Cum să feng shui dormitorul tău

Metoda antică chineză de Feng Shui ne ajută să echilibrăm casele noastre și să creăm vieți mai fericite și mai reușite, cameră pe cameră. Adesea ne îndreptăm atenția spre dormitor, spre sanctuar unde ne putem odihni și reîncărca. Având Feng Shui potrivit în dormitor vă poate ajuta viața romantică, precum și abilitatea de a vă odihni și de a vă simți în control. Trebuie să știi cum să ții chi-ul curge și cum să deflecti orice energie negativă care poate intra în camera ta și viața ta. Dacă doriți să știți cum să vă Feng Shui dormitorul, trebuie doar să vedeți pasul 1 pentru a începe.

Cap 1
Aplicând feng shui la patul tău

 1. Aveți un fundal solid.
  1
  Aveți un fundal solid. Cele mai bune plăci Feng Shui sunt cele care sunt solide și din lemn sau tapițate, având o combinație foarte bună de energie solidă, dar și blândă și care susțin energia Feng Shui pentru dvs. și dormitorul dvs. În timp ce vă deplasați spre somn, corpul dvs. se îndreaptă către o muncă suplimentară de reparații de energie ocupată pe mai multe niveluri. În mod subconștient, capul are nevoie de suport, protecție și sprijin, la fel ca și spatele dvs. care are nevoie atunci când stați pe un scaun pentru perioade lungi de timp.
 2. Obțineți o saltea de sprijin.
  2
  Obțineți o saltea de sprijin. Există o varietate de saltele pe piață, alegeți cu înțelepciune și investiți în cea care va promova cel mai bun somn și relaxare. Cu cât dormiți mai bine pe timp de noapte, cu atât este mai bună starea de sănătate pe parcursul zilei, este foarte simplu. Feriți-vă de bunul Feng Shui și nu cumpărați saltelele folosite - niciodată nu știți ce energie au acumulat de la proprietarii anteriori.
 3. Asigurați-vă că patul este o înălțime bună.
  3
  Asigurați-vă că patul este o înălțime bună. Pentru a permite un flux echilibrat de energie Feng Shui sub pat, trebuie să aveți patul la o înălțime rezonabilă deasupra nivelului podelei. În general, paturile care au sertare de stocare încorporate dedesubt pentru a vă ajuta cu soluții de stocare sunt considerate paturi proaste pentru Feng Shui. De ce? Deoarece energia trebuie să circule în jurul corpului în timpul somnului, ceea ce nu este posibil dacă spațiul de dedesubt al patului este blocat.
 4. Asigurați-vă că patul este poziționat cât se poate de departe de ușă.
  4
  Asigurați-vă că patul este poziționat cât se poate de departe de ușă. Așezați patul în zonă mai departe de ușă sau în diagonală de la ușă, dar nu în linie cu ușa. Cu alte cuvinte, doriți să vedeți ușa în timp ce sunteți în pat, dar să nu vă aliniați cu ușa. Fie că este ușa dormitorului, ușă la balcon / terasă, ușa băii sau ușile dulapului, nu vrei ca patul tău să fie în linie cu oricare dintre ușile din dormitorul tău sau prea mult chi va curge spre pat. În mod ideal, patul poate fi poziționat în diagonală de la ușă, ieșind din colțul opus. [1] Având patul poziționat prea aproape de ușă vă poate determina să vă surprindeți de surprizele care pot veni în cale. Cu cât sunteți mai departe de ușă, cu atât veți fi mai pregătiți pentru ceea ce va veni. Acesta este motivul pentru care dormitorul trebuie să fie la fel de departe de ușă. [2] Totuși, în mod ideal, atunci când te trezești, ușa ar trebui să fie în linia vizuală directă sau aproape de ea, deci simți că ai control asupra vieții tale.
 5. Aveți un perete bun de sprijin în spatele patului.
  5
  Aveți un perete bun de sprijin în spatele patului. În plus față de un cap de bord bun, întotdeauna doriți să aveți un perete solid în spatele patului. Când dormi sub fereastră, energia ta personală tinde să devină mai slabă în timp, deoarece nu are nici un sprijin adecvat, nici protecție.
 6. Așezați împământarea și energia echilibrată pe ambele părți ale patului.
  6
  Așezați împământarea și energia echilibrată pe ambele părți ale patului. Așezați două nopți pe fiecare parte a patului pentru a crea echilibru în timp ce dormiți. În mod ideal, puteți plasa aceeași lampă pe ambele nopți, pentru a adăuga o lumină ușoară în dormitor. Acest echilibru este important pentru menținerea centrată și în special pentru menținerea egalității într-o relație dacă împărțiți dormitorul cu partenerul. În mod ideal, nopțile de noapte ar trebui să fie rotunde în loc de pătrat pentru a tăia energia chi care ar putea fi îndreptată spre tine, care poate fi, de asemenea, gândită ca "săgeți otrăvitoare".
 7. Țineți patul departe de orice televizor, birou sau alte distrageri.
  7
  Țineți patul departe de orice televizor, birou sau alte distrageri. În mod ideal, ar trebui să vă mutați biroul și televizorul din dormitorul dvs., astfel încât dormitorul devine cu adevărat un loc unde vă puteți odihni și relaxa. Cu toate acestea, avem toþi un spaþiu limitat, deci dacã aveþi un televizor sau un birou în camera dvs., plasaþi-l cât mai departe de pat, pentru a nu împiedica energia pozitivã a patului. Dacă puteți, trageți o eșarfă ușoară sau o pătură pe televizor sau birou sau chiar o acoperiți cu un dulap japonez de pliere pentru a crea încă un spațiu mai mare.

