Cum să găsiți o scurgere a bateriilor parazite

Când bateria mașinii se oprește peste noapte, de obicei, fie bateria este la sfârșitul duratei de viață, fie ați lăsat ceva, cum ar fi o lumină. Ocazional, ceva atrage puterea care nu este de partea ta. Aceasta este o remiză parazitară și poate avea același rezultat ca și lăsarea farurilor: o baterie descărcată dimineața.

Paşi

 1. Scoateți cablul bateriei laterale din borna negativă a bateriei.
  1
  Scoateți cablul bateriei laterale din borna negativă a bateriei.
 2. Conectați firul negru la intrarea com pe un multimetru, iar firul roșu la intrarea 10A sau 20A de pe multimetru.
  2
  Conectați firul negru la intrarea com pe un multimetru, iar firul roșu la intrarea 10A sau 20A de pe multimetru. Contorul trebuie să poată citi cel puțin 2 sau 3 amperi pentru ca acest test să funcționeze. Conectarea firului roșu la intrarea mA a multimetrului nu va funcționa și ar putea deteriora contorul.
 3. Atașați un multimetru (setați cadranul pe multimetru pentru a măsura Amperi conform instrucțiunilor multimetrelor) între cablul negativ și postul de baterie negativ.
  3
  Atașați un multimetru (setați cadranul pe multimetru pentru a măsura Amperi conform instrucțiunilor multimetrelor) între cablul negativ și postul de baterie negativ. Așteptați câteva secunde până la câteva minute pentru ca mașina să intre în modul de funcționare în modul "sleep" - atunci când faceți contactul cu ampermetrul, sistemele informatice ale mașinii se "trezesc". După un timp, ei se vor întoarce la "somn".
 4. Dacă ampermetrul citește peste 25-50 milliamps, ceva folosește prea multă energie de la baterie.
  4
  Dacă ampermetrul citește peste 25-50 milliamps, ceva folosește prea multă energie de la baterie.
 5. Du-te la panourile de siguranțe și scoateți siguranțele unul câte unul.
  5
  Du-te la panourile de siguranțe și scoateți siguranțele unul câte unul. Trageți siguranțele principale (evaluări amperi mai mari) ultima dată. Efectuați aceiași pași pe toate releele găsite în panoul de siguranțe. Uneori, contactele releului nu reușesc să se elibereze, provocând o scurgere. Asigurați-vă că respectați ampermetrul după tragerea fiecărei siguranțe sau a releului.
 6. Aveți grijă ca ampermetrul să scadă până la scurgeri acceptabile.
  6
  Aveți grijă ca ampermetrul să scadă până la scurgeri acceptabile. Siguranța care reduce scurgerea este tragerea la sorți. Consultați manualul de utilizare sau manualul de service pentru a afla ce circuite se află pe respectiva siguranță.
 7. Verificați fiecare dispozitiv (circuit) de pe siguranța respectivă.
  7
  Verificați fiecare dispozitiv (circuit) de pe siguranța respectivă. Deconectați fiecare lampă, încălzitor, dispozitiv electric unul câte unul pentru a găsi scurgerea.
 8. Repetați pașii 1 și 2 pentru a vă testa reparația.
  8
  Repetați pașii 1 și 2 pentru a vă testa reparația. Ampermetrul vă va spune numerele exacte.
 9. Încercați să deblocați firul mare de la alternatorul dvs.
  9
  Încercați să deblocați firul mare de la alternatorul dvs. Alternatorul poate avea, uneori, o diodă scurtcircuitată care poate determina amplificarea să treacă prin cablul de alimentare al alternatorului și prin dioda scurtcircuitată în carcasă și prin șuruburi și înapoi la borna negativă a bateriei. Acest lucru va scurge o baterie în grabă. Asigurați-vă că ați citit ampermetrul înainte și după deconectarea Alternatorului.