Cum să obțineți gratuit nelimitat totul pe telefon

Telefoanele mobile pot deveni scumpe repede, mai ales atunci când începeți să mergeți peste minutele și datele alocate. Din fericire, există modalități de a vă ajuta să utilizați vreodată minutele de pe mobil sau datele dvs. mobile, atâta timp cât aveți acces la o rețea fără fir. Puteți găsi, de asemenea, aproape orice melodie pe care doriți să o ascultați gratuit și legal.

Cap 1
Vorbind gratuit

 1. Descărcați și instalați Google Hangouts și Hangouts Dialer.
  1
  Descărcați și instalați Google Hangouts și Hangouts Dialer. Puteți utiliza serviciul Google Hangouts și aplicația Hangouts Dialer pentru a efectua apeluri gratuite către orice număr din SUA și Canada ori de câte ori sunteți conectat (ă) la o rețea Wi-Fi. Dacă aveți un număr Google Voice, puteți utiliza serviciul Hangouts pentru a primi apeluri gratuit. Veți avea nevoie atât de Hangouts, cât și de aplicația Hangouts pentru a efectua apeluri gratuite. Puteți descărca gratuit ambele aplicații din Magazin Google Play. [1] Aceste aplicații vor utiliza același cont Google pe care l-ați asociat deja cu dispozitivul dvs. Android. Dacă utilizați un iPhone, va trebui să vă conectați cu un cont Google gratuit. Nu există nicio aplicație Hangouts Dialer pe iPhone. Toate apelurile sunt efectuate prin intermediul aplicației Hangouts.
 2. Înscrieți-vă pentru un număr Google Voice (opțional).
  2
  Înscrieți-vă pentru un număr Google Voice (opțional). Un număr Google Voice vă va permite să afișați numărul ca număr de identificare a apelantului. Acest lucru nu este necesar și "Necunoscut" va fi afișat ca ID-ul apelantului dacă nu vă înscrieți pentru unul. Puteți crea un număr Google Voice gratuit la google.com/voice. Acesta va fi asociat automat cu contul dvs. Google. [2] De asemenea, puteți utiliza numărul cartelei dvs. SIM ca număr de identificare a apelantului dvs. dacă nu aveți un număr Google Voice. Acest număr este confirmat de cartela SIM instalată.
 3. Conectați-vă la o rețea fără fir.
  3
  Conectați-vă la o rețea fără fir. Puteți utiliza aplicația Hangouts pentru a efectua apeluri atâta timp cât aveți o conexiune de date. Aceasta poate fi Wi-Fi sau poate fi conexiunea de date celulară. Pentru a vă asigura că apelul este cu adevărat gratuit, conectați-vă la o rețea fără fir, astfel încât să nu utilizați planul de date mobil.
 4. Deschideți agendă Hangouts.
  4
  Deschideți agendă Hangouts. Aplicația va deschide un apelator foarte asemănător cu aplicația telefonică obișnuită. Nu puteți iniția un apel Hangouts din lista de persoane de contact; va trebui să o porniți în aplicația Hangouts Dialer. Dacă utilizați un iPhone, atingeți fila Telefon din partea de jos a aplicației Hangouts pentru a efectua un apel.
 5. Formați numărul pe care doriți să-l apelați.
  5
  Formați numărul pe care doriți să-l apelați. Hangouts Dialer vă va permite să ajungeți la cele mai multe numere din SUA și Canada gratuit, atât timp cât vă aflați într-o țară care acceptă apelarea Hangouts. Dacă sunați la nivel internațional, chiar dacă ați apela un număr local în timp ce vizitați acea locație, este posibil să fie necesar să adăugați un "+" plus codul de țară al numărului pe care încercați să îl atingeți. În cazul în care apelul costă bani, tarifele vor fi afișate, dacă vă acceptați, contul dvs. Google Voice va fi taxat. Puteți adăuga bani în contul dvs. Google Voice la google.com/voice#billing. Puteți utiliza aceeași pagină pentru a verifica tarifele pentru a apela diverse țări.
 6. Dați-vă numărul Google Voice pentru a primi apeluri gratuit.
  6
  Dați-vă numărul Google Voice pentru a primi apeluri gratuit. Dacă aveți un număr Google Voice asociat contului dvs., precum și serviciul Hangouts Dialer, puteți primi apeluri la numărul dvs. Google Voice. Dacă vă aflați pe Wi-Fi de cele mai multe ori, puteți folosi acest lucru pentru a efectua majoritatea sau toate apelurile gratuite, fără a vă mânca în minutele dvs.

