Cum să îți uiți persoana de care ești îndragostit/ă

Te găsești greu să mergi o oră - sau chiar un minut - fără să te gândești la zdrobirea ta? Dacă știți că lucrurile nu lucrează cu pasiunea ta, atunci gândirea lor constantă va aduce doar durere și durere. Vestea bună este că dacă vă gândiți la asta, puteți petrece mai mult timp făcând lucrurile pe care le iubești, fiind cu oamenii cărora le pasă și iubindu-ți din nou viața. Poate dura ceva timp, dar cu o determinare suficientă, veți uita cum arăta zdrobirea voastră în cel mai scurt timp.

Cap 1
Ajustarea gândirii

 1. Lăsați-vă emoțiile afară.
  1
  Lăsați-vă emoțiile afară. Dacă doriți să uitați zdrobi, atunci primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să recunoașteți că aveți sentimente puternice pentru această persoană. Dacă sunteți în negare cu privire la cât de mult vă zdrobește înseamnă pentru dvs., atunci veți păstra doar toate aceste sentimente intense în interiorul în loc de a le lăsa să plece. Ia timp să plângi, să vorbești cu un prieten apropiat despre asta, să recunoști cât de mult ai fost rănit și să-ți recunoști sentimentele. Scrieți ceea ce vă simțiți, dacă asta vă ajută. Dacă nu vreți să vă deschideți unui prieten, deschiderea unui jurnal vă poate face să vă simțiți mai bine. Dacă vei fi supărat pentru puțin timp, pentru că lucrurile nu s-au descurcat cu entuziasmul tău, asta e bine. Lăsați-i prietenilor să știe că te vei mânca puțin pentru puțină vreme și nu te obligă să fii super social dacă nu simți asta. Acestea fiind spuse, dupa cateva saptamani sau cam asa ceva, este timpul sa incetezi sa te faci sa te simti bine si sa incepi sa ai o anumita forma de interactiune sociala. Dacă ați petrecut prea mult timp singuri cu sentimentele, vă puteți simți mai rău.
 2. Uitați furia și amărăciunea.
  2
  Uitați furia și amărăciunea. S-ar putea să aveți mai multe motive pentru a vă simți supărat sau amar. Poate că lovitura ta te-a rănit. Poate că ai fost atât de sigur că lucrurile s-ar rezolva și nu au fost. Poate că dragostea ta sa încheiat cu unul dintre prietenii tăi și te simți supărat pe amândoi. Aceste sentimente vor însoți în mod natural situația în care te afli, dar asta nu înseamnă că sunt sănătoși sau că vă pot ajuta să treceți mai departe. Scrieți toate motivele pentru care vă simțiți supărat și amar. Recunoașterea durerii este crucială pentru a o uita. Odată ce ați dat seama de unde vin toate sentimentele negative, puteți începe să le abordați unul câte unul. Dacă veniți în contact cu zdrobi, nu le lăsați să vadă cât de furioși sau amari vă simțiți. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să acționezi complet indiferent, ca și cum ai putea să-ți pese mai puțin de ceea ce ți-a plăcut pasiunea. Dacă păstrați indiferența falsă, veți fi surprins de cât de repede veți începe să o simțiți.
