Cum să faci parul de fier plat

Părul drept este remarcabil de rapid și ușor de folosit folosind un instrument de decorare din fier plat în confortul casei dvs. Fiarele plate ceramice sunt în general considerate cel mai bun material care face cel mai mic număr de deteriorări ale părului. Fiarele de ceramică de calitate profesională produc ioni negativi și căldură în infraroșu care se fixează în umiditate, pe măsură ce vă îndreptați părul. Folosind tehnica adecvată de îndreptare și aplicând tratamente adecvate pentru păr înainte și după îndreptare, vă puteți păstra parul drept toată ziua și vă veți proteja părul de deteriorarea căldurii. Urmați pașii de mai jos pentru a afla cum să vă călcați bine părul de la început până la sfârșit.

Cap 1
Pregătiți-vă părul pentru căldură

 1. Utilizați produse de șamponare și condiționare care sunt formulate special pentru a crea părul drept sau elegant.
  1
  Utilizați produse de șamponare și condiționare care sunt formulate special pentru a crea părul drept sau elegant. Nu aveți nevoie să cumpărați produse scumpe pentru păr, tot ce puteți găsi la magazinul local de droguri sau la magazinul de cosmetice va funcționa bine. Doar căutați produse care pretind că sunt îndreptate și / sau hidratante.
 2. Îndepărtați părul după ce ați ieșit din duș.
  2
  Îndepărtați părul după ce ați ieșit din duș. Utilizați prosopul pentru a îndepărta apa din părul tău prin stoarcerea ușoară a părului în secțiuni, mai degrabă decât să-l rupeți aspru. Îndepărtarea părului uscat ajută la prevenirea apariției excesului de friz după duș.
 3. Utilizați un ser de protecție termică sau tratament termic în timp ce părul este umed.
  3
  Utilizați un ser de protecție termică sau tratament termic în timp ce părul este umed. Ar trebui să-l aplicați atunci când părul este umed, deoarece vă permite să răspândiți în mod uniform serul în jurul părului fără a crea aglomerări. Înainte de a aplica, pieptenește-ți părul cu un pieptene larg. Produsele cu Obliphica Berry, uleiul de nucă de argon, uleiul marocan sau uleiul de cocos sunt considerate a vă ajuta să păstrați părul drept pe tot parcursul zilei. [1] Produsele cu silicon vor ajuta de asemenea la păstrarea părului drept.
 4. Îndepărtați-vă părul.
  4
  Îndepărtați-vă părul. Vrei ca părul să fie cât mai uscat posibil când se îndreaptă. Nu numai că acest lucru va permite ca fierul tău plat să funcționeze mai bine, de asemenea, vă va împiedica să vă șocați de căldură și să vă rupeți. Îndreptați uscătorul de păr în jos cu curgerea părului în timp ce uscați prin suflare. Această mișcare descendentă de la rădăcini vă încurajează părul să se usuce drept. Setați uscătorul de păr la cel mai scăzut setări de căldură. Dacă aveți păr deosebit de frizzy, uscarea părului la o temperatură mai scăzută pentru o perioadă mai lungă de timp va împiedica părul să nu se umfle în timp ce îl uscați.

