Cum să uiți de o fată de care îți place

Nu te poți opri să te gândești la o fată care îți place și obsesia ta te împiedică să te bucuri de viața ta. Ai încercat totul, dar tot nu o poți scăpa de minte. Deși s-ar putea să simți că nu veți putea niciodată să uitați această fată specială, scutirea poate veni mai devreme decât credeți dacă urmați acești pași simpli.

Cap 1
Înțelegerea problemei dvs.

 1. Realizează că trebuie să uiți fata.
  1
  Realizează că trebuie să uiți fata. Înainte de a putea să uitați de fată, trebuie să recunoașteți că este timpul să nu mai gândiți la ea. Ar trebui să renunți la faptul că gândirea despre această fată nu numai că ia o mare parte din zi și că te ține în seara asta, dar și că te face absolut mizerabil. Iată cum să știți că nu vă puteți opri să vă gândiți la ea: dacă simțiți că nu puteți pleca cinci minute fără să vă gândiți la fată. Dacă te gândești doar la fata mai mult ori de câte ori încerci să o uiți. Dacă comparați fiecare fată pe care o cunoașteți sau o întâlniți cu cea despre care vă gândiți. Dacă vă este imposibil să fiți interesat de alte fete, chiar dacă acestea manifestă un interes pentru dvs. Dacă te găsești obsesiv scris despre fata sau desenat fata ei. Dacă fiecare cântec pe care îl auziți îți aduce aminte de ea. Dacă nu puteți merge mai mult de câteva ore fără a verifica profilul Facebook al fetei sau feed-ul Twitter. Dacă simți că nu vei fi niciodată fericit dacă nu poți fi cu fata.
 2. Aflați de ce nu vă puteți opri să vă gândiți la ea.
  2
  Aflați de ce nu vă puteți opri să vă gândiți la ea. Odată ce ați recunoscut că aveți o problemă, trebuie să vă gândiți de ce nu vă puteți opri să vă gândiți la această fată. Înțelegerea rădăcinii problemei dvs. vă va ajuta să găsiți o soluție. Iată câteva motive pentru care te gândești la ea: Nu ai întâlnit niciodată o astfel de fată uimitoare în viața ta și ești convins că nu există nimeni altul ca ea. E atât de specială încât trebuie să o ai. Dacă aceasta este situația, spuneți-vă că veți putea întâlni o altă fată care este și mai specială dacă aveți răbdare. Ești atât de nemulțumit de atât de multe aspecte ale vieții tale încât simți că această fată va rezolva toate problemele tale și te va aduce fericirea adevărată. În acest caz, ar trebui să lucrați pentru îmbunătățirea altor aspecte ale vieții, cum ar fi sănătatea sau relațiile voastre. Te gândești în felul ăsta la fiecare fată care îți place. Sari de la obsesia unei fete la alta. Dacă acesta este cazul, gândirea obsesivă vă poate împiedica să vă bucurați de viața voastră sau de orice relații viitoare. Obții o relație serioasă. În acest caz, poate fi chiar mai dificil să nu mai gândiți la fată, dar veți putea să o faceți în cele din urmă. Înainte de a face acest lucru, va trebui să faceți pașii potriviți pentru a afla cum să fixați o inimă spartă.
 3. Faceți un plan de joc.
  3
  Faceți un plan de joc. După ce te-ai gândit la motivele care stau în spatele obsesiei tale cu fata, trebuie să creezi un plan să nu te mai gândești la ea. S-ar putea să simțiți că nu va fi niciodată posibil să o uitați, dar odată ce ați dezvoltat un plan și ați angajat să o executați, veți descoperi că este mai ușor decât credeți. Iată câteva lucruri pe care să le includeți în planul dvs.: Dacă nu ați făcut deja acest lucru, întrerupeți contactul cu fata. Dacă fată este în grupul de prieteni sau în clasa ta, încearcă să nu ieși cu prietenii tăi la fel de mult sau să încerci să stai cât mai departe de ea. Dar dacă sunteți în legătură cu ea doar pentru că continuați să vorbiți cu ea sau dacă vă vorbește doar pentru a vă chinui, apoi a tăia lucrurile. Cu cât mai puțin timp petreceți în jurul ei, cu atât mai repede o veți putea uita. Nu o trage pe social media. Efectuați un plan pentru a înceta să vă uitați la pagina de pe Facebook. Dacă verificați tot timpul, faceți un gol pentru a verifica o dată mai puțin în fiecare zi, până când veți putea să faceți o zi sau chiar câteva zile, fără a verifica deloc profilul ei. De asemenea, puteți lua măsuri mai extreme prin încheierea prieteniei dvs. pe Facebook sau prin dezactivarea contului dvs. Facebook împreună. Ștergeți numărul de telefon. Dacă numărul este în telefon, scapă de el. Dacă într-adevăr aveți nevoie de un motiv oarecare, scrieți-o și ascundeți-o. La sfârșitul fiecărei zile, încercați să estimați cât timp ați petrecut să vă gândiți la ea. Fa un scop să te gândești la ea de treizeci de minute mai puțin în fiecare zi. Rețineți că acest lucru poate fi greu de urmărit și că dacă observați prea mult despre cât de des te gândești la fată, obsesia ta se poate înrăutăți. Stabiliți o dată când veți uita oficial fata. Ar putea fi câteva luni sau chiar un an distanță. Fii răbdător. Înainte de a începe să uitați de fată, spuneți-vă că acest lucru va dura mult timp și nu vă lăsați frustrat dacă nu vă puteți opri imediat din gândirea fetei sau simțiți că vă gândiți la ea chiar mai mult când începeți executarea planului dvs.

