Cum să afli dacă iubitul tău te înșeală

Nimeni nu va argumenta că este incredibil de dureros să iei în considerare posibilitatea ca soțul tău să te insele. Cu toate acestea, dacă aveți motive să bănuiți că el înșeală - sau credeți că faceți - atunci este momentul să începeți să căutați semnele că el este necredincios. Cu cât mai mult timp te-ai ocupat de această situație devastatoare, cu atât vei simți mai rău dacă vei afla că nu a fost sincer cu tine. Dacă vrei să știi dacă soțul tău ți-a înșelat, atunci ar trebui să te uiți la ceea ce spune și face în jurul tău și să fii atenți la ceea ce sa schimbat. Dacă doriți să știți dacă trișează, urmați acești pași.

Cap 1
Observați ce face

 1. Căutați o schimbare în unitatea sexuală a bărbatului.
  1
  Căutați o schimbare în unitatea sexuală a bărbatului. Există două modificări care trebuie căutate aici. Cea mai evidentă este că, dacă omul tău vede altcineva, el nu mai poate fi încântat de sex. Dacă viața ta sexuală scade pentru o vreme, atunci dacă nu ai prea multe sexe nu înseamnă că omul tău înșeală, dar dacă ar fi fost entuziasmat de a te culca cu tine și nu mai e, ar putea fi un semn că o primește în altă parte. O altă schimbare pe care o puteți observa este că brusc bărbatul dvs. are un apetit sexual instabil. Acest lucru poate însemna că forța sa sexuală a devenit mai intensă pentru că dormește cu o altă doamnă. Vezi ce-i place în pat. Este brusc mult mai aventuros decât înainte? Este mereu blocat de aceeasi rutina si acum incearca sa-si spice lucrurile de fiecare data cand intri in pat? Poate că își ia mișcările de la altă femeie. De asemenea, ar trebui să vezi dacă se simte brusc cu trupul în jurul tău și nu vrea să-l vezi cu cămașa lui. Dacă vrea doar să facă sex în întuneric, atunci ar putea fi pentru că nu are cum să-și împartă corpul cu două femei.
 2. Vedeți dacă bărbatul vostru vă dăruie brusc cu bunătate.
  2
  Vedeți dacă bărbatul vostru vă dăruie brusc cu bunătate. El poate fi mult mai plăcut pentru tine, deoarece se simte vinovat de faptul că este necredincios. Dacă el a fost distant sau necomunicat sau dacă nu este doar o persoană foarte demonstrativă, dar dintr-odată este foarte drăguț și dulce și mereu vă spune lucruri frumoase, atunci poate fi pentru că el încercând să compenseze pentru a vedea pe cineva pe latura. Dar, din nou, el ar putea fi doar mai frumos pentru că treceți printr-un patch dur și el încearcă să facă față la tine. Dacă vă aduce brusc flori, ciocolată și cărți dulci, el ar putea încerca doar să aducă înapoi acel sentiment iubitor. Alternativ, el poate compensa pentru înșelăciune.
 3. Vezi dacă brusc este mult mai util.
  3
  Vezi dacă brusc este mult mai util. Dacă în mod normal, soțul dvs. nu este prea la îndemână în jurul casei, dar acum el face feluri de mâncare, face cumpărături sau chiar face gătit, atunci poate fi ceva. Cu siguranță, încearcă să compenseze ceva, și poate fi înșelător. Dar din nou, poate că încearcă doar să fie frumos brusc sau dorește altceva de la tine ca rezultat. Totuși, când își schimba complet obiceiurile de uz casnic, trebuie să fii în alertă.
 4. Căutați schimbări în starea de spirit a omului.
  4
  Căutați schimbări în starea de spirit a omului. Dacă omul dvs. este, de regulă, prost și brusc merge pe razele soarelui sau dacă este în mod normal stabil și acum trece prin șocuri și coborâșuri, atunci este posibil să se întâmple ceva. Dacă ești urechile urechii urechii și te uiți la distanță ca și când se gândește la altcineva, atunci starea lui bună nu poate avea nimic de-a face cu tine. De asemenea, priviți afară dacă se înfruntă acasă și se pare supărat și apoi încearcă să o învinuiască la locul de muncă sau ceva care nu la făcut niciodată supărat. Dacă vedeți schimbarea dispoziției sale după ce ia un "apel telefonic" sau citește un text, atunci poate fi o altă femeie.
 5. Vezi dacă și-a schimbat obiceiurile în jurul telefonului.
  5
  Vezi dacă și-a schimbat obiceiurile în jurul telefonului. Dacă și-a lăsat telefonul ore întregi pe masă sau dacă era tipul de om care ar părăsi casa și-și va uita telefonul tot timpul, dar deodată el și telefonul său sunt inseparabile, atunci poate fi ceva. Dacă nu-și mai părăsi telefonul, se aprinde când nu-și găsește telefonul și nu-și verifică textele în jurul tău sau acționează doar în jurul umbrelor telefonului, atunci ai motive să-ți faci griji. Dacă a pus brusc o parolă pe telefonul său, dar nu a mai avut niciodată griji în privința vieții private, atunci poate fi ceva. Dacă va ieși să ia un telefon și se va întoarce în căutarea fie supărat, emoționat, fie apologetic, puteți începe să vă întrebați cine este pe cealaltă linie. Dacă intri când te afli la telefon și abia termină conversația, atunci poate vorbi cu o altă femeie. Dacă era obișnuit să-i răspundă la telefon și acum poți pleca de ore fără să-l contactezi, atunci ar putea să petreacă acel timp cu o altă femeie. Dacă își închide telefonul ore întregi și niciodată nu obișnuia să facă asta, nu este un semn bun.
 6. Verificați comportamentul său lângă calculatorul său.
  6
  Verificați comportamentul său lângă calculatorul său. Dacă nu se îngrijea niciodată de computer mai devreme, dar își petrece brusc tot timpul online, poate că este din cauza unei alte femei. Dacă stă tîrziu la computer după ce te-ai culcat brusc sau dacă îți închide brusc computerul când intri, e un semn prost. Dacă îl vedeți pe computer și fața lui se aprinde brusc, ca și cum ar vorbi cu o pasiune, atunci ar putea însemna că el înșeală. Dacă nu merge pe computer când vă aflați în cameră, poate că nu vrea să vedeți ce este pe ecran.
 7. Fiți atenți la scuzele sale.
  7
  Fiți atenți la scuzele sale. Dacă tu și soțul tău ți-ai petrecut cea mai mare parte a timpului liber împreună și dintr-o dată nu se află în jur din motive suspicioase, atunci poate să-și petreacă timpul cu o altă doamnă. Dacă are întotdeauna o noapte de tip, petrecând noaptea târziu la serviciu sau dacă și-a găsit deodată o pasiune pentru un nou sport și își petrece timpul liber în sala de gimnastică, atunci ar putea să folosească aceste scuze pentru a scăpa cu amanta lui. Bineînțeles, el ar fi putut cu adevărat să fi luat o iubire pentru un nou sport sau ar putea fi nevoit să rămână tîrziu la lucru în fiecare seară, dar dacă nu a mai făcut vreunul din aceste lucruri înainte și a arătat mai multe semne suspecte, înseamnă că el inserează.
 8. Observați ce spune el.
  8
  Observați ce spune el. Mai multe lucruri pe care omul tău le poate spune poate indica faptul că te inserează. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le priviți: dacă te obișnuia să te completeze tot timpul, dar nu te mai completează niciodată, poate că se gândește la altcineva. Dacă el nu a fost prea mult de un drăguț vorbitor înainte, dar vă întotdeauna complet de completare, el poate face pentru a compensa pentru a fi cu altcineva. Dacă sună pur și simplu diferit, folosind cuvinte pe care nu le-ați auzit niciodată înainte, râzând într-un mod nou sau pur și simplu formulându-i cuvintele în mod diferit, poate că le-a luat de la o altă doamnă.

