Cum să intri la universitatea Harvard

Harvard este cel mai vechi colegiu din Statele Unite și poate și cel mai prestigios. Situat în Cambridge, Massachusetts, Harvard a produs președinții americani, CEO-urile Fortune 500 și actorii câștigători ai premiului Oscar. Standardele de admitere ale lui Harvard sunt riguroase, iar competiția pentru acceptarea la școală este feroce. Elevii care speră să meargă la Harvard într-o zi trebuie să pună o bază solidă de realizări academice și extrașcolare la începutul carierelor lor de liceu și să mențină acel nivel de excelență până la absolvire. Dacă doriți să ajungeți la Harvard, urmați acești pași.

Cap 1
Demonstrați excelența academică

 1. Menținerea unui nivel ridicat de AAP.
  1
  Menținerea unui nivel ridicat de AAP. Deși ofițerii de admitere nu vă vor rupe în ușă doar pentru că aveți un GPA aproape perfect, având grade excelente vă va menține în alergare pentru admitere la colegiu. Cei mai mulți solicitanți de la Harvard se încadrează în topul de 10-15% din clasa lor, așa că ar trebui să încercați să fiți în această gamă pentru a fi serios luați în considerare. Dacă GPA este cu mult sub această gamă, celelalte părți ale aplicației dvs. vor trebui să fie incredibil de impresionante pentru a compensa acest lucru. Menținerea unor clase excelente în liceu îi spune ofițerilor de admitere că sunteți un muncitor greu și că veți fi în măsură să țineți pasul cu rigurozitatea cursurilor de la Harvard. Puteți arăta că puteți să vă aflați în alte părți ale aplicației. Ar trebui să demonstrați excelență în toate disciplinele dvs. academice. Deși poți fi mai puternic în unele discipline și mai slab decât alții, ar trebui să fii un elev excepțional în aproape toate clasele. Nu vă descurajați dacă GPA dvs. nu este la fel de mare pe cât doriți să fie. Dacă notele dvs. s-au îmbunătățit de la anii bunicului până la momentul în care aplicați, ofițerii vor fi impresionați, iar în cazul în care a avut loc o scădere a notei dvs. din cauza unei situații personale, puteți să o explicați în eseu.
 2. Obțineți scoruri mari la testele SAT sau ACT și AP.
  2
  Obțineți scoruri mari la testele SAT sau ACT și AP. Făcând extrem de bine pe testele dvs. SAT sau ACT și AP vă vor arăta ofițerii de admitere că sunteți un muncitor greu cu realizări academice stelare. Ca și cum ați avea un GPA perfect nu vă va face un shoo-in, un scor ridicat SAT și rezultatele testelor AP puternice nu vă vor garanta un loc în Harvard, dar va menține ofițerii de admitere interesați de cererea dumneavoastră. Nu vă faceți griji dacă școala dvs. nu oferă o tona de teste AP. Nu fiecare școală oferă 20 de teste AP diferite, iar ofițerii de admitere vor ști dacă liceul nu o face. Doar încercați să faceți bine testele oferite de școală. Asigurați-vă că faceți testele la momentul potrivit. Dacă vrei să-l impresionezi pe Harvard cu scorul tău SAT, va trebui să o faci bine înainte ca cererea să apară. Luați testul în decursul juniorului pentru a vă oferi suficient timp pentru a-l relua dacă este necesar. Verificați cerințele Harvard pentru ultima dată de probă posibilă pentru ACT sau SAT. Este întotdeauna doar o săptămână sau câteva săptămâni după data scadentă a cererii, dar trebuie să aveți deja un scor excelent atunci când aplicați. Harvard cere, de asemenea, să luați două teste SAT II. Nu uitați să trimiteți rapoartele dvs. de scor direct la biroul de admiteri din Harvard.

