Cum să încadrați o deschidere a ușii

Dacă doriți să instalați o ușă în casă, trebuie să închideți mai întâi deschiderea ușii pentru ao pregăti pentru instalare. Cu o scară, niște cuie și un ciocan, ești pe cale să îți amenajați camerele la o fracțiune din cost.

Cap 1
Masurare si taiere

 1. Decideți dacă să cumpărați un cadru sau să construiți unul.
  1
  Decideți dacă să cumpărați un cadru sau să construiți unul. Construirea cadrului dvs. de ușă poate economisi niște bani, cu condiția să aveți timp, abilități și instrumente pentru a face corect lucrarea. Dacă nu sunteți sigur, este de obicei mult mai ușor să cumpărați un ansamblu de ușă prefabricat sau o unitate de ușă prefabricată. De obicei, aceste produse pre-fabricate nu sunt mult mai scumpe și vă vor economisi timp și potențiale dureri de cap.
 2. Știi ce cherestea să cumperi.
  2
  Știi ce cherestea să cumperi. Determinați dimensiunile elementelor de încadrare în peretele pe care îl încadrați în ușă. Șuruburile de lemn sunt cel mai adesea dimensiune nominală 2x4, dar cele 2x6 și alte butoane de dimensiune sunt de asemenea utilizate în cadrul cadrelor rezidențiale. Aveți posibilitatea să achiziționați cherestea de care aveți nevoie la un magazin de cherestea sau în magazin de amenajări interioare.
  În ceea ce privește cel mai bun tip de lemn de utilizat pentru cadru, nu ezitați să alegeți cherestea pe baza esteticii și nu a forței. Ușile și ramele interioare nu sunt expuse acelorași elemente dure ca cele exterioare, deci preocuparea principală ar trebui să fie alegerea unui tip de lemn care vă place și care merge bine cu ușa pe care intenționați să o agățați. Tipurile comune de lemn utilizate pentru rame interioare sunt: ​​Brad de arin mesteacan de pin (cel mai popular)
 3. Determinați dimensiunea ușii.
  3
  Determinați dimensiunea ușii. Usile normale, simple, de interior sunt de 22 "- 42" si 6 "8" inalte. ușa va fi suficient de mare pentru a se potrivi cu o mașină de spălat și un uscător, și de preferință cu o lățime de 36 ".
 4. Determinați dimensiunea deschiderii ușii.
  4
  Determinați dimensiunea deschiderii ușii. Dimensiunea deschiderii ușii variază în funcție de dimensiunea ușii pe care intenționați să o instalați. O deschidere tipică a ușii este de 2 inci (5.1 cm) mai largă decât dimensiunea ușii care este instalată pentru a permite o grosime a materialului și a șuruburilor pentru a fixa jambul.
  Măsurați cu ușurință ușa și tăiați capacul cu ajutorul unui ferăstrău cu piston. Faceți deschiderea lățimii ușii, plus 2 inci (5.1 cm), iar în cazul în care sunt necesare știfturi suplimentare, un spațiu pentru acestea, de asemenea.
 5. Tăiați știfturile și placa de prag la lățimea necesară.
  5
  Tăiați știfturile și placa de prag la lățimea necesară. Nu tăiați niciodată o placă de perete! Plăcile fixate într-o poziție verticală de-a lungul laturilor cadrului sunt denumite știfturi și sunt utilizate pentru a susține peretele. Placa care traversează partea superioară a știfturilor se numește placa superioară.
  Pentru a face bolțurile, măsurați înălțimea ușii care urmează să fie instalată. Tăiați 2x4s la înălțimea ușii, plus 5 cm (5.1 cm), pentru a permite spațiu pentru partea superioară a cadrului și pentru a alinia jambul. Pentru a face antetul ușii, tăiați 2x4s la lățimea deschiderii originale. Un "rege stud" este unul care rulează continuu de la placa superioară (de obicei, o placă dublă) pe placa inferioară. "Șaibul jack" este atașat de rege, dar este mai scurt, deoarece susține antetul ușii.
 6. Tăiați antetul ușii.
  6
  Tăiați antetul ușii. Pentru a realiza antetul ușii (partea superioară a ramei ușii), tăiați două 2x4s la aceeași lungime cu lățimea deschiderii originale și ungeți-le bine împreună. [1] Va trebui să adăugați 1/2 "de placaj între cele 2x4 pentru a obține grosimea pereților drepți de 3-1 / 2". Aceasta este dimensiunea nominală a unui 2x4.

Cap 2
Punând laolaltă

 1. Introduceți placa superioară.
  1
  Introduceți placa superioară. Unghii placa de sus prin tavan în grinzi plafon sau blocarea folosind unghii 12D. [2]
 2. Introduceți placa de bază.
  2
  Introduceți placa de bază. Unghii placa de unică la podea, de conducere a unghiilor în grinzi podea sau de blocare.
  Nu atlasați placa unică pe podea între locașurile cuiului, deoarece această porțiune a plăcii va fi îndepărtată înainte ca ușa să fie instalată. Folosiți șuruburi Tapcon (sau alt dispozitiv de fixare adecvat) pentru a introduce placa de bază. [2]
 3. Unghiul regelui se fixează în poziție.
  3
  Unghiul regelui se fixează în poziție. Folosiți unghiile 12D pentru a fixa șuruburile regelui. Conduceți unghiile într-un unghi pentru a crea o îmbinare cu unghiile degetelor sau puteți atașa bolțurile cu conectori metalici. [3]
 4. Unghiul cu cricul se potrivește cu regele regelui.
  4
  Unghiul cu cricul se potrivește cu regele regelui. Poziționați știfturile de cricuri în interiorul șuruburilor de rege și introduceți-le în poziție. [3]
 5. Introduceți antetul.
  5
  Introduceți antetul. Luați două 2x4 care sunt tăiate la o lungime egală cu lățimea deschiderii originale a ușii. Utilizați-le pentru a face un antet care se va situa deasupra ușii. Odata ajunsi in pozitie, strangeti aceste bucati de antet impreuna pentru a va asigura. Antetul ar trebui să se potrivească între șuruburile regelui și să stea strâns pe vârful cricurilor. [3]
 6. Introduceți un șubler.
  6
  Introduceți un șubler. Măsurați și tăiați unul (sau două în funcție de lățimea ușii) pentru a se potrivi între antet și placa superioară. Acesta este un șchiop. Utilizați un toenail pentru a fixa bolțurile de capcane atât la antetul de sub ele, cât și la placa de deasupra lor. [1]
 7. Scoateți placa tălpii.
  7
  Scoateți placa tălpii. Treceți prin placa de tălpi 2x4 la marginile interioare ale știfturilor cricului. Scoateți porțiunea tăiată a plăcii [3].