Cum să intri în modelarea masculină

Fiind un model de sex masculin nu înseamnă neapărat obținerea unei plimbări libere la cele mai bune petreceri din oraș. Este nevoie de muncă grea și de nenumărate ore să fie un model masculin și, uneori, puțină plată. Acestea fiind spuse, intrarea în industria de modelare ca bărbat este puțin mai ușoară decât femeile, deoarece modelele masculine nu trebuie să îndeplinească aceleași cerințe fizice rigide tot timpul și pot funcționa de mai mulți ani - unii dintre ei care lucrează bine în cei cincizeci de ani. Dacă doriți să obțineți modele de sex masculin, învățați cum să obțineți expunerea în industria de modelare, să semnați cu un agent și să începeți căutarea de lucru în timp ce vă aflați în formă fizică și mentală.

Cap 1
Expunerea

 1. Faceți cunoștință cu standardele din industrie.
  1
  Faceți cunoștință cu standardele din industrie. Deși modelele de sex masculin au o anumită flexibilitate în ceea ce privește aspectul lor decât modelele de sex feminin, există încă câteva standarde generale pe care ar trebui să le îndepliniți dacă doriți să fiți un model masculin. Dar dacă nu îndepliniți toate aceste standarde, nu fiți prea descurajați; dacă ați avut într-adevăr "aspectul", atunci este posibil să puteți găsi muncă chiar dacă sunteți sub înălțimea medie sau peste greutatea medie pentru modelele masculine. Iată câteva puncte pe care trebuie să le luați în considerare atunci când decideți dacă trebuie sau nu să ajungeți la modelarea masculină: [1] Standardele industriale sunt cuprinse între 5â € 11â € și 6â € 2â € în înălțime. Spre deosebire de modelele de sex feminin, care se confruntă cel mai mult cu lipsa muncii până la vârsta de 25 de ani, modelele de sex masculin își pot găsi munca în anii '50. Bărbații între 15 și 25 formează piața "bărbaților tineri". Barbatii de la 25 la 35 sunt "adultii barbati". O greutate tipică pentru bărbați este între 140 și 165 de ani, însă acest lucru va depinde de indicele de masă corporală. Măsurătorile medii sunt de 40 de lungimi regulate până la 42. În mod obișnuit, industria de modelare nu merge pentru bărbații prea păroși în regiunea pieptului și a brațelor. Fii pregătit să faci niște ceară înainte să-ți urmezi cariera.
 2. Decideți ce tip de modelare doriți să urmăriți.
  2
  Decideți ce tip de modelare doriți să urmăriți. Tipul de modelare pe care îl faci poate influența felul în care cauți locul de muncă, tipul de fotografii pe care le iei pentru a obține locul de muncă și abordarea pe care o iei în momentul în care începi în cariera ta de modelare. De exemplu, va trebui să îndepliniți standarde diferite pentru a arăta ca un model de pistă în locul unui model de catalog, care ar trebui să ofere o imagine mai realistă asupra bărbaților. Iată tipurile de modelare pe care le puteți urmări: modelele de modă promovează îmbrăcămintea și îmbrăcămintea. Modelele de modă de vârf lucrează cu faimoasele case de modă sau designeri. Modelele editoriale funcționează numai pentru anumite publicații. Modelele de pistă lucrează la show-uri de modă. Modelele Showroom afișează îmbrăcăminte la petreceri de modă sau buticuri. Modelele comerciale tipărite sunt fotografiate pentru reviste, ziare, panouri publicitare și alte materiale publicitare tipărite. Modelele de catalog sunt angajate să apară în cataloage. Modelele promoționale lucrează în convenții sau târguri. Modelele de specialitate specializează o parte a corpului lor, cum ar fi mâinile, picioarele, gâtul, părul sau picioarele. Modelele de caractere sunt folosite pentru a reprezenta oamenii obișnuiți. Glamour modeling se concentrează mai mult pe model decât produsul real.
 3. Ia ceva expunere.
  3
  Ia ceva expunere. Deși poți sări peste acest pas și mergi direct la încercarea de a semna cu un agent, nu ar putea face rău să ai fața acolo și să ai o experiență de modelare, astfel încât să ai ceva la ce să îndrepți când te apropii de agenții. Încercați să apăreați în anunțuri ziare locale, emisiuni TV, reviste sau chiar emisiuni de modă. S-ar putea să atragi atenția oamenilor potriviți fără să apelați direct la un agent. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să obțineți absolut orice activitate puteți. Amintiți-vă că încercați să vă construiți și să vă mențineți imaginea, deci nu faceți ceva care este complet sub demnitatea voastră, nu este luat de un fotograf adevărat sau care nu reprezintă cine vă aflați deloc. Nu trageți în nimic mai puțin decât lenjeria dvs., dacă nu vă plătiți. S-ar putea să vi se spună că ar trebui să tragi nud sau un nud implicit pentru a obține niște fotografii gratuite, dar ar trebui să eviți astfel de oferte cum ar fi ciuma. Nu trageți nud decât dacă este pentru un profesionist, reputat și a stabilit o companie care vă plătește pentru munca dvs. Dacă luați nuduri cu fotografi, cine știe unde vor ajunge.
