Cum să găsește adresa IP a unui utilizator skype

Skype este un instrument excelent pentru a păstra legătura cu prietenii și familia, dar poate fi uneori abuzat să trimită spam sau mesaje nedorite altor utilizatori. Primirea acestor mesaje poate fi enervantă, dar dacă primiți amenințări sau abuzuri, este timpul să luați măsuri. Furnizarea autorității la adresa IP a utilizatorului îi poate ajuta să oprească spam-ul și alte abuzuri.

Paşi

 1. Înțelegeți o adresă IP și ce puteți face cu aceasta.
  1
  Înțelegeți o adresă IP și ce puteți face cu aceasta. O adresă IP este similară cu o adresă de e-mail. Poate dezvălui informații despre furnizorul de servicii de internet (ISP) și locația geografică ale utilizatorului, dar nu afișează informații sensibile sau private despre utilizatorii înșiși. [1] Singura modalitate de a obține aceste informații este să treacă prin ISP, proces care necesită un mandat sau o hotărâre judecătorească. [2] Pentru mai multă siguranță, activitatea computerului și a internetului este aproape întotdeauna bine protejată cu firewall-uri și alte mecanisme de apărare, iar adresa dvs. IP se poate schimba frecvent. Este posibil să inundați o adresă IP cu suficiente informații că nu se poate conecta la Internet. Acest lucru se va întâmpla aproape sigur cu tine - și dacă se întâmplă acest lucru, schimba pur și simplu adresa IP pentru al opri. În timp ce nu veți putea să faceți prea mult cu o adresă IP, întoarceți-o către autorități atunci când raportați că un utilizator abuziv îi poate ajuta să abordeze mai eficient problema.
 2. Decideți dacă trebuie să găsiți adresa IP a unui utilizator.
  2
  Decideți dacă trebuie să găsiți adresa IP a unui utilizator. Puteți bloca cu ușurință și puteți raporta un utilizator abuziv fără el. Acest lucru îi va împiedica să vă contacteze în vreun fel. Din pagina de contacte din Skype, faceți clic dreapta pe utilizatorul abuziv și selectați "Blocare contact". Va apărea o casetă de dialog care vă întreabă dacă sunteți sigur că doriți să blocați acest utilizator. Va exista, de asemenea, o casetă pentru a raporta abuzuri de la această persoană. Bifați căsuța și faceți clic pe Blocare. Pe lângă blocarea și raportarea unui utilizator, raportați un incident de hărțuire către Skype prin e-mail la [email protected] Includeți în e-mailul dvs. cât mai multe informații specifice pe care le puteți oferi, inclusiv capturi de ecran ale conversațiilor. Deblocați un utilizator utilizând meniul derulant Persoane de contact și selectând "Gestionați utilizatorii blocați ..." Acest lucru vă va duce la setări și va apărea o casetă de dialog cu o listă de contacte blocate. Selectați utilizatorul pe care doriți să îl deblocați și dați clic pe "Debloc".
 3. Găsiți pseudonimul Skype al utilizatorului.
  3
  Găsiți pseudonimul Skype al utilizatorului. În Skype, mergeți la contactele dvs. Găsiți utilizatorul pe care doriți să îl investigați și fie faceți clic pe imaginea acestuia, fie dați clic dreapta pe numele acestuia și selectați "Vizualizare profil". Profilul are o listă de contacte pentru utilizator, inclusiv (dacă este disponibil) numele de utilizator Skype, numărul de telefon și adresa de e-mail. Dacă utilizatorul nu este unul dintre persoanele dvs. de contact, căutați numele în bara de căutare Skype, deoarece veți găsi un contact nou. Când găsiți utilizatorul corect, navigați la pagina de profil a acestuia. Nu veți putea vedea profilul complet, dar veți putea vedea numele de utilizator, care este tot ce aveți nevoie.
 4. Notați numele de utilizator sau copiați-l în clipboard.
  4
  Notați numele de utilizator sau copiați-l în clipboard. Din pagina de profil a utilizatorului, faceți clic dreapta pe numele de utilizator și selectați "Copiere".
 5. Asigurați-vă că utilizatorul este online.
  5
  Asigurați-vă că utilizatorul este online. Căutarea în IP a unui utilizator atunci când nu sunt online vă poate oferi o eroare sau o adresă IP greșită, astfel că pentru cele mai bune rezultate așteptați până când utilizatorul este online înainte de a încerca să găsiți adresa IP.
 6. Deschideți un resolver Skype în browserul dvs. de Internet.
  6
  Deschideți un resolver Skype în browserul dvs. de Internet. Din cauza modului în care este programat Skype, adresele IP ale utilizatorilor sunt expuse în timp ce sunt conectate la Internet, trimiterea și primirea de date prin Skype. Această expunere poate fi exploatată pentru a descoperi adresele IP pentru utilizatorii online. Rezolvatorii Skype fac doar asta. Având un nume de utilizator pentru un utilizator online, aceștia pot descoperi și dezvălui adresa IP corespunzătoare. Utilizați http:
  resolvethem.com sau Google "resolver Skype" pentru a găsi mai multe opțiuni.
 7. Introduceți sau lipiți numele de utilizator Skype în caseta de text corespunzătoare și faceți clic pe "Rezolvați".
  7
  Introduceți sau lipiți numele de utilizator Skype în caseta de text corespunzătoare și faceți clic pe "Rezolvați". "Rezolvatorul va căuta în sus și apoi va afișa adresa IP a utilizatorului.Acest pas poate dura câteva secunde până la un minut, în funcție de rezolvatorul pe care îl utilizați.Dacă primiți o eroare sau o adresă IP care nu pare corectă, verificați utilizatorul este online și că ați introdus numele de utilizator corect. Încercați din nou și, dacă nu reușiți, încercați să utilizați un alt resolver.
 8. Căutați informații despre adresa IP pe care ați găsit-o pentru ao verifica și aflați mai multe.
  8
  Căutați informații despre adresa IP pe care ați găsit-o pentru ao verifica și aflați mai multe. Utilizați un site precum WhatIsMyIPAddress.com sau IP Tracker pentru a găsi informații despre adresa IP și gazda de internet, precum și locația sa geografică. Acest lucru vă poate ajuta să aflați mai multe despre utilizator și să vă asigurați că aveți adresa IP corectă.
 9. Dacă doriți să raportați un utilizator abuziv pe adresa IP și nu pe numele de utilizator, faceți acest lucru prin e-mail.
  9
  Dacă doriți să raportați un utilizator abuziv pe adresa IP și nu pe numele de utilizator, faceți acest lucru prin e-mail. De exemplu, blocarea unui cont nu va împiedica acest utilizator să creeze un cont nou cu care să vă contacteze. Trimiteți email [email protected] și includeți adresa IP a utilizatorului și toate numele de utilizator cunoscute, precum și o descriere a abuzului cu datele și capturile de ecran, dacă acestea sunt disponibile.