Cap 2
Petreceți timp cu oamenii pe care îi iubiți

 1. Petreceți timp cu familia.
  1
  Petreceți timp cu familia. Este important să vă petreceți timp cu cât mai mulți oameni posibil pentru a vă reaminti că fata visei tale nu este singura altă persoană din univers. Menținerea unei relații sănătoase cu familia ta vă va ține la pământ și de la un punct de plecare în gândire obsesivă. Iată ce puteți face: Dacă locuiți în apropierea sau cu familia, oferiți-vă ajutor în jurul casei. Nu numai că îi vei ajuta pe membrii familiei tale ocupate, dar te vei simți mai util. Apelați-vă acasă pentru a verifica cât de mult puteți. Înainte de a face acest lucru, puteți chiar să faceți câteva lucruri pentru a discuta, pentru a vă asigura că puteți vorbi despre alte lucruri decât fata. Dacă sunteți apropiați de familia dvs., cereți sfatul. Audierea altor persoane din familia dvs. vorbind despre abilitatea lor de a trece peste o obsesie din trecut vă va face să vă simțiți mai puțin singuri și că obiectivul dvs. nu este insurmontabil.
 2. Petreceți timp cu cei mai apropiați prieteni.
  2
  Petreceți timp cu cei mai apropiați prieteni. Prietenii dvs. cei mai apropiați vă pot face să vă simțiți mai iubiți și mai necesari și vă pot distrage atenția de la fata la care vă gândiți mereu. Petreceți timp semnificativ cu prietenii dvs. sau participați la concerte sau filme cu ei, pentru a vă lua gândurile de pe fată. Iată ce trebuie să faceți: găsiți activități amuzante în legătură cu prietenii dvs., cum ar fi canotajul, verificarea unui nou restaurant sau instruirea pentru un 5K împreună. Obținerea obiectivelor tangibile de a ajunge împreună va păstra de la îndoială când stați doar în jurul discuțiilor cu prietenii. Deschideți-vă prietenilor. Fără a vă plânge mereu de fata visurilor, găsiți o modalitate de a discuta despre problema dvs. și de a vedea dacă au o înțelegere. Dacă prietenii tăi știu că treci printr-un timp greu, ei vor încerca să stea mai mult împreună cu tine și chiar te pot forța să ieși din casă. Dacă vă simțiți prea supărat să părăsiți casa, întrebați-vă prietenii să vină. Dacă obsesia dvs. este atât de debilitantă în câteva zile încât nici măcar nu doriți să părăsiți casa, întrebați-vă prietenii să vină cu o cutie de pizza sau cu un film vechi - aveți garanția că vă veți simți mai bine doar de a fi în jur lor.
 3. Petreceți timp cu alte fete.
  3
  Petreceți timp cu alte fete. Chiar dacă nu sunteți încă gata să vedeți alte fete în mod romantic, nu subestimați puterea de a vă petrece împreună cu prietenii apropiați sau pur și simplu în jurul prietenele prietenilor. Iată cum vă poate ajuta acest lucru: Gândiți-vă la ceea ce face aceste fete particulare atât de grozave. Acest lucru vă va face să vedeți că fata despre care vă gândiți nu este atât de unică. După un timp, lucrează la a vedea alte fete în termenii lor, fără a le compara cu fata pe care o placi tot timpul.