Cap 2
Învățarea tehnicii

 1. Introduceți fierul și loviți comutatorul în poziția "pornit".
  1
  Introduceți fierul și loviți comutatorul în poziția "pornit". "Deasemenea va exista un set de caldura numerotat in apropierea comutatorului" on "pe care il puteti ajusta la nivelul dorit de caldura dvs. Cu cat parul este mai gros si mai frizitor, cu atat este mai mare setarea numerotata. pentru a seta dispozitivul de îndreptare la cel mai mic număr pentru a evita deteriorarea părului.
 2. Separați părul în mai multe secțiuni.
  2
  Separați părul în mai multe secțiuni. Numărul de secțiuni va depinde de grosimea părului. Cheia este de a face sectiuni de unu la doi centimetri grosime, astfel incat sa poata trece usor prin dispozitivul de indreptare. Puneți sau fixați secțiunile pe care nu le folosiți în timp ce îndreptați fiecare secțiune. O modalitate ușoară de a face acest lucru este de a fixa toate secțiunile pe care nu le utilizați pe partea de sus a capului sau în spatele umerilor. Apoi, luați fiecare secțiune individuală în fața umărului pentru ao îndrepta.
 3. Așezați dispozitivul de îndreptare cât mai aproape de rădăcinile secțiunii, fără a vă arde.
  3
  Așezați dispozitivul de îndreptare cât mai aproape de rădăcinile secțiunii, fără a vă arde. Acest lucru va însemna, de obicei, că îndreptarea dvs. va începe cu aproximativ un centimetru de pe scalp.
 4. Fixați fierul în jos astfel încât părțile încălzite să atingă și părul să se sprijine între ele.
  4
  Fixați fierul în jos astfel încât părțile încălzite să atingă și părul să se sprijine între ele. Asigurați-vă că nu vă strângeți prea bine, deoarece aceasta va crea o creastă în partea superioară a părții în care începeți îndreptarea. În plus, asigurați-vă că nu țineți fierul plat în același loc prea mult timp, deoarece acest lucru va determina, de asemenea, o creastă să se formeze în părul vostru.
 5. Rulați fierul plat pe lungimea părții dvs. de păr.
  5
  Rulați fierul plat pe lungimea părții dvs. de păr. Mișcarea trebuie să fie o curățare fluidă și constantă de la rădăcini până la capăt. Cea mai importantă parte a acestei tehnici este că nu țineți îndreptătorul în niciun loc prea mult timp. Acest lucru vă poate deteriora părul și crea pliuri nedorite.
 6. Porniți dispozitivul de îndreptare peste secțiune de mai multe ori până când este complet drept.
  6
  Porniți dispozitivul de îndreptare peste secțiune de mai multe ori până când este complet drept. În funcție de grosimea părului, este posibil să fie necesar să faceți acest lucru o singură dată sau este posibil să fiți nevoit să rulați de mai multe ori părul pe o secțiune de păr. Rezistența fierului dvs. plat va determina, de asemenea, de câte ori va trebui să rulați o anumită secțiune de păr. Cu cât este mai mică setarea de încălzire pe fierul plat, de multe ori va trebui să rulați mașina de îndreptat părul pe o anumită secțiune de păr. Nu vă faceți griji dacă vedeți că aburul crește de la fierul plat. Aburul apare ca urmare a contactului cu ceramica fierbinte in contact cu orice umiditate ramasa din par. Dacă începeți să miroșiți părul ars, totuși, întoarceți setarea de căldură pe fierul plat imediat.
 7. Îndepărtați piesa îndreptată și eliberați o nouă secțiune de păr.
  7
  Îndepărtați piesa îndreptată și eliberați o nouă secțiune de păr. În general, este mai ușor să vă mutați în jurul capului dintr-o parte în alta decât să luați bucăți aleatorii, astfel încât să puteți separa cu ușurință bucățile îndreptate de cele ne-îndreptate. Este posibil să trebuiască să pensați fiecare secțiune înainte de îndreptare dacă se încurcă în timp ce se fixează. Dacă parul dvs. este predispus la frizz, aplicați un spray de păr sau ser de stabilire la fiecare secțiune imediat după ce îl îndreptați. Evitați obținerea oricărui produs pe secțiuni de păr pe care nu l-ați îndreptat încă. Produsul poate interfera negativ cu procesul de îndreptare, cauzând deteriorarea părului sau a fierului tău plat.

Cap 3
Țineți parul drept

 1. Setați uscătorul de aer la rece la cea mai mică valoare a debitului de aer.
  1
  Setați uscătorul de aer la rece la cea mai mică valoare a debitului de aer. Îndepărtați cu atenție părul pentru încă un minut pentru a vă fixa părul îndreptat. Puteți utiliza o perie groasă pentru a vă îndruma părul într-o mișcare dreaptă dacă preferați.
 2. Aplicați un spray de păr, un produs post-îndreptare sau un spray de fixare pentru a vă menține parul toată ziua.
  2
  Aplicați un spray de păr, un produs post-îndreptare sau un spray de fixare pentru a vă menține parul toată ziua. Serul anti-frizz care conține silicon este deosebit de eficient pentru păstrarea părului drept după călcarea pe plat. [2]
 3. Porți o umbrelă cu tine.
  3
  Porți o umbrelă cu tine. Dacă locuiți într-un climat predispus la întâlniri ale umidității, duceți-vă o umbrelă în cazul în care începe să plouă sau să apară greu. Umiditatea exterioară va provoca din nou părul tău.