Cap 2
Evitarea energiei negative

 1. Evitați o oglindă care se confruntă cu patul dvs. sau un set oglindă de uși dulap.
  1
  Evitați o oglindă care se confruntă cu patul dvs. sau un set oglindă de uși dulap. Dacă aceste oglinzi sunt niște corpuri pe care nu le poți scăpa, atunci trage niște țesături peste ele. Expuși expuși, se crede că vă deranjează somnul. În general, ar trebui să evitați să aveți oglinzi în dormitorul dvs., mai ales dacă îl împărțiți cu un partener romantic, deoarece pot deschide un spațiu pentru infidelitate. Oglinzile sunt, de asemenea, prea energice pentru un astfel de spațiu odihnitor.
 2. Să nu vă poziționați patul direct sub un fascicul.
  2
  Să nu vă poziționați patul direct sub un fascicul. Un fascicul poate crea sentimente de presiune care pot întrerupe somnul. Dacă nu aveți alte opțiuni, acoperiți fasciculul cu țesătură sau atârnați 2 flaute de bambus din fascicul cu muștiucurile îndreptate în jos. Acest lucru va ajuta la blocarea unei energii nedorite care vine deasupra patului. Ideea este că nu vrei să te simți amenințat în somn.
 3. Treceți fântâni și caracteristici de apă.
  3
  Treceți fântâni și caracteristici de apă. De asemenea, nu închideți imagini cu apă și nu puneți un acvariu în camera dvs. Acestea ar putea invita posibile pierderi financiare sau jafuri. Păstrați rezervorul de pește sau picturile de apă sau râuri din dormitor dacă doriți să aveți cele mai bune Feng Shui posibil.
 4. Păstrați plantele și florile în afara camerei.
  4
  Păstrați plantele și florile în afara camerei. Se crede că plantele posedă prea multă yang, ceea ce creează prea multă energie și activitate pentru a obține restul de care aveți nevoie. Dacă nu aveți alt loc pentru a vă pune plantele, încercați să le țineți din linia vizuală atunci când sunteți pe pat. [3]
 5. Evitați acumularea aglomerației în jurul patului sau împingând o parte a patului dvs. pe un perete.
  5
  Evitați acumularea aglomerației în jurul patului sau împingând o parte a patului dvs. pe un perete. Chi-ul nu poate circula, ceea ce înseamnă posibile perturbări în viața ta intimă. Dacă patul tău este împotriva unui perete, atunci un partener va trebui să doarmă în interior, devenind literalmente "prins" în relație.
 6. Scapă de televizor.
  6
  Scapă de televizor. Televiziunea creează un câmp magnetic nesănătoase, care poate să vă tulbure somnul, să vă tulpați relația cu partenerul dvs. sau să aduceți o terță parte în dormitor. Dacă trebuie să-l păstrați în dormitor, încercați să îl acoperiți cu o eșarfă atunci când nu îl utilizați. Dacă sunteți cu adevărat serioși, ascundeți televizorul în dulap atunci când nu îl folosiți sau îl așezați pe un raft care se poate bloca, ascunzând televizorul atunci când acesta nu este utilizat.
 7. Puneți cărțile în altă parte.
  7
  Puneți cărțile în altă parte. Aveți posibilitatea să păstrați câteva cărți în camera dvs., dacă citiți să vă adormiți, dar prea multe cărți vă pot face să vă simțiți copleșiți în spațiu. Dormitorul tău este un loc pentru odihnă și relaxare, iar dacă ai prea multe cărți acolo, va fi prea mult ca un loc de muncă. Prea multe cărți din spațiul de odihnă pot fi, de asemenea, copleșitoare. [4]
 8. Evitați paturile care se rostogolesc în perete, deoarece acestea nu vă vor face confortabile și vă vor perturba somnul.
  8
  Evitați paturile care se rostogolesc în perete, deoarece acestea nu vă vor face confortabile și vă vor perturba somnul. Cumpărați un pat separat și puneți saltelele și pernele pe patul nou, apoi scoateți patul îndoit și instalați rafturi pe peretele gol. Dacă camera dvs. este mică și trebuie să utilizați un pat îndoit, puteți atașa picioarele în pat și blocați peretele gol.