Cap 3
Stai activ

 1. Efectuați un program pentru ziua dvs.
  1
  Efectuați un program pentru ziua dvs. Nu subestimați puterea unui program riguros. Există o șansă bună să nu puteți opri obsesia față de fată, deoarece aveți prea mult timp pe mâini. Crearea unui program vă va ajuta să vă concentrați asupra a ceea ce trebuie să realizați și nu va lăsa prea mult timp pentru gânduri inaccesibile. Iată ce ar trebui să faceți: Creați un plan pentru diminețile dvs. Spune-ți că trebuie să faci o jogging, să citești cinci articole de ziar sau să faci o altă sarcină până la un anumit moment în fiecare dimineață. Creați un plan pentru zilele dvs. Păstrați un program care include timpul petrecut la serviciu sau la școală, petreceți împreună cu prietenii și urmăriți alte interese. Verificați programul pentru a vă asigura că nu aveți prea mult timp. Creați un plan pentru serile dvs. S-ar putea să știți că aveți mult timp liber în timpul serii după muncă sau școală, așa că faceți un scop pentru a citi câteva capitole ale unei cărți, pentru a vedea un film nou sau pentru a vă petrece împreună cu prietenii în fiecare seară, astfel încât să nu faceți sfârșesc să privească la profilul de Facebook al fetei pentru ore în schimb.
 2. Îmbunătățiți alte aspecte ale vieții voastre.
  2
  Îmbunătățiți alte aspecte ale vieții voastre. Dacă sunteți atât de agățat de o fată pe care abia o puteți funcționa, șansele sunt că acest lucru se datorează faptului că lipsesc alte zone ale vieții. Îmbunătățirea altor părți ale vieții, cum ar fi prietenia sau imaginea corporală, nu numai că vă va face o persoană mai fericită, dar vă va lua deoparte și pe fată. Iată ce trebuie să faceți: concentrați-vă asupra relațiilor dvs. Dacă aveți probleme cu prietenii sau membrii familiei, încercați să le rezolvați. Te vei simti mai bine pentru ca asta te va face mai putin singura. Lucrați pe sănătatea voastră. Dacă sunteți obsedat de o fată, este posibil să nu aveți timp să vă concentrați asupra sănătății, așa că încercați să faceți exerciții de cel puțin trei ori pe săptămână și să vă concentrați asupra consumului a trei mese echilibrate pe zi. Schimbă-ți mediul, dacă poți. În cazul în care camera sau casa sunt în dezordine, deoarece ați fost prea ocupat gândindu-vă la fată dvs. pentru a observa mizeria, să ia ceva timp pentru a curăța sau rearanja mobilierul. Viața voastră se va simți mai puțin aglomerată și veți fi reîmprospătați de la proces. Dacă mediul dvs. general, cum ar fi orașul sau locul de muncă, vă face profund nefericit, atunci poate că obsesia dvs. față de fata este doar o parte a problemei. Dacă puteți, schimbați locul unde locuiți sau ce faceți. Dacă vă aflați într-un mediu care te face constant să te gândești la fata, schimbarea poate fi o mișcare dramatică, dar vă va ușura durerea. Îmbunătățiți capacitatea de a avea grijă de ceilalți. S-ar putea să te fi concentrat atât de mult încât să nu-ți ai fetița că ai încetat să te uiți la lumea din jurul tău. Lucrați ca fiind o persoană mai puțin egoistă, ajungând să vă oferiți voluntar în comunitatea dvs. sau ajutând prietenii sau membrii familiei să îndeplinească o sarcină, fie că este vorba de a fixa o piesă de mobilier sau de a picta un zid.
 3. Continuați un nou interes.
  3
  Continuați un nou interes. Făcând ceva din zona de rutină sau de confort vă va face să vă simțiți ca și cum ați ieși din rutina voastră. Orice interes nou pe care îl urmăriți nu vă va aminti de fată a viselor dvs. și vă va face să vă simțiți ca o persoană mai dinamică. Având un interes nou vă va face să vă simțiți ca o persoană nouă și îmbunătățită și vă va oferi ceva cu nerăbdare. Iată ce puteți face: să călătoriți. Trecerea de la locul în care trăiți vă poate ajuta să ieșiți din propriul cap. Dacă nu vă puteți permite să faceți o vacanță, planificați să faceți câteva excursii de weekend și să vă invitați prietenii. Exprima-te. Luați lecții de canto, improvizație sau dans. Acest lucru vă va ajuta să vă eliberați emoțiile și, de asemenea, veți fi distractiv. Priviți un scriitor nou. Dragostea pierdută este un subiect preferat în literatura bună și, dacă descoperiți un nou scriitor care vă răsfoiește gândurile, vă veți simți mai puțin singuri. Citirea vă va face o persoană mai interesantă --- asigurați-vă că citirea nu te face să te simți mai izolat. Dacă citiți o carte, luați-o într-un parc sau într-o bibliotecă, astfel că sunteți înconjurat de oameni.

