Cum să trezesti fetele

Arousing women nu este știința rachetelor, dar poate fi o artă. Pentru a stârni femeile, trebuie să atingeți echilibrul perfect între a fi agresiv și coioasă, pentru a stabili buna dispoziție - marele preludiu, iar mișcările corecte sunt o necesitate. Rețineți: pe lângă faptul că știți cum să atingeți corpul unei femei și să înțelegeți ce dorește, trebuie să înțelegeți atunci când o dorește dacă doriți să vă treziți cu adevărat o fată și să faceți o experiență minunată pentru amândoi.

Cap 1
Setarea dispoziției

 1. Creați o atmosferă sexy.
  1
  Creați o atmosferă sexy. Dacă creați o atmosferă sexy, fata dvs. va fi pornită înainte de primul dvs. sărut. Ar trebui să vă asigurați că lumina, mirosul și sunetele din patul dvs. sunt stabilite pentru dragoste. Iată cum se face: Aveți iluminare moale și sexy. Când intri în apartamentul tău, luminile ar trebui să fie deja răsucite jos - doar suficient ca doamna să te vadă, dar nu atât de strălucitoare încât se simte conștientă de sine. Aprinde câteva lumanari. Dacă nu aveți nici o lumânare, aveți doar câteva luminări care fac ca camera să fie diminuată. Aveți un apartament cu miros sexy. Dacă știți că veți avea o doamnă peste o anumită noapte, deschideți ferestrele în timpul zilei și lăsați-le în aer curat. Unele boabe potpourri vă pot ajuta să stați în stare proaspătă. Când doamna voastră sosește, aprindeți ocazional tămâie sau asigurați-vă că aceste lumânări sunt parfumate. Puteți utiliza, de asemenea, un frumos parfumat parfumat. Joacă muzică sexy. Doamna dvs. va fi mai activă dacă activați muzica potrivită. Jazz o poate face sofisticată, iar R & B o poate pune într-o stare sexy. Indiferent de ce alegeți, asigurați-vă că sunteți ocazional să îl puneți și jucați-l încet.
 2. Au întăriri sexy.
  2
  Au întăriri sexy. Casa ta ar trebui să fie pregătită pentru sexiness în avans, astfel încât starea de spirit poate rămâne fierbinte și puteți evita întreruperile. Iată câteva elemente-cheie pe care le aveți întotdeauna în stoc: Ceva de băut. Fiți pregătiți cu vin roșu și alb și orice alte băuturi pe care doamna dvs. le place. Șansele sunt că v-ați întors de la băut la o seară de cină, și pentru a păstra lucrurile mergi, trebuie să aveți întotdeauna ceva în plus pentru a savura doar pentru caz. Ceva de mancare. Dacă aveți nevoie de mai mult timp pentru a vă încălzi pentru a ajunge la dormitor, împărtășirea unei gustări sexy poate ajuta la stabilirea stării de spirit. Fiți pregătiți cu alimente sexy precum struguri, căpșuni, brânză și biscuiți sau ciocolată. Evitați să mănânci ceva gras sau prăjit, care vă poate da gaz, ceea ce cu siguranță nu va fi o întoarcere. Ceva cu care să cureți. Dacă intenționați să faceți fapta, aveți un prosop curat și un săpun proaspăt pentru fetița voastră, astfel încât să nu o opriți oferindu-i un prosop umed, mucegăit.
 3. Aveți o casă sexy.
  3
  Aveți o casă sexy. Lucrați cât de tare puteți pentru a avea o casă care va transforma imediat doamnele. Casa ta ar trebui să fie prezentabilă, astfel încât fată ta vrea să se aventureze în dormitor. Iată cum: Fii curat. Aceasta este cea mai importantă parte a stabilirii stării de spirit. Ascundeți rufele murdare, curățați toate suprafețele din casă și asigurați-vă că nu aveți o baie murdară. Fata ta trebuie să fie cât se poate de confortabilă înainte ca ea să poată fi pregătită să acționeze. Fii la modă. Casa ta nu trebuie să fie în valoare de un milion de dolari pentru ao transforma pe o doamnă. Aveți mobilier clasic din lemn sau din piele, câteva picturi frumoase și un sistem stereo bun pentru a arăta fetei că vă pasă de împrejurimile dvs. Evitați multe fotografii ale dvs. și ale fostelor dvs. iubite. Aveți un pat sexy. Curățați foile și coperțile, aveți perne frumoase și pufoase și o masă de noapte curată. Acesta este momentul să vă puneți fotografiile dvs. și mamei dvs. cât mai departe posibil. Fata ta ar trebui să se simtă confortabilă în cămăși, pentru a fi gata pentru corpul tău.