Cap 2
Au activități extra-curriculare impresionante

 1. Demonstrați excelența prin participarea la un club.
  1
  Demonstrați excelența prin participarea la un club. Deși notele și scorurile dvs. vor dovedi că sunteți capabili de excelență academică, activitățile dvs. extra curriculare vă vor face să vă țineți ca un individ unic care este investit în urmărirea intereselor sale. Găsirea a două sau trei cluburi de care sunteți interesat și depunerea unui efort de a excela în aceste domenii și chiar de a ajunge la un rol de conducere va arăta că sunteți un individ dedicat, bine rotunjit. Amintiți-vă să aveți o calitate peste cantitate. Într-adevăr în picioare în doar unul sau două cluburi este mult mai impresionant decât aderarea la cinci sau șase cluburi doar pentru a le putea menționa în aplicația colegiu. Deveniți un lider. Nu vă alăturați doar unui club, ci alergați ca secretar sau chiar președinte. În majoritatea cluburilor, va trebui să vă deplasați de la un rol de conducere mai mic la rolul principal. Începeți-vă angajamentul în timpul anului dvs. de boboc. Ar trebui să vă alăturați din timp cluburilor și altor activități, astfel încât să puteți arăta o notă de dedicare și angajament. Arătați-vă abilitățile de conducere prin aderarea la Consiliul Studenților și făcându-vă drumul pentru a fi președintele clasei voastre. Dacă vă place să scrieți sau să utilizați tehnologie, aderați la hârtie sau anuar. Dacă vă place politica sau discutați, aderați-vă la echipa modelului Organizației Națiunilor Unite sau la echipa de dezbateri. Dacă iubiți limbile, vă puteți alătura clubului francez sau spaniol. Dacă vă place să acționați, faceți parte din trupa de teatru a școlii. De asemenea, vă puteți alătura unui club sau unei organizații în afara școlii dvs., care are legătură cu o instituție religioasă sau cu comunitatea locală. Nu vă descurajați dacă nu aveți prea mult timp pentru a vă interesa în afara școlii, deoarece trebuie să lucrați după școală. Deși ar trebui să faceți tot ce puteți, veți putea să vă puneți experiența de lucru și pe cererea dvs.
 2. Stați afară prin aderarea la un sport sau la formația școlară.
  2
  Stați afară prin aderarea la un sport sau la formația școlară. Deși nu trebuie să fii atlet sportiv olimpic sau un muzician de clasă mondială care să intre în Harvard, să participi la un sport sau să te înscrii la formația școlară te va face să iesi în evidență. Cu toate că cluburile pot consuma mult timp, luând un sport sau jucând un instrument, trebuie să practicați sau să concurați aproape în fiecare zi după școală, astfel încât acesta să demonstreze un nivel profund de dedicație. Dacă te alături unui sport, încearcă să faci o poziție de lider. Amintiți-vă că nu trebuie să fiți cel mai bun atlet pentru a fi căpitanul echipei. Trebuie să fii cel mai dedicat sau cel mai bine plăcut. Rețineți că în timp ce multe sporturi necesită zece sau mai multe ore de angajare pe săptămână, puteți face și un sport pentru doar unul sau două din cele trei sezoane sportive. De exemplu, puteți rula traversele în toamnă, dar luați iarna pentru a vă concentra asupra studiilor și a cluburilor, apoi pentru a alerga în sezonul următor. Dacă jucați un instrument, trebuie să vă străduiți și să obțineți o poziție de lider în trupa echipei dvs. Câteva colegii se uită la excelența muzicală.
 3. Faceți voluntari în comunitatea dvs.
  3
  Faceți voluntari în comunitatea dvs. Voluntariatul în comunitatea dvs. este o modalitate foarte bună de a arăta generozitatea și inima voastră mare. Este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a impresiona ofițerii de admitere. Există nenumărate modalități de a vă oferi voluntariat în comunitatea dvs., indiferent dacă o faceți prin intermediul Clubului cheie al școlii dvs. sau găsiți oportunități prin intermediul centrului local de tineret sau al organizațiilor caritabile din apropiere. Iată câteva lucruri minunate de făcut: Voluntar pentru a ajuta copiii să învețe să citească în biblioteca locală. Voluntar într-o vârstă înaintată sau casa veteranului din zona dvs. Faceți voluntari într-un adăpost local fără adăpost sau bucătărie de supă. Faceți voluntari pentru a vă curăța comunitatea la un eveniment de curățenie a parcului local. Ajutați la construirea de locuințe pentru Habitat for Humanity. Petreceți voluntariatul de vară sau construiți case într-o țară străină.
 4. Continuați-vă interesele în timpul verii.
  4
  Continuați-vă interesele în timpul verii. Deși vara dvs. ar trebui să fie o vacanță, dacă vreți să impresionați cu adevărat Harvard, nu puteți petrece vara petrecută în costum de baie și vizionând reality TV. Deși ar trebui să faceți ceva timp pentru a vă decomprima din toată munca grea pe care ați făcut-o, ar trebui să găsiți și o modalitate de a continua să vă urmați visurile și să vă urmăriți interesele. Dacă nu faceți nimic în timpul verii, ofițerii de admitere ar putea crede că nu luați inițiativă decât dacă sunteți în școală. Iată câteva lucruri pe care le puteți face: Călătoriți într-o țară străină sau într-un lagăr de limbi străine pentru a vă interesa într-o limbă străină. Luați o cursă de vară în ceva ce vă place la un colegiu local. Petreceți mai mult timp dezvoltându-vă talentele. Du-te la tabara de banda sau la tabara de boot pentru jucatori de fotbal. Obțineți un stagiu într-un loc care se referă la interesele dvs. Dacă vă place știința, încercați să obțineți un loc de muncă într-un laborator. Ia un loc de muncă și muncesc din greu. Admiterile sunt adesea impresionate de studenții care iau inițiativa de a-și plăti propria cale în colegiu, în loc să se bazeze pe părinții lor pentru a acoperi costurile exorbitante.

