Cum să accesezi YouTube la școală

YouTube este un site web de partajare video care vă permite să încărcați și să vizualizați videoclipuri în diferite formate, care variază în calitate de la calitate standard la înaltă definiție. Unele școli și organizații restricționează accesul la YouTube și alte site-uri web în medii educaționale. Există mai multe moduri în care puteți încerca să obțineți aceste blocuri, de la utilizarea serviciului Google Traducere pentru conectarea prin conexiunea la internet a telefonului dvs.

Cap 1
Folosind google translate

 1. Deschideți o filă cu Google Translate.
  1
  Deschideți o filă cu Google Translate. Accesați translate.google.com în browserul dvs. web. Prin încărcarea unei pagini Web utilizând Google Translate, în mod esențial, înșelăciți browserul dvs. în gândirea că vă uitați la o pagină Google în loc de pagina actuală. Puteți folosi acest lucru pentru a ocoli blocurile pe aproape orice site, inclusiv pe YouTube. Unele filtre mai populare vor bloca Google Translate. Dacă este cazul, consultați una dintre metodele de mai jos.
 2. Schimbați limba de deasupra câmpului din stânga.
  2
  Schimbați limba de deasupra câmpului din stânga. Puteți schimba acest lucru în orice limbă, cu excepția "Detectarea limbii".
 3. Schimbați limba de deasupra câmpului din dreapta.
  3
  Schimbați limba de deasupra câmpului din dreapta. Setați acest lucru în limba dvs., astfel încât pagina să poată fi citită. Veți primi o eroare dacă încercați să traduceți în aceeași limbă, deci setați-o în altă limbă.
 4. Copiați adresa URL a videoclipului.
  4
  Copiați adresa URL a videoclipului. Deschideți videoclipul pe care doriți să îl urmăriți într-o altă filă sau fereastră browser și copiați adresa URL din bara de adrese.
 5. Lipiți linkul în caseta din stânga din pagina Traducător Google.
  5
  Lipiți linkul în caseta din stânga din pagina Traducător Google. Scoateți cuvântul edufilter din legătură dacă acesta este prezent.
 6. Faceți clic pe link-ul care apare în caseta din dreapta.
  6
  Faceți clic pe link-ul care apare în caseta din dreapta. Veți observa că bara Google Traducere este prezentă în partea de sus a paginii. Aceasta este ceea ce este înșelătoare blocarea site-ului. Asigurați-vă că ați lăsat bara deschisă în timp ce vizionați videoclipul. [1]

Cap 2
Utilizarea unui site proxy

 1. Deschideți un motor de căutare pe computerul dvs. acasă.
  1
  Deschideți un motor de căutare pe computerul dvs. acasă. Există șanse ca majoritatea site-urilor care afișează proxy-urile disponibile să fie de asemenea blocate la școală. Construirea unei liste la domiciliu vă va ajuta să găsiți mai multe site-uri de utilizat.
 2. Căutați "lista proxy".
  2
  Căutați "lista proxy". Un site proxy este un site care aduce site-ul blocat pentru tine și îl afișează prin site-ul proxy. Acest lucru înseamnă că software-ul de filtrare nu vă vede că vă duceți la site-ul blocat (YouTube), doar la site-ul proxy.
 3. Găsiți un site web care conține o mulțime de proxy-uri disponibile.
  3
  Găsiți un site web care conține o mulțime de proxy-uri disponibile. Rezultatul căutării dvs. ar trebui să includă foarte puține site-uri care indexează site-urile proxy disponibile.
 4. Faceți o listă cu zece site-uri proxy pentru a încerca.
  4
  Faceți o listă cu zece site-uri proxy pentru a încerca. Administratorii de rețea ai școlii dvs. blochează în mod activ noi site-uri proxy așa cum apar, ceea ce înseamnă că un număr mare de site-uri pe care le găsiți nu va funcționa deja. Prindeți site-uri din mai multe liste de proxy diferite.
 5. Trimiteți e-mail lista sau scrieți-o.
  5
  Trimiteți e-mail lista sau scrieți-o. Trebuie să aveți acces la lista dvs. de la computerul școlii.
 6. Vizitați primul site din lista dvs.
  6
  Vizitați primul site din lista dvs. Dacă este blocat, treceți la următorul site până când găsiți unul care este deblocat.
 7. Introduce .
  7
  Introduce . youtube.com în câmpul URL.
 8. Așteptați încărcarea de către YouTube.
  8
  Așteptați încărcarea de către YouTube. Un proxy va crește durata de încărcare a site-urilor, deoarece traficul trebuie direcționat prin serverul proxy. Aceasta înseamnă că videoclipurile vor dura mai mult decât este normal pentru a juca. De asemenea, asigurați-vă că proxy-ul dvs. nu blochează scripturi, altfel YouTube nu se va încărca.

