Cum să afli cine sunt cei mai buni prieteni ai tăi

Aflând cine sunt cei mai buni prieteni ai tăi, poate fi dificil, emoțional și confuz! Pentru a determina cine sunt cei mai buni prieteni, evaluați-vă prieteniile. Luați în considerare câteva dimensiuni ale relațiilor dvs. Cât timp petreceți cu acest prieten? Acest prieten vă comunică bine cu dvs.? Acest prieten se ridică pentru tine și te sprijină? Pe tot parcursul procesului, rămâi răbdător, deschis și cinstit!

Cap 1
Evaluarea timpului pe care îl cheltuiți cu prietenii

 1. Evaluați care dintre prietenii dvs. vă cere să vă petreceți cel mai mult.
  1
  Evaluați care dintre prietenii dvs. vă cere să vă petreceți cel mai mult. Cei mai buni prieteni vor să-și petreacă timpul cu voi. Ei își anulează blocurile în programele lor pentru a petrece cu tine. Cei mai buni prieteni planuiesc activități distractive și aventuri pentru a experimenta cu tine. În plus, îi cereți frecvent să petreacă timp și cu voi!
 2. Determinați prietenii cu care vă petreceți cel mai mult timp.
  2
  Determinați prietenii cu care vă petreceți cel mai mult timp. Cei mai buni prieteni sunt intenționați să petreacă timp cu tine. Cei mai buni prieteni vă vor participa la toate evenimentele importante de viață, cum ar fi nunți și înmormântări. Ele sunt prezente la toate evenimentele mici - de la petreceri de aniversare mici până la evenimente sportive la domiciliu. Adesea, stați "doar pentru că" - nu este nevoie de o ocazie specială pentru a vă aduce împreună.
 3. Luați în considerare de ce petreceți timp cu prietenii.
  3
  Luați în considerare de ce petreceți timp cu prietenii. Cei mai buni prieteni petrec timpul impreuna pentru ca se bucura cu adevarat de alta companie. Cei mai buni prieteni nu sunt prieteni sezonieri - sunt acolo pentru tine pe tot parcursul anului, nu doar atunci când școala este în sesiune sau fotbalul este în sezon. Cei mai buni prieteni nu petrec timp cu tine numai atunci cand este convenabil pentru ei sau doresc sa utilizeze piscina.

Cap 2
Evaluarea abilităților de comunicare ale prietenilor tăi

 1. Luați în considerare care dintre prietenii dvs. sunt cei mai buni ascultători.
  1
  Luați în considerare care dintre prietenii dvs. sunt cei mai buni ascultători. Cei mai buni prieteni sunt ascultători activi. Când vorbiți, cei mai buni prieteni ar trebui să vă acorde toată atenția - telefonul lui BFF ar trebui să rămână într-un buzunar, în portofele sau pe o masă.
 2. Determinați care prieteni vorbesc doar despre ei înșiși.
  2
  Determinați care prieteni vorbesc doar despre ei înșiși. Cei mai buni prieteni vor să audă despre luptele și triumfurile, temerile și visurile celorlalți. Prietenii care întorc constant conversația la ei înșiși nu sunt cel mai bun prieten al tău. Prieteni care nu vă întreabă niciodată despre viața dvs. sau despre cum vă simțiți nu sunteți interesați să vă cunoașteți. [1] Dacă tu sau prietenul tău ai avut o zi groaznică, o persoană poate domina mai mult conversația.
 3. Evaluați timpii de răspuns ai prietenilor dvs.
  3
  Evaluați timpii de răspuns ai prietenilor dvs. Cei mai buni prieteni răspund la mesajele dvs. text. Vă returnează apelurile. Ei ridică telefonul - chiar dacă îi sunați la orele mai devreme. Prietenii care nu răspund sau se apropie când simt, nu sunt comunicatori fiabili. Nu credeți că sunt fiabile dacă nu vă răspund la orele mai devreme, probabil că au nevoie de odihnă. [2]

Cap 3
Având în vedere loialitatea prietenilor față de dvs.