Cap 3
Pregătiți o aplicație stelar

 1. Scrieți un eseu pe un subiect important pentru dvs.
  1
  Scrieți un eseu pe un subiect important pentru dvs. Eseul dvs. ar trebui să facă două lucruri principale: ar trebui să arate ofițerilor de admitere ce anume sunteți o persoană originală, interesantă și condusă și că aveți abilități de scriere de vârf. Ar trebui să vă faceți timp pentru a scrie un eseu care este semnificativ pentru dvs. și să lăsați suficient timp pentru a vă corecta atunci când ați terminat. Puteți găsi instrucțiunile pentru eseu pe ultima pagină a aplicației. Ar trebui să aibă o lungime de 250-500 de cuvinte. Iată câteva sfaturi. [1] Fii original. Scrie ceva ce numai tu ai putea scrie. Arătați ce vă face deosebit. Afișați caracterul tău puternic. Spuneți o poveste care demonstrează persistența, etica muncii, creativitatea sau chiar capacitatea dvs. de a învăța din greșelile dvs. Fii convingator. Îmbrățișați ofițerii de admitere de la linia de deschidere și păstrați-le interesele cu limba voastră plină de viață, cu propoziții variate și cu subiect interesant. Fii concis. Nu treceți peste limita cuvântului. Ofițerii de admitere vor citi câteva mii de eseuri și nu vor aprecia dacă nu puteți urma indicațiile. Unele subiecte de eseuri despre admiteri populare includ scrierea despre realizările tale într-un club sau un sport, descrierea familiei și a fundalului sau scrierea despre o experiență care schimbă viața. Obțineți feedback. Rulați eseul dvs. de un prieten de încredere sau de un membru al familiei și profesorul de engleză, dacă puteți. Ele vă pot ajuta să prindeți greșeli gramaticale, iar ele vă pot spune dacă eseul dvs. are efectul dorit. Verificați-vă întotdeauna munca. Când ați terminat, verificați eseul pentru greșeli gramaticale și punctuație. Amintiți-vă că ofițerii de admitere nu sunt interesați numai de conținutul eseuului dvs., ci și de cât de bine puteți scrie.
 2. Au cele mai bune evaluări ale profesorilor.
  2
  Au cele mai bune evaluări ale profesorilor. Harvard vă cere să prezentați două evaluări ale cadrelor didactice pentru a oferi o mai bună înțelegere a performanței dvs. în sala de clasă. Alegeți doi profesori care vă cunosc bine și aveți o perspectivă unică asupra punctelor tale forte în clasă și personajul tău. Un profesor vă poate descrie excelența în sala de clasă, precum și contribuțiile dvs. la discuția de curs. Alege un profesor care te-a văzut cu adevărat la cel mai bun nivel academic. Dacă profesorul dvs. este, de asemenea, antrenorul tău atletic sau liderul clubului, el poate adăuga o recomandare și mai multă dimensiune. Alegeți doi profesori din două subiecte diferite. Nu întrebați profesorii de limba engleză din anul al doilea și cel de-al doilea an pentru a scrie recomandări sau poate arăta că excelezi într-un singur subiect. Alege pe cineva care știi că va scrie o recomandare de knock-out. Întrebați elevii mai în vârstă dacă recomandă un anumit profesor sau dacă există un profesor care are reputația că întârzie cu recomandările sau nu scrie ceva prea specific. Nu trebuie doar să alegeți un profesor sau o persoană care are o legătură strânsă cu dvs., dar cineva pe care îl cunoașteți va scrie ceva detaliat și pozitiv.
 3. Adăugați materiale suplimentare dacă acestea sunt necesare.
  3
