Cum să flirtezi cu o fată prin mesaje text

Te-ai săturat să trimiți texte ciudate acelei fete speciale din viața ta? Urmați pașii descriși mai jos pentru a deveni un expert în flirturi și impresionați-vă la o întâlnire!

Cap 1
Tehnici de flirte de text

 1. Nu fi plictisitor și previzibil.
  1
  Nu fi plictisitor și previzibil. Cea mai gravă fricțiune de crimă pe care o puteți comite este să fii plictisitor și previzibil. Mesajele dvs. text ar trebui să fie distractive și interesante. Dacă nu vă puteți gândi la ceva distractiv sau interesant de spus, atunci probabil că nu ar trebui să o scrieți deloc. De exemplu, nu ar trebui să începeți o conversație text cu mesaje ca plictisitor ca "Hey :)" sau "Cum merge ziua ta?" Total snore fest. Probabil primește astfel de mesaje de la fiecare tip pe care-l întâlnește, așa că faceți ceva pentru a vă face să ieșiți în evidență. Încercați ceva un pic mai unic, ceea ce îi oferă un stimulent să răspundă, cum ar fi "ați înșelat total la fotbal noaptea trecută, eu cer un rematch."
 2. Personalizați-vă.
  2
  Personalizați-vă. Mesajele text se pot simți puțin impersonale uneori, deci face tot posibilul pentru a le face cât mai personale posibil, când poți. Acest lucru va crea mai mult un raport între voi doi. Folosește-i numele într-un mesaj - fetele primesc o emoție reală de a-și vedea numele într-un mesaj, este ceva mult mai intim despre asta. În mod alternativ, ați putea folosi porecla specială cu care ați botezat-o, ceea ce face să vă simțiți ca și voi doi împărtășind o glumă în interior. Utilizați termenii "noi" și "noi" în mesajele dvs. - acest lucru creează o atmosferă "eu și voi împotriva lumii" pe care fetele o iubesc.
 3. Plătește-i un compliment.
  3
  Plătește-i un compliment. Încercați, de exemplu, "Wow, iubiți-vă părul astăzi, arăți atât de minunat". Este destul de simplu - fetelor le place să fie complimente, le face să se simtă special și apreciate. Deci, dacă poți face câteva complimente bune în mesajele tale, du-te la el. Încercați un compliment clasic (dar eficient), cum ar fi "Nu pot să nu mai mă gândesc la tine în acea rochie neagră și albastră" sau să mergeți la ceva mai puțin neconvențional ca "aveți simțul umorului cel mai ciudat - dar îmi place". Asigurați-vă că complimentul este autentic - nu spuneți ceva ce nu înseamnă doar pentru a obține partea ei bună. Fetele pot mirosi un fals de la o milă distanță.
 4. Fii misterios.
  4
  Fii misterios. Nu există nici un rău în a fi oarecum misterios în mesajele tale text - vrei să simtă că te va urmări, nu invers, așa că încercați să fiți puțin vagi sau înlăturați uneori, doar nu atât de mult încât ea devine suspicios față de dvs. comportament. Dacă vă întreabă cum a fost ziua dvs., de exemplu, nu ar trebui să scrieți un mesaj lung care să cronice fiecare detaliu plictisitor (vezi Pasul 1). Incearca ceva de genul "A fost destul de bizar, de fapt, oamenii nu inceteaza sa ma uimeasca". Sperăm că va fi intrigată și va apăsa pentru mai multe detalii în mesajul următor. Sau dacă întreabă ce planuri aveți pentru weekend, nu fiți prea apropiați (dacă nu aveți planuri cu adevărat interesante). Spunându-i că probabil vei petrece weekendul lucra la o lucrare pe care ai dat-o, nu o va interesa. Spune-i că ai de gând să ucizi un dragon sau ceva la fel de neobișnuit - nu trebuie să fie adevărat atâta timp cât e interesant.
 5. Trăgați-o puțin.
  5
  Trăgați-o puțin. Teasingul este o metodă excelentă de a flirta - creează un fel de intimitate între dvs. fără a deveni prea gravă. Așa cum am menționat mai înainte, chemarea fetei tale printr-o porecla drăguță (cea pe care o folosești doar tu) este o modalitate bună de a te distra de ea fără a fi ofensator. Ceva de genul "pistrui" sau "mici dor de perfect" sunt exemple bune. Trăgați-o despre ceva ce a spus sau a făcut ultima oară când ai stat împreună. De exemplu, dacă îți spune că apucă o Coca-Cola, poți spune ceva de genul "nu-ți tragi nasul așa cum ai făcut-o ultima dată"). Acesta este un exemplu de umor de apel, care atrage atenția asupra momentului în care voi doi vă distrați împreună, făcându-i să se gândească pozitiv la relația voastră. Doar asigurați-vă că nu traversați linia ca fiind medie sau ofensivă, sau că relația dvs. de trimitere va muri o moarte rapidă.
 6. Fii sugestiv.
  6
  Fii sugestiv. Desigur, nici o relație de flirt nu ar fi completă fără o sugestie puțin cam obrazitoare pentru a păstra lucrurile interesante. Ai putea să te duci pe traseul clasic de a întreba ce poartă sau să-i spună ceva de genul "Te-am iubit în rochia aceea, dar cred că mi-ar plăcea și mai mult ce e sub ea". O altă tehnică bună este de a lua un comentariu nevinovat al ei și de ao interpreta în mod deliberat greșit ca ceva sexual. De exemplu, dacă spune ceva de genul "Nu-mi vine să cred cât este de mult!" (referindu-se la un film sau la ceva la fel de inofensiv), ai putea răspunde cu un simplu "asta a spus". Dacă ești puțin nervos să mergi pe traseul sexting, poți încerca să spui că ai ieșit din duș. Acest lucru pune mingea în curtea ei, dacă ea răspunde într-un mod flirting sexual (cum ar fi "dang, aș vrea să văd că"), veți ști că ea este deschisă la ea.