Cap 4
Fiți gata să vă deplasați

 1. Începeți întâlnirile din nou
  1
  Începeți întâlnirile din nou Odată ce te simți suficient de sănătos pentru a începe să te întâlnești cu alte fete, e timpul să te pui acolo. Puteți începe să vă întâlniți din nou solicitând o nouă fată pe care o doriți, adresându-vă prietenilor să vă pregătească sau creați un profil de dating online. Iată ce trebuie să faceți: începeți încet. Când te duci într-o întâlnire cu o fată nouă, îți place să te distrezi și să te distrezi. Lucrați pentru a avea un moment bun și a fi serios numai când vine timpul. Nu vorbi despre vechea ta obsesie. Noua ta fată va fi oprită și ar putea să pari o persoană cu tendințe obsesive. Reamintiți-vă că nu este posibil să aveți aceleași sentimente pentru prima fată nouă pe care încercați să o întâlniți, dar vă răsplătiți că ați încercat.
 2. Încercați să vă limitați comportamentul obsesiv.
  2
  Încercați să vă limitați comportamentul obsesiv. Este minunat că sunteți gata să continuați, dar ar trebui să faceți ca relația următoare să fie diferită de cea pe care ați avut-o anterior cu fata pe care nu vă puteți opri să vă gândiți. Încercați să rupeți ciclul de obsesie și disperare în următoarele moduri: Nu vă lăsați prea atașați imediat. Deși este important să te deschizi pentru a te iubi și să apreciezi o fată nouă, încearcă să nu te gândești la ea tot timpul sau vei fi rănit dacă se va încheia relația. Nu înlocuiți obsesia cu o fată cu obsesie față de alta, pentru că nu vă veți simți mai bine. Continuați ocupat și activ, chiar dacă ați găsit pe cineva care vă place foarte mult. Chiar dacă simți că ai reușit să uiți fata anterioară și cu adevărat ca noua fată cu care ești, asigurați-vă că vă mențineți o viață ocupată și activă și potriviți noua fată în ea. Dacă îți alocați tot timpul noii fete, te pregătești pentru o cădere de inimă. Dacă simți bine, deschide-te să iubești. Atâta timp cât nu sunteți obsesiv, este bine să iubiți din nou după un timp. Nu trebuie să fii atât de îngrijorat să nu te atașezi, încât nu poți avea din nou sentimente puternice.