  Adăugați materiale suplimentare dacă acestea sunt necesare. Deși ar trebui să evitați, în general, ca cererea să fie mai mare decât trebuie, dacă simți cu adevărat că aveți un talent excepțional pentru a arăta lui Harvard, care nu se încadrează în aplicația tradițională, trimiteți-l. Amintiți-vă să arătați discreție. Distribuiți numai aceste materiale dacă simțiți că sunteți cu adevărat excepționali într-un fel. Adăugați de ce sunteți un bun candidat la școală. Explicați modul în care doriți să vă ajutați să îmbunătățiți lumea și cum vă va ajuta la realizarea lui Harvard. Dar încercați să păstrați scurta explicație. Dacă sunteți un muzician excepțional, puteți trimite o casetă de muzică. Dacă ești o actriță uimitoare, trimite-ți o bandă de tine în ultima ta școală. Dacă sunteți un scriitor creator premiat, trimiteți o scurtă poveste.
 4. Completați cererea reală într-un mod atent.
  4
  Completați cererea reală într-un mod atent. Va trebui să completați fie Cererea comună, fie Solicitarea Colegiului Universal pentru Harvard. Acesta este locul în care veți oferi informații despre biografia dvs., familia, activitățile extra-curriculare și experiența dumneavoastră de lucru, precum și onorurile, activitățile și experiența dumneavoastră de lucru. Faceți acest lucru cu grijă și într-un mod care vă arată că știți cum să urmați instrucțiunile. Fii atent. Umpleți tot spațiul pe care vi-l dați fără a trece peste limită. Scrie frumos. Dacă completați manual cererea, demonstrați-vă diligența prin scrierea de manuscrisă bună. Fii impresionant. Descrieți activitățile și onorurile în cel mai impresionant mod posibil. Nu trebuie să mințiți pentru a profita la maximum de realizările tale.
 5. Asigurați-vă că toate aspectele aplicației dvs. sunt completate înainte de a le pune în corespondență.
  5
  Asigurați-vă că toate aspectele aplicației dvs. sunt completate înainte de a le pune în corespondență. Dacă uitați la un element al cererii, nu veți fi considerat candidat. Păstrați o listă de verificare a tuturor elementelor de care aveți nevoie înainte de a trimite o cerere prin poștă sau o puteți trimite online. Iată ce aveți nevoie: [2] Cererea [3]. Eseul tău. Raportul dvs. SAT sau ACT. Ar trebui să vă asigurați că firma de testare trimite scorurile direct la biroul de admitere al lui Harvard. Cele două rapoarte de scor SAT II. Din nou, acestea trebuie trimise biroului de admitere de către compania de testare. Două rapoarte de profesor (recomandări). Suplimentul de la Harvard. Aceasta este o aplicație scurtă care va oferi mai multe informații despre interesele dvs. academice și extra-curriculare. Cererea dvs. de ajutor financiar (dacă vă calificați). Raportul școlar și raportul școlar la mijlocul anului. Completați informațiile din partea de sus a acestora și le transmiteți consilierului de orientare școlară. Raportul școlar ar trebui să fie întors de către consilierul dvs. înainte ca cererea dvs. să se ducă și raportul dvs. la mijlocul anului ar trebui să fie întors la începutul lunii februarie. Amintiți-vă că dacă sunteți acceptat la Harvard, ultimul raport școlar va fi, de asemenea, întors, deci ar trebui să păstrați o notă de excelență. Taxa de depunere a cererii sau taxa de depunere a cererii. Taxa de depunere este de 75 USD.

Cap 4
Trimiteți în cererea dvs.

