Cum să obțineți muzică gratuită pe un iPhone

În timp ce nu mai puteți găsi muzică gratuită pe iTunes, puteți obține în continuare muzică gratuită dintr-o varietate de alte surse. Există o multitudine de servicii gratuite de streaming care vă permit să ascultați muzică în mișcare fără să plătiți nimic. De asemenea, puteți să convertiți videoclipuri YouTube în fișiere audio sau să descărcați fișiere de muzică din alte locuri online.

Cap 1
Descărcarea muzicii de pe youtube

 1. Găsiți melodia pe care doriți să o descărcați pe YouTube pe computer.
  1
  Găsiți melodia pe care doriți să o descărcați pe YouTube pe computer. Nu puteți descărca cu ușurință videoclipuri YouTube pe iPhone, dar puteți utiliza computerul pentru a descărca muzică de pe YouTube cu doar câteva clicuri. Puteți transforma orice videoclip YouTube într-un fișier de fișier audio care poate fi redat pe iPhone, inclusiv videoclipuri muzicale, melodii, remixuri și multe altele.
 2. Copiați adresa pentru videoclipul pe care doriți să îl transformați într-un fișier audio.
  2
  Copiați adresa pentru videoclipul pe care doriți să îl transformați într-un fișier audio. Asigurați-vă că ați copiat întreaga adresă pentru videoclip din bara de adrese a browserului.
 3. Deschideți un site de descărcare YouTube.
  3
  Deschideți un site de descărcare YouTube. Aceste site-uri iau videoclipuri YouTube și le convertesc în fișiere video și MP3-uri pe care le puteți juca pe computer și pe iPhone. Site-urile populare includ: keepvid.com savido.net clipconverter.cc savetube.com
 4. Inserați adresa URL a videoclipului YouTube în câmpul de pe site-ul descărcătorului.
  4
  Inserați adresa URL a videoclipului YouTube în câmpul de pe site-ul descărcătorului. Introduceți adresa în câmpul text din site-ul de descărcare video. Aceasta este, de obicei, chiar în centrul paginii.
 5. Faceți clic pe butonul "Descărcați" după inserarea linkului.
  5
  Faceți clic pe butonul "Descărcați" după inserarea linkului. Asigurați-vă că faceți clic pe butonul Descărcare reală, deoarece multe dintre aceste site-uri includ anunțuri înșelătoare care arată ca butoanele Descărcare.
 6. Selectați și descărcați oricare dintre legăturile audio numai.
  6
  Selectați și descărcați oricare dintre legăturile audio numai. Veți găsi mai multe link-uri, inclusiv video și audio-only. Veți găsi de obicei linkuri MP3, M4A și AAC. Toate cele trei formate sunt acceptate de iTunes, astfel încât să puteți alege oricare dintre acestea. Utilizați acest link pentru a descărca fișierul audio pe computer. Asigurați-vă că numele fișierului este ceva ușor de recunoscut, astfel încât să știți ce melodie este. Numele de fișier implicit nu va fi, de obicei, foarte clar.
 7. Deschideți iTunes odată ce ați descărcat toate melodiile.
  7
  Deschideți iTunes odată ce ați descărcat toate melodiile. Odată ce aveți o grămadă de melodii descărcate pe care doriți să le trimiteți pe iPhone, deschideți iTunes astfel încât să le puteți adăuga în bibliotecă și apoi să le sincronizați.
 8. Adăugați melodiile descărcate în biblioteca dvs. iTunes.
  8
  Adăugați melodiile descărcate în biblioteca dvs. iTunes. Faceți clic pe butonul "Muzică", apoi glisați și fixați fișierele audio în fereastra iTunes. Acest lucru va adăuga fișierele în biblioteca dvs. iTunes.
 9. Sincronizați fișierele muzicale cu iPhone-ul.
  9
  Sincronizați fișierele muzicale cu iPhone-ul. Odată ce fișierele muzicale au fost adăugate în biblioteca dvs. iTunes, le puteți sincroniza cu iPhone utilizând fie un cablu USB, fie o conexiune Wi-Fi: USB - Conectați iPhone-ul la computer utilizând cablul USB. Ar trebui să vedeți că acesta apare în partea de sus a ferestrei iTunes. Selectați toate fișierele pe care tocmai le-ați adăugat în iTunes și apoi începeți să le trageți. IPhone-ul dvs. va apărea într-o bară laterală din partea stângă a ferestrei. Puneți-le pe iPhone pentru a începe sincronizarea fișierelor muzicale noi pe iPhone. Wi-Fi - Asigurați-vă că sincronizarea Wi-Fi este activată prin conectarea iPhone-ului dvs. prin USb și verificarea sincronizării cu acest iPhone prin Wi-Fi în ecranul Rezumat. Puteți apoi să vă deconectați iPhone-ul și să vă sincronizați fără fir cu Wi-Fi. Va trebui să fiți conectat la aceeași rețea wireless ca și computerul, dar nu aveți nevoie de USB. Glisați și fixați fișierele muzicale pe iPhone în iTunes și vor fi copiate. Apple Music - Dacă sunteți abonat la Apple Music, puteți adăuga fișierele muzicale în biblioteca iCloud Music. Asigurați-vă că sunteți conectat (ă) la programul iTunes cu ID-ul dvs. Apple și că "iCloud Music Library" este activată în meniul Preferințe. iTunes va încărca biblioteca dvs. locală în biblioteca dvs. iCloud Music, care va fi accesibilă pe toate dispozitivele conectate, inclusiv pe iPhone.

