Cum să remediați un robinet cu scurgeri

Picurarea enervantă a unei robineturi neetanșe poate determina costuri mai mari de apă și iritare. Din fericire, este ușor să vă remediați dacă puteți identifica tipul de robinet și puteți obține instrumentele necesare pentru această lucrare. De ce să plătiți un instalator atunci când vă puteți rezolva singură robinetul? Pentru a remedia scurgeri de pe cele patru tipuri cele mai comune de robinet, urmați aceste instrucțiuni.

Cap 1
Noțiuni de bază

 1. Opriți apa la robinet.
  1
  Opriți apa la robinet. Uită-te sub chiuvetă pentru conductele care se ridică. De-a lungul acelor conducte undeva vor fi mânere pe care le puteți opri pentru a opri apa la chiuveta. Rotiți în sensul acelor de ceasornic pentru a opri.
 2. Conectați scurgerea.
  2
  Conectați scurgerea. Utilizați un dop de chiuveta dacă aveți unul sau o cârpă. Nimic nu vă va distruge ziua mai repede decât dacă aveți un șurub sau o șaibă de scurgere.
 3. Determinați ce tip de robinet aveți.
  3
  Determinați ce tip de robinet aveți. O robinet de compresie

Cap 2
Fixarea unei baterii de compresie

 1. Scoateți fiecare mâner.
  1
  Scoateți fiecare mâner. Desfaceți capacul decorativ dacă este necesar (de obicei, citiți "Hota" sau "Cold"), deșurubați și scoateți mânerul.
 2. Utilizați o cheie pentru a scoate piulița.
  2
  Utilizați o cheie pentru a scoate piulița. În partea de jos, veți găsi tulpina, care se află pe partea superioară a inelului O, care se află pe partea superioară a spălării scaunului. Șaiba de spătare a scaunelor este, de obicei, făcută din cauciuc, care poate fi uzată după un timp. Dacă robinetul dvs. picură, este cel mai probabil cel vinovat. [2]
 3. Scoateți tija.
  3
  Scoateți tija. Acest lucru va expune inelul O, care va fi mai subțire, și șaibă pentru scaune, care va fi mai groasă. Dacă mânerele sunt neetanșe (spre deosebire de robinet), înlocuiți inelul O. Luați cel vechi la magazinul de hardware și îl utilizați pentru a găsi un înlocuitor.
 4. Scoateți șaiba de spălare.
  4
  Scoateți șaiba de spălare. Aceasta va fi menținută la loc cu un șurub de alamă cu capul în jos.
 5. Înlocuiți șaiba de spălare.
  5
  Înlocuiți șaiba de spălare. Deoarece aceste șaibe variază în funcție de mărime, este posibil să fie nevoie să aduceți vechea cu dvs. în magazinul de componente pentru a găsi o potrivire exactă. Înainte de instalare, acoperiți înlocuitorul în grăsimea instalatorului.
 6. Reasamblați fiecare mâner.
  6
  Reasamblați fiecare mâner. Orice scurgeri minore ar trebui fixate acum.

Cap 3
Fixarea unei baterii cu bile

 1. Cumpărați un kit de înlocuire.
  1
  Cumpărați un kit de înlocuire. Robineții cu bilă au mai multe părți care vor trebui înlocuite, iar altele care necesită unelte speciale. Nu va trebui să înlocuiți întreaga robinet, doar ansamblul camă robinet. Toate lucrurile de care aveți nevoie, inclusiv instrumentele, ar trebui să fie incluse în acest tip de kit care rulează aproximativ 20 de dolari și este disponibil în secțiunea de plumbing din majoritatea magazinelor de reparații.
 2. Începeți prin deșurubarea și scoaterea mânerului.
  2
  Începeți prin deșurubarea și scoaterea mânerului. Ridicați mânerul și lăsați-l deoparte.
 3. Utilizați clești pentru a scoate capacul și gulerul.
  3
  Utilizați clești pentru a scoate capacul și gulerul. De asemenea, slăbiți cama cu robinet, utilizând în acest scop instrumentul furnizat în kitul de înlocuire. Scoateți camera robinetului, șaiba și bilele. Acest lucru va arăta ca o articulație "cu bilă și soclu" în corpul dvs. - o minge de cauciuc mobilă (de obicei albă) conectează soclul, oprind apa și eliberând-o.
 4. Scoateți garniturile și arcurile de admisie.
  4
  Scoateți garniturile și arcurile de admisie. Pentru a face acest lucru, va trebui să ajungeți în mecanismul propriu-zis, probabil folosind cleștele cu acul.
 5. Înlocuiți inelele O.
  5
  Înlocuiți inelele O. Tăiați cele vechi și acoperiți cele noi în grăsimea instalatorului înainte de instalare.
 6. Instalați arcuri noi, scaune supapă și șaibe de camă.
  6
  Instalați arcuri noi, scaune supapă și șaibe de camă. Acestea ar trebui să fie incluse în setul dvs. și ar trebui să fie, în esență, inversa procesului pe care l-ați finalizat.
 7. Reasamblați mânerul.
  7
  Reasamblați mânerul. Scurgerea ar trebui reparată acum.

Cap 4
Fixarea unei baterii de cartuș

 1. Scoateți mânerul.
  1
  Scoateți mânerul. Desfaceți capacul decorativ dacă este necesar, deșurubați și scoateți mânerul prin înclinarea înapoi.
 2. Scoateți clema de fixare dacă este necesar.
  2
  Scoateți clema de fixare dacă este necesar. Aceasta este o piesă circulară, filetată (de obicei din material plastic), care uneori ține cartușul în poziție și poate fi scos cu clești.
 3. Trageți cartușul astfel încât să stea drept.
  3
  Trageți cartușul astfel încât să stea drept. Aceasta este poziția în care se află cartușul când apa este în plină explozie.
 4. Scoateți gura de scurgere.
  4
  Scoateți gura de scurgere. Lăsați-o deoparte și localizați O-ring-urile.
 5. Înlocuiți inelele O.
  5
  Înlocuiți inelele O. Tăiați cele vechi folosind un cuțit de utilitate și acoperiți cele noi în grăsimea instalatorului înainte de a le instala.
 6. Reasamblați mânerul.
  6
  Reasamblați mânerul. Scurgerea ar trebui reparată acum.

Cap 5
Fixarea unei baterii ceramice pe disc

 1. Scoateți capacul pentru scrumieră.
  1
  Scoateți capacul pentru scrumieră. După deșurubarea și scoaterea mânerului, localizați ștuțul care se află direct sub mâner și este, de obicei, realizat din metal.
 2. Deșurubați și scoateți cilindrul discului.
  2
  Deșurubați și scoateți cilindrul discului. Acest lucru va expune mai multe sigilii de neopren pe partea inferioară.
 3. Scoateți sigiliile și curățați cilindrii.
  3
  Scoateți sigiliile și curățați cilindrii. Oțetul alb ar funcționa bine în acest scop, mai ales dacă aveți apă dură. Înmuiați-le timp de câteva ore pentru a realiza acumularea și apoi pentru a evalua dacă sunt sau nu reutilizabile.
 4. Înlocuiți garniturile, dacă este necesar.
  4
  Înlocuiți garniturile, dacă este necesar. Dacă ar părea că sunt dezordonate, înfiorate, subțiri sau purtate altfel - sau dacă doriți pur și simplu să le jucați în siguranță - aduceți-le în magazinul de hardware pentru a găsi înlocuiri exacte.
 5. Reasamblați mânerul și porniți foarte încet apa.
  5
  Reasamblați mânerul și porniți foarte încet apa. Dacă rulați prea multă apă, puteți sparge discul ceramic.