Cum să gasesti numarul imei sau al unui numar de telefon pe un telefon mobil

Numărul IMEI sau MEID pentru telefonul dvs. mobil funcționează ca un identificator unic pentru dispozitivul respectiv. Nici două dispozitive nu vor avea același IMEI sau MEID, ceea ce îl face un instrument foarte util pentru urmărirea telefoanelor mobile pierdute sau furate. Puteți recupera și înregistra rapid numărul IMEI sau MEID al telefonului dvs. într-o varietate de moduri diferite, în funcție de dispozitiv.

Cap 1
Apelarea unui cod

 1. Formați codul IMEI.
  1
  Formați codul IMEI. Puteți prelua numărul IMEI / MEID pe aproape orice telefon, formând codul universal. Apelați * # 06 #. De obicei, nu va trebui să apăsați butonul de apelare sau de expediere, deoarece numărul IMEI / MEID va apărea imediat după terminarea formării codului. [1]
 2. Copiați numărul.
  2
  Copiați numărul. Numărul dvs. IMEI / MEID va apărea într-o fereastră nouă pe telefon. Scrieți numărul în jos, deoarece nu este posibil să îl copiați și să îl lipiți de pe ecranul telefonului. Majoritatea telefoanelor vă vor spune când este afișat numărul dacă acesta este un număr IMEI sau MEID. În cazul în care telefonul dvs. nu vă poate verifica care este numărul dvs., verificând ce transportator utilizați. Rețelele GSM precum AT & T și T-Mobile utilizează numerele IMEI. Rețelele CDMA precum Sprint, Verizon și US Cellular utilizează numerele MEID.

Cap 2
Utilizarea unui iphone

 1. Uită-te la partea din spate a iPhone-ului 5 sau a iPhone-ului original.
  1
  Uită-te la partea din spate a iPhone-ului 5 sau a iPhone-ului original. IPhone-urile 5, 5c, 5s și iPhone-ul original au numărul IMEI gravat pe spatele telefonului, în partea de jos. Dacă aveți nevoie de numărul MEID, luați același număr, dar ignorați ultima cifră (IMEI este de 15 cifre, MEID este de 14 cifre). Rețelele GSM precum AT & T și T-Mobile utilizează numerele IMEI. Rețelele CDMA precum Sprint, Verizon și US Cellular utilizează numerele MEID. Dacă utilizați un iPhone mai vechi, consultați pașii următori.
 2. Verificați tava pentru cartela SIM a iPhone 3G, 3GS, 4 sau 4s.
  2
  Verificați tava pentru cartela SIM a iPhone 3G, 3GS, 4 sau 4s. Consultați acest ghid pentru detalii privind scoaterea tăvii pentru cartela SIM pentru modelul dvs. specific. Numărul dvs. IMEI / MEID este imprimat pe tavă. Dacă vă aflați într-o rețea CDMA (Verizon, Sprint, US Cellular), ambele coduri vor fi imprimate ca una. Pentru a determina numărul MEID, ignorați ultima cifră.
 3. Deschideți aplicația Setări.
  3
  Deschideți aplicația Setări. Acest lucru poate fi găsit pe ecranul de pornire al iPhone-ului dvs. Acest pas funcționează pentru orice iPhone sau iPad celular.
 4. Apăsați General.
  4
  Apăsați General. Atingeți "Despre" din meniul General.
 5. Atingeți IMEI / MEID.
  5
  Atingeți IMEI / MEID. Acesta va afișa numărul dvs. IMEI / MEID. Dacă doriți să o copiați în clipboard-ul iPhone-ului dvs., apăsați și mențineți apăsat butonul IMEI / MEID din meniul Despre pentru câteva secunde. Se va afișa un mesaj care vă informează că numărul a fost copiat.
 6. Găsiți IMEI / MEID utilizând iTunes.
  6
  Găsiți IMEI / MEID utilizând iTunes. Dacă iPhone-ul dvs. nu va porni, îl puteți conecta la computer și utiliza iTunes pentru a prelua numărul IMEI / MEID. [2] Conectați iPhone-ul la computer și deschideți iTunes. Selectați iPhone-ul dvs. din meniul Dispozitiv în colțul din dreapta sus al iTunes și apoi faceți clic pe fila Rezumat. Faceți clic pe intrarea "Număr de telefon" de lângă imaginea iPhone-ului. Aceasta va trece prin numerele de identificare ale dispozitivului dvs. Copiați numărul IMEI / MEID. Dacă sunt afișate ambele, verificați ce purtător utilizați pentru a vedea numărul de telefon de care aveți nevoie. Rețelele GSM precum AT & T și T-Mobile utilizează numerele IMEI. Rețelele CDMA precum Sprint, Verizon și US Cellular utilizează numerele MEID.

