Cum să prezentăm un capricorn

Cei născuți între 22 decembrie și 20 ianuarie se află sub semnul Caprei Munte, un animal agil și dur, care urcă până la vârf. Conduși de Saturn, acești oameni pot fi puternici, condus cu un exterior rece. Ducând la cea mai înaltă casă a zodiacului, a cincea casă (Regnum - Regatul), acești oameni vor să se afle în fruntea oricăror proiecte pe care le întreprind. Dating-ul va fi cu siguranta un proces - lung si dificil, dar cu totul plin de satisfactii. Sunt creaturi dinamice, ambițioase, care sunt răbdători și hotărâte să câștige. Aveți nevoie de ajutor în curtarea Cappyi? Iată cum să obțineți rularea relațiilor.

Cap 1
Atragerea matematicianului

 1. Ia-o usor.
  1
  Ia-o usor. Capricornul tau are o tona in lumea lor - atat lumea din exterior cat si cea din cap. Nu numai că fac un milion de lucruri dintr-o dată (de obicei, urcând pe scara de carieră), dar au și un milion de lucruri în mintea lor. Sunt foarte precauți și practici și trebuie să dezvolte un plan înainte de a lua orice acțiune. Dacă ai ceva pe ele, nu se vor simți pregătiți. Pasii pașii sunt singura modalitate de a ajunge la inima lor. Construiți o bază de prietenie, mai întâi. Sunt oameni incredibil de logici - dacă nu ești un meci bun, ei nu vor să piardă timpul înnebunit. Ei trebuie să știe înainte de a intra în ceva care merită în timp. Deci, arătați-le că sunteți interesat, că sunteți în ea pentru ao câștiga și că sunteți dispus să așteptați.
 2. Fii direct.
  2
  Fii direct. Uneori capricornul este atât de înrădăcinat în cariera lor, cât și în altceva în viața lor, încât chiar și cele mai evidente flirtări pot fi pierdute. S-ar putea să vă simțiți ca și cum ați aștepta în pragul lor de cocteil timp de săptămâni, când le întrebați în cele din urmă și se pare că sunt surprinși. Pentru că nu te-au văzut venind! Dacă mingea are nevoie de propulsie, poate că va trebui să o faceți singur. Faceți-i să se simtă în siguranță. Capricornii nu sunt cei pentru acțiuni spontane; dacă știu că vine, o vor îmbrățișa. Deci, planificați-vă data și arătați-le că ați pus gândurile în oferta dvs. Dacă sunteți o femeie, aceasta este o linie fină și fină. Unii bărbați Capricorn sunt foarte tradiționali și se așteaptă ca ei să îndeplinească cele mai stereotipice norme de gen. Deci, dacă este evident tradițional și nu vă întrebați, puneți-vă acolo, dar nu întrebați complet. Poate că trebuie să-i faci favoarea de a face clar că ești "da" înainte de a cere.
 3. Fă-i să râdă.
  3
  Fă-i să râdă. Pacientul, loial Cappy este, de asemenea, foarte stoic, uneori melancolic, și aproape întotdeauna grav. Pentru a le da schimbarea ritmului pe care ei îl doresc cu disperare, dar nu par să le găsească, să-i facă să râdă! Chiar dacă ele nu par a fi umor în sine, nu înseamnă că nu-l doresc. Aproximativ oricând și oriunde și oricum este o modalitate bună de a face acest lucru. Singurul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere nu este să vă distrați prea mult dacă nu sunteți aproape; uneori Capul nu se ridică la momentul când oamenii sunt înnebunitori jucători.
 4. Imbraca-te bine.
  4
  Imbraca-te bine. Din moment ce Capricornul este atât de ambițios, ei se străduiesc în mod constant spre ceva mai bun decât starea lor actuală. Pentru a potrivi această unitate în ele, întotdeauna arăta până la ocazie îmbrăcați bine. Dacă te îmbraci cum ai petrecut ultimele 72 de ore în subsolul mamei tale, mănâncă doar pop-tarts și joci la Sims, domnul sau doamna Cappy nu o va avea. Capricornul, cel puțin în exterior, pare a fi în aparențe. Ea poate fi interpretată greșit ca fiind superficial și zadarnic, dar în realitate aceștia preferă lucruri frumoase. Îi place să lucreze pentru tot, deci este recompensa pe care o merită.
 5. Fii subtil în public.
  5
  Fii subtil în public. Capricornul este tradițional și grav în majoritatea situațiilor (cel puțin inițial). Dacă voi doi sunteți în afara, nu vă așteptați ca el / ea să se îndepărteze de voi. Și să nu-ți stai deoparte! Locul pentru asta este acasă. Capricornul, de asemenea, răspunde mai bine la aspectul știut decât la atingerile jucăușă. În timp ce sunteți afectuos fizic este în regulă, există modalități mai eficiente de a vă deplasa în cap. Controlați contactul vizual semnificativ și sunteți înăuntru.