 3. Concentrați-vă pe calitățile cele mai grave ale crăciunului.
  3
  Concentrați-vă pe calitățile cele mai grave ale crăciunului. Nu te mai gândi la cât de frumos, amuzant sau dulce e pasiunea ta când ești în minte. În schimb, concentrați-vă asupra tuturor părților rele despre zdrobirea dvs., din simțul lor ciudat al modului sau din capacitatea lor de a fi un mijloc de a-și perfecționa străinii. Faceți o listă a tuturor acestor calități dacă vă ajută. Când dragostea vine în minte, creați toate aceste gânduri negative în loc de cele pozitive. Acest lucru vă va ajuta să vă amintiți că, în cele din urmă, pasiunea dvs. nu este într-adevăr o persoană atât de mare. Dacă credeți că dragostea ta este perfectă și că într-adevăr nu te poți gândi la un lucru rău despre ei, atunci ghici ce? Nu cunoști cu adevărat persoana asta bine. Nu există o persoană perfectă și toată lumea are defecte. Cu cât te gândești mai mult la toate aspectele proaste ale zdrobirii tale, cu atât mai repede vei vedea că voi doi nu aveți dreptate unul pentru celălalt.
 4. Aflați că meritați mai bine.
  4
  Aflați că meritați mai bine. S-ar putea să credeți că voi și pasiunea voastră ar fi cuplul cel mai perfect al lumii, dar asta nu este cazul. Dacă ai aparține împreună, atunci s-ar întâmpla, nu-i așa? Din orice motiv, nu a funcționat între tine și pasiunea ta și este probabil că este pentru că tu pur și simplu ești prea bun pentru ei. Păcatul tău nu este sufletul tău, și odată ce îți dai seama de asta, vei putea găsi pe cineva care merită. Sigur că ați auzit toți prietenii dvs. spunându-vă că meritați mai mult decât zdrobirea voastră mereu, dar asta nu se va scufunda până când nu-ți dați seama.
 5. Amintiți-vă cât de uimitor sunteți.
  5
  Amintiți-vă cât de uimitor sunteți. Dacă vă simțiți în haldele de lucruri care nu lucrează cu zdrobirea dvs., atunci este probabil că trebuie să vă pompiți. Probabil vă simțiți în jos pe voi înșivă, și cum vă simțiți nevrednici într-un fel, pentru că nu vă întâlniți cu dragostea, dar asta e cel mai departe de adevăr. Amintiți-vă cele mai uimitoare calități, concentrați-vă asupra tuturor marilor prieteni și oportunități din viața dvs. și amintiți-vă trăsăturile personale preferate. Păstrați-vă că sunteți o persoană uimitoare care merită doar cele mai bune - și "cele mai bune" pur și simplu nu se referă la zdrobi! Starea pozitivă este cheia aici. Dacă vă concentrați pe toate lucrurile bune din viața voastră și din caracterul vostru, în loc de lucrurile pe care nu le aveți, atunci veți putea să vă deplasați mult mai repede decât ați face dacă ați văzut cel mai rău în fiecare situatie.