 4. Obțineți fotografii profesionale făcute.
  4
  Obțineți fotografii profesionale făcute. Deși veți putea să vă dezvoltați portofoliul după ce vă semnați cu o agenție, obținerea unor fotografii profesionale făcute în prealabil vă va face să arătați profesional și vă va oferi ceva pentru a indica dacă vă prindeți ochii unei persoane din industrie. Nu faceți doar fotografia dvs. luată de cineva cu o cameră ieftină, care are doar experiență în fotografiile anuale; faceți fotografia ta ruptă de un fotograf de peste medie, pentru a arăta, bine, peste medie. Asigurați-vă că primiți un formular de lansare a modelului semnat de fiecare fotograf cu care lucrați. Acest lucru vă va asigura că știți exact ce se întâmplă cu fotografiile realizate de dvs. Nu pierdeți timpul cu un fotograf "portret". Vreți să faceți fotografii de modelare, nu fotografia dvs. de ani în vârstă. Asigurați-vă că aveți un șasiu standard și mai multe cadre corporale întregi. Deoarece oamenii care au nevoie de serviciile tale vor dori probabil să vadă cum arată tipul corpului tău, să includă un corp întreg împușcat în pantaloni scurți sau lenjerie de corp și un capac de rezervor. Includeți o lovitură suplimentară în îmbrăcămintea casuală, iar cea de-a treia împușcături în afaceri casual sau un costum complet. Obțineți fotografii alb-negru și color.
 5. Evitați înșelătoriile.
  5
  Evitați înșelătoriile. Din păcate, înșelătoriile sunt prea prezente în agenția de modelare. Puteți obține scamed în timpul aproape orice pas pe parcurs, de la a fi înșelat în a lua fotografii scumpe de la un fotograf de umbră sau de a fi "semnat" cu un agent fals sau disreputabil. Iată câteva lucruri care trebuie să vă faceți griji în timp ce vă deplasați înainte: [2] Fotografi care plătesc rate ridicole pentru a obține un portofoliu împreună. Odată ce v-ați înscris la o agenție, veți putea dezvolta pe deplin portofoliul dvs., evitați astfel fotografiștii care vă oferă să vă vândă un portofoliu de mii de dolari, susținând că este singura modalitate de abordare a unui agent. Agenții care percep taxe exorbitante în avans. Dacă un agent vă cere o înregistrare mare sau o taxă de portofoliu, mergeți pe dealuri. Agenții nu ar trebui să profite până nu vă vor face un concert și veți obține o reducere a profitului. Aceste agenții de încredere nu vor avea în general mulți clienți, vor fi noi în industrie și nu vor avea conexiunile necesare pentru a vă ajuta să lucrați. Scoli scumpe de modelare. Rețineți că nu există școli certificate pentru modelare. Sigur, ei vă pot ajuta să învățați cum să mergeți, să vă exprimați și să vă gestionați expresiile faciale, dar este posibil să fiți mai bine să învățați aceste abilități online sau să citiți o carte. Aceste școli se pot pretinde că te fac să lucrezi, dar nu te suge la ele decât dacă pot dovedi cu adevărat că au ajutat alte modele să-și facă treaba. Oamenii care te apropie de tine. Desigur, modelul ocazional are o poveste despre a fi abordat aleator la un eveniment sau chiar la un club de noapte spunându-i că are "aspectul", dar de cele mai multe ori, acest lucru este făcut de personaje umbrite care cred că pot obține bani doar prin mângâind ego-ul tău. [3] Dacă acești bărbați cer metode umbroase de plată, este chiar mai mult un indiciu că trebuie să oprești contactul cu ei. Desigur, dacă acești oameni se dovedesc a avea legături reale, atunci tocmai ai avut noroc. Persoanele care vă oferă bani online pentru informații personale. Evitați site-urile online, cum ar fi Model Mayhem, unde oamenii vă pot oferi bani în schimbul informațiilor despre cărțile de credit și a altor informații personale. Acest lucru te face să fii ținta furtului de identitate.
 6. Luați în considerare trecerea la un oraș mare.
  6
  Luați în considerare trecerea la un oraș mare. Dacă sunteți cu adevărat serioși în a fi un model masculin, atunci nu puteți trăi într-un oraș cu doar două semafoare pentru totdeauna. Trebuie să vă mutați într-unul dintre orașele mari de modelare, cum ar fi New York City, Los Angeles, Londra, Milano sau Paris. Puteți găsi, de asemenea, activități regionale în alte orașe, cum ar fi Chicago sau Miami. Nu simți că nu poți fi un model dacă nu îți poți permite mișcarea imediat; încercați să căutați căutări de model în zona dvs. sau contactați agențiile direct de la domiciliu (mai târziu, mai târziu).