Cap 3
Crearea echilibrului prin culori

 1. Includeți culorile elementului de foc pentru pasiune și energie.
  1
  Includeți culorile elementului de foc pentru pasiune și energie. Un element Feng Shui de foc echilibrat în spațiul dvs. va aduce o energie de sprijin în toate eforturile de carieră și vă va ajuta să obțineți recunoașterea. De asemenea, vă va ajuta să vă invitați pasiunea și dragostea în viața și dormitorul dvs. Culorile elementului de foc Feng Shui sunt: ​​roșu portocaliu purpuriu roz puternic galben
 2. Includeți culorile tonate pământești pentru hrană și stabilitate.
  2
  Includeți culorile tonate pământești pentru hrană și stabilitate. Un element puternic și armonios al Pământului Feng Shui în casă vă va ajuta să creați stabilitate, hrană și protecție pentru toate relațiile. Culorile Feng Shui Pământ Elemente: Lumina galben bej
 3. Includeți culori "metalice" pentru claritate și precizie.
  3
  Includeți culori "metalice" pentru claritate și precizie. Elementul metalic Feng Shui aduce calitățile clarității, preciziei, clarității și eficienței; prezența sa echilibrată vă va ajuta să trăiți cu claritate și ușurință. Feng Shui culorile elementului metalic sunt: ​​albul gri
 4. Includeți culori pastelate pentru a adăuga pace și odihnă în dormitorul dvs.
  4
  Includeți culori pastelate pentru a adăuga pace și odihnă în dormitorul dvs. La sfarsitul zilei, cel mai important lucru este ca te poti simti calm in dormitorul tau si pentru a avea un somn bun. Având culori ușoare, moi și pastelate în dormitorul dvs. puteți adăuga liniștea și liniștea voastră. Iată câteva culori pe care le puteți folosi: Albastru deschis Lumina roz Verde deschis Verde purpuriu