Cap 2
Texting gratuit

 1. Ia-ți prietenii în același program de chat.
  1
  Ia-ți prietenii în același program de chat. Există o varietate de programe de mesagerie gratuită care pot înlocui SMS-urile și pot oferi texte gratuite între dvs. și prietenii dvs. Cea mai bună modalitate de a profita de aceste aplicații este de a avea toți prietenii dvs. pe același serviciu. Veți putea apoi să trimiteți cu ușurință mesaje prin Wi-Fi sau date mobile fără a vă alimenta cuantumul SMS. Serviciile gratuite de mesagerie gratuită includ: [3] Facebook Messenger WhatsApp Kik Skype Hangouts Viber
 2. Utilizați aplicația de mesagerie în timp ce sunteți conectat (ă) la o rețea fără fir.
  2
  Utilizați aplicația de mesagerie în timp ce sunteți conectat (ă) la o rețea fără fir. Atâta timp cât sunteți conectat (ă) la o rețea Wi-Fi, toate mesajele dvs. vor fi trimise și primite gratuit. Dacă nu sunteți conectat la Wi-Fi, aplicațiile de mesagerie vor utiliza planul de date mobil pentru a trimite și primi mesaje. Aplicațiile gratuite de mesagerie nu se iau în considerare în contul SMS.
 3. Înscrieți-vă la Google Voice pentru a trimite mesaje text gratuite.
  3
  Înscrieți-vă la Google Voice pentru a trimite mesaje text gratuite. Puteți utiliza un număr gratuit Google Voice și aplicația Google Voice pentru a trimite mesaje SMS gratuite pe orice dispozitiv mobil. Răspunsurile vor fi trimise la telefon și la adresa dvs. de e-mail. Puteți să vă înscrieți pentru Google Voice și să obțineți un număr gratuit la google.com/voice. Trimiterea și primirea de mesaje SMS prin Google Voice va utiliza conexiunea dvs. de date mobilă dacă nu vă aflați într-o rețea fără fir. Dacă aveți instalat Hangouts, îl puteți utiliza pentru a trimite și a primi mesaje text Google Voice în locul aplicației Google Voice.
 4. Trimiteți mesaje text utilizând un serviciu online.
  4
  Trimiteți mesaje text utilizând un serviciu online. Dacă trebuie doar să declanșați un mesaj text rapid sau două, puteți vizita un site de mesagerie text precum textem.net sau txt2day.com. Aceste site-uri vă permit să trimiteți mesaje gratuite către orice număr. Nu puteți utiliza aceste servicii pentru a primi mesaje, dar acestea pot fi utile.