Cap 2
Construirea relației

 1. Nu renunta la seductia lor.
  1
  Nu renunta la seductia lor. Știi cum am vorbit despre Cappy fiind serios și stoic? Da. Face pentru un timp greu pentru a le obține în dormitor! S-ar putea să vă aflați la data de 6 și să vă încheiați cu un buzunar delicat pe buze și o călătorie cu taxiul acasă. Nu fi descurajat! Lucrurile care vin prea ușor nu merită, îți amintești? Lipsa inițială a contactului sexual nu înseamnă că nu sunt interesați. Trebuie doar să te enervezi pentru a ajunge la lucrurile bune. Nu o vor da gratuit, știi! Și când intrați acolo, va fi mai mult decât v-ați așteptat.
 2. Obțineți tradiții.
  2
  Obțineți tradiții. În general vorbind, capricornul se întâlnește într-un sens foarte tradițional. La început, puteți merge la cină și la un film de o duzină de ori înainte de a sugera altceva. În timp ce acest lucru are dezavantajele sale, are și avantajele sale. Vei experimenta o curte tradițională care poate fi foarte împlinită și distractivă. Unii bărbați vor insista să plătească factura, unele femei vor dori ca ușa să fie deschisă pentru ei etc. Acest lucru va dispărea în timp ce Cappy va deveni mai confortabil, dar va fi întotdeauna rezonant în moduri mai mici.
 3. Înțelegeți lipsa lor de emoție.
  3
  Înțelegeți lipsa lor de emoție. Semnele mai neobosite și instabile nu sunt potrivite pentru Capricorn. Ei sunt răbdători, serioși și adesea nemișcați. Dacă nu înțelegeți că acesta este modul în care sunt, va face o relație foarte dificilă. Nu are nimic de-a face cu tine sau cum simt despre tine. Este modul în care operează și văd lumea. Este ușor să greșești capricornul ca melancolie. Deși acest lucru este evident un sentiment în care sunt capabili, nu este neapărat atunci când îl detectați. Ele sunt doar în creierul lor, imaginându-se cel mai bun plan de acțiune, cântărind logica și rațiunea și elaborând un plan.
 4. Ajutați-i să-și mențină imaginea.
  4
  Ajutați-i să-și mențină imaginea. Capricornul nu are timp pentru cineva care este într-adevăr un obstacol în calea succesului. Dacă ești descurajator pentru ceea ce vor să obțină, vei fi înlăturat. Ajutați-i să se ridice la vârf așa cum sunt înclinați să facă și veți fi o parte necesară a acțiunii. O mare parte a acestui fapt este pur și simplu înțelegerea faptului că motivația și ambiția lor fac parte integrantă din personalitatea lor. Încurajarea leneșei lor sau a le permite să se relaxeze nu este ceea ce caută într-un partener.
 5. Treci peste acele ziduri de încredere.
  5
  Treci peste acele ziduri de încredere. Probabil ați apucat de faptul că Capricornii nu sunt ușor de înțeles. Ei nu sunt în expunere de emoție și pot părea destul de neinteresat și stoic la prima vedere. Dar asta pleacă! Într-o zi, un bec se va aprinde și vă veți întreba de unde a ieșit capra de vis. Doar pentru a fi înlocuit de cineva care este chiar mai incredibil. La un moment dat în relația ta, se va face clic. Odată ce au stabilit că ești adevărata afacere, vei fi pe drumul cel lung, că merită să te lași înăuntru, că ești aur pentru totdeauna. Sunt ale tale!