Cap 4
Efectuarea altor considerații

 1. Gândește-te la dormitorul tău ca o oază.
  1
  Gândește-te la dormitorul tău ca o oază. Dormitorul tău ar trebui să fie sanctuarul tău. Ar trebui să fie o evadare din stresul vieții tale de zi cu zi, dacă acestea includ munca ta, copiii tăi, sănătatea ta sau prieteniile tale. Nu ar trebui să fie un loc unde să arunci toate lucrurile suplimentare pe care nu le aveți. Dimpotrivă, ar trebui să fie oaza ta în mijlocul unui deșert, un loc unde poți să vii când vrei să te odihnești - sau doar când ai nevoie de o pauză. [5]
 2. Aveți iluminare moale.
  2
  Aveți iluminare moale. Pentru cel mai bun Feng Shui, ar trebui să evitați luminile strălucitoare, strălucitoare sau lumina de plafon peste pat. În schimb, aveți lămpi de birou cu lumină moale și încercați să obțineți cât mai multă lumină naturală de pe fereastră. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai senină și mai liniștită decât luminile dure care sunt prea luminoase.
 3. Fiți conștienți de poziția ferestrelor.
  3
  Fiți conștienți de poziția ferestrelor. Dacă puteți, încercați să evitați așezarea patului dvs. între fereastră și o ușă sau veți fi în mijlocul "pescajului" de chi care rulează între aceste două locuri. Dacă nu puteți să o evitați, asigurați-vă că aveți perdele plăcute și plăcute pentru a bloca o parte din energia rău. De asemenea, trebuie să evitați să dormiți cu fața spre fereastră, dacă puteți, sau dacă somnul dvs. nu va fi la fel de liniștit.
 4. Aveți o artă inspirată în dormitorul dvs.
  4
  Aveți o artă inspirată în dormitorul dvs. Suspendați imaginile de scene calmante din natură sau din alte locuri care vă inspiră. Alegeți un peisaj neutru, o imagine care vă motivează să vă atingeți visele sau altceva care vă pune într-un cadru calm și liniștit al minții. Orice prea grafic, plin de gloanțe, deranjant sau doar deranjant nu aparține în dormitorul tău. Plasați imaginea cea mai inspirată dincolo de linia dvs. de vedere în pat, astfel încât este primul lucru pe care îl vedeți când vă treziți. [7]
 5. Scopul egalității.
  5
  Scopul egalității. Încercați să aveți spațiu egal pe fiecare parte a patului dvs. și a altor mobilier. O persoană ar trebui să poată să se plimbe ușor în jurul unei părți a camerei ca și cealaltă, în rațiune. Desigur, o bucată de mobilier poate adăuga o anumită inegalitate, dar, în general, ar trebui să evitați să lăsați cele mai multe lucruri din aglomerația dormitorului într-o parte sau veți crea discordie în cea mai importantă cameră.
 6. Scoateți hainele pe care nu le mai purtați.
  6
  Scoateți hainele pe care nu le mai purtați. Treceți prin dulapul și sertarul și scoateți toate hainele pe care nu le-ați purtat în ultimul an. Donați aceste haine sau le transmiteți unui prieten sau rudă dacă acestea pot fi încă purtate. Chiar dacă este posibil să nu vedeți vechile haine, păstrarea lor în dormitorul dvs. vă poate împiedica să vă bucurați de noi oportunități.
 7. Evitați fotografiile rudelor sau prietenilor "care vă urmăresc.
  7
  Evitați fotografiile rudelor sau prietenilor "care vă urmăresc. "Puteți avea câteva fotografii de familie cheie în dormitorul dvs., dar puteți evita o aglomerație de fotografii de oameni de pretutindeni, sau veți simți că sunteți văzute și veți fi copleșiți."
 8. Asigurați-vă că dormitorul dvs. nu este prea aglomerat.
  8
  Asigurați-vă că dormitorul dvs. nu este prea aglomerat. Țineți dormitorul cât mai rezervat și mai simplu posibil. Nu adăugați scaune, lămpi sau imagini suplimentare în dormitorul dvs. dacă nu sunteți sigur dacă sunt sau nu necesare. Cu cât aveți mai multe lucruri acolo, cu atât este mai dificil să găsiți un echilibru.
 9. Scapă de orice aglomerație.
  9
  Scapă de orice aglomerație. Pentru a avea un Feng Shui optim în dormitorul dvs., trebuie să scapi de orice hârtie suplimentară, gunoi, brățări vechi, fotografii stupide, cadouri inutile sau chiar tot ce nu ai nevoie de acolo. Dacă aveți prea mult atașament sentimental la unele articole, le puteți pune în depozit sau în altă cameră, dar lucrați la minimizarea lucrurilor de care aveți nevoie cu adevărat în dormitor. Având un dormitor de rezervă și uncluttered va duce la o viață plină și plină de viață.