Cum să creează un kit de presă electronic (epk) care se observă

Un kit de presă electronic este o necesitate pentru oricine caută expunere și publicitate ca artist. Puteți trimite kitul dvs. de presă electronică profesioniștilor din industria muzicală, cluburilor, mass-media sau oricui ar putea fi interesați de munca dvs. EPK este CV-ul dvs. profesional pentru lume.

Paşi

 1. Asigurați-vă că EPK are următoarele elemente:
  1
  Asigurați-vă că EPK are următoarele elemente: informații de contact, biografie scurtă, imagini, citate de la oameni despre munca dvs., acoperire de presă, concert sau informații (dacă este cazul) și link-uri către munca dvs. profesională (audio, video, imagini sau texte). Informații de contact: Acest lucru ar trebui să indice în mod clar unde puteți ajunge, numerele de telefon, e-mailurile, adresa poștală și link-ul către site-ul dvs. (dacă aveți unul).
 2. Păstrați biografia scurtă.
  2
  Păstrați biografia scurtă. Biografia dvs. ar trebui să includă locul în care vă aflați și o scurtă schiță despre activitatea dvs. profesională. Pentru muzicieni sau trupe, includeți și toți membrii trupei și instrumentele care se joacă. Vă rugăm să nu faceți asta atât de mult și să nu-i purtați pe cititorul dvs. cu detalii despre lupta dvs. sau alte detalii irelevante.
 3. Furnizați linkuri la munca dvs. profesională:
  3
  Furnizați linkuri la munca dvs. profesională: Link-uri către videoclipuri profesionale și audio sau imagini profesionale pentru modele, fotografi, pictori. Asigurați-vă că toate legăturile funcționează și că sunt de bună calitate.
 4. Adăugați fotografii profesionale.
  4
  Adăugați fotografii profesionale. Se aplică în special celor care sunt benzi de rock sau actori sau modele. Încercați să obțineți un profesionist care să vă tragă și să includeți 2-3 fotografii în EPK.
 5. Includeți câteva citate de la alți profesioniști din domeniul dvs. care au ceva pozitiv de spus despre munca dvs.
  5
  Includeți câteva citate de la alți profesioniști din domeniul dvs. care au ceva pozitiv de spus despre munca dvs. Nu faceți greșeala de a oferi citate de la prieteni sau familie. Dacă începeți doar atunci, încercați să obțineți citate de la profesorii sau profesorii dvs.
 6. Includeți linkuri către acoperirea de presă (dacă există).
  6
  Includeți linkuri către acoperirea de presă (dacă există).
 7. Adăugați informații despre orice concurs / tur / spectacol:
  7
  Adăugați informații despre orice concurs / tur / spectacol: Menționați orice concerte sau turnee trecute sau viitoare (picturi / fotografi).