Cum să bei corona

Corona este un lager palier realizat de Cerveceria Modelo în Mexic. Este una dintre cele mai bine vandute beri din intreaga lume si disponibila in peste 150 de tari. Multe locuri din Statele Unite și din străinătate servesc berea Corona cu o limbă tradițională sau o lingură de lămâie. Cu toate acestea, există multe moduri diferite de a vă pregăti și de a bea berea Corona. Puteți bea Corona singur sau puteți crea o nouă băutură combinată Corona adăugând numeroase ingrediente diferite pentru a spori aromele naturale din bere.

Cap 1
Bea un corona tradițional

 1. Răcește Corona.
  1
  Răcește Corona. Puteți pune berea în congelator, frigider sau răcitor. În funcție de metodă și de temperatura inițială a berii, ar putea dura oriunde, de la 30 de minute până la câteva ore, pentru a răci berea - deci pentru a decide ce metodă să utilizați, luați în considerare cât de curând doriți să vă deschideți prima bere. Aveți grijă să nu lăsați berea în congelator mai mult de 30 de minute, deoarece ar putea exploda. Utilizarea unui răcitor cu apă cu gheață este cea mai rapidă metodă de a răci berea (transferă căldura mai repede). [1] Cu această metodă, lăsați gheața să se așeze în interiorul răcitorului timp de o oră sau mai mult. Odată ce gheața se topește puțin, puneți berea Corona în interiorul răcitorului.
 2. Recuperați un Corona de unde este răcit.
  2
  Recuperați un Corona de unde este răcit. Utilizați un dispozitiv de deschidere a sticlelor pentru a scoate capacul flaconului din partea superioară a berii - deoarece toate sticlele Corona necesită o deschizătură pentru sticle.
 3. Îmbrăcați Corona cu sare și var.
  3
  Îmbrăcați Corona cu sare și var. Presăriți buza sticlei cu puțin sare de mare, Lucas sau condimente pe bază de sare la alegere. Puneți o pensetă de var peste deschiderea flaconului de bere și stoarceți sucul de var în sticlă. Împingeți panza de var în sticlă pentru a aroma berea chiar mai mult.
  Dacă doriți să amestecați mai mult băutura, încercați să puneți degetul mare peste vârful berei și să-l întoarceți cu capul în jos de câteva ori. Aveți grijă: Întoarcerea berii cu capul în jos la o viteză rapidă va determina berea să elibereze carbonarea și să explodeze.
 4. Luați o băutură și bucurați-vă de Corona.
  4
  Luați o băutură și bucurați-vă de Corona. Dar nu uitați să beți în mod responsabil.

Cap 2
Bea o corona mixtă

 1. Răcește Corona.
  1
  Răcește Corona. Folosind primul pas din Metoda 1 din acest articol este un bun punct de referință pentru cooing rapid berea. O corona rece va fi necesară pentru toate băuturile amestecate.
 2. Fă propriul tău Corona mixt.
  2
  Fă propriul tău Corona mixt. Adăugați una la toate cele de mai jos într-un mixer sau o ceașcă goală cu o jumătate de Corona în ea: lămâie, sos Tabasco, suc de roșii picant, sare și / sau piper. Aceste ingrediente sunt cele mai frecvente în corona, pe lângă combinația de var și sare. Adăugarea acestor elemente de aromă la Corona va îmbunătăți cu adevărat gustul și poate fi distractiv să experimentați. Dacă decideți că doriți să adăugați doar unul sau două ingrediente, puteți să mergeți înainte și să puneți ingredientele direct în sticla Corona și să le treceți într-un mixer. Asigurați-vă că vă veți bucura de fiecare aromă pe care o creează diferitele ingrediente. Puteți face acest lucru prin degustarea fiecărui ingredient amestecat într-un pahar cu Corona. Așezați câteva cuburi de gheață în mixer sau în ceașcă cu ingredientele dacă Corona se încălzește în acest proces.
 3. Faceți o Corona roșie.
  3
  Faceți o Corona roșie. Adăugați o fotografie de vodcă, o linguriță de sirop de grenadină și o felie de tei într-o sticlă de Corona de 7/8. [3] Amintiți-vă că așezarea degetului mare peste vârful berii și răsturnarea lentă de câteva ori a o modalitate bună de a amesteca băutura. Aveți grijă: Întoarcerea berii cu capul în jos la o viteză rapidă va determina berea să elibereze carbonarea și să explodeze. Încercați să adăugați aceste ingrediente la o ceașcă sau mixer dacă aveți probleme în a le amesteca într-o sticlă Corona.
 4. Fă un bulgară mexican Margarita.
  4
  Fă un bulgară mexican Margarita. Adăugați 1 uncie de tequila, 7 - 10 uncii de amestec de margarita și 8-10 cuburi de gheață într-un blender. Combinați ingredientele într-un amestec omogen. Se toarnă amestecul într-o sticlă de băutură de 16 uncii (sau mai mare) și se pune o băutură Corona într-o băutură. [4] Asigurați-vă că jgheabul de sticlă este suficient de larg pentru a susține o sticlă Corona fără a se răsturna. Dacă singurele pahare de băut pe care le aveți sunt mici, puteți încerca să folosiți o coronită (o Corona mai mică).
 5. Beți Corona mixtă.
  5
  Beți Corona mixtă. Indiferent cum decideți să vă amestecați Corona, va fi delicios - este Corona. Nu uitați să adăugați o garnitură de calcar și o sare dacă nu ați făcut-o deja.