Cum să te comporți în prezența unui tip care te place

Poate că este imposibil să fii tu însuți sau să îți păstrezi răceala în jurul tipului care îți place. De îndată ce îl vezi, începi să te transpirici, genunchii tău se simt ca un chit prostie și începi să bâjbâi ca un copil de cinci ani - sau mai rău, te găsești vorbind despre Pooh-Bear, animalul tău preferat, pentru că poți Nu stă în tăcere ciudată. Nu vă faceți griji - senzația de lipsă a elementului dvs. în jurul zdrobitorului dvs. este perfect naturală. Odată ce vă relaxați, regrupați-vă și reamintiți-vă că tipul este la fel de nervos ca și dvs., veți putea să acționați natural și să-l impresionați în cel mai scurt timp.

Cap 1
Obținerea atenției sale

 1. A stabili un contact vizual.
  1
  A stabili un contact vizual. Păstrează-l la priviri ocazionale, sau ar putea fi speriat. Când vă prind ochiul, zâmbiți dulce și întoarceți-vă la ceea ce faceți. Dacă stai și te uiți la el toată ziua, el va crede că ești puțin obsedat. Când vorbești cu el, fii suficient de încredințat să-l privești chiar în ochi, în loc să privești la pământ, și el va fi impresionat de felul în care te descurci singur.
 2. Întreabă-l pentru schimbare.
  2
  Întreabă-l pentru schimbare. Modificați pentru un dolar. Sau întrebați ce oră este, de parcă ați fi întârziat la o clasă sau nu. Întreabă dacă știe pe cineva care conduce un birou de studenți. Ceva simplu, fără probleme. Dacă vorbești cu el, e bine să te oprești din când în când. Privind în ochii lui în întreaga conversație poate fi puțin intensă.
 3. Faceți-i prietenii să vă observe.
  3
  Faceți-i prietenii să vă observe. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să flirtezi fără milă cu prietenii săi până când nu te pot ajuta să nu te observi. Aceasta înseamnă că ar trebui să acționați cool și distractiv în jurul prietenilor săi și să încercați să le cunoașteți puțin. Flirta un pic cu alti tipi este in regula si iti va mentine pasiunea pe degetele de la picioare, dar daca te duci peste bord, baietii ar putea sa aiba o impresie gresita despre tine. În schimb, fiți amabili și interesați, întrebați-i prietenii despre echipele lor preferate de sport sau despre planurile de weekend și doar încercați să acționați răcoroase fără a face evident că vă place foarte mult prietenul lor. Dacă prietenii lui vă vor observa și vă vor plăcea, atunci ei vor vorbi despre tine în fața tipului, ceea ce îl va face să vă observe mai mult. Dacă deveniți prieteni cu prietenii săi, ei chiar vă pot invita la petreceri, ceea ce va face mai probabil ca voi să vă petreceți cu tipul. Rezistați nevoii de a trimite prietenii să vă întrebe dacă vă place. Va crede că încerci să forțezi o relație. Acest lucru va reveni la el și nu va crede că e bine. Chiar întrebându-i pe prietenii despre cum face sau ce face el, va dezvălui, în principiu, că ai o pasiune pe tipul ăsta.
 4. Lăsați-l să vă vadă că aveți un timp minunat.
  4
  Lăsați-l să vă vadă că aveți un timp minunat. Dacă tipul este în orbita voastră, dar nu vorbește cu dvs., nu vă petreceți timpul în căutarea tristă sau plictisitoare și așteptați ca el să vină la dvs. În schimb, bucurați-vă de oamenii cu care vă petreceți, râdeți, spuneți povestiri amuzante, fii logodiți în loc să te uiți în jurul tău și doar fii o persoană cu care alți oameni vor să stea cu tine. Faceți-l să vrea să vină la tine și să facă conversație pentru că alți oameni vă plac prezența. Dacă arăți ca și cum ai fi foarte solicitat și înconjurat de oameni, nu va fi speriat; în schimb, el va dori doar să te cunoască chiar mai mult. Băieți iubesc fetele care sunt distractive pentru a fi în jur. Lăsați-l să vă vadă că vă spargi în loc să căutați în mod neașteptat ceva distractiv pe telefon.