Cap 2
Streaming muzică gratuită

 1. Descărcați o aplicație de redare muzicală din App Store.
  1
  Descărcați o aplicație de redare muzicală din App Store. Există o varietate de aplicații de streaming care vă vor permite să ascultați muzică gratuită, de obicei cu câteva anunțuri între fiecare câteva melodii. Câteva dintre cele mai populare aplicații includ următoarele, toate oferind suport pentru streaming gratuit: Pandora Spotify Radio Google Slacker Radio
 2. Conectați-vă la o rețea fără fir (opțional).
  2
  Conectați-vă la o rețea fără fir (opțional). Streamingul cu muzică generează o mulțime de date, deci probabil veți dori să vă conectați la o rețea fără fir, dacă este posibil, mai ales dacă veți fi ascultați pentru o vreme.
 3. Lansați aplicația după descărcare și instalare.
  3
  Lansați aplicația după descărcare și instalare. Veți fi întâmpinați cu un ecran de întâmpinare când îl lansați pentru prima dată.
 4. Creează un cont.
  4
  Creează un cont. Cele mai multe aplicații de streaming vă vor cere să creați un cont gratuit pentru a vă conecta. Este posibil să puteți utiliza contul dvs. Facebook pentru unele aplicații, cum ar fi Spotify. Dacă utilizați Muzică Google Play, puteți utiliza contul Google pe care îl utilizați deja pentru alte aplicații Google pe iPhone.
 5. Găsiți o stație pentru a asculta.
  5
  Găsiți o stație pentru a asculta. Interfața pentru fiecare aplicație de streaming este diferită, dar, în general, veți alege o stație pe care doriți să o ascultați și aplicația va începe să transmită muzică. Există, de obicei, posturi diferite pentru diferite genuri și dispoziții. Este posibil să puteți căuta anumiți artiști pentru a începe posturile cu muzică similară.