Cap 2
Să vă distrugeți viața

 1. Nu mai vorbi cu pasiunea ta.
  1
  Nu mai vorbi cu pasiunea ta. Ar putea părea evident că ar trebui să nu mai vorbești cu pasiunea ta dacă vrei să le uiți, dar este posibil să mai vorbești cu pasiunea ta chiar dacă știi că nu e bine pentru tine. Nu trebuie să fiți absolut nepoliticoși, dar ar trebui să faceți un lucru de a evita zdrobirea și de a nu vorbi cu ei cât de mult puteți. Opriți trimiterea mesajelor, apelați sau doar opriți-vă și spuneți-vă salutări. Cu cât mai curând nu vă mai vedeți pasiunea și nu vă auziți vocea, cu atât mai devreme veți putea să vă distrați cu adevărat de viața voastră. Dacă trebuie să vă aflați în același loc ca și dvs., cum ar fi o clasă, de exemplu, atunci ar trebui să fiți drăguți și politicoși fără a face un efort. Nu este nevoie să fii rău și nu te va face să te simți mai bine.
 2. Nu mai vorbi despre zdrobirea ta.
  2
  Nu mai vorbi despre zdrobirea ta. Deși vorbește cu un prieten apropiat despre uitarea strivirii tale, te poți ajuta să progresezi, dacă vorbești despre pasiunea ta fiecărei persoane pe care o întâlnești sau despre orice prieten comun pe care îl ai, atunci nu te vei mai simți mai bine în curând. Nu trebuie să neglijezi sentimentele tale, dar dacă păstrezi mențiunea ta, vei deschide răni vechi și îți vei aminti de lucrurile care te-au rănit. Dacă aveți prieteni obișnuiți, evitați să întrebați cum vă face pasiunea. Cum vă va face să vă simțiți mai bine?
 3. Evitați să vă distrați pe social media.
  3
  Evitați să vă distrați pe social media. Dacă te duci doar pe Facebook, Instagram sau orice alte site-uri de social networking pentru a-ți ucide pasiunea și pentru a vedea dacă se întâlnesc cu altcineva sau dacă te îmbraci cu acea persoană drăguță în clasa ta de chimie, atunci ar trebui să iei o pauza social media. Dacă chiar iubiți Facebook, evitați tentațiile de a vă da clic pe profilul lor și folosiți-l pentru a rămâne în contact cu persoanele care te fac să te simți bine. Văzând că imaginile pasiunii tale sunt garantate pentru a te face să te simți mai rău, nu te mai tortura. Dați-vă o limită de timp - spuneți că veți petrece doar 15 minute pe zi pe Facebook. Dacă vrei să-ți petreci acel timp pentru a-ți urmări pasiunea, atunci nu vei reuși să vezi ce vor face oamenii care îți pasă de tine.
 4. Evitați locurile în care este posibil să vă distrați.
  4
  Evitați locurile în care este posibil să vă distrați. Deși nu trebuie să vă schimbați complet programul, dacă doriți cu adevărat să vă uitați zdrobirea, atunci ar trebui să încercați să evitați toate locurile unde știți că le veți vedea. Nu te duci la restaurantul preferat sau la cinematograful tău dacă ești sigur că vor fi acolo vineri seara. Dacă știți că vor merge la o anumită petrecere și că încă mai simțiți rău, găsiți altceva de făcut. Acest lucru nu înseamnă că zdrobirea ta "a câștigat" și că nu poți face nimic mai distractiv; înseamnă doar că trebuie să le eviți puțin timp până vă veți simți mai bine.
 5. Mișcați rutina.
  5
  Mișcați rutina. Dacă doriți să vă distrugeți viața, atunci este timpul să schimbați lucrurile. Au ceva diferit la micul dejun. Faceți cunoștință cu un prieten nou pentru prânz în loc de aceiași prieteni vechi. Luați un nou hobby. Conduceți la școală sau lucrați pe o rută diferită. Deși aceste schimbări nu pot fi direct legate de pasiunea dvs., doar încercarea de a ieși din modul de gândire pe care l-ați agățat în primul rând vă poate ajuta să începeți să vă uitați la lume diferit și să nu mai gândiți la același lucru gândurile care se învârt în jurul zdrobirii tale. Gândiți-vă: există anumite momente ale zilei când vă gândiți cel mai mult la zdrobirea dvs.? Dacă da, puteți face ceva diferit în acele vremuri, astfel încât veți avea mai multe șanse să le uitați în schimb? De exemplu, dacă vă uitați mereu la fereastra de pe călătoria cu autobuzul și gândiți-vă că aveți gânduri triste despre pasiunea dvs., găsiți un nou album pomp și ascultați acest lucru în timpul călătoriei acasă, astfel încât acesta să devină o experiență pozitivă, gândiți-vă la zdrobirea voastră.

