Cum să lupti (fete)

Băieții nu sunt singurii care se luptă: fetele se luptă și ele! Dacă știți că va trebui să lupți cu o altă fată și sunteți speriată, lăsați eduCum să vă ajute. Este întotdeauna mai bine să încerci să găsești o soluție pașnică a problemei, dar dacă nu poți, atunci trebuie să te poți apăra.

Paşi

 1. Încercați să găsiți mai întâi o soluție diferită.
  1
  Încercați să găsiți mai întâi o soluție diferită. Ar trebui să vorbiți întotdeauna cu un părinte sau un profesor înainte de a lupta. Încercați să găsiți o altă modalitate de a vă rezolva problemele care nu includ violența. Știm că nu vreți să vă simțiți blânzi pentru celelalte fete, dar dacă celelalte fete te plac doar pentru că sunt dure, atunci nu te plac deloc. Nu sunt prietenii tăi adevărați și nu pot fi niciodată. Luptele pot avea o mulțime de consecințe proaste pentru tine. Dacă chiar ți-ai făcut rău gravă celeilalte fete, chiar dacă a început lupta, ai putea să te duci în închisoare sau să intri în probleme cu poliția. Acest lucru se poate întâmpla chiar accidental, deci este mai bine să vă îndepărtați dacă puteți.
 2. Nu te lupți niciodată pe terenurile școlare.
  2
  Nu te lupți niciodată pe terenurile școlare. Planificați să luptați în afara școlii. Lupta pe terenurile școlare ar putea spori și mai mult șansele de a fi suspendate sau chiar expulzate. Cu toate acestea, este important să rețineți că, chiar dacă alegeți să vă luptați de școală, sunteți foarte probabil să intrați în dificultate cu școala dvs. pentru a lupta, deoarece este un mod inacceptabil de a se comporta și de a rezolva o problemă.
 3. Aveți întotdeauna backup.
  3
  Aveți întotdeauna backup. Șansele sunt dacă fată este un luptător bun, prietenii ei vor sări, așa că ai nevoie de unii să facă același lucru. Acest lucru vă poate împiedica să vă răniți grav. Cu câțiva prieteni în tractare, lupta va rămâne probabil mai mică, deoarece nimeni nu o va lăsa să iasă din control. Doar asigurați-vă că spuneți prietenilor dvs. că doriți să mențineți lupta la minim. Sunt acolo pentru a te proteja numai!
 4. Nu aruncați niciodată primul pumn!
  4
  Nu aruncați niciodată primul pumn! Doriți să evitați lupta dacă este posibil. Întrerupeți-vă cu ea sau încercați să o vorbiți: orice faceți, nu fi primul care începe lupta. Dacă țineți pământul și nu spuneți nimic prea furios, este posibil să nu aveți de luptat deloc. Încearcă să folosești un dialog (vorbind) pentru a închide lupta. Spuneți ceva de genul: "M-am săturat de toate astea, nu va schimba nimic, nu putem să rămânem departe de ceilalți?" sau "Este cu adevărat această problemă? Vreau amândoi să plecăm fericiți".
 5. Căutați slăbiciuni.
  5
  Căutați slăbiciuni. În timp ce vorbește, stați calmă și evaluați cum credeți că este vulnerabilă. Dacă ea este mai scurtă - dă-i jos. Dacă e mai înaltă pentru picioarele ei și pentru mijlocul ei. Dacă are păr lung, apuca o mână și își trage capul în jos, ca să nu mai vadă.
 6. Înclinați-vă într-o pumn.
  6
  Înclinați-vă într-o pumn. Ar trebui să vă înclinați capul dacă vedeți că e pe punctul de a vă pumni, astfel încât fruntea sau vârful capului tău să fie lovită în loc. Acest lucru îi va afecta mâinile și ar putea ajuta la descurajarea ulterioară a perforării. În plus, va face mai putine daune corpului. Craniul tău este foarte puternic!
 7. Întoarceți-vă în lateral pentru a evita loviturile de stomac.
  7
  Întoarceți-vă în lateral pentru a evita loviturile de stomac. Dacă ea încearcă să vă lovească stomacul, mișcați-vă corpul, astfel încât să lovească în loc. Acest lucru vă va proteja corpul și vă va menține forma răniți prea rău.
 8. Lovitură dacă cad la pământ.
  8
  Lovitură dacă cad la pământ. Evitați să ajungeți pe teren, dar dacă cădeți la pământ, loviți-l pe atacatorul dvs. să-i țineți departe de dvs. Căutați o oportunitate de a vă ridica, dar nu vă întoarceți de la cealaltă fată. Rolați-vă într-o minge pentru a vă proteja dacă acest lucru nu funcționează.
 9. Evitați lovirea cu pumnul.
  9
  Evitați lovirea cu pumnul. Majoritatea oamenilor ține greșit pumnul și puteți să vă răniți singuri. În schimb, țineți pumnul într-o mână și loviți-vă cu cotul.
 10. Scopul în cazul în care doare.
  10
  Scopul în cazul în care doare. Încercați să loviți în zone sensibile dacă vi se va lovi. Pieptul, stomacul, fața, genunchii, picioarele și mâinile sunt ușor de rănit.
 11. Lasă-o să se obosească singură.
  11
  Lasă-o să se obosească singură. Dodge cât de multe hituri poți. Lăsați-o să se miște și o menține în mișcare. Aceasta o va face obosită și va ajuta la încetarea luptei mai devreme.
 12. Utilizați o mișcare de dezactivare.
  12
  Utilizați o mișcare de dezactivare. Vrei să o duci pe pământ pentru a încerca să aduci lupta până la capăt. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este de a folosi corpul ei împotriva ei. Luați-i pinky-ul și trageți-l înapoi spre cot. Brațul ei va urma. Îndreaptă brațul astfel încât să se ducă în spatele ei și apoi să o împingă la pământ. Așezați-vă genunchiul în centrul spatelui și țineți brațul în loc până se calmează.
 13. Act.
  13
  Act. Într-o luptă, dacă ai fost lovit sau lovit, dar nu a făcut rău, acționează. Coborâți la pământ țipând și plângând, coarda râde și râde, când ea o așteaptă cel mai puțin, ridică-te și faci ceea ce trebuie să faci, este o luptă, la urma urmei!