 1. Transmiteți aplicația la timp (sau devreme).
  1
  Transmiteți aplicația la timp (sau devreme). Procesul de aplicare al Harvard implică o serie de pași realizați pe o perioadă de câteva luni. Dacă solicitați admiterea pentru un termen prematur sau pentru termenul limită de admitere obișnuită, trebuie să vă întoarceți cererea la timp. Aplicația va fi disponibilă până la jumătatea lunii august și ar trebui să faceți un început. Iată câteva date importante pe care trebuie să le rețineți: [4] Candidații pentru acțiuni timpurii ar trebui să se aplice până la 1 noiembrie și vor primi notificări până la data de 13 decembrie. Harvard recomandă ca acești candidați să se întoarcă în cererea lor până pe 15 octombrie. Candidații deciziei regulate ar trebui să se aplice până la 1 ianuarie și vor primi notificări până pe 28 martie. Harvard recomandă ca acești candidați să se întoarcă în cererea lor până pe 15 decembrie. Dacă într-adevăr doriți să mergeți la Harvard, aplicați mai devreme. Decizia nu are caracter obligatoriu, deci va trebui să luați decizia până la 1 mai și să comparați pachetele de ajutor financiar din colegii dacă acestea sunt necesare. Deși Harvard afirmă că nu veți obține un avantaj pentru aplicarea anticipată, ar trebui să faceți acest lucru pentru a vă arăta angajamentul față de Harvard. Veți simți mai multă ușurință dacă știți că ați fost acceptat la Harvard devreme! Dacă aplicați Acțiune timpurie, nu veți mai putea aplica la alte colegii devreme. Singura excepție este dacă vă adresați și instituției publice locale.
 2. Întâlniți-vă pentru un interviu dacă sunteți selectat să faceți acest lucru.
  2
  Întâlniți-vă pentru un interviu dacă sunteți selectat să faceți acest lucru. Odată ce ați aplicat la Harvard, vi se poate cere să vă întâlniți cu alum pentru un interviu în zona dvs. locală. Ar trebui să mergeți la această întâlnire pentru a arăta că sunteți cu adevărat interesat. Nu-ți va face sau nu să-ți spargi șansele de a intra, dar dacă chiar vrei să mergi la Harvard, atunci ar trebui să faci tot ce poți pentru a-ți face visul de la Harvard o realitate. Fiți prompt, politicos, politicos și angajat dacă vă întâlniți. Pregătește-ți câteva întrebări pentru a întreba despre experiența lui Harvard. Nu vă faceți griji dacă nu vi se cere să aveți un interviu. Acest lucru ar putea fi doar pentru că a fost dificil să organizați o întâlnire între dvs. și cineva din zona dvs.
 3. Așteptați o decizie.
  3
  Așteptați o decizie. După ce ați apelat la cererea dvs., nu puteți face nimic decât să așteptați decizia. Puteți preciza dacă doriți decizia dvs. prin e-mail sau printr-o scrisoare oficială privind cererea dvs. Între timp, iată ce puteți face: Mențineți o notă de excelență. Deși vă puteți relaxa un pic, nu este timpul să vă relaxați, să decupați o clasă sau să nu mai fiți un student stelar. Harvard vă va lua serios rapoartele finale la mijlocul anului și (dacă sunteți acceptat). Planificați o vizită în campus. Dacă nu ați vizitat deja campusul, verificați-l pentru a vedea dacă acesta se potrivește perfect cu dvs. Aplicați la alte colegii. Harvard este o școală de vis chiar pentru cel mai uimitor student, așa că asigurați-vă că aplicați la unele școli de siguranță, precum și alte liga de iedera și colegii de prestigiu. Nu obsedați. Nu puteți face nimic pentru a schimba decizia o dată ce aplicația dvs. este în poștă, deci vă bucurați de anul înaintat și faceți ceea ce faceți în mod normal. Reactați corespunzător. Dacă intrați, aruncați-vă o petrecere mare! Și dacă nu, nu transpirați. S-ar putea să vă simțiți ca școala dvs. de vis, dar veți avea timpul vieții dvs. într-o altă instituție uimitoare înainte să o știți. Din cei 34.303 de studenți care au aplicat pentru clasa Harvard din 2016, au fost admiși doar 2.770 de studenți. Nu vă descurajați dacă simțiți că ați îndeplinit toate cerințele și totuși nu ați făcut tăietura.