Cum să fii drăguț/ă

Bucuria, ca și frumusețea, este în ochii privitorului. În timp ce toată lumea are propriile idei despre ceea ce face ca o altă persoană să fie drăguță și atractivă, există unele idei acceptate în mod obișnuit despre ce calități fac o persoană drăguță. Pentru a fi drăguț, încercați să fiți pozitivi, demni și prietenoși. Puteți îmbunătăți apoi trăsăturile personale drăguțe cu elementele de stil și limbajul corpului.

Cap 1
Acționați pozitiv

 1. Fii pozitiv.
  1
  Fii pozitiv. Oamenii drăguți sunt întotdeauna distracți de a fi în jur și își răspândesc bucuria de viață pentru alții. O căldură drăguță ar trebui să poată umple o cameră și ar trebui să fie simțită de la o milă distanță. Dacă doriți să vă îmbunătățiți natura pozitivă, există câteva lucruri pe care le puteți face: Zâmbet. Nu arătați ca un stomac când zâmbiți; doar zambeste ca tine intotdeauna. Fiți drăguți și fericiți, dar nu peste vârf! Râzi cu inima. Râziți-vă să vă simțiți bine, râzi să-i înveseli pe alții și să râdeți cu alții. Asigurați-vă că nu o exagerați. Majoritatea oamenilor găsesc râs excesiv enervant, nu drăguț. A se distra. Toată lumea îi place o persoană care este distractivă, socială și de ieșire! Dacă vă petreceți cu oameni, spuneți glume prostești sau jucați jocuri distractive.
 2. Fii demure.
  2
  Fii demure. Timiditatea nu este un lucru rău. Vă oferă o margine misterioasă. Dacă sunteți timizi, dar vă puteți apropia, oamenii vă vor pune întrebări și vor dori să vă cunoască mai mult. Dar oamenii timizi, dar dulci și dulci sunt absolut adorabili. Amintiți-vă că puteți menține o atmosferă pozitivă și să fiți prietenoși în timp ce vă aflați în același timp în același timp. Iată cum se face: Vorbiți încet. Încă ar trebui să fiți capabilă să vă exprimați cu grijă gândurile, dar vocea dvs. nu ar trebui să fie ascultată din două camere. Dacă vorbești încet, oamenii se vor apleca pentru a auzi ce ai de spus și asta te va face chiar mai drăguț. Acționează foarte nevinovat. Nu fiți prea vulgari sau nu vă implicați în discuții despre subiecte nepotrivite. Oamenii drăguți sunt șocați de unele dintre aspectele cele mai nesimțite ale vieții. Nu domina o conversație. Puteți totuși să fiți inteligenți și să vă exprimați părerea, dar oamenii drăguți îngăduie și altora să vorbească. Învățați să vă roșiți. Dacă vă roșiți pentru că sunteți un pic jenat sau șocat de un anumit subiect, veți arăta foarte drăguț.
 3. Fii prietenos.
  3
  Fii prietenos. Oamenii drăguți pot fi puțin timizi, dar sunt întotdeauna prietenoși cu oamenii pe care îi cunosc și cu noii oameni pe care îi întâlnesc. Oamenii drăguți sunt abordabili și oamenii doresc mereu să-i cunoască. Iată cum să fii prietenos în timp ce ești drăguț: Fii interesat de alții. Atractivitatea vine de la a fi fericit, vivacious și bubbly. Acest lucru înseamnă că este o persoană care îi angajează pe ceilalți în conversație, se interesează în ceea ce spun ceilalți și arată o adevărată preocupare pentru interesele celeilalte persoane. Ia timp pentru a asculta cu adevarat oamenii. Ascultarea activă este o parte foarte importantă a apariției atractivă a celorlalți. Acordați complimente. Toată lumea iubește pe cineva care vede bine în ceilalți și îi face să se simtă bine. Poate fi un starter de conversație excelent cândva ("De unde ți-ai luat pantofii? Sunt atât de drăguți!") Asigură-te că ai înțeles; spuneți-o în tonul vocii voastre normale, nu într-o voce ciudată, overentă.