Cap 3
Trecând peste

 1. Înclinați-vă prietenii și familia.
  1
  Înclinați-vă prietenii și familia. O modalitate foarte bună de a uita de pasiunea ta este să petreci cât mai mult timp cu cei care îți spun cel mai mult. Prietenii și familia ta au fost acolo pentru tine prin gros și subțire și te vor face să te simți mai bine cu privire la situația ta romantică, doar fiind acolo pentru tine. Deși rutina dvs. socială nu trebuie să fie atât de încărcată încât să nu aveți un minut pentru dvs., trebuie să faceți un efort pentru a petrece mai mult timp cu cei dragi, astfel încât să puteți fi recunoscător pentru toate cele pozitive relații în viața ta - în loc de obsesie peste relația care nu a ieșit. Nu vă petreceți singuri nopțile de vineri sau sâmbătă sau vă veți dori să vă distrați. Urmează-te cu prietenii tăi sau cu prietenii tăi și te vei distra atât de mult încât vei uita totul de zdrobirea ta.
 2. Fa ceea ce iti place.
  2
  Fa ceea ce iti place. Timpul petrecut în timp ce faci ceva care înseamnă mult pentru tine este o modalitate sigură de foc pentru a înlătura toate gândurile despre pasiunea ta din mintea ta. Ar trebui să petreceți mai mult timp urmărind hobby-ul preferat, indiferent dacă se execută sau pictează, exersează, citește sau face doar ceea ce te face fericit. Poate crezi că ești prea ocupat ca să-ți faci timp pentru lucrurile care îți pasă. Dacă asta este cazul, atunci faceți timpul tăind altceva din viața voastră; dacă vă angajați să vă urmăriți pasiunea, atunci toate gândurile despre zdrobi vor scădea încet. Poate că vă simțiți atât de jos în haldele de distracție pentru că nu aveți multe lucruri de care vă pasă. Ar putea fi timp pentru a afla ce înseamnă pasiunea dvs., luând o clasă din zona dvs. de confort, înscriindu-vă pentru o fotografie, dans de sală, cântând sau cântând, sau încercând doar ceva complet nou pe care îl puteți face fericit.
 3. Bucură-te de timpul tău solo.
  3
  Bucură-te de timpul tău solo. Deși petrecerea timpului cu prietenii și familia și desfășurarea activităților dvs. preferate vă poate face să uitați zdrobirea, dacă doriți cu adevărat să găsiți pacea singură, atunci trebuie să vă simțiți confortabil să petreceți ceva timp cu persoana preferată - dumneavoastră. Daca esti cu adevarat trista si suparata pe cea de-a doua pe care nu o iei ocupata, atunci nu ai intrat inca in pasiunea ta. Faceți întâmplări săptămânale și petreceți acel moment făcând ceva care vă place cu adevărat - sau doar relaxați-vă și urmărind spectacolul TV preferat sau luând o baie fierbinte lungă. Nu contează ce faci - ce contează este că te bucuri cu adevărat să o faci singur. Nu permiteți planurilor de ultimă oră cu prietenii să vă împiedicați "timpul". Ar trebui să te prețuiești "timpul" ca și cum ar fi o întâlnire fierbinte cu celebritatea ta preferată.
 4. Ieșiți din casă.
  4
  Ieșiți din casă. Nu te ghiciți în peșteră întunecată și întunecată, gândindu-te la toate motivele pentru care nu a fost făcută cu pasiunea ta; ieșiți afară și respirați aer curat. Doar afară la soare și respirând aer proaspăt, în loc să stați acasă, vă va face să vă simțiți mai vii, mai viguroși, mai energici și mai fericiți. Dacă trebuie să faceți ceva de lucru, atunci nu vă ghidați în cameră și mergeți la o cafenea sau un parc în loc. Doar în jurul altor persoane, chiar dacă nu vorbiți cu ei, vă va face să vă simțiți mai fericiți și vă va face mai puțin probabil să vă concentrați asupra pasiunii voastre. Asigurați-vă că ieșiți din casă cel puțin o dată pe zi, chiar dacă este doar să faceți o plimbare de jumătate de oră. A rămâne în interiorul unei zile întregi este garantată pentru a face pe oricine să se simtă nefericit, indiferent dacă încearcă să treacă peste cineva sau nu.
 5. Iubiți viața unică.
  5
  Iubiți viața unică. Dacă vrei să-ți depășești cu adevărat dragostea, atunci nu poți să fii mizerabil de tine și să aștepți să vină cineva nou. Trebuie să fii cu adevărat mulțumit de faptul că ești singur, să faci lucrurile tale, să te întâlnești cu prietenii tăi și să faci niște flirturi ocazionale care nu vor conduce nicăieri. Ar trebui să apreciați libertatea pe care o poate aduce singelomul și să știți că, în timp ce întâlnești pe cineva poate fi distractiv și împlinit, nu ar trebui să determine dacă ești fericit sau trist. Dă-i timp. Poate dura săptămâni sau chiar luni să apreciezi că ești unică, dar odată ce ai făcut-o, vei vedea că nu ai avut nevoie de pasiunea ta în cele din urmă - ai nevoie de o idee despre pasiunea ta pe care credeai că o va conduce la fericire, dar nu a fost răspunsul pe care îl căutați, în cele din urmă.
 6. Pregătește-te pentru o nouă lovitură.
  6
  Pregătește-te pentru o nouă lovitură. Odată ce ai făcut toate lucrurile potrivite - ți-ai ajustat perspectiva, ai scăpat de gândurile tale de pasiune și ai avansat pentru a face lucrurile care te fac fericite - atunci poți să te felicit cu adevărat pentru că ai uitat pasiunea ta. Ați văzut cât de mare este viața ta fără zdrobi, cât de uimitor ești și cât de norocos ești pentru viața pe care o ai. Dacă sunteți într-adevăr peste pasiunea voastră, atunci puteți încet încet să vă deschideți inima și să începeți să zdrobiți pe cineva nou. Dacă v-ați mișcat într-adevăr, sărbătoriți-vă victoria și bucurați-vă de toată dragostea care va veni în calea voastră.