Cum să fii observat de pasiunea ta

Uneori, se poate simți ca și cum suntem invizibili pentru oamenii pe care îi placem. Aceștia continuă să se întâlnească cu oameni care își frâng inima sau au un păhărel pentru cineva să-i placă deloc, fără să-și dea seama că ești acolo! Dacă doriți să vă prindeți ochii, acest eduCum vă poate ajuta. Începeți cu Pasul 1 de mai jos.

Cap 1
Arata frumos

 1. Să ai grijă de tine.
  1
  Să ai grijă de tine. Aveți grijă de corpul vostru. Acest lucru nu numai că vă face mai atractiv, dar vă ajută să vă vedeți că considerați că meritați să aveți grijă. Dușul, păstrați-vă părul ordonat și exercițiu (pentru sănătate, nu pierdere în greutate).
 2. Miros uimitor.
  2
  Miros uimitor. Un miros minunat este foarte atractiv. De asemenea, nu aveți nevoie de mult parfum sau de colonie. Duceți-vă în mod regulat și folosiți deodorant. Un pic spray de corp poate veni la îndemână dacă într-adevăr doriți să miros uimitor.
 3. Rochie mare!
  3
  Rochie mare! Nu mai purtați haine rupte, pătate, depășite sau nu se potrivesc cu corpul sau forma corpului. Acest lucru face ca oamenii să creadă că aveți o lipsă de sine, deoarece arată că nu credeți că merități să vă ocupați. Purtați haine care arată minunat asupra dvs. ... și nu apucați pe cei care arătau ca și cum au ieșit din podeaua murdară a dormitorului!
 4. Acționați încrezători.
  4
  Acționați încrezători. Încrederea este foarte sexy! Toată lumea îi place pe cineva care are încredere! Bineînțeles, trebuie doar să-i faci pe oameni să creadă că ești încrezător. Toată lumea este puțin conștientă de sine. Asigurați-vă că nu vorbiți niciodată despre voi înșivă și că vă vorbiți singuri atunci când aveți o opinie. Permiteți-vă să controlați situațiile din timp în timp și să discutați cu persoanele cu care doriți să vorbiți.

Cap 2
Fiind remarcabil

 1. Urmăriți-vă pasiunile.
  1
  Urmăriți-vă pasiunile. Dacă doriți să fiți vizibili pentru pasiunea dvs., trebuie să vă faceți cunoscut și pe ceilalți! Ieșiți din umbre și începeți să urmați pasiunile voastre. Fă lucrurile care te fac fericite și le faci fără să te simți îngrijorat de ceea ce cred alții. Oamenii vă vor admira devotamentul și veți fi mai fericiți să faceți boot!
 2. Aflați o nouă abilitate.
  2
  Aflați o nouă abilitate. Aflați o nouă abilitate pentru a face pe oameni să vadă cât de uimitor sunteți într-adevăr. Te poți învăța să joci un instrument sau să înveți o altă abilitate, cum ar fi alergatul sau altceva. Fă doar ceva ce ai vrut să faci mereu!
 3. Fiți sociali.
  3
  Fiți sociali. Bineînțeles, dacă îi atragi pe oameni înseamnă că trebuie să vorbești și cu oamenii. Ieșiți acolo și fiți mai sociali. Mergeți la evenimente cu prietenii, faceți niște prieteni noi și implicați-vă în lucruri care se întâmplă.
 4. Traieste-ti viata!
  4
  Traieste-ti viata! Cel mai important lucru este să te ridici de pe canapea și să începi să-ți trăiești viața tare și mândră. Dacă tot ce faceți este să stați în jur, veți fi plictisiți de alte persoane, precum și de zdrobirea voastră.

Cap 3
Dezvoltarea unei prietenii

 1. Petreceți timpul cu ei.
  1
  Petreceți timpul cu ei. Cum ar trebui să te observe păcatul tău dacă te ascunzi tot timpul în umbre? Ieșiți acolo, vorbiți cu ei, ieșiți, și lăsați-i să vă cunoască. Acesta este un pas mare spre cunoașterea reciprocă.
 2. Cunoașteți-le.
  2
  Cunoașteți-le. Cunoașteți-le pentru cine sunt cu adevărat. Petreceti timpul sa vorbiti cu ei despre lucrurile care conteaza cu adevarat pentru ei, cum ar fi visele lor pentru viitor si credintele despre politica sau religie. Acest lucru le arată că le pasă foarte mult de ele, nu doar de cine credeți că sunt.
 3. Împărtășește pasiunile lor.
  3
  Împărtășește pasiunile lor. Găsiți ceva de legătură (de exemplu, dacă sunt într-un club, alăturați-vă acelui club). Nu falsificați-o iubind, ci învățați să o apreciați în schimb. Dar nu începeți să le urmăriți. Asta nu-i va face decât să-i sperie. Trebuie doar să fii răbdător și să lași lucrurile să se dezvolte în mod natural.
 4. Sprijiniți-i.
  4
  Sprijiniți-i. Sprijiniți-i în lucrurile pe care le plac. De exemplu, dacă joacă sport, apare la un joc. Dar trebuie să le sprijiniți și când au un timp greu. Ajută-i cu temele la domiciliu sau fii un bun ascultător când au o problemă.