 5. Nu te comporta ca cineva pe care nu o faci.
  5
  Nu te comporta ca cineva pe care nu o faci. Dacă vorbești cu tipul, așa cum se aude, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să fii singur. La urma urmei, vrei ca el să te placă, nu-i așa, în loc de o viziune asupra a ceea ce crezi că ar trebui să fie o persoană perfectă? Nu trebuie să-l lăsați să știe totul despre tine imediat, dar ar trebui să acționezi, în general, așa cum faci în jurul prietenilor tăi, puțin mai familiarizați. Poate că te simți timid, la început, dar cu cât vorbești mai mult cu tipul, cu atât vei fi mai confortabil. S-ar putea să crezi că băieți ca niște fete nemaipomenite care doar chicotează și își aruncă părul înapoi, sau fete care tocmai le aruncă peste tot, dar asta nu este cazul. Băieții sunt mult mai atrasi de femeile independente care pot fi ele însele și sunt destul de confortabile cu cine sunt ei că nu trebuie să-l falsifice.
 6. Evitați să vorbiți cu gunoiul.
  6
  Evitați să vorbiți cu gunoiul. S-ar putea să vă gândiți că bârfa sau spunerea unor lucruri oribile despre oamenii pe care îi cunoașteți pe amândoi îl vor face să creadă că sunteți o persoană interesantă de a fi în jur, dar într-adevăr, în timp ce poate fi temporar interesat de orice bârfă pe care o veți auzi, esti o persoana care este mica si nu poate fi de incredere. Nici un tip nu vrea să se afle în jurul unei fete care totdeauna vorbește de gunoi, pentru că asta o va face să pară că se află în centrul dramei, și nici un tip nu vrea să se afle în raza de zece mile ale dramei, în special drama dramă. Păstrați lucrurile pozitive în schimb. Vrei ca tipul să aibă o experiență plăcută și plăcută ori de câte ori vorbește cu tine, în loc să simți energia ta negativă.
 7. Nu fi gelos.
  7
  Nu fi gelos. Acesta este cel mai rău lucru pe care îl poți face ca o fată dacă vrei să prind ochiul unui tip. Dacă îl vedeți să stea împreună cu alte fete, nu-l întrebi dacă îi place sau vorbește despre cum fetele sunt proaste sau urâte sau grase. Acest lucru te va face să arăți ridicol de nesigur și extrem de gelos. Dacă pari ca o persoană gelos înainte de a începe să te întâlnești cu tipul, atunci va începe să-ți imaginezi că vei fi o prietena incredibil de gelos. Dacă o fată pe care o cunoașteți amândoi vine, o să-l omorăm pe om, complimentându-l pe fată. El va vedea că sunteți atât de cool cu ​​voi înșivă încât nu simțiți nevoia de a concura cu alte femei.
 8. Întreabă-l despre interesele lui.
  8
  Întreabă-l despre interesele lui. Hai să ne confruntăm cu asta: băieții vor să vorbească despre ei înșiși. Cine nu, într-adevăr? Dacă vrei ca tipul să se bucure să stea cu tine, atunci trebuie să-l faci să vadă că-ți pasă de el, fără să-l faci peste el sau să-i strângi bicepsul. În schimb, întrebați-i despre echipele sale preferate de sport sau despre sporturile pe care le joacă dacă se află într-o echipă școlară. Vorbește despre trupele sale preferate, emisiunile preferate de televiziune sau chiar tipul preferat de mâncare mexicană. Puteți să vă împărtășiți, de asemenea, și despre voi, bineînțeles; nu-l face să se simtă ca și cum ar fi interogat, la fel cum vrei să-l cunoști. Unii tipi sunt timizi și de fapt nu le place să vorbească atât de mult despre ei înșiși. Dacă obțineți acest vibrații, treceți subiectul la ceva despre care vă puteți vorbi în general, cum ar fi planurile dvs. pentru weekend.