Cap 2
Observați aspectul lui

 1. Căutați o schimbare în obișnuințele de îngrijire ale omului.
  1
  Căutați o schimbare în obișnuințele de îngrijire ale omului. Dacă bărbatul tău nu a fost niciodată o mașină de bărbierit obsesivă sau un cutter de păr, iar acum mereu își îmbrăca fața, își păstrează părul și se verifică în oglindă, apoi se pregătește pentru o altă femeie. De asemenea, ar trebui să verificați dacă începe să facă duș mai des, mai ales dacă o face bine când vine acasă. Acest lucru se datorează faptului că el dorește să spală parfumul altei doamne cât mai curând posibil.
 2. Vezi dacă el acordă mai multă atenție corpului său.
  2
  Vezi dacă el acordă mai multă atenție corpului său. Dacă omul dvs. nu a mai avut niciodată mai multă grijă față de fizicul său, dar deodată merge la sala de gimnastică în fiecare zi, alergând sau ridicând greutăți în subsol, acest lucru poate însemna că el încearcă să-și formeze corpul pentru altul doamnă. Bineînțeles, ar trebui să luați în considerare și alți factori: poate că are o criză la mijlocul vieții și dorește să arate bine din nou, sau poate că a devenit motivat să se îngrijească mai mult de corpul său. De asemenea, ar trebui să aveți grijă să vedeți dacă este brusc obsedat de dieta sa. Acest lucru ar putea indica, de asemenea, că îi acordă multă atenție corpului său unei alte femei.
 3. Vezi dacă miroase altfel.
  3
  Vezi dacă miroase altfel. Acesta este un steag roșu mare. Dacă omul tău miroase diferit brusc, poate că se va schimba chimia corpului său de a fi cu o altă femeie. Și dacă mirosește doar parfum, loțiune girală sau orice altceva feminin, atunci cu siguranță spune că petrece timp cu o altă femeie.
 4. Observați limbajul corpului său.
  4
  Observați limbajul corpului său. Limba corpului sotului dvs. poate spune, de asemenea, multe despre dacă vă inserează. Chiar dacă spune lucrurile bune, trupul lui îl poate trăda. Iată câteva semne că ceva sa schimbat pentru el: Notați cantitatea de contact vizual pe care vi-l dă. Dacă te-ai uitat mereu în ochii tăi când ai vorbit, dar acum întotdeauna te uiți departe, poate că o face din vinovăție. Observați o lipsă de afecțiune. Dacă te obișnuia să te sărute, îți îmbrățișez, pune-ți brațul în jurul tău și-ți dai seama cât de mult îi îngrijea prin atingerile lui, dar nu te mai atinge niciodată, atunci ceva ar putea fi. Vezi dacă se întoarce de la tine când vorbești. Dacă își traversează brațele, se întoarce de la tine și nu se confruntă cu tine cu corpul său, atunci se poate retrage pentru că e incomod. Observați dacă vă arată afecțiunea atunci când sunteți singuri, dar nu când ieșiți. Dacă el este peste tot când vă aflați acasă, dar el este la distanță de a doua, ieșiți pe ușă, poate că se tem că stăpânul său o va prinde cu o altă femeie.