Cap 3
Folosind un telefon android

 1. Deschideți meniul Setări Android.
  1
  Deschideți meniul Setări Android. Puteți face acest lucru prin atingerea aplicației Setări în sertarul dvs. de aplicații sau utilizând butonul Meniu al telefonului.
 2. Atingeți "Despre telefon".
  2
  Atingeți "Despre telefon". Este posibil să fie necesar să derulați în partea de jos a meniului Setări pentru ao găsi.
 3. Atingeți "Stare".
  3
  Atingeți "Stare". Derulați în jos până când găsiți intrarea MEID sau IMEI. Este posibil ca telefonul dvs. să fie ambele listate, deci verificați care dintre ele aveți nevoie, verificând ce transportator utilizați. Rețelele GSM precum AT & T și T-Mobile utilizează numerele IMEI. Rețelele CDMA precum Sprint, Verizon și US Cellular utilizează numerele MEID.
 4. Notați numărul.
  4
  Notați numărul. Nu există nicio modalitate de a copia numărul în clipboard-ul telefonului dvs., deci va trebui să scrieți sau să introduceți numărul.
 5. Găsiți IMEI / MEID utilizând Tabloul de bord Google.
  5
  Găsiți IMEI / MEID utilizând Tabloul de bord Google. Acesta este centrul de control Google care poate fi accesat de pe orice computer cu un browser web. Va trebui să vă conectați cu contul Google asociat cu telefonul dvs. Android. Puteți accesa Tabloul de bord Google accesând www.google.com/settings/dashboard Extindeți secțiunea "Android" făcând clic pe titlul "Android". Găsiți telefonul în listă. Dacă aveți asociate mai multe dispozitive cu contul dvs., toate dispozitivele vor fi afișate. Găsiți dispozitivul pe care încercați să-l preluați pentru numărul IMEI / MEID pentru. Copiați IMEI / MEID. Prima intrare pentru telefonul dvs. ar trebui să fie numărul IMEI. Numai IMEI va fi afișat, chiar dacă telefonul dvs. utilizează MEID. Dacă aveți nevoie de numărul MEID, ignorați ultima cifră a numărului IMEI. Rețelele GSM precum AT & T și T-Mobile utilizează numerele IMEI. Rețelele CDMA precum Sprint, Verizon și US Cellular utilizează numerele MEID.