Cap 2
Având preludiu incredibil

 1. Fă-o să se simtă confortabil.
  1
  Fă-o să se simtă confortabil. Odată ce ați stabilit starea de spirit potrivită, ar trebui să începeți să vă transformați fata, făcând-o să se simtă ca acasă. Dacă e relaxată, este mai probabil să se conecteze. Iată cum se face: închideți haina și scoateți-i încălțămintea. Se va simți mai liniștit odată ce o va face. Oferă-i o băutură. Nu forțați-o să bea, ci să-i turnați un pahar de vin dacă ea dorește una. Dacă bea, ar trebui să bei și ea, ca să nu se simtă conștientă de sine. Povestește-i. Fă-ți femeia să se simtă bine, lăsându-i să știe cât de mult îți place ea. Spuneți-i cât de mare arată, cât de uimitor timp aveți sau cât de mult vă place cum râde.
 2. Atinge-o în moduri sexy.
  2
  Atinge-o în moduri sexy. Când doamna ta este relaxată, ea va vrea să te apropii de ea. Nu fiţi timizi! Urmați-vă și începeți să o atingeți în moduri subtile pentru a iniția preludiul. Iată cum se face: Stați alături de ea și lăsați picioarele să atingă. Pune-ți brațul în jurul ei. Dacă e într-adevăr în ea, începe să se joace cu părul ei. Dacă purta cercei dangly, țineți-l ușor în mâna dvs. și spuneți cât de mult vă place în timp ce degetele vă spală pe lobile urechii. Lăsați-vă mâinile să pândească și chiar să țineți mâna și să-i mângâiați degetele dacă ea vrea. Dă-i un masaj sexy. Masați umerii, partea inferioară a spatelui sau chiar bicepii ei. Cu siguranță asta o va transforma și o va ajuta să se despartă.
 3. Saruta cu pasiune.
  3
  Saruta cu pasiune. Sărutul este prima mișcare mare pe care o vei face și trebuie să o faci bine dacă vrei să iei noaptea la nivelul următor. Pentru a fi sărutul perfect, trebuie să găsiți un stil irezistibil de sărutare. Iată cum se face: Fii blândă. Saruta-l usor la inceput, fara a folosi prea mult limba. Paseți ușor buzele și atingeți încet vârful limbii voastre. Dacă este receptivă, mișcați limba mai adânc în gură, dar luați-o încet. Lasă-o să mai vrea. Luați pauze de la sărutare pentru a bloca ochii, pentru a vă spăla părul sau pentru a începe să o sărutați ușor pe gâtul sau pe umeri. Nu doar să te săruți fără să te oprești ore întregi. Se va plictisi sau va fi epuizată. Fii mai agresiv cu atingerile tale. În timp ce o sărutați, mișcați-vă mâinile pe corpul ei pentru a atinge ușor talia, sânii sau coapsele interioare. Asigurați-vă că se simte confortabil cu noile mișcări.
 4. Începe să-ți iei hainele.
  4
  Începe să-ți iei hainele. Odată ce sarutul tău devine fierbinte și greu, este timpul să începi să-ți îndepărtezi hainele, ca să-l poți face. Pentru a seta tonul pentru sexul fierbinte, trebuie să vă îndepărtați hainele în mod corect. Iată cum: Scoateți mai întâi cămașa fetei. Țineți ușor mâinile sub cămașă și alunecați-o peste cap. Dacă este o cămașă cu buzunar, desfaceți încet-o și aruncați-o deoparte. Apoi, scoateți-vă cămașa. Nu scoateți mai întâi toate hainele. Acest lucru poate să-i facă pe fată și o va face să creadă că ești prea agresiv. Nu vă grăbiţi. Odată ce tricourile sunt oprite, continuați să vă sărutați, dar scoateți sutienul fetei după o vreme. Notați dacă încuietoarea se află în față sau în spate și încercați să vă lăsați bine să o scoateți. Nu fiți ciudați și faceți glume despre cum nu ați făcut acest lucru într-un timp sau cum este imposibil să-i scoateți sutienul. Acest lucru o va dezactiva și vă va face să arătați fără experiență. Apăsați ușor pe fată peste lenjeria ei. Asta o va face să vrea să-ți scoți fusta sau pantalonii. Dacă poartă pantaloni, le trage încet. Dacă este o fustă, glisați-o peste picioarele ei. Scoate-ți pantalonii sau așteaptă-o să-i scoată, dacă se simte confortabil. Acum că sunteți amândoi la lenjeria dvs., dacă sunteți amândoi dispuși, este timpul să începeți pregătirea pentru sex.