Cap 2
Semnarea cu un agent

 1. Participă la un apel deschis.
  1
  Participă la un apel deschis. Un apel deschis este atunci când o agenție de modelare permite oricărei persoane să intre în birou la audiție. Va trebui să așteptați în conformitate cu multe alte modele până când veți fi invitați într-o cameră individuală pentru ca agenții să vă privească și să vedeți dacă aveți ceea ce căutați. De multe ori, puteți aștepta ore întregi pentru a fi văzute mai puțin de un minut. Acest lucru poate fi un pic nervos-wracking, dar hei, este ceea ce vă înscrieți pentru. [4]
 2. Mergeți la o căutare model.
  2
  Mergeți la o căutare model. Căutarea unui model este ca un apel deschis, cu excepția faptului că este deținut de agenții care călătoresc în orașe mici care caută modele. Din moment ce fac efortul de a călători în locația dvs., va trebui să plătiți o mică taxă care trebuie văzută, care ar trebui să costă undeva în jur de 25 de dolari. Aceasta este o opțiune excelentă dacă locuiți într-un oraș mai mic, unde există mai puține oportunități de modelare. La fel ca un apel de modelare, șansele dvs. de a fi selectate nu sunt ridicate, dar puteți face legături valoroase. [5]
 3. Introduceți un concurs de modelare.
  3
  Introduceți un concurs de modelare. Deși acestea sunt greu de câștigat, dacă reușești să câștigi un concurs de modelare, poți să începi cariera de modelare. Asigurați-vă că este un concurs de reputație condus de o companie de renume și că nu trebuie să plătiți o taxă ridicolă de intrare. Multe dintre aceste competiții vă vor face chiar semnate cu o agenție dacă veți câștiga. Și chiar dacă nu câștigi, va fi un alt mod de a te pune acolo. Asigurați-vă că analizați cerințele specifice necesare pentru a intra într-un concurs de modelare. Probabil că va trebui să fii pregătit cu un set de imagini.
 4. Du-te la convențiile de modelare.
  4
  Du-te la convențiile de modelare. Acesta este un mod perfect de a obține o expunere, precum și de a satisface alte modele și agenți profesioniști. Din păcate, poate fi destul de scump să participi la una dintre aceste convenții (de obicei, în jur de 200 - 4000 $), deci dacă o faci, trebuie să profiți cât mai mult de ea, acționând profesional și întâlnit cât mai mulți oameni.
 5. Fă-o singur.
  5
  Fă-o singur. Asta e corect. O altă modalitate de a fi semnat de o agenție este să vă contactați singuri. Căutați pe Internet liste de agenții de modelare reputate, cum ar fi Elite sau Major Management, și obțineți adresele lor de e-mail. Apoi, trimiteți-le un e-mail profesional cu câteva fotografii profesionale ale dvs. în diverse poziții. Deși acest lucru va necesita să construiți un portofoliu în prealabil, acesta poate fi plătit.
 6. Înregistrați-vă cu o companie de cercetare.
  6
  Înregistrați-vă cu o companie de cercetare. Acesta este un mod bun și relativ ieftin de a vă pune acolo și nu trebuie să faceți tot munca de publicitate pe cont propriu. Găsiți o companie de renume, cum ar fi www.modelscouts.com și www.minxmodels.com, și să le plătiți între $ 60 - $ 150 de dolari pentru a vă ajuta să găsiți locul de muncă. Va trebui să vă trimiteți profilul dvs. și ei vă vor transmite informațiile agențiilor majore.
 7. Înscrie-te la un agent.
  7
  Înscrie-te la un agent. Odată ce ați sărit prin cercuri și ați găsit un agent care vă place aspectul dvs., va fi momentul să vă semnați contractul. Din nou, asigurați-vă că agentul nu cere bani în față. Un agent real ar trebui să facă bani numai după ce el sau ea te face bani. Și chiar dacă agentul pare legit, asigurați-vă că aveți un avocat să mergeți asupra contractului cu dumneavoastră pentru a vă asigura că încheiați un acord echitabil. [6] Când vorbiți cu agentul, puteți întreba despre orice sindicat i se permite să se alăture și, de asemenea, să întrebați dacă puteți face lucrări de modelare pe o parte. Dacă v-ați semnat cu un agent de top și aveți șansa de a face niște bani serioși, vă puteți gândi și la întâlnirea cu un contabil pentru a vorbi despre modul în care veți urmări câștigurile.

