Cum să a crea o burtă falsă de sarcină

Cum să falsificați o burtă de sarcină. Aveți nevoie de o burtă gravidă care să nu fie prea scumpă și să vă puteți alătura foarte repede? Apoi citiți asta. Acest lucru este, de asemenea, dacă doriți să arătați 7-8 luni însărcinate.

Cap 1
Folosind o casca

 1. Alegeți o cască care va servi drept buzunar al copilului dumneavoastră.
  1
  Alegeți o cască care va servi drept buzunar al copilului dumneavoastră. [1] Nu folosiți căști care au o mască de față care va face ca burta să arate ciudată și ciudată. O casca de biciclete probabil că va funcționa cel mai bine pentru asta. Ele vin în multe forme diferite, dintre care oricare ar trebui să funcționeze foarte bine ca o burtă falsă - dar încercați câteva forme diferite, dacă aveți opțiuni, pentru a vedea care dintre ele este cea mai convingătoare lovitură de copil în opinia dvs.
 2. Aplicați banda de mascare peste partea superioară a căștii pentru a ascunde creasta.
  2
  Aplicați banda de mascare peste partea superioară a căștii pentru a ascunde creasta. Nu vă doriți ca burta dvs. să arate neclară, așa că asigurați-vă că aplicați cât mai multe straturi de bandă după cum este necesar pentru a face casca complet netedă. Până când ați terminat, nu ar trebui să existe nici o dovadă de creșteri rămase.
 3. Asigurați-vă sau îndepărtați orice curele suspendate de pe cască.
  3
  Asigurați-vă sau îndepărtați orice curele suspendate de pe cască. Dacă nu intenționați să folosiți casca pentru orice altceva, puteți să tăiați cu atenție benzile cu o pereche de foarfece ascuțite. Asta ar putea fi o risipă de o cască bună, totuși! Puteți, de asemenea, să îmbrățișați curelele din interiorul cascăi, apoi să folosiți o mică bandă de mascare pentru ao lipi în cupol, asigurându-vă că rămân așezate și că nu se scot pe fundul buricului fals.
 4. Atașați casca la torsă.
  4
  Atașați casca la torsă. Există câteva moduri diferite în care puteți încerca să vă păstrați casca în poziție și puteți încerca chiar o combinație a câtorva dintre aceste idei. Nu vrei ca burta să alunece sau să cadă! Înfășurați cu atenție un bandaj atletic elastic (ca un bandaj Ace) de mai multe ori în jurul coifului și spatelui. Utilizați cât mai multe straturi de care aveți nevoie pentru a vă asigura căștile și pentru a face ca aspectul să fie neted, atunci când o cămașă este trasă peste ea. Asigurați-vă casca cu o parte din banda de mascare de la pasul 2. Împărțiți-vă câteva bastoane strânse peste coif pentru ao menține în poziție.
 5. Purtați o cămașă care vă completează burta falsă de sarcină.
  5
  Purtați o cămașă care vă completează burta falsă de sarcină. Dacă cămașa este prea strânsă, s-ar putea să fie evident că burta se formează puțin ciudat. Este mai bine să alegeți o cămașă mai blândă, mai curată.

