la acea vreme.
 5. Sa mergem.
  5
  Sa mergem. Dacă acest fost prieten nu a vrut să mai fie prietenul tău, asta-i cu siguranță pierderea lui. Aceasta înseamnă, de asemenea, că problema ar trebui să fie problema lor, nu a ta. După ce ți-ai lăsat tristețea și confuzia, încearcă să renunți. Conducerea în jurul valorii de furie, resentimente și amărăciune pentru ceea ce ar fi putut fi doar va întârzia recuperarea și vă va ține înapoi de la conectarea cu noi prieteni. Dă-ți o pauză și pregătește-te să începi din nou. Știți că dacă vă pierdeți un prieten, puteți obține unul nou, la timp. Iartă-te și mergi mai departe. Nu trebuie să vă bateți pe voi înșivă atunci când vine vorba de greșeli din trecut.

Cap 2
Căi constructive de a continua

 1. Fa-ți lucrurile ca să-ți scapi mintea de această pierdere.
  1
  Fa-ți lucrurile ca să-ți scapi mintea de această pierdere. Fiind activi și lăsând timpul să treacă în mod constructiv, veți descoperi că durerea se diminuează, iar capacitatea pe care această persoană o avea asupra voastră va fi eliberată, astfel încât să puteți continua. Atâta timp cât vă place și iubiți pe cineva, timpul într-adevăr poate ajuta să se estompeze durerea și rănile, până când persoana este prea îndepărtată pentru a da oa doua gândire.
 2. Alăturați-vă unui club sau unui grup de hobby.
  2
  Alăturați-vă unui club sau unui grup de hobby. Acesta este un nou mod de a face prieteni interesați de aceleași lucruri. Este, de asemenea, o modalitate bună de a depăși pierderea unei persoane care a fost odată atât de mare parte din viața ta.
 3. Luați în considerare să cunoașteți mai bine pe unii dintre prietenii dvs. curenți.
  3
  Luați în considerare să cunoașteți mai bine pe unii dintre prietenii dvs. curenți. Poate că există cineva printre oamenii pe care îi agățați acum, care este cel mai bun prieten, dar nu ați mai dat seama niciodată de acea persoană. Petreceți mai mult timp împreună cu oamenii cu care vă simțiți foarte mult legați și vedeți ce se desfășoară.
 4. Bucură-te de cât de mult îți pasă de oameni și de a găsi pe cineva care are nevoie de un prieten plin de compasiune ca tine!
  4
  Bucură-te de cât de mult îți pasă de oameni și de a găsi pe cineva care are nevoie de un prieten plin de compasiune ca tine!
 5. Amintiți-vă că viața continuă.
  5
  Amintiți-vă că viața continuă. Indiferent ce se întâmplă, viața continuă. Nu este sfârșitul lumii. Ai mult înainte de tine și oamenii vin și pleacă. Această persoană a plecat dintr-un motiv și lucrurile nu trebuiau să lucreze mai departe între voi doi. Există miliarde de oameni acolo; mulți care împărtășesc aceleași interese sau hobby-uri ca tine. În timp, veți găsi un alt prieten foarte apropiat.

Cap 3
Cel mai bun prieten a plecat

 1. Dacă cel mai bun prieten al tău sa mutat mai degrabă decât a încheiat lucrurile, încercați să păstrați prietenia în viață.
  1
  Dacă cel mai bun prieten al tău sa mutat mai degrabă decât a încheiat lucrurile, încercați să păstrați prietenia în viață. Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la acest lucru.
 2. Fii realist cu privire la prietenie.
  2
  Fii realist cu privire la prietenie. Este posibil să se mențină o prietenie pe distanțe lungi, dar este o provocare. În timp ce amândoi puteți rămâne prieteni de-a lungul vieții, probabil că veți fi capabili să reaprindeți această conexiune specială atunci când vă veți reîntâlni din când în când. Pentru toate celelalte momente, amândoi ar trebui să discutați despre faptul că vă permiteți unii altora spațiului de a dezvolta alte prietenii apropiate în timp real, în timp ce încă vă țineți reciproc dragi și promițând să păstrați legătura.
 3. Păstrăm legătura.
  3
  Păstrăm legătura. Există numeroase site-uri web, cum ar fi Myspace sau Facebook, care pot ajuta în acest sens, precum și prin e-mail și apelând reciproc. Utilizați Skype pentru convorbiri regulate. Joacă jocuri online împreună, cum ar fi prin Xbox sau PC. Rămâneți în contact prin a vorbi în timpul jocurilor.