Cum să completează un depozit de verificare a depozitului

O plată de depozit de verificare este o mică formă scrisă care este utilizată pentru a plasa fonduri în contul dvs. Aceasta indică data depozitului, numele și numărul contului deponentului, precum și suma monetară care urmează a fi depusă sub formă de cecuri și numerarul. Este completat mult ca un cec regulat, dar include diverse tipuri de depozit. Citiți mai departe pentru a afla cum să completați în mod corespunzător un depozit de verificare a depozitului.

Cap 1
Colectarea informațiilor de bază

 1. Adună-ți carnetul de cecuri.
  1
  Adună-ți carnetul de cecuri. Apoi, uită-te la partea din spate a cărții de cec, în spatele tuturor cecurilor. Acolo veți găsi căsuțele. Pasajele de depozit sunt, de obicei, de culoare diferită de cecurile dvs. și au scris Bilet de Depunere / Slip peste numele și adresa dvs. [1]. Dacă dintr-un anumit motiv nu puteți găsi bancnotele de depozit sau pur și simplu nu aveți nicio sumă, mergeți la bancă și cereți unui vânzător pentru mai multe lire sterline.
 2. Asigurați-vă că numele și adresa dvs. sunt imprimate pe tălpi.
  2
  Asigurați-vă că numele și adresa dvs. sunt imprimate pe tălpi. Cecurile dvs. au numele dvs., adresa și, uneori, numărul de telefon scrise pe ele. Aceleași informații ar trebui să fie prezente în fișele de depozit. Uită-te în colțul din stânga sus al tălpilor pentru a te asigura că informațiile tale sunt afișate corect [2].
 3. Găsiți numărul contului.
  3
  Găsiți numărul contului. La fel ca numele dvs., adresa și, uneori, numărul de telefon, depozitele dvs. de depozit ar trebui să conțină numărul dvs. de cont imprimat pe ele. Uită-te la partea de jos a alunecării și localizează două șiruri separate de numere. Primul set de numere este numărul dvs. de rutare, iar al doilea set este numărul dvs. de cont [3]. Dacă informațiile dvs. nu sunt deja afișate pe buletinul de depozit, trebuie să îl completați. Urmați următorul pas.
 4. Scrieți numele, numărul contului și data.
  4
  Scrieți numele, numărul contului și data. Este puțin probabil ca alunecarea dvs. să nu conțină deja aceste informații. Dar, dacă nu, sau dacă aveți o plată albă de la bancă, asigurați-vă că completați aceste informații. Veți vedea câteva linii goale în colțul din stânga sus. Completați-vă numele, data și numărul contului dvs. [4]. Dacă nu sunteți sigur de numărul contului dvs., ați putea să îl căutați online prin intermediul site-ului băncii dvs. Puteți, de asemenea, să mergeți la banca dvs. și să cereți unui corespondent să furnizeze informațiile respective. Utilizați cerneală neagră sau albastră, mai degrabă decât creion sau cerneală colorată.

Cap 2
Completați depozitul

 1. Completați data.
  1
  Completați data. Dacă ați avut deja grijă să scrieți data de pe alunecare, puteți trece peste acest pas. Dacă formularul dvs. de depozit conținea deja informațiile dvs. personale, căutați în partea stângă a alunecării. Scrieți data când vreți să utilizați alunecarea în spațiul furnizat, lângă Data.
 2. Semnează alunecarea.
  2
  Semnează alunecarea. Semnează-ți numele în spațiul care se află imediat sub data [5]. Spațiul pentru semnătura dvs. va spune: Semnează aici dacă banii primiți din depozit. Dacă nu doriți să primiți bani înapoi din această tranzacție, puteți lăsa acest spațiu gol.
 3. Introduceți suma de numerar pe care o depuneți.
  3
  Introduceți suma de numerar pe care o depuneți. Uită-te în partea dreaptă a depozitului tău de depozit. Veți observa diferite coloane compuse din rânduri de blanduri alături de alunecarea dvs. Prima linie va spune Cash alături de ea. Dacă depuneți bani în numerar, notați suma completă în căsuța de lângă numerar [6].
 4. Notați suma pentru cecurile pe care doriți să le depuneți.
  4
  Notați suma pentru cecurile pe care doriți să le depuneți. Chiar sub linia de numerar, veți vedea două linii de casete prevăzute pentru depuneri de cecuri. Aceste linii pot fi etichetate ca verificări cu linii goale în fața liniilor cutiei, sau deloc. În orice caz, liniile care urmează spațiului de numerar sunt rezervate depozitelor efectuate sub formă de cec [7]. Scrieți numărul (ele) de verificare în liniile goale și suma în liniile de cutie.
 5. Rețineți prima linie de mai jos de mai jos.
  5
  Rețineți prima linie de mai jos de mai jos. În urma depunerii cecului, veți vedea o linie etichetată ca Cecuri sau Total din altă parte. Aceasta înseamnă că, dacă aveți mai mult de două cecuri, le puteți introduce pe spatele depozitului. Apoi, scrieți suma totală de verificare pe partea frontală unde este indicat.
 6. Completați subtotal.
  6
  Completați subtotal. Sub linia rezervată pentru suma totală în cecuri, se va indica Subtotal. Aici înscrieți suma depusă în numerar plus suma de depozit combinată. Adăugați sumele în sus, apoi scrieți-le în dreptul subtotalului [8].
 7. Scrieți cât de mult bani doriți să reveniți.
  7
  Scrieți cât de mult bani doriți să reveniți. Linia de mai jos Subtotal va fi etichetată ca Mai puțină numerar. Aici indicați suma de numerar pe care doriți să o primiți din acest depozit. Dacă nu doriți niciun fel de numerar, introduceți 0 în acest rând. Dacă ați introdus numerar pentru a primi din depozit, scade suma din subtotal. Apoi, scrieți suma pe ultima linie marcată ca Depozit net.
 8. Vizitați banca dvs.
  8
  Vizitați banca dvs. Luați banii dvs. de plată, cecuri și numerar și vizitați instituția dvs. bancară. Mergeți la ghiseu și dați-i banii și fondurile.