Cap 2
Arată drăguț

 1. Aveți o față drăguță și păr drăguț.
  1
  Aveți o față drăguță și păr drăguț. Fata ta va fi primul lucru pe care oamenii îl văd și poate merge mult în a arăta oamenilor cât de drăguți sunteți într-adevăr. Dacă doriți să fiți drăguți, ar trebui să vă spălați fața și părul ori de câte ori aveți nevoie și să vă uitați întotdeauna curat și să aveți o strălucire sănătoasă. Iată câteva alte lucruri pe care le puteți face: purtați un machiaj minimal. În timp ce un pic de fard de obraz sau ruj roz te poate ajuta să arăți drăguț, ar trebui să te concentrezi pe a avea un aspect natural. Decideți cu atenție cât de mult sau cât de puțin machiaj credeți că este potrivit. Aveți păr moale, natural. Părul dvs. va arăta drăguț dacă nu îl îndreptați prea mult sau nu îl înghițiți în produse uleioase. Permiteți-vă părului să se usuce în mod natural și să cadă la umerii dvs. sau să-l purtați în două coșuri de ponei. Purtați doar puțină roșie. Acest lucru vă va face să arătați chiar mai drăguț atunci când vă roșii pentru real.
 2. Au haine drăguțe.
  2
  Au haine drăguțe. Nu aveți nevoie de un makeover complet pentru a arăta drăguț. Având doar câteva elemente cheie drăguț și purtarea lor în mod corect vă poate ajuta să puneți împreună aspectul drăguț. Iată câteva sfaturi pentru a purta haine drăguțe: Purtați o mulțime de culori pastelate. O lumină purpurie, roz sau o nuanță albastră vă poate oferi un aspect mai moale și mai atent. Purtați fuste drăguțe în loc de pantaloni - veți arăta și vă veți simți mult mai frumos și mai feminin. Nu purtați tocuri înalte. În schimb, purtați ciorapi drăguți sau sandale. Pictează degetele de la picioare o culoare drăguță. Aveți un cardigan drăguț care să poarte peste un vârf alb al rezervorului. Rochie confortabil. Cute oameni nu ar trebui să se uite niciodată inconfortabil în hainele lor. Purtați haine confortabile care se potrivesc stilului dvs. Nu te îmbraci provocator. Afișarea umerilor sau a vițeilor este un lucru, dar purtarea de haine prea strânse și afișarea prea multă a corpului dvs. va da oamenilor impresia greșită. Afișarea curelelor de sutien, arătarea prea multă sclipire sau purtarea fuselor prea scurte sau strânse nu este drăguță.
 3. Au un limbaj drăguț al corpului.
  3
  Au un limbaj drăguț al corpului. Dansul limbii drăguțe vă poate ajuta să vă proiectați aspectul drăguț. Trucul este să nu fie prea înainte, ci să se miște în moduri care sunt pur și simplu adorabile. Iată cum puteți avea un limbaj drăguț al corpului: dacă stați, schimbați greutatea de la un picior la altul. Dacă stați, țineți picioarele împreună și țineți-vă mâinile în poală. Joacă-te cu părul tău. Utilizați contactul cu ochii. Contactul cu ochii este o modalitate de implicare directă a altora. Ea arată interes, arată că încerci să aduci această persoană în sfera ta și să-l ții acolo. Dar nu uitați să vă uitați la podea sau la picioarele voastre din când în când pentru a arăta că sunteți puțin timid. Nu atingeți persoana cu care vorbiți prea agresiv, dar amintiți-vă că dați ocazional atingere ușoară pe umăr sau genunchi va fi pur și simplu drăguț. Acoperă-ți gura când râzi. Când îți acoperi gura cu mâna pe măsură ce râzi, arată o parte dulce, drăguță și puțin timidă din partea ta.