Cap 2
Folosind două pături

 1. Alegeți două pături care sunt grosime medie și dimensiune.
  1
  Alegeți două pături care sunt grosime medie și dimensiune. Acestea ar trebui să fie de dimensiunea și greutatea unei pătură de aruncare - nu la fel de mare ca o foaie de pat, nu la fel de subțire ca o foaie de pat, și nu la fel de groasă ca un mantou sau o căptușeală. Aceste două pături vor alcătui majoritatea burta copilului dumneavoastră. Evitați aruncarea păturilor care au o fringă lungă pe ele, deoarece ar putea face ca burta să arate ciudat.
 2. Fold Blanket 1 într-un diamant.
  2
  Fold Blanket 1 într-un diamant. Acesta va fi stratul exterior al abdomenului dvs. și îl veți folosi pentru a netezi și adăuga dimensiuni. Așezați pătură pe sol sau pe o suprafață largă ca un pat sau masă. Îndoiți cu grijă fiecare dintre cele patru colțuri spre centrul păturii până când ating toate cele patru colțuri. Adu-ți aminte de a face norocuri de origami ca un copil? Imaginați-vă că faceți primul pas pliabil cu această pătură. Rezultatul ar trebui să fie un diamant neuniform sau un pătrat, în funcție de forma pe care a fost pătură originală. Nu vă faceți griji dacă nu este un pătrat perfect - asta nu contează.
 3. Măsoară Blanket 2 pentru a crea cea mai mare parte din burta ta falsă.
  3
  Măsoară Blanket 2 pentru a crea cea mai mare parte din burta ta falsă. Acesta nu ar trebui să fie un cerc perfect, dar puțin lat, pentru a imita mai bine forma unei sarcini. Când faceți mingea, asigurați-vă că o parte rămâne plat și înclinată, în timp ce cealaltă parte ascunde toate marginile. Veți dori să vă confruntați cu partea netedă, astfel încât oamenii nu vă pot spune că burta este într-adevăr pături!
 4. Pliați pătură 1 în jurul Pătură 2.
  4
  Pliați pătură 1 în jurul Pătură 2. Prin combinarea ambelor pături, adăugați o dimensiune în burtă, dar doriți să vă asigurați că este credibilă. Faceți acest pas cu atenție, astfel încât abdomenul dvs. să nu înceapă să se stingă după câteva minute de purtare a acestuia. Așezați Pătură 2 în centrul Pardoselii 1. Luați cele patru colțuri exterioare ale Păturălui 1 (nu cele patru care se ating deja în centru) și le îndoiți de grosul Pardoselii 2, creând un mic capac în jurul acestuia. Asigurați capetele împreună cu banda de mascare, folosind o bandă suficientă pentru a vă asigura că nu se vor pierde capetele.
 5. Atașați păturile la torsă.
  5
  Atașați păturile la torsă. Puteți urma aceeași procedură de bază cu atașarea cascadei la torsă în metoda anterioară. Înfășurați cu atenție un bandaj atletic elastic (ca un bandaj Ace) de mai multe ori în jurul păturilor și spatelui dvs., folosind cât mai multe straturi de care aveți nevoie pentru a fixa burta și pentru a face să pară netedă. Asigurați păturile cu o parte din banda de mascare. Stropiți câteva bandeuri strânse peste pături pentru a le menține în poziție.
 6. Puneți o cămașă peste burta falsă și ați terminat.
  6
  Puneți o cămașă peste burta falsă și ați terminat. Deși păturăul nu va avea creasta dură pe care o poate avea o cască, ar putea părea puțin cam nebun dacă nu ați reușit să o obțineți la fel de netedă cum ați fi vrut, deci este probabil cel mai bine să purtați o cămașă mai looseră.

Cap 3
Folosind o minge de plajă

 1. Alegeți o minge de plajă care este dimensionată corespunzător. Aceste bile vin în toate dimensiunile, deci doriți să alegeți una care nu este prea mică sau prea mare.
  1
  Alegeți o minge de plajă care este dimensionată corespunzător. Aceste bile vin în toate dimensiunile, deci doriți să alegeți una care nu este prea mică sau prea mare. Mărimea mingii de plajă standard va funcționa cel mai bine pentru acest proiect.
 2. Umflați balonul pe jumătate.
  2
  Umflați balonul pe jumătate. Suflați în racordul de aer, asigurându-vă că nu permiteți evadarea aerului, până când mingea este de aproximativ jumătate până la trei sferturi din suprafața umflată. Puteți ajusta acest lucru la cât de mare doriți ca burta să fie. Dacă doriți o burtă uriașă, apoi mergeți mai departe și umflați mingea până la capăt. Se va arăta foarte des pentru o sarcină, dar asta ar putea fi ceea ce faci cu costumul tău.
 3. Asigurați-vă mingea de plajă la tors.
  3
  Asigurați-vă mingea de plajă la tors. Din nou, puteți folosi bandaje ace, bandeaus sau blaturi pentru a face acest lucru. Deoarece o minge de plajă nu are aproape aceeași greutate ca o casca sau două pături, nu va trebui să muncești atât de mult încât să-l păstrați în loc - un singur bandeu strâns sau un rezervor strâns ar trebui să facă truc. Asigurați-vă că îndreptați duza de aer spre sol. În cazul în care arată sau în sus, acesta va fi vizibil prin cămașa ta, și dacă aceasta îndreaptă înapoi spre tine, vă va irita pielea și începe să doară după un timp.
 4. Purtați o cămașă liberă deasupra mingii de pe plajă și sunteți gata să plecați.
  4
  Purtați o cămașă liberă deasupra mingii de pe plajă și sunteți gata să plecați. Cu această metodă, ați putea chiar să scăpați cu o cămașă mai strânsă! Încercați câteva cămăși diferite și vedeți care dintre ele merge cel mai bine cu burta ta falsă.