Cap 3
Completarea unei personalități capricorn

 1. Fii ambițios.
  1
  Fii ambițios. Ca și cum nu ar fi fost deja clar, Capricornul a condus și este hotărât. Deși spun că se opun atuurile, acest lucru nu este unul din acele vremuri. Cei care sunt eliberați nu trebuie să se aplice. Cappy are nevoie de cineva care să-și poată alimenta mașina, nu să se întrebe de ce încearcă atât de mult. Dacă se întâmplă așa, vor fi mult mai motivați. Capricornul nu caută pe cineva care se concentrează doar pe relația lor. Dacă intri în ape adânci cu a ta, asigurați-vă că vă țineți cont de cariera, prietenii și hobby-urile voastre. Nu ar trebui să vă pierdeți pe voi înșivă și pe visele voastre - este ceea ce Capricornul a fost atras în primul rând!
 2. Fii stabilă.
  2
  Fii stabilă. Cel care este temperamental, mercurial și neregulat nu va fi potrivit pentru capricornul răbdătoare, rațional. Dacă sunteți rapid la mânie sau lacrimi, Capricorn doar drept în sus nu te va primi și va deveni epuizat. Să fii stabil mental și Cappy va ști cine poate să se sprijine. Cei cu personalități dependente sau nesigure nu au un loc în lumea lui Capricorn. Dacă te uiți la sfârșitul săptămânii sau în zilele petrecute într-o petrecere de rău, Capricornul nu o va avea. Ei doresc cu disperare ca viața să fie pe o chilă uniformă în orice moment. De ce crezi că planuiesc totul înainte de timp?
 3. Fi elegant.
  3
  Fi elegant. Dacă sunteți gata și elegant, Capricorn vă va vedea ca un impuls pentru imaginea lor și cineva care este la fel de condus și motivat ca ei sunt. Ei vor cel mai bun. Așa că opriți bârfa, textul beat, homosexualii și scoateți-vă din interior pe Kate Middleton / Michelle Obama / Cary Grant. (Toți Capricornii, apropo!) Aceasta nu înseamnă cele mai bogate și mai generoase lucruri. Conducerea unui portofel Louis Vuitton nu te face clasic. Fiind sofisticat este o maturitate interioară și un grație și nu ceea ce este strâns pe brațul tău.
 4. Fiți deschisi.
  4
  Fiți deschisi. Aceasta este totuși una dintre momentele în care Capricornul are nevoie de un opus pentru a-și juxtapta personalitatea. În timp ce Capricornul este rațional și logic, ei sunt adesea blocați în căile lor din cauza acestuia. Deoarece de obicei au dreptate, le este greu să-și deschidă mințile la opiniile altora. Ei pot fi foarte încăpățânați și neînduplecați. Va trebui să lucrați cu ei! Din cauza planificării lor extinse, ei pot fi atât de fermi în convingerile lor. Din moment ce au cântărit tot (sau cred că au), ei nu văd nevoia de a se răscula. Deci, dacă poți să-ți faci rostul, ambii vor fi mai bine.
 5. Fii răbdător.
  5
  Fii răbdător. Acest lucru va fi util pentru două motive: 1) De vreme ce Cappy este atât de răbdătoare, fiind înnebunită este ceva ce nu va tolera și 2) operează uneori pe o lungime de undă mai lentă (cum a progresat relația dvs.). Este, de asemenea, bun pentru tine si nivelul tau de stres! Practic, este important să fii răbdător în lumea ta și în relația ta. Veți fi mai liniștiți, mai relaxați și veți fi dispuși să vedeți lucrurile până la sfârșit. S-ar putea să dureze ceva timp să-ți spargi Cappy-ul, dar o dată ce o vei face, vei fi bucuros că ai fost atât de dispus să aștepți!