Cap 3
Utilizarea telefonului ca un hotspot wireless

 1. Înțelegeți ce telefoane pot face acest lucru.
  1
  Înțelegeți ce telefoane pot face acest lucru. Veți avea nevoie de un smartphone cu tethering activat prin intermediul operatorului de transport. Multe planuri 3G în Statele Unite permit tetheringul automat. Utilizarea telefonului ca conexiune de rețea va trece peste toate restricțiile introduse în rețeaua școlară.
 2. Deschideți aplicația Setări de pe iPhone sau Android.
  2
  Deschideți aplicația Setări de pe iPhone sau Android.
 3. Deschideți secțiunea Portable Hotspot / Tethering.
  3
  Deschideți secțiunea Portable Hotspot / Tethering. Android - Atingeți "Mai multe" în secțiunea "Wireless & Networks". Atingeți "Tethering & hotspot portabil". iOS - Apăsați pe "Hotspot personal".
 4. Porniți hotspot-ul telefonului.
  4
  Porniți hotspot-ul telefonului. Android - Verificați caseta "Hotspot Wi-Fi portabil". iOS - comutați pe butonul "Hot Hotspot".
 5. Obțineți parola fără fir.
  5
  Obțineți parola fără fir. Android - Atingeți "Configurați hotspot Wi-Fi". Bifați caseta "Afișați parola". iOS - Apăsați "Parolă Wi-Fi".
 6. Conectați-vă la hotspot-ul de pe computer.
  6
  Conectați-vă la hotspot-ul de pe computer. Faceți clic pe pictograma rețelei fără fir a calculatorului și selectați telefonul mobil din lista de rețele disponibile. Introduceți parola pentru a vă conecta la rețea.
 7. Conectați telefonul la computer prin intermediul USB-ului, dacă acesta nu are conexiune wireless.
  7
  Conectați telefonul la computer prin intermediul USB-ului, dacă acesta nu are conexiune wireless. După conectarea telefonului la computer, ar trebui să îl puteți selecta făcând clic pe pictograma de rețea din bara de sistem (Windows) sau menubar (OS X).

Cap 4
Descărcarea videoclipului

 1. Căutați videoclipul.
  1
  Căutați videoclipul. Din moment ce YouTube.com este blocat, căutați videoclipul printr-un motor de căutare, cum ar fi Google. Una dintre primele link-uri ar trebui să fie un link către site-ul respectivului videoclip de pe YouTube.
 2. 2
 3. Găsiți un serviciu de descărcare video.
  3
  Găsiți un serviciu de descărcare video. Există mai multe site-uri web care vă permit să descărcați videoclipuri YouTube. Căutați "YouTube downloader." Copiați URL-ul videoclipului în bara de adrese URL a descărcătorului video. Faceți clic pe butonul de descărcare. Prima dată când vizitați un site care descarcă videoclipuri, va trebui să rulați un script Java. Faceți acest lucru numai dacă aveți încredere în site. Verificați recenzii online pentru a vedea dacă alții consideră că site-ul este în siguranță. Este posibil ca rețeaua dvs. să nu vă permită să executați scriptul Java atunci când vi se solicită acest lucru. În acest caz, este posibil să nu puteți descărca videoclipurile la școală.
 4. Descărcați videoclipul.
  4
  Descărcați videoclipul. Va apărea o listă cu opțiunile de descărcare. Acestea sunt diferitele tipuri de fișiere și calitățile video pe care le puteți alege. Tipurile de fișiere cele mai compatibile sunt FLV și MP4. Este posibil să aveți nevoie de instalarea unui program special pentru playerul video pentru a vedea fișierele descărcate. Un player video ca VLC Player ar trebui să poată reda orice fișier pe care îl descărcați. Numerele urmate de "P" din lista de descărcări indică calitatea videoclipului. Pentru cele mai bune clipuri video, descărcați 480p sau mai mult. Dacă doriți doar un fișier audio, descărcați versiunea MP3. Acest lucru nu va conține niciun videoclip, dar poate fi ascultat pe orice player MP3 sau computer.

Cap 5
Găsirea site-urilor video alternative

 1. Găsiți un portal alternativ.
  1
  Găsiți un portal alternativ. În cazul videoclipurilor educaționale, site-uri precum TeacherTube, SchoolTube și safeshare.tv oferă alternative la YouTube. Aceste site-uri sunt adesea deblocate de rețelele școlare, deoarece conținutul este monitorizat și este tot de învățământ. Dacă profesorii dvs. utilizează servicii alternative, utilizați aceștia pentru a reduce riscul de a fi prinși în serviciile de monitorizare web. Utilizați unul cu un certificat SSL. Pentru a afla dacă un site Web are un certificat SSL, adresa URL ar trebui să spună https mai degrabă decât http sau există o pictogramă verde de lacăt lângă adresa URL. Acest lucru permite ca criptarea să nu fie prinsă în cazul în care internetul pe care îl utilizați este monitorizat.
 2. Căutați videoclipul dvs. utilizând un motor de căutare.
  2
  Căutați videoclipul dvs. utilizând un motor de căutare. Căutați videoclipul găzduit pe un alt site decât YouTube. Există o șansă ca acest site să nu fie blocat de rețea. Aveți grijă atunci când vizitați site-uri necunoscute, deoarece unele conțin viruși rău-intenționați.