Cap 2
Ținându-și atenția

 1. Fii drăguț cu toată lumea.
  1
  Fii drăguț cu toată lumea. Este foarte simplu, dar foarte eficient. Fiți drăguți cu el și cu alți oameni. El va vedea ce persoană plăcută ești. Dacă ești aspru și rău pentru alții, dar drăguț cu el, asta nu te va duce prea departe. Mersul înainte și înapoi între foarte frumos și rece / arogant vă va face să pari fals. Jocul minții vă oferă un aer de a fi moody și întreținere ridicată. Dacă se gândește să te întâlnească cu tine, va vedea că ar fi ușor pentru că te înțelegi cu toată lumea. Nici un tip nu dorește să întâlnească o fată care are reputația de a se lupta cu toată lumea sau de a fi doar o persoană fără niciun motiv.
 2. Flirt.
  2
  Flirt. Pentru unii, flirtul vine în mod natural. Dacă da, arătați-l. Dacă nu, atunci arătați-i că sunteți interesat de el prin contactul vizual, zâmbind și făcând un pic de conversație. Îți poți întoarce corpul spre el în loc să-l trimită mesajului pe care îl placi și chiar să-l atingi ușor dacă conversația ta merge bine. De asemenea, îl puteți tachina puțin, dacă începeți să îl cunoașteți și știți că va răspunde bine. O altă modalitate de a flirta este să fii puțin jucăușă. Nu trebuie să te comporți ca și cum te-ai lua atât de serios tot timpul.
 3. Liniștește-l.
  3
  Liniștește-l. Completările simple și simple sunt minunate. Dacă găsiți ceva simplu pe care îl puteți complimenta despre el, mergeți la el. Alege un aspect destul de inofensiv al aspectului său sau o calitate despre el care merită să fie complimentat. Poți spune ceva de genul "îmi place tunsoarea ta nouă" sau "Este foarte cool cum poți fi atât de bun la baseball și ai timp să faci bine în școală." E cam la fel de personal ca ar trebui să obțină; nu este nevoie să-l faceți inconfortabil spunând ceva de genul: "Arăți atât de fierbinte în acea cămașă." Salvați complimentele suculente când vă întâlniți reciproc. Nu-l complimentează mai mult decât o dată în fiecare conversație sau două. Dacă păstrați pilonul complimentelor, el se poate simți copleșit sau vă place să vă plimbați peste tot.
 4. Faceți contact fizic.
  4
  Faceți contact fizic. Dacă te tachinează, dă-i o lovitură blândă sau o atingere jucăușă pe genunchi. Asigurați-vă că acțiunea este reciprocă. Dacă tu ești cel care îl atinge mereu, atunci nici el nu este în asta, sau este timid să fie atins. Dacă stați sau sunteți lângă el, încercați să fiți natural să vă atingeți genunchii sau să vă spălați coatele. Vedeți cum răspunde la o atingere simplă. Ar putea dori mai mult.
 5. Spune-i numele când vorbești cu el.
  5
  Spune-i numele când vorbești cu el. Oamenii le place să-și audă numele, așa că folosește-l când vorbești cu el. Nu trebuie să o utilizați mai mult decât o dată sau de două ori în timpul conversației; acest lucru va fi suficient pentru al face să se simtă special.
 6. Fii un conversație distractiv.
  6
  Fii un conversație distractiv. Spune-i povești amuzante din ceea ce ai făcut în week-end. Vorbiți despre ceva ridicol pe care l-ați auzit despre știri. Discutați-vă cu dragostea pentru dans sau pentru pian. Mențineți conversația în mișcare înainte și înapoi, și nu vă fie frică să vă arătați partea goioasă și să-i faceți să râdă de glumele voastre. Doar fi o persoană distractivă și dinamică cu care să vorbiți și va dori să se întoarcă pentru mai mult. Este în regulă dacă conversația se oprește și nu vă puteți gândi la nimic de spus. Zâmbiți și apoi aduceți ceva, chiar dacă este un fel de aleatoriu. Nu te îngrijora cu puțină tăcere; dacă tu și tipul sunteți confortabili unul cu celălalt, atunci destul de curând, veți fi confortabil să împărtășiți și tăcerea.
 7. Pastreaza-ti calmul.
  7
  Pastreaza-ti calmul. Încearcă să rămâi calm cât poți, chiar dacă simți fluturi în stomac. Puteți totuși să fiți amabili și distractivi fără a vă deranja sau a vorbi prea mult sau prea tare, doar pentru că sunteți în jurul tipului. Dacă vă simțiți prea entuziasmat, respirați adânc și calmați-vă. Priviți-vă de pe față, dacă trebuie. Nu trebuie să fii complet răcit dacă nu e chiar personalitatea ta, dar încercați să nu arătați prea dornici sau entuziasmați în jurul lui sau ar putea să fie puțin copleșit. Există o diferență între menținerea răcească și acționarea ca și cum nu vă pasă. El ar trebui să-și dea seama că îl favoriți puțin, fără să vă gândiți că aveți un altar dedicat lui în dulapul vostru.
 8. Intriga-l.
  8
  Intriga-l. Odată ce ați primit atenția, lucru pe care doriți să-l faceți este să-l păstrați înapoi pentru mai mult. Vrei să-i atragi interesul și să-l faci să vadă că ești o fată unică pe care vrea să o cunoască mai bine. Puteți face acest lucru prin a fi un pic misterios și nu vă puneți toate cărțile pe masă imediat; îl face să vrea să știe mai multe despre tine. Când vorbiți cu el, spuneți că trebuie să mergeți în timp ce încă mai aveți o conversație minunată, în loc să așteptați până când lucrurile încep să moară înainte de a spune la revedere; acest lucru îl va face să vrea să vă vadă mai mult, astfel încât să puteți continua conversația extraordinară. Dacă tipul este intrigat de tine, atunci el va dori să petreacă mai mult timp cu tine, poate chiar unul la unul. Nu te bucura prea mult dacă te întreabă, dar lasă-l să știe că ești mulțumit de asta.