Cap 3
Descărcarea de muzică de la soundcloud

 1. Deschideți Chrome, Firefox sau Safari de pe computer.
  1
  Deschideți Chrome, Firefox sau Safari de pe computer. Pentru a descărca melodii SoundCloud, va trebui să utilizați unul dintre aceste browsere pe computerul dvs. După ce descărcați melodiile pe care le doriți, le puteți sincroniza cu iPhone utilizând iTunes.
 2. Deschideți pagina SoundCloud pentru melodia pe care doriți să o descărcați.
  2
  Deschideți pagina SoundCloud pentru melodia pe care doriți să o descărcați. Utilizați Chrome, Firefox sau Safari pentru a deschide pagina pentru melodia pe care doriți să o descărcați. Asigurați-vă că deschideți pagina pentru fiecare cântec, nu pentru pagina artistului. Dacă este disponibil butonul Descărcare gratuită, utilizați-l în schimb. Acest lucru ajută la susținerea artistului și vă va oferi un fișier de calitate superioară.
 3. Presa .
  3
  Presa . F12 pentru a deschide instrumentele de dezvoltare.
 4. Dați clic pe fila "Rețea" din instrumentele de dezvoltator.
  4
  Dați clic pe fila "Rețea" din instrumentele de dezvoltator. Aceasta va deschide cronologia de rețea în bara laterală.
 5. Actualizați pagina și redați melodia.
  5
  Actualizați pagina și redați melodia. Veți vedea că fila Rețea se resetează și vor apărea mai multe bare în coloana Cronologie. Cântecul trebuie să se joace pentru ao găsi.
 6. Sortați fila Rețea prin "Dimensiune".
  6
  Sortați fila Rețea prin "Dimensiune". "
 7. Găsiți fișierul cântec.
  7
  Găsiți fișierul cântec. Acesta va apărea, de obicei, în partea de sus a listei, deoarece este aproape întotdeauna cel mai mare fișier de pe pagină. Fișierul nu va avea un nume care poate fi recunoscut, dar va indica "audio / mpeg" sau "mpeg" în coloana "Tip".
 8. Faceți clic dreapta pe fișierul melodiei și selectați "Deschidere într-o filă nouă.
  8
  Faceți clic dreapta pe fișierul melodiei și selectați "Deschidere într-o filă nouă. "
 9. Salvați fișierul.
  9
  Salvați fișierul. Odată ce fișierul MP3 a fost deschis într-o filă nouă, îl puteți salva pe computer. Asigurați-vă că ați dat fișierului un nume care poate fi recunoscut, deoarece numele fișierului va fi probabil un amestec de caractere. Procesul este ușor diferit în funcție de browserul dvs.: Chrome - Faceți clic pe butonul Meniu Chrome (â~ °) și selectați "Salvați pagina ca". Firefox - Faceți clic pe butonul Meniu Firefox (â~ °) și selectați "Salvare pagină". Safari - Faceți clic pe meniul "Safari" și selectați "Salvați pagina ca".
 10. Adăugați fișierele MP3 în biblioteca dvs. iTunes.
  10
  Adăugați fișierele MP3 în biblioteca dvs. iTunes. După ce ați descărcat fișierele, îl puteți adăuga în biblioteca dvs. iTunes, astfel încât să puteți transfera cu ușurință pe iPhone. Deschide iTunes și dă clic pe butonul Muzică, apoi trage fișierele MP3 în fereastra iTunes. Acest lucru le va adăuga în biblioteca muzicală iTunes.
 11. Sincronizați fișierele muzicale cu iPhone-ul.
  11
  Sincronizați fișierele muzicale cu iPhone-ul. Odată ce fișierele se află în bibliotecă, le puteți adăuga rapid în iPhone prin glisarea lor și apoi eliberarea pe iPhone, care apare în cadrul din stânga. Dacă aveți sincronizarea Wi-Fi activată pentru iPhone, va trebui să fiți conectat la aceeași rețea wireless ca și computerul. Puteți să activați sincronizarea wireless conectând iPhone-ul prin intermediul USb și apoi verificând caseta "Sincronizați cu acest iPhone prin Wi-Fi" în ecranul Rezumat din iTunes. Veți putea să vă sincronizați muzica și alte medii, atât timp cât vă aflați în aceeași rețea ca și computerul.