Cap 4
Modalități de interacțiune

 1. Stai calm.
  1
  Stai calm. Când vorbești cu ei, nu te bucura de super-entuziasm sau de a începe să te comporți ciudat. Doar stai calm. Sunt o persoană normală ca tine. Acționați natural și veți găsi mult mai ușor să interacționați cu dvs.
 2. Vorbeste!
  2
  Vorbeste! Salutați-le din când în când, la început călduros, apoi puțin mai flirtește. Spuneți-i bine în sală sau discutați puțin cu ei.
 3. Fii prietenos.
  3
  Fii prietenos. Zâmbiți la pasiune și faceți contact vizual, dar nu fiți înfiorați în legătură cu asta. De exemplu, dacă nu cunoașteți prea bine zdrobirea, cunoașteți-o încet (întrebându-i despre timp, vorbind despre o carte pe care o citesc etc.). Dacă sunt prieteni, începeți să flirtați ușor.
 4. Asculta-i.
  4
  Asculta-i. Când conversați cu pasiunea dvs., asigurați-vă că petreceți cel puțin un timp de ascultare pe măsură ce vorbiți.
 5. Nu le speriați și nu vă faceți prea ciudat.
  5
  Nu le speriați și nu vă faceți prea ciudat. Nu le trimiteți o grămadă de note sau nu vă așezați după școală și așteptați-le. Nu primiți numărul de telefon de la alte persoane sau faceți vreun fel de urmărire. Acest lucru îi va face să nu vrea să vorbească cu dvs. sau să petreacă timpul cu voi. Gândiți-vă la modul în care acțiunile dvs. vă vor arăta cu adevărat, mai ales dacă nu vă împărtășesc sentimentele.

Cap 5
Aterizarea tăi

 1. Evitați drama.
  1
  Evitați drama. Nu obligeți alți oameni să-i întrebe pentru dvs., nu fiți jigniți de persoana pe care o întâlnesc și nu fiți dramatic să vorbiți sau să nu vorbiți cu ei. Acest lucru vă va scoate în evidență și va face pe alți oameni (inclusiv pe cei care vă înfruntă) să nu vrea să vă descurce.
 2. Doar intreaba!
  2
  Doar intreaba! Dacă vrei să ieși cu pasiunea ta, întreabă-le. Îndepărtează-ți îngrijorările din viața ta și rezolvă-le. Cel puțin veți ști cum se simt și puteți trece mai departe. În plus, ei vor aprecia curajul tău în a cere.
 3. Întreabă-i în privat.
  3
  Întreabă-i în privat. Dacă le întrebi, fă-o în particular. Acest lucru va fi mai puțin stresant pentru dvs. și nu se vor simți presați în a vă da un răspuns care nu înseamnă cu adevărat. S-ar putea ca nici macar sa nu se gandeasca vreodata despre tine romantic, chiar daca ar vrea sa te intalnesti in cele din urma! Dați-le posibilitatea de a decide.
 4. Aveți un plan clar.
  4
  Aveți un plan clar. Când îi întrebați, întrebați-vă cu o anumită dată. Acest lucru va face ca lucrurile să nu devină ciudate. Întrebați ceva de genul "Vrei să mergi la un film cu mine în acest weekend?" sau "Vrei să vin cu mine la arcadă vineri?".
 5. Nu vă faceți griji cu privire la respingere.
  5
  Nu vă faceți griji cu privire la respingere. Dacă nu-ți revină sentimentele, nu simți că este sfârșitul lumii. Cu toate că zdrobirea ta părea perfectă sau perfectă pentru tine, ține minte că există o mulțime de oameni acolo. Vrei cineva care îți întoarce sentimentele - așa că, dacă nu-ți face dragostea, atunci nu au fost persoana potrivită pentru tine. Veți găsi o persoană specială!