Cap 3
Ascultați muzica gratuită

 1. Conectați-vă la o rețea fără fir.
  1
  Conectați-vă la o rețea fără fir. Muzica streaming durează foarte mult și puteți să vă aflați rapid în depășirea limitei lunare, dacă întotdeauna faceți streaming în mișcare. Încercați să limitați să ascultați muzică atunci când sunteți conectat (ă) la o rețea fără fir pentru a evita depășirea limitei de date.
 2. Descărcați o aplicație radio gratuită.
  2
  Descărcați o aplicație radio gratuită. Există mai multe aplicații care vă vor permite să ascultați muzică streaming fără să plătiți. Este posibil să trebuiască să ascultați reclame la fiecare cântec, dacă nu plătiți un abonament lunar. Aplicațiile de streaming care acceptă conturile gratuite includ: [4] Spotify Pandora Muzică Google Play TuneIn Last.fm NextRadio (Selectați purtători)
 3. Ascultați muzică pe YouTube.
  3
  Ascultați muzică pe YouTube. YouTube are o bibliotecă muzicală masivă și, de obicei, puteți găsi un videoclip sau un flux de muzică pe care o căutați. Mulți utilizatori au creat liste de redare pe care le puteți asculta cu o varietate de artiști. De asemenea, puteți crea propriile playlisturi pentru a asculta ori de câte ori doriți.
 4. Transferați fișiere muzicale de pe computer.
  4
  Transferați fișiere muzicale de pe computer. Dacă aveți o mulțime de muzică pe computerul dvs., transferarea cântecelor preferate pe telefon vă va permite să le ascultați în orice moment fără a utiliza date mobile. Majoritatea smartphone-urilor moderne au cel puțin câteva GB de spațiu pe care le puteți utiliza pentru fișierele muzicale. Android: Conectați telefonul la computer. Android va apărea ca unitate detașabilă. Copiați fișierele muzicale în directorul de muzică de pe telefon. Consultați Cum se adaugă muzică în dispozitivul Android pentru mai multe informații. iPhone: Conectați iPhone-ul la computer și deschideți iTunes. Selectați iPhone-ul și apoi deschideți fila Muzică. Selectați muzica iTunes pe care doriți să o sincronizați cu iPhone-ul. Consultați Cum se pune muzică și videoclipuri pe iPhone pentru mai multe informații.

Cap 4
Alegerea celui mai bun plan nelimitat de date

 1. Decideți dacă aveți într-adevăr nevoie de un plan "nelimitat".
  1
  Decideți dacă aveți într-adevăr nevoie de un plan "nelimitat". Este posibil să nu utilizați date mobile pe cât credeți, mai ales dacă vă conectați în mod regulat la Wi-Fi. Este posibil să economisiți o sumă semnificativă de bani dacă treceți la un plan de date limitat care acoperă în continuare utilizarea medie. Puteți să vă monitorizați utilizarea datelor pentru o lună pentru a vedea cum arată media. Pe Android, puteți face acest lucru din secțiunea "Utilizarea datelor" din aplicația Setări. Pe iOS, puteți găsi datele dvs. de utilizare celulară în secțiunea "Celular" din aplicația Setări.
 2. Utilizați site-urile web pentru a compara planurile disponibile.
  2
  Utilizați site-urile web pentru a compara planurile disponibile. Există mai multe site-uri care vor aduna toate planurile de telefonie mobilă disponibile și vă vor permite să le comparați. Acestea pot fi foarte utile pentru a determina care plan este cel mai potrivit pentru dvs. Paginile web populare care compară planurile includ: whistleout.com wirefly.com Consumer Reports
 3. Citiți imprimarea fină a oricărui plan "Unlimited".
  3
  Citiți imprimarea fină a oricărui plan "Unlimited". Datele nelimitate apar adesea cu avertismente. Cea mai comună dintre acestea este viteza limitată. Unele planuri nelimitate vor funcționa întotdeauna mai lent decât planurile pentru fiecare GB, în timp ce altele vor accelera viteza după ce utilizați o anumită cantitate de date. Datele nelimitate vor deveni rapid fără valoare dacă durează un minut pentru a deschide orice pagină web. Verificați detaliile planului dvs. "Unlimited" pentru a vedea dacă aveți de ce să vă faceți griji.
 4. Asigurați-vă că planul ales vă va oferi o acoperire bună.
  4
  Asigurați-vă că planul ales vă va oferi o acoperire bună. Asigurați-vă că transportatorul pe care îl alegeți oferă o acoperire decentă în zona dvs. Un plan nelimitat nu va fi foarte util dacă nu puteți obține un semnal în timp ce vă aflați în afara.