Cap 3
Având dreptul de mută în dormitor

 1. Fii clar pentru a face sex.
  1
  Fii clar pentru a face sex. Deși poate doriți să ajungeți la concluzii odată ce vă aflați atât în ​​lenjeria dvs., este important să clarificați că veți face sex, astfel încât lucrurile să nu fie incomode și nu există neînțelegeri. Iată cum puteți trece prin acel obstacol: Spuneți: "Ești gata?" sau "Vrei să?" Fă-ți clar faptul că vrei să o duci la nivelul următor. Dacă ea este de acord, fi pregătit cu prezervativ. Fiti linistiti in a pune pe el si incercati sa fiti cat mai eficienti, astfel incat sa nu omori starea de spirit.
 2. Întoarce-ți fata la fel de mult ca tine înainte de sex.
  2
  Întoarce-ți fata la fel de mult ca tine înainte de sex. Barbatii sunt adesea pregatiti pentru sex inainte de femei, si chiar daca ai avut un preludiu grozav, trebuie sa-ti petreci mai mult timp pe corpul fetei tale, inainte de a incepe sa o faci. Iată ce trebuie să faceți: Înghețați-vă și sărutați-i corpul "peste tot. Saruta-i gatul, umerii, sânii, burta si coapsele ei. Spuneți-i cât de mult vă place ea. Ștergeți câteva linii despre cum este corpul ei sexy sau cât de mult îi place o anumită parte din ea. Atingeți ușor organele genitale. Puteți să-i tachinați puțin, atingând-o și apoi mutându-vă mâna în altă parte pentru puțin timp - asta o va lăsa să mai vrea. Odată ce va fi pregătită pentru actul sexual, ar trebui să mergeți la el.
 3. Găsiți stilul vostru sexual.
  3
  Găsiți stilul vostru sexual. Există zeci de moduri de a face un sex minunat și, odată ce începeți, trebuie să vă simțiți pe femeia voastră pentru a vedea cu ce se simte confortabil și la ce se află. Iată cum puteți obține un sentiment pentru stilul tău sexual cu noul partener: Încercați diferite poziții. Începeți prin a fi pe partea de sus și a vedea dacă îi place să fie în vârf sau chiar să facă sex într-un mod mai aventuros. Nu încercați nimic prea nebun la început - obțineți un ritm bun înainte de a deveni creativi. Vezi dacă îi place să fie blândă sau agresivă. Încearcă o mișcare ușoară sau câteva atingeri intense pentru a vedea dacă se reciproc. Unele femei preferă să fie distractive și agresive, dar vă așteaptă să faceți mișcarea. Dar dacă îi place să fie blândă, atunci să vă luați timpul și să o țineți ușor. Încearcă discuții murdare. Discuțiile murdare nu sunt pentru toată lumea, dar dacă doamna ta se află în ea, poate merge mult în a-și întoarce lucrurile. Spune-i ce-i faci ei, ce ți-ar plăcea să o faci, și să-i completezi corpul. Dacă nu se rostesc, tonați-o.
 4. Finalizați puternic.
  4
  Finalizați puternic. Ambii parteneri ar trebui să se simtă mulțumiți după timpul împreună și înainte de a termina, ar trebui să vă asigurați că doamna dvs. are un moment bun. Iată câteva modalități de a termina puternic în dormitor: Amintiți-vă că multe femei nu au orgasm din sex, deci dacă nu are orgasm, atingeți-o până nu o face. După ce terminați, nu vă lăsați imediat să ieșiți din cameră sau să vă așezați în duș. Ia-ți puțin timp să stai în pat și să-ți mângâi doamna și să-i spui cât de mare a fost. Nu fi dezamăgit. Dacă doamna dvs. nu a atins punctul culminant sau dacă ați orgasm prematur, nu vă descurajați. Acest lucru se întâmplă mai des decât credeți și manipularea cu calm va arăta că sunteți încrezător în cine sunteți.
 5. Lasă-o să mai vrea.
  5
  Lasă-o să mai vrea. Odată ce ați înfășurat lucrurile în dormitor, există câteva lucruri de făcut, astfel încât fată dvs. vrea să se culce cu tine din nou, fie că este mai târziu în acea noapte, sau mai târziu în această săptămână. Iată cum să finalizați lucrurile pe o notă bună: Oferiți-i să se îmbucă împreună pentru a le curăța. Dacă ea este joc, o sărute ușor în timpul dușului. Nu fi rezervat după ce ați făcut sex. Ar trebui să-i dați doamnei niște spațiu, dar arătați că sunteți același tip amuzant, uimitor pe care-l făcea cu ore în urmă. Spune-i că ai avut un moment minunat și vrei să o faci din nou curând. Când pleacă, o duceți ca un adevărat domn. Pune-ți haina pe ea, conduce-o acasă sau cheamă un taxi și o sărute la ușă. Jucați-o rece. Nu spuneți: "Când ne putem lega din nou?" În schimb, spune-i că ai avut un timp minunat și că o vei suna curând. Fă-o să se gândească să te conecteze cu tine. Odată ce este departe, textul ocazional sexy îi va aminti de timpul fierbinte pe care la avut în dormitor. Dacă ești neclintit în legătură cu aceste mementouri blânde, ea va fi dorită mai repede decât poți reîncărca tămâia și lumanările tale.