Cap 2
Eticheta flirtului de text

 1. Păstrați mesajele scurte și dulci.
  1
  Păstrați mesajele scurte și dulci. Mesajele text lungi sunt plictisitoare și te vor face să pari prea dornici. Prin urmare, trebuie să încercați întotdeauna să păstrați mesajele scurte și dulci - nu mai mult de două sau trei propoziții. Încercați să faceți ca fiecare mesaj să fie amuzant, inteligent sau dulce - flirturile nu trebuie să implice niciodată vorbe minore despre vreme.
 2. Trimiteți un număr egal de mesaje.
  2
  Trimiteți un număr egal de mesaje. Ar trebui să existe o anumită egalitate în fiecare relație de trimitere text - o persoană nu ar trebui să trimită un număr substanțial mai mare de texte decât celălalt. Trimiterea prea multor texte vă va face să pari prea dornici și puțin prea disponibili. Va simți ca și cum ați fi prea puternici - ceea ce o va spulbera sau o va face să piardă interesul. Nu trimiteți suficiente texte, pe de altă parte, ar putea să vă facă să pari dezinteresați sau să o conduceți să creadă că trimiteți mai multe fete la o dată. Dacă acesta este cazul, ea poate decide să vă dea drept cauză pierdută. Prin urmare, trebuie să găsiți un echilibru prin trimiterea unui număr aproximativ egal de mesaje text, iar soldul să fie înclinat ușor în direcția ei dacă este posibil. Acordați atenție, de asemenea, cine inițiază și termină fiecare conversație text - doriți să o alternați dacă este posibil.
 3. Fii atent cu ortografia și gramatica.
  3
  Fii atent cu ortografia și gramatica. Vrei să dai impresia că ești inteligent și inteligent în mesajele tale text, care poate fi foarte dificil dacă ești "txtin lyk dis". Adolescenții ar putea fi în stare să scape, dar oricine are peste 18 ani ar trebui să acorde puțin mai multă atenție ortografiei și gramaticii. Nu trebuie să mergeți în căutarea unor cuvinte mari în dicționar doar pentru a vă părea inteligenți, faceți o scanare rapidă a fiecărui text înainte de al trimite, pentru a vă asigura că nu există semne greșite sau greșeli greșite. Punctuația poate avea un impact uriaș asupra modului în care textul dvs. este interpretat. De exemplu, dacă fată dvs. vă trimite o imagine de sine într-un costum nou, "wow!" sună mult mai entuziast decât "wow", în timp ce "îmi place ..." este mult mai flirty și sugestiv decât "îmi place". Doar nu exagerați cu punctele de exclamare, semnele de întrebări, chipurile zâmbitoare, fețele vicky și alte emoticoane - ele pot fi foarte eficiente în contextul potrivit, dar pot părea juvenilă dacă sunt suprautilizate.
 4. Nu lăsa conversația să tragă.
  4
  Nu lăsa conversația să tragă. Una dintre cele mai importante abilități de scriere a textului este capacitatea de a încheia o conversație pe moarte. Dacă lăsați sesiunile de trimitere de text să fie trase prea mult, veți rămâne fără lucruri interesante și conversația va deveni rapid incomod și plictisitor. Trucul este să încheiați conversația înainte de a ajunge la acel moment, astfel încât să puteți lăsa întotdeauna să o mai vrea. Încercați să vă încheiați cu ceva drăguț și flirty cum ar fi "Trebuie să plecați, iubito, vă voi vorbi mâine. Nu intrați în prea multe necazuri fără mine!" sau "Timp pentru pat - trebuie să-mi fac somnul frumos, să te văd în visele tale!"
 5. Nu utilizați flirturi de text în loc să flirtați.
  5
  Nu utilizați flirturi de text în loc să flirtați. Textarea ar trebui utilizată doar ca o metodă de flirturi între decalajul real între sesiunile de flirt reale din viața reală. În timp ce textarea este grozavă și toate (și uneori puteți spune lucruri pe care le-ați fi rușine să le spui personal), nimic nu poate bate scântei care zboară când flirtezi în persoană. Utilizați sesiunile de text pentru a organiza o dată sau pentru a vă planifica următorul hangout casual. Acest lucru vă oferă textului un scop și este ceva cu care puteți aștepta amândouă. Amintiți-vă că lucrurile cum ar fi contactul prelungit cu ochii, un zâmbet orbitor și o perie bine întreruptă a brațului bate o grămadă de cuvinte pe ecran în fiecare zi.