Cap 4
Folosind freegal

 1. Vizitați site-ul Freegal pe computer.
  1
  Vizitați site-ul Freegal pe computer. Freegal este un site care utilizează apartenența la bibliotecă pentru a accesa muzică liberă, legală. Veți avea nevoie de un membru al bibliotecii participant. [1] Va trebui să descărcați muzica de pe computer și apoi să utilizați iTunes pentru a transfera fișierele. Sunteți limitat la trei descărcări pe săptămână, dar nu există nici o limită a numărului de piese sau a duratei de păstrare a fișierelor. Puteți să utilizați aplicația Freegal pentru a reda muzică, care poate conta și la descărcările dvs.
 2. Faceți clic pe link-ul Conectare.
  2
  Faceți clic pe link-ul Conectare. Aceasta va deschide pagina de căutare a bibliotecii.
 3. Găsește-ți biblioteca.
  3
  Găsește-ți biblioteca. Utilizați câmpurile de căutare pentru a găsi biblioteca dvs. Biblioteca dvs. trebuie să fie un membru participant pentru ca dvs. să accesați fișierele muzicale.
 4. Introduceți informațiile cărții de bibliotecă.
  4
  Introduceți informațiile cărții de bibliotecă. Introduceți numărul de pe cartela dvs. de bibliotecă. Este posibil să fie necesar să introduceți un cod special din bibliotecă, în funcție de sistemul lor.
 5. Găsiți muzica pe care doriți să o descărcați.
  5
  Găsiți muzica pe care doriți să o descărcați. Puteți utiliza câmpul de căutare sau puteți naviga prin topurile. Puteți găsi muzică de la mulți artiști de top.
 6. Descarcă muzică.
  6
  Descarcă muzică. Aveți la dispoziție trei descărcări pe săptămână. Găsiți și descărcați melodiile pe care doriți să le adăugați pe iPhone pentru săptămână. Numărul dvs. de descărcări se resetează în fiecare lună la 12:01 ora centrală.
 7. Adăugați muzica descărcată în biblioteca muzicală iTunes.
  7
  Adăugați muzica descărcată în biblioteca muzicală iTunes. Trageți și plasați fișierele MP3 în fereastra iTunes pentru a le adăuga în biblioteca muzicală iTunes.
 8. Conectați-vă iPhone-ul și sincronizați muzica.
  8
  Conectați-vă iPhone-ul și sincronizați muzica. Începeți să trageți fișierele nou adăugate în iTunes și veți vedea iPhone-ul să apară în cadrul din stânga. Aruncați fișierele pe iPhone în acest cadru pentru a le sincroniza cu iPhone-ul.

Cap 5
Folosind amazon

 1. Accesați site-ul Amazon Digital Music de pe computer.
  1
  Accesați site-ul Amazon Digital Music de pe computer. Vizitați Amazon.com și navigați la secțiunea Muzică digitală. Puteți găsi acest lucru în meniul "Departamente". [2]
 2. Faceți clic pe linkul "Mai multe oferte" din secțiunea "Deals digital Music".
  2
  Faceți clic pe linkul "Mai multe oferte" din secțiunea "Deals digital Music". Veți găsi acest lucru în partea stângă a paginii de pornire Digital Music.
 3. Faceți clic pe "Liber" din secțiunea "Copii după preț" sau "Albume după preț".
  3
  Faceți clic pe "Liber" din secțiunea "Copii după preț" sau "Albume după preț". Acest lucru va afișa toate melodiile gratuite disponibile pe cântece sau pe album.
 4. Găsiți muzica pe care doriți să o descărcați.
  4
  Găsiți muzica pe care doriți să o descărcați. Puteți utiliza categoriile din partea stângă a ecranului pentru a restrânge rezultatele și pentru a găsi muzica pe care doriți să o ascultați.
 5. Faceți clic pe butonul "Gratuit" de lângă o melodie pe care doriți să o descărcați.
  5
  Faceți clic pe butonul "Gratuit" de lângă o melodie pe care doriți să o descărcați. Veți putea adăuga muzica în coșul dvs. Veți avea nevoie să cumpărați muzică pentru al descărca, chiar dacă nu costă nimic.
 6. Descărcați muzica.
  6
  Descărcați muzica. După achiziționarea muzicii, faceți clic pe butonul "Descărcați achiziții" pentru a descărca fișierele MP3 pe computer. Veți fi solicitat să descărcați programul de manager muzică Amazon, dar puteți alege să descărcați doar fișierul.
 7. Adăugați fișierele descărcate în biblioteca dvs. iTunes.
  7
  Adăugați fișierele descărcate în biblioteca dvs. iTunes. Faceți clic și trageți fișierele muzicale în fereastra iTunes. Acest lucru le va adăuga în biblioteca muzicală iTunes.
 8. Conectați iPhone-ul și sincronizați fișierele.
  8
  Conectați iPhone-ul și sincronizați fișierele. Utilizați cablul USB pentru a atașa iPhone-ul la computer. Începeți să glisați fișierele nou adăugate în iTunes și veți vedea iPhone-ul să apară într-un cadru din partea stângă a ferestrei. Aruncați fișierele pe iPhone pentru a începe să le sincronizați.