Cap 4
Privind sub baterie

 1. Porniți telefonul.
  1
  Porniți telefonul. Înainte de a scoate acumulatorul, porniți telefonul cu ajutorul butonului de alimentare. Acest lucru va împiedica pierderea oricăror date și va împiedica deteriorarea aplicațiilor atunci când sursa de alimentare este eliminată.
 2. Scoateți spatele telefonului.
  2
  Scoateți spatele telefonului. Această metodă funcționează numai pentru telefoanele cu baterii detașabile. Nu este posibil cu dispozitive iPhone sau alte telefoane cu baterii atașate.
 3. Scoateți bateria.
  3
  Scoateți bateria. Scoateți cu grijă bateria din telefon. În general, va trebui să-l împingeți ușor spre partea de jos a telefonului înainte de al scoate.
 4. Găsiți numărul IMEI / MEID.
  4
  Găsiți numărul IMEI / MEID. Locația acestui lucru va varia de la telefon la telefon, dar numărul IMEI / MEID este, de obicei, tipărit pe un autocolant care este atașat la telefonul de sub baterie. Dacă telefonul are un număr IMEI, dar sunteți într-o rețea care utilizează numere MEID, ignorați ultima cifră (IMEI este de 15 cifre, MEID este de 14 cifre). Rețelele GSM precum AT & T și T-Mobile utilizează numerele IMEI. Rețelele CDMA precum Sprint, Verizon și US Cellular utilizează numerele MEID.

Cap 5
Găsirea imei pentru unitățile motorola iden

 1. Porniți telefonul.
  1
  Porniți telefonul. Deschideți ecranul de apelare și apoi apăsați tasta #, *, Meniu, tasta dreapta. Nu întrerupeți între apăsările de taste sau va trebui să începeți din nou.
 2. Găsiți IMEI.
  2
  Găsiți IMEI. La unitățile cu cartele SIM, defilați în jos până când vedeți "IMEI / SIM ID" și apăsați Enter. De aici puteți vizualiza IMEI, SIM-ul și, în unele unități, MSN-ul dvs. Se afișează primele paisprezece cifre; al cincisprezecelea este întotdeauna 0. La unitățile mai vechi fără cartele SIM, continuați să atingeți tasta din dreapta până când vedeți IMEI [0] pe ecran. Se afișează primele șapte cifre. Scrieți-le în jos, pe măsură ce sunt afișate doar 7 cifre la un moment dat. Apăsați tasta Meniu și apoi butonul Următor pentru a afișa următoarele șapte cifre. Cea de-a cincisprezecea și ultima cifră este cel mai adesea 0. [3]

Cap 6
Verificarea ambalajului

 1. Găsiți ambalajul original pentru dispozitivul mobil.
  1
  Găsiți ambalajul original pentru dispozitivul mobil. Nu vă faceți griji în legătură cu broșura; căutați cutia.
 2. Localizați eticheta codului de bare blocată în cutie.
  2
  Localizați eticheta codului de bare blocată în cutie. S-ar putea să fi fost plasat peste deschidere pentru a acționa ca un sigiliu.
 3. Căutați IMEI / MEID.
  3
  Căutați IMEI / MEID. Ar trebui să fie etichetată în mod clar și este listată de obicei împreună cu codul de bare și numărul de serie.

Cap 7
Din conectarea la un cont at & t

 1. Conectați-vă la contul dvs. AT & T de pe site.
  1
  Conectați-vă la contul dvs. AT & T de pe site.
 2. Plasați cursorul pe link-ul Profil și dați clic pe "Actualizați profilul meu".
  2
  Plasați cursorul pe link-ul Profil și dați clic pe "Actualizați profilul meu".
 3. Selectați fila care citește "Informații utilizator".
  3
  Selectați fila care citește "Informații utilizator". După ce faceți clic pe acest lucru, dacă aveți mai multe dispozitive în contul dvs., aveți opțiunea de a comuta între numerele de telefon.
 4. Derulați ușor în jos și faceți clic pe link-ul care citește "Rezumat și contract de servicii pentru clienți".
  4
  Derulați ușor în jos și faceți clic pe link-ul care citește "Rezumat și contract de servicii pentru clienți".
 5. Faceți clic pe "Acordul cu clienții wireless" atunci când fereastra apare.
  5
  Faceți clic pe "Acordul cu clienții wireless" atunci când fereastra apare. Va începe o descărcare PDF.
 6. Deschideți PDF-ul.
  6
  Deschideți PDF-ul. Ar trebui să recunoașteți acest document de la prima achiziție a dispozitivului. Derulați până la partea de jos a fișierului PDF și veți găsi IMEI.