 1. Determinați care dintre prietenii dvs. pot păstra un secret.
  1
  Determinați care dintre prietenii dvs. pot păstra un secret. Când împărțiți un secret cu cei mai buni prieteni, ei nu ar trebui să spună celei următoare persoane în care se încadrează! Relația dvs. cu cei mai buni prieteni este construită pe încredere și respect reciproc. Ei nu răspândesc zvonuri despre tine, îi înnebunesc!
 2. Decide care dintre prietenii tăi au spatele.
  2
  Decide care dintre prietenii tăi au spatele. Cei mai buni prieteni se ridică unul pe altul, indiferent de circumstanțe. Cei mai buni prieteni se țin de tine când nu te poți apăra. Nu se vor alătura agresiunii, nu vor adăuga tezaurul sau nu vor răspândi zvonuri despre tine!
 3. Evaluați dorința prietenilor dvs. de a vă ierta.
  3
  Evaluați dorința prietenilor dvs. de a vă ierta. Toată lumea face greșeli - chiar și cei mai buni prieteni. Cei mai buni prieteni nu țin ticăloșii și nu își acordă reciproc tratamentul tăcut. În schimb, ei își permit reciproc să explice de ce sunt supărați. Participă la un dialog - nu un meci țipător. Ei își cer scuze pentru îndoiala lor și învață din greșelile lor. La sfârșitul unei bătălii, cei mai buni prieteni iartă unul pe celălalt. [3]

Cap 4
Determinarea dacă prietenii dvs. vă sprijină

 1. Luați în considerare care dintre prietenii dvs. sunt cu adevărat fericiți pentru dvs.
  1
  Luați în considerare care dintre prietenii dvs. sunt cu adevărat fericiți pentru dvs. Când aveți succes, cei mai buni prieteni ar trebui să fie primii care să vă felicite. Cei mai buni prieteni nu sunt competitivi unul cu altul, ci susțin unul pe celălalt. Prietenii geloși nu sunt cei mai buni prieteni ai tăi.
 2. Evaluați capacitatea acestora de a vă încuraja.
  2
  Evaluați capacitatea acestora de a vă încuraja. Cei mai buni prieteni își acordă un plus de încredere înaintea unui examen sau a unui interviu de angajare. Se construiesc reciproc cu pozitivitate, în loc să se rupă reciproc cu critici negative. Cei mai buni prieteni nu s-au abătut. [4]
 3. Decideți care dintre prietenii dvs. sunt influențe pozitive.
  3
  Decideți care dintre prietenii dvs. sunt influențe pozitive. Cei mai buni prieteni se țin unul pe altul la standarde mai înalte. Cei mai buni prieteni v-ar trebui să vă îndrume spre influențe și decizii pozitive, pentru că vă interesează siguranța, sănătatea și fericirea. Prietenii care vă plasează într-o situație ciudată, jenantă, nu vă interesează cel mai bine. [5]

Cap 5
Ajunge la un concluzie

 1. Reflectați pe răspunsurile dvs.
  1
  Reflectați pe răspunsurile dvs. Luați ceva timp să vă gândiți la răspunsurile dvs. la aceste întrebări. Petreceți câteva ore de jurnalizare sau faceți o plimbare lungă.
 2. Vorbește cu cei mai buni prieteni.
  2
  Vorbește cu cei mai buni prieteni. Odată ce ați procesat informațiile, faceți un efort să discutați cu cei mai buni prieteni. Lăsați-i să știe cât de mult le apreciați! Scrie-le o carte, scoate-le la cină sau fă-le o tocană de faimoasele tale brownies!
 3. Continuați să lucrați pentru prieteniile tale.
  3
  Continuați să lucrați pentru prieteniile tale. Acum, când ați dat seama care sunt cei mai buni prieteni, concentrați-vă pe dezvoltarea în continuare a relațiilor cu aceștia. Continuați să vă petreceți timpul cu ei, faceți un efort de a fi prezenți la toate etapele majore și evenimentele minore. Păstrați liniile de comunicare deschise și nu vă duceți niciodată pe cei mai buni prieteni de la sine înțeles!