Cum să creezi un portofel online de Bitcoin

Un portofel în domeniul bitcoinelor este echivalent cu un cont bancar. Portofelul dvs. este locul în care primiți, stocați și trimiteți biți. Există în esență două tipuri de portofele bitcoin: un portofel de software și un portofel web. [1] Ambele portofele au argumente pro și contra, iar decizia va depinde de nevoile dvs. pentru un portofel de monede.

Cap 1
Crearea unui portofel de software

 1. Cercetați opțiunile.
  1
  Cercetați opțiunile. Portofelul de software a fost creat portofelul original de biți. Există diferite tipuri de portofele software. Aveți control complet asupra securității monedelor cu software-ul. Problemele mai mari ale portofelului software se instalează și o mențin. Lanțul bloc este o bază de date publică a tuturor tranzacțiilor care participă la server. Este folosit pentru aproape toate serverele în scopuri de istorie și verificare.
 2. Descărcați originalul.
  2
  Descărcați originalul. Unii oameni susțin că portofelul original Bitcoin Core este cel mai bun. Acesta a fost examinat și a evoluat de la crearea sa. Vizitați site-ul Bitcoin, bitcoin.org, pentru a descărca aplicația. Acest program va funcționa pe servere Mac, PC și Linux. Odată ce ați instalat software-ul, clientul bitcoin va încerca să stabilească o rețea și să înceapă descărcarea lanțului blocului bitcoin. Veți avea nevoie de toate blocurile în lanț înainte de a putea trimite sau primi orice tranzacții. [2]
 3. Folosiți portofele alternative.
  3
  Folosiți portofele alternative. Există o mulțime de portofele similare, care au toate dezavantajele și funcțiile specifice. Modulul Hive, de exemplu, este disponibil numai pentru Mac-uri și include un magazin de aplicații care se conectează la alte servicii Bitcoin. Armura este un portofel conceput special pentru o securitate sporită. [3] Fiecare are propriile șmecheri de instalare. Stupul este special conceput pentru incepatori.
 4. Utilizați un portofel ușor.
  4
  Utilizați un portofel ușor. Există câteva portofele care ocupă mai puțin spațiu pe hard disk. Acestea funcționează la o viteză mai mare, deoarece nu descarcă întregul lanț bloc. Numai o mică parte a lanțului de blocuri este folosită la un moment dat, făcând-o mai rapidă. Unele portofele ușoare populare sunt Multibit și Electrum. [4] Aceste portofele sunt mai puțin sigure decât portofelele care necesită blocurile întregi de lanț.

Cap 2
Configurarea unui portofel web

 1. Înțelegeți portofelele web.
  1
  Înțelegeți portofelele web. Portofelele pe bază de web stochează cheile private online pe un server controlat de un grup de administratori. Unele portofele se leagă în mod convenabil între portofelele mobile și cele software. Puteți accesa acest portofel oriunde, făcându-l o alegere populară. Site-ul web este responsabil de cheile dvs. și vă poate scoate afacerea dvs. din controlul dvs. Multe portofele web au suferit de încălcări ale securității în trecut. Fiți conștienți de riscurile înainte de a investi.
 2. Alegeți un portofel web bazat pe.
  2
  Alegeți un portofel web bazat pe. Există o mulțime de portofele care pretind securitate pentru clienții lor. Unele dintre serverele populare care au fost active pentru un timp în prezent sunt: ​​Coinbase, Circle și Xapo. Coinbase operează în întreaga lume și oferă servicii de schimb între SUA și Europa. Circle permite doar cetățenilor americani să le conecteze conturile bancare pentru a depune bani. Cardurile de debit sau de credit sunt opțiuni pentru utilizatorii din alte țări. Xapo este un portofel foarte simplu, ușor de utilizat și include o metodă suplimentară de securitate numită o boltă de depozitare la rece. [5]
 3. Utilizați un portofel anonim.
  3
  Utilizați un portofel anonim. Lumea bitcoin deseori atrage utilizatori anonimi din diferite motive. Unele dintre aceste tipuri de portofele sunt mai puțin sigure și nu oferă prea mult în mijloacele de asigurare. Portofelul închis funcționează ca o extensie cromă și este cel mai popular portofel anonim. Aceste tipuri de servere fluctuează în stabilitatea monedelor. În orice moment serverul ar putea deveni vulnerabil la hacking. Unele caracteristici ale portofelelor anonime sunt atrăgătoare precum modulul de retragere rapidă.

Cap 3
Utilizând un portofel hardware

 1. Înțelegeți portofelele hardware.
  1
  Înțelegeți portofelele hardware. Pentru cei care sunt prea în siguranță și protectori pentru finanțele lor, un portofel hardware ar putea fi pentru tine. Portofelele hardware sunt dispozitive fizice care dețin cheile private în mod electronic și facilitează plățile. [6] Aceste portofele pot fi purtate de persoana dvs. și nu se bazează pe păstrarea fondurilor în depozitul unei terțe părți. Aceste portofele sunt imune la viruși și tipuri de troieni care infectează portofelele de software.
 2. Achiziționați un portofel hardware.
  2
  Achiziționați un portofel hardware. Există multe portofele hardware diferite care variază în gama de prețuri și calitate. Aruncați o privire la unele dintre portofelele hardware principale: Pi Wallet folosește un depozit frigorific și nu are capabilități wireless. Utilizează clientul lui Armory, care îl asigură în timp ce nu vă cere să setați singur totul. Acesta este un dispozitiv hardware sigur și ușor. Trezor este similar cu Pi, dar utilizează un mic ecran pentru a interacționa cu. Cheile private sunt generate de dispozitiv și nu o pot lăsa, făcându-l imun la malware. Portofelele USB sunt destul de populare și mai accesibile. Aceste dispozitive vă protejează datele și folosesc chips-uri similare de procesoare pe care le folosesc cărțile de credit. Acestea vă permit, în mod obișnuit, să parcurgeți o varietate de computere, iar dispozitivul dvs. va stabili o conexiune securizată. [7]
 3. Criptați dispozitivul.
  3
  Criptați dispozitivul. Majoritatea dispozitivelor necesită un cod de criptare sau o parolă la inițializare. Dacă dispozitivul dvs. nu poate, puteți adăuga întotdeauna o criptare pentru a vă asigura portofelul. Fiecare portofel hardware are un protocol diferit pentru stabilirea unei criptări sigure.