Cap 3
Trăind viața unui model masculin

 1. Începeți să căutați un loc de muncă.
  1
  Începeți să căutați un loc de muncă. Odată ce v-ați semnat cu un agent, vă veți construi portofoliul, ceea ce vă va ajuta să vă angajați. Agențiile vă vor ajuta să obțineți șansa de a merge la interviuri de modelare, care sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de go-sees. Deci, începeți să mergeți la go-vă, acționați profesional, și nu fi frustrat dacă nu obțineți un concert imediat. Agenția nu vă poate garanta că lucrați, dar un bun agent nu te-ar lua pe tine dacă nu crede că ai avut o șansă bună să găsești o muncă minunată. Au perseverență. Nu veți avea un concert cu Calvin Klein la prima dvs. vizită, în ciuda a ceea ce ați auzit.
 2. Rămâneți profesionist.
  2
  Rămâneți profesionist. Indiferent dacă ați făcut-o mare sau doar începeți, nu doriți să vă dezvoltați reputația de a fi nerecunoscător, nepoliticos sau chiar târziu. Dacă doriți să rezistați în industrie, iată câteva lucruri pe care trebuie să le îndepliniți pentru a îndeplini standardele profesiei, la fel cum ați face cu orice altă carieră: Fii prompt la întâlniri. Fiți amabili și profesioniști pentru toată lumea cu care veniți în contact. Luați în considerare investiția într-un antrenor personal pentru a vă ajuta să rămâneți pe o dietă echilibrată și pentru a atinge obiectivele de exercițiu pentru tonul muscular optim. Luați o abordare meticuloasă la regimul de îngrijire și îngrijire a pielii. Retrageți-vă pentru serile devreme în noaptea dinainte de a lucra. O mulțime de somn vă va ajuta să evitați cercurile întunecate sub ochi și vă va oferi un aspect mai odihnit și mai sănătos celor la care lucrați.
 3. Păstrați slujba de zi.
  3
  Păstrați slujba de zi. Deși toată lumea aude povestea despre modelul masculin care a fost descoperit pe o navă de marfă rusească sau chiar când a stat la un bar în Vegas la ora trei dimineața, problema este că majoritatea modelelor de sex masculin nu sunt doar instantaneu să fie descoperite și trebuie să continue să muncească din greu chiar și după ce se semnează cu un agent. Aceasta înseamnă că, dacă nu vă aflați printre foarte puținele modele de bărbați norocoși care pot supraviețui doar în ceea ce privește venitul lor de modelare, va trebui să vă păstrați slujba de zi sau să găsiți o altă sursă de venit pentru a vă menține. Dacă munca ta de zi este prea multă muncă, găsește doar o altă sursă de venit care lucrează pentru tine. Multe modele masculine sunt chelneri sau barmani cu jumătate de normă.
 4. Rămâneți sănătoasă din punct de vedere fizic și mental.
  4
  Rămâneți sănătoasă din punct de vedere fizic și mental. Deși industria de modelare a bărbaților este puțin mai puțin exagerată decât industriile de modelare feminine, modelele de sex masculin cad victimă acelorași probleme care afectează modelele de sex feminin, cum ar fi, de exemplu, o stima de sine scazuta, senzație de profunda insecuritate sau, mai rău, Iată câteva lucruri pe care să le țineți minte pe măsură ce încercați să rămâneți sănătoși în timpul carierei dvs. ca model masculin: [7] Asigurați-vă că continuați să mâncați sănătoși, să faceți exerciții fizice și să vă reamintiți că sunteți o persoană demnă; nu lasati stilul de viata al modelarii sa va scada. Respingerea este o parte a jocului și, dacă sunteți deja predispusă la nesiguranță și la auto-respingere, modelarea masculină poate să nu fie cea mai bună cale pentru dvs. Deși o parte din stilul de viață al modelării vă poate cere să mergeți la petreceri și să vă schmoozați cu mulți oameni, nu deveniți dependenți de droguri sau de alcool. Nu numai că acest lucru va provoca durere mare pentru tine mental și fizic, dar va avea un efect negativ asupra aspectului fizic.