Cap 3
Află dacă înșeală

 1. Uită-te la lucrurile lui.
  1
  Uită-te la lucrurile lui. Deși căutarea prin lucrurile soțului dvs. este o modalitate rapidă de a-și rupe încrederea, dacă sunteți sigur că el înșeală și dorește dovezi concrete, puteți încerca această manevră. Dacă vrei cu adevărat să știi dacă trișează, iată câteva locuri pe care să le poți arăta: telefonul lui. Dacă este priceput, nu vei putea găsi dovezi că el ar putea să-ți trișeze telefonul. Dar dacă nu este, poți căuta un schimb cu o femeie despre care nu ai auzit niciodată. Poate că nu și-a conectat numărul amantei în telefon - căuta texte și apeluri către numere neidentificate. Căutați calculatorul său. Dacă chiar vrei să știi dacă trișează, verifică e-mailurile sau mesajele din Facebook. Puteți să așteptați ca el să iasă din computer când este conectat la e-mail. Dacă și el a început să-și șterge meticulos e-mailurile, acesta poate fi un semn că ascunde ceva de la tine. Căutați prin lucrurile lui. Du-te prin valiza lui, birou, portofel sau chiar buzunarele pantalonilor lui pentru indicii. Verificați declarațiile sale bancare. Ferește-te de câte ori a cheltuit sume mari de bani la un restaurant despre care nu ai auzit niciodată. Verificați datele și gândiți-vă unde a spus că este; dacă a spus că lucrează târziu într-o seară, dar a cheltuit o grămadă de bani într-o cină festivă atunci, ceea ce este un motiv de îngrijorare.
 2. Urmareste-l.
  2
  Urmareste-l. Dacă vă este frică să întrebați dacă el înșeală sau nu a găsit suficiente dovezi, puteți încerca să-l urmăriți pentru a vedea unde merge cu adevărat. Din nou, acesta este un alt mod de a-și pierde încrederea foarte repede. Iată câteva modalități de a elimina acest lucru: Nu-l urmați în mașina dvs. Imprumuta masina unui prieten, ca sa nu observe ca esti in spatele lui. Păstrați o distanță sigură. Indiferent dacă vă aflați pe jos sau într-un vehicul, nu vă apropiați prea mult, sau vă va arăta. Intrați în el când nu se așteaptă. Dacă spune că lucrează ore suplimentare sau dacă urmărește jocul de la casa unui prieten, "să cadă" în mod neașteptat și să vadă dacă este într-adevăr acolo. Doar asigurați-vă că aveți o scuză bună pentru motivul pentru care tocmai ați apărut.
 3. Întreabă dacă trișează.
  3
  Întreabă dacă trișează. După ce ați văzut destule semne că nu este credincios, va fi timpul să discutați cu soțul dvs. despre asta. Deși conversația va fi dureroasă, este mai bine să nu o amâne dacă vrei cu adevărat adevărul. Iată cum puteți găsi o modalitate de a vă întreba soțul dacă este necredincios: Întreabă-l când nu se așteaptă. Atâta timp cât vă aflați într-un loc privat, puteți avea conversația. Nu-i spuneți că doriți să aveți o vorbă prea mare, sau poate știți exact ce aveți în minte și veți fi pregătiți deja să faceți scuze. Spune-i că vrei adevărul. Reamintiți-i că nu vă face nici un favor, fiind necinstit. Arătați-i că vă este rău. Lăsați-l să vadă cât de supărată este ideea că el este necredincios.