Cum să adaugi tonuri de apel pe un telefon Android

Obosit de vechile tonuri de apel care au venit cu telefonul tău Android? Aveți posibilitatea să transformați gratuit orice sunet sau fișier muzical într-un ton de apel personalizat, fără să vă abonați la un serviciu sau să plătiți pentru descărcare. Atâta timp cât aveți muzică sau fișier de sunet, aveți posibilitatea să utilizați computerul pentru al edita la lungimea tonului de apel și apoi să îl trimiteți pe telefon sau puteți utiliza o aplicație pe telefonul Android pentru a crea un ton de apel din orice fișiere de muzică stocate la telefon.

Cap 1
Utilizarea computerului

 1. Pregătiți fișierul dvs. de ton de apel.
  1
  Pregătiți fișierul dvs. de ton de apel. Puteți obține tonuri de apel dintr-o varietate de locații sau puteți crea unul singur. Tonurile de apel trebuie să aibă o lungime de aproximativ treizeci de secunde și pot fi făcute din orice fișier audio. Faceți clic aici pentru instrucțiuni privind crearea și editarea propriului ton de apel din orice fișier muzical sau audio folosind software-ul gratuit de pe computer. Asigurați-vă că salvați fișierul de ton de apel completat sub forma unei .mp3. Dacă doriți să creați un ton de apel utilizând o aplicație pe Android, fără a vă conecta vreodată la un computer, faceți clic aici.
 2. Conectați telefonul Android la computer utilizând un cablu USB.
  2
  Conectați telefonul Android la computer utilizând un cablu USB. Deblocați ecranul dacă este blocat.
 3. Deschideți spațiul de stocare al dispozitivului.
  3
  Deschideți spațiul de stocare al dispozitivului. Dacă utilizați Windows, puteți găsi telefonul Android în fereastra Computer / My Computer (⊞ Win + E). Dacă utilizați OS X, telefonul Android va apărea pe desktop, dar va trebui mai întâi să descărcați și să instalați programul Android File Transfer.
 4. Deschideți dosarul Tonuri de apel.
  4
  Deschideți dosarul Tonuri de apel. Poziția acestuia poate varia în funcție de telefonul pe care îl utilizați. Acesta se găsește cel mai frecvent în dosarul de bază pentru dispozitivul dvs., dar poate fi găsit și la / media / audio / tonuri de apel /. Dacă nu aveți un dosar Tonuri de apel, puteți crea unul în dosarul de bază al telefonului. Faceți clic dreapta pe un spațiu gol din directorul rădăcină al telefonului dvs. și faceți clic pe "Creare nou" â † "Folder".
 5. Copiați fișierul ton de apel în dosarul Tonuri de apel.
  5
  Copiați fișierul ton de apel în dosarul Tonuri de apel. Puteți să faceți clic și să glisați fișierul de pe computerul dvs. în dosarul Tonuri de apel sau să faceți clic dreapta pe el și să selectați "Copiere", apoi să faceți clic dreapta în dosarul Tonuri de apel și să selectați "Lipire".
 6. Deconectați-vă telefonul după transferul tonului de apel.
  6
  Deconectați-vă telefonul după transferul tonului de apel. Procesul de transfer ar trebui să dureze doar o clipă.
 7. Deschideți aplicația Setări de pe telefon și selectați "Sunet".
  7
  Deschideți aplicația Setări de pe telefon și selectați "Sunet".
 8. Atingeți opțiunea "Ton de apel telefonic" sau "Ton de apel".
  8
  Atingeți opțiunea "Ton de apel telefonic" sau "Ton de apel". Selectați tonul de sonerie din listă. Dacă tonul de apel are o etichetă ID3 (informație), acesta va apărea cu titlul corespunzător, altfel va fi afișat prin numele fișierului.

Cap 2
Utilizarea unei aplicații

 1. Descărcați "Ringtone Maker" din Magazin Google Play.
  1
  Descărcați "Ringtone Maker" din Magazin Google Play. Există o mulțime de aplicații disponibile care pot face tonuri de apel, dar Ringtone Maker este gratuit și are o interfață simplă. Aveți libertatea de a utiliza alte aplicații, iar procesul va fi foarte asemănător cu utilizarea funcției Ringtone Maker. [1]
 2. Descărcați sau transferați melodia pe care doriți să o utilizați pentru tonul de sonerie pe dispozitiv.
  2
  Descărcați sau transferați melodia pe care doriți să o utilizați pentru tonul de sonerie pe dispozitiv. Pentru ca Ringtone Maker să funcționeze, va trebui să aveți fișierul muzical stocat pe dispozitivul Android. Faceți clic aici pentru instrucțiuni privind adăugarea de fișiere muzicale pe telefonul dvs. Android.
 3. Deschideți aplicația Ringtone Maker.
  3
  Deschideți aplicația Ringtone Maker. Va apărea o listă cu toate fișierele audio de pe dispozitiv. Dacă nu găsiți fișierul pe care doriți să îl utilizați, atingeți butonul Meniu din colțul din dreapta sus și selectați "Răsfoiți". Puteți apoi să răsfoiți stocarea dispozitivului pentru fișierul de sunet pe care îl doriți.
 4. Atingeți butonul verde de lângă fișierul pe care doriți să îl editați.
  4
  Atingeți butonul verde de lângă fișierul pe care doriți să îl editați. Selectați "Editare" din meniu.
 5. Utilizați glisoarele pentru a ajusta partea din piesa pe care doriți să o transformați în tonul de apel.
  5
  Utilizați glisoarele pentru a ajusta partea din piesa pe care doriți să o transformați în tonul de apel. Tonurile de apel sunt cel mai bine setate la 30 de secunde sau mai puțin. Atingând butonul Redare, veți reda selecția curentă. Puteți utiliza butoanele de zoom pentru a mări și a micșora graficul valurilor. Încearcă să-ți faci punctele de pornire și de oprire în muzică, astfel încât tonul de apel să nu fie jignitor.
 6. Atingeți butonul "Salvați" când sunteți mulțumit de selecție.
  6
  Atingeți butonul "Salvați" când sunteți mulțumit de selecție. Acest buton arată ca un disc și este situat în partea de sus a ecranului.
 7. Denumiți tonul de apel.
  7
  Denumiți tonul de apel. Numele pe care îl introduceți când salvați fișierul va fi numele pe care îl enumeră ca în meniul de selectare a tonurilor de apel. Atingeți "Salvați" pentru a salva noul ton de apel în folderul Tonuri de apel. Dacă doriți să utilizați tonul de apel pe care l-ați creat pentru alte sunete de sistem, cum ar fi alarmele sau notificările, atingeți meniul cu "Ringtone" și selectați locația dorită.
 8. Deschideți aplicația Setări de pe telefon și selectați "Sunet".
  8
  Deschideți aplicația Setări de pe telefon și selectați "Sunet".
 9. Atingeți opțiunea "Ton de apel telefonic" sau "Ton de apel".
  9
  Atingeți opțiunea "Ton de apel telefonic" sau "Ton de